- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο11!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Δύο πράγματα θα ήθελα να καταθέσω, επί του παρόντος, εδώ:1. ΠΡΟΣΟΧΗ! Ορισμένα που γράφονται εδώ (αλλά και στο ευρύτερο χώρο του "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"), ο τρόπος με τον οποίο γράφονται, κυρίως όμως και ουσιαστικότερα κάποιες τάσεις που αναπτύσσονται ή/και υποθάλπονται τους τελευταίους καιρούς στις σχετικές συζητήσεις, δεν ταιριάζουν καθόλου ούτε με την φυσιογνωμία ούτε και με την νοοτροπία του ESOTERICA.
2. Προσωπικά με προβληματίζει εντονότατα το ότι η παρούσα συζήτηση -με την οποία παρεμπιπτόντως δεν έχουμε ουδένα πρόβλημα "επί της αρχής"- έφτασε να αναπτύσσεται σε 43 ολόκληρες σελίδες μέσα σε μόλις 7 ημέρες και βασικά οι εξής αναλογίες:
- "μ.ο. μέγεθους κειμένου μηνυμάτων" προς "αριθμό μηνυμάτων"
- "αριθμός μηνυμάτων μέλους στο 'Μεταξύ τυρού και αχλαδιού'" προς "συνολικό αριθμό μηνυμάτων μέλους"Πιστεύω ότι κάποιοι ήδη καταλαβαίνουν ακριβώς το σκεπτικό μου...
-------
Θα σας παρακαλέσω τα παραπάνω να τα δείτε κυρίως ως ενός είδους προετοιμασία για μία διεξοδική συζήτηση πάνω στα σχετικά ζητήματα που αργά ή γρήγορα θα πρέπει να διεξαχθεί.
αυτο και εμενα μου προκαλεσε ιδιαιτερη εντυπωση, για αυτο ελεγα οτι δεν προλαβαινω τις συζητησεις των υπολοιπων....
ειναι ευχαριστο σιγουρα να βλεπεις συμμετοχη απο τη μια.... αλλα πιστευω οτι πρεπει να εχουν ενα βαθος οι συζητησεις... αφου μπορουμε....
οποτε, να εχουμε τη "γρηγοραδα" αλλα να λεμε και ουσιωδη, σωστα?

Νιωθω πολυ κενη μετα το σχολιο του Admin.....
Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ
quote:
Καλημερα...Νιωθω πολυ κενη μετα το σχολιο του Admin.....
Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ
δεν χρειαζεται, γιατι δεν κατηγορησε κανεναν ο φιλος Admin....
απλα, θελει να αναπτυσουμε σε περισσοτερη συζητηση τα θεματα που απλα "αναφερουμε" επιδερμικα....
επι τη ευκαιρια παντως, να δοκιμασετε αυτη τη σοκολατα.... (οπου τη βρειτε)
ειναι απιθανη και καινουρια
![]()

και μολις ξεκινησα να τη μασουλαω.... ωραια ειναι

Edited by - PREDATOR on 31/01/2011 10:39:45
CHARMED3
οποτε μην ανησυχεις.... απλα ανεπτυξε τις ιδεες και σκεψεις που εχεις (επι γενικων θεματων)

CHARMED3
Edited by - CHARMED3 on 31/01/2011 12:40:50
quote:
Καλά εσείς δεν έχετε σχολείο σήμερα;
Εγώ σχολείο ήμουνα, άσε τις γενικεύσεις...
Δεν θες να περάσω Αθήνα επειδή με θεωρείς βλαχοπούλα που κυνηγάει γλαρόπουλα!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ηηηηηηηηηηηη επειδή με αγαπάς τόσο που φοβάσαι μήπως μου κάνει κακό η πληθώρα των μεταναστών.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όλη μου τη μαλάκυνση εδώ τη βγάζω.
Αντίο![]()
quote:
Ναι... και καλά διαβάζεις τώρα ας πούμε. Ψάχνεις πληροφορίες στο ίντερνετ για την εργασία σου...
Οχι...Εψαξα κατι βλακειες στην εκθεση για την στειρα τεχνοκρατικη αντιληψη αλλα δεν ειδα προκοπη και εβαλα το κεφαλι μου να δουλεψει...Υποτυπωδως...
quote:
Εγώ σχολείο ήμουνα, άσε τις γενικεύσεις...Δεν θες να περάσω Αθήνα επειδή με θεωρείς βλαχοπούλα που κυνηγάει γλαρόπουλα!!
Η αλήθεια είναι ότι τα γλαρόπουλα τα σκέφτομαι λιγάκι δα, γιατί μένω παραλιακά(σε όλα μου τα σπίτια) και τα γλαροπουλα μου κάνουν καλή παρέα και δεν θέλω να γίνουν γεύμα ενός άνθρωπου των βλαχέων. Αλλά πέρα από αυτό νο πρόμπλεμ.
quote:Αμα δεν μπεις κέντρο Αθήνα είναι δύσκολο να σου κάνουν κακό. Τώρα, αν έχεις σκοπό να μπεις νομική, ε τότε μπορεί και να σου κάνουν. Λόγω Αλ(α)βανου δηλαδή, και επειδή οι φίλοι μας οι αστυνομικοί έχουν βίτσιο με τον να κλείνουν δρόμους.
Ηηηηηηηηηηηη επειδή με αγαπάς τόσο που φοβάσαι μήπως μου κάνει κακό η πληθώρα των μεταναστών
Οπότε δε κλείνουν μόνο το παλιό κτήριο της νομικής όπου βρίσκονται οι μετανάστες, αλλά την ευρύτερη περιοχή. Αφού μπορώ, γιατί να μη το κάνω; Σου λέει.
Θέλουν να τεστάρουν την επιθυμία των μαθητών να πάνε για μάθημα δηλαδή.
Αλλά anyway, γενικά η Αθήνα είναι μια ωραία πόλη
. Έχει ενδιαφέρον δηλαδή αν είσαι κουλτουρέ φύση...Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 31/01/2011 13:12:50
quote:
Δεν ξαναποστάρω, το έχω καταντήσει αηδία το θέμα.Όλη μου τη μαλάκυνση εδώ τη βγάζω.
Αντίο
γιατι να αποχωρησεις? μαλλον δεν καταλαβατε την προθεση του Admin....
quote:
NOMIZΩ HΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ..CHARMED3
Edited by - CHARMED3 on 31/01/2011 12:40:50
το ιδιο ερωτημα ισχυει και για σενα.... γιατι να φυγεις? δεν σε διωχνει κανεις

Edited by - PREDATOR on 31/01/2011 13:12:46