- Διαπιστώσεις...... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Θα απαντήσω.
Λοιπόν όλοι πέσατε μέσα στις περιπτώσεις μου, δύσμοιροι, πανίβλακες που δεν καταλάβατε ακόμη την ανωτερότητά μου... 
Εσύ Stavros_Η έπεσες στην περίπτωσή 1 και 4
Εσύ 1900 έπεσες στην περίπτωσή 2, 4 και 6
Εσύ Λίλιθ και εσύ AVATARGR πέσατε στην περίπτωσή 3, 5 και 6
(...)
Εσύ βρε stopper δεν έπρεπε να λέγεσαι έτσι. Έπρεπε να λέγεσαι... Joker.
.
Για αυτό πρέπει να επεκτείνεις τις περιπτώσεις σου σε διψήφιους αριθμούς, μπας και με τις συμβουλές σου πιάσουμε το... joker.
Και κάνε το γρήγορα πριν γυρίσεις από εκεί που ήρθες 
Και για να σε βγάλω από τον κόπο... 
Στο παραπάνω μήνυμά μου υπέπεσα στις περιπτώσεις 6,5,4,3,2,1 (it's the final countdown)
Και μην παραπονεθεί κανείς για την εικονοβωμολοχία μου. Δεν μπορεί να μου κάνει τίποτε ο ADMIN αφού κι αυτός υπόκειται στην περίπτωση 6

Θα σου έλεγα, όπως και οι προλαλήσαντες: Διάλεξε ένα topic, γράψε την άποψή σου και μετά έλα με επιχειρήματα να μας αποδείξεις τη λογοκρισία που υπέστης.
Άλλωστε, όπως πολύ καλά κι εσύ θα γνωρίζεις, υφίσταται η ελευθερία της έκφρασης, άρθρο 14 παρ. 1 του Συντάγματος.
Αν, όμως, είσαι ένα παλιό μέλος και απλώς κρύβεσαι πίσω από κάποια μάσκα, τότε, φίλε μου, αλλάζει το θέμα...
Ζήσε τη στιγμή!
quote:
Χμ, παιζει και το αλλο ενδεχομενο...
Να ειναι παλιο μελος ( απογοητευμενοςτωρα το γιατι μαλλον δεν προκειται να μας το εξηγησει), και λογω αποκριων..ειπε να μεταμφιεστει....
.. μα είναι ολοφάνερο καλή μου και άγνωστη (να το τονίσω!!!) clear!![]()

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
quote:
Διαπιστώσεις-Γενικεύσεις για το Esoterica:1.Οι άνθρωποι που γράφουν σε αυτό είναι στην πλειοψηφία τους, λογικά ανώριμοι-ανέτοιμοι να επεξεργαστούν πραγματικά δεδομένα, να εξάγουν συμπεράσματα.
...........
Πόσο esoterica είναι άραγε ;;Όλοι οι παραπάνω καθιστούν επικίνδυνο το συγκεκριμένο site…
Συμφωνα με τα παραπανω εσυ ανηκεις τουλαχιστον στην 1.
Δεν μπηκα να γραψω για να σε ταμπελωσω...
Αλλα για να μου γραψεις που ανηκω εγω.
Αλλα σε παρακαλω αν θελεις να διαβασεις πρωτα αυτα που γραφω...(ισως πρεπει να διαβασεις και τα 30-τοσα μνμτα αλλα δεν θελω να σε παιδεψω).
Δεν προσπαθω να αποδειξω οτι δεν ανηκω σε καποια κατηγορια απο τις 6( και πως ειναι δυνατον αφου 3000 ατομα τα εχεις βαλει σε 6 "ραφια").
Πρεπει να σου πω πως δεν διαφωνω μαζι σου γιαυτα που γραφεις αλλα δεν συμφωνω απολυτα. Δηλαδη πιστευω οτι τα πραγματα ειναι πιο συνθετα & δεν μετριωνται στα δαχτιλα του ενος χεριου και κατι.
Τα "ραφια" συνδεονται μεταξι τους και πολλες υποπεριπτωσεις που κατα τη γνωμη μου λαθος τα ονομαζεις πχ 6-5-2.
Αυτα καποιος θα τα βλεπει απλος σαν νουμερα.
Απλα κοιτα ποσα αλλα νουμερα ειναι γυρω σου...
Κοιτα ποσα νουμερα ειναι μεσα σου....
Κοιτα ποσα νουμερα τα εχεις δημιουργησει εσυ στη ζωη σου...(το πρωτο ενικο ειναι τροπος του... γραφειν)
Καποτε καποιος μου ειχε πει:
"Ο καθενας (υγειης?) ανθρωπος δημιουργει εναν κοσμο γυρω του, βαζει καποια στανταρ και ζει μεσα σ'αυτον.Αν καποιος ή κατι ειναι περα απο αυτα τα στανταρ του πρωσπαθει να το απωθησει (και βαζοντας του ταμπελες) για να κρατησει την ισορροπια και την γαληνη του κοσμου του.
Αυτο οφειλεται στην δυαδικοτητα που εχουμε μαθει η μας αναγκασαν να μαθουμε να ξεχωριζουμε τα πραγματα. το καλο και το κακο.
Απ'οτι φαινετε εισαι νεο μελος...
Καποιοι ειπαν οτι μπορει να μην εισαι...
Μονο εσυ ξερεις τι πραγματικα συμβαινει.
Οι αλλοι κανουμε υποθεσεις.
μα δεν υπαρχουν μονο αυτες...
Πχ. μπορει να εισαι ο thoth...
... μπορει να εισαι ο Admin...
... μπορει να εισαι η clearthought...
... μπορει να εισαι ο drumx13...
... ...................................
... μπορει να εισαι ο XAMENOS...
Αλλα παλι μονο εσυ ξερεις ποιος εισαι.
Ολοι εμεις μπορουμε να σου βαλουμε μια ταμπελα για να κρατησουμε τη γαληνη μας.
Ξερεις την αληθεια αλλα μονο για σενα...
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ
Πχ. Αν εγω ειμαι ο thoth...
... αν εγω ειμαι ο Admin...
... αν εγω ειμαι η clearthought...
... αν εγω ειμαι ο drumx13...
... αν εγω ειμαι ολοι οι παραπανω.....
Ολοι οι παραπανω ξερουν οτι εγω δεν ειμαι ο καθεκαστος αλλα μονο εγω ξερω ποιος ειμαι και αν εκφραζομαι μεσα απο 2,3 ή 3000 nick...
Οποτε εγω μπορει να εχω και τα 6 στοιχεια ...
Αλλα δεν με χαλαει...
Γιατι ετσι νομιζεις εσυ. Εγω ομως εχω και πολλα αλλα που δεν τα εχεις υπ οψειν σου.
To esoterica εχει και πολλα αλλα κακα που δεν μπορεσες να δεις.(λεω για κακα γιατι μονο αυτα μας( μαλλον σε) ενδιαφερουν).
Ολοι εμεις εχουμε περισσοτερα κακα που δεν μετριουνται στα δαχτυλα.
Μηπως ειμαστε ανθρωποι?
Μηπως το esoterica αποτελειτε απο εμας?
Μηπως εμεις εχουμε δωσει αυτα τα χαρακτηρηστικα στο esoterica?
Μηπως δεν ειμαι μονο 6?
Κανοντας μια βολτα (ή αλλη μια αν δεν εισαι νεο μελος)στα διαφορα forums μπορεις να βρεις το λογο που εγινες μελος.
Γιατι δεν νομιζω οτι εγινες μελος για να την πεις σε ολα τα υπολοιπα μελη.
Αλλα και αυτο μια υποθεση ειναι...
Να σε καλα.
ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ...
ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΑΦΤΟ-ΣΕΒΑΣΤΟ ΑΥΤΟ! (ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ)
ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΣΟΘ SITE ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ?
ΑΣ ΠΟΥΜΕ..
ΗΜΕΡΟΜΙΝΙΑ ΓΕΝΝΙΣΕΟΣ?
ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
ΑΡ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ
ΖΟΔΙΟ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΤΑ
ΜΙΑ ΜΙΚΡΙ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΟΣ?
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΕΙΣ...
ΠΛΗΡΩΣ ΕΙΡΟΝΙΚΑ
JOCKER...
jocker
και από μία πλειοψηφία που απολαμβάνουν αυτά που άλλοι δημιούργησαν
και κρίνουν κι από πάνω...
![]()
![]()
![]()
Αλλά!
Συγνώμη βρε stopper, ξέχασα!
Κι εσύ δημιουργός είσαι!
Δημιούργησες την αλάνθαστη, μοναδική και "πέφτω-μέσα-σε-ολα-ϊστική" εξίσωση με τίτλο "1,2,3,4,5,6, Κάηκες!"![]()
![]()
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
Θα έβλαπτε να λέγαμε ότι εν μερί έχει κάποιο δίκαιο? Η απλά την άποψη μας αντί για να τον αποπαίρνουμε?
quote:
1.Οι άνθρωποι που γράφουν σε αυτό είναι στην πλειοψηφία τους, λογικά ανώριμοι-ανέτοιμοι να επεξεργαστούν πραγματικά δεδομένα, να εξάγουν συμπεράσματα.
Όχι, οι περισσότεροι είναι διαβασμένοι, ξέρουν ιστορία και μυθολογία και τεκμηριώνουν τις απόψεις τους, βέβαια υπάρχει και ένα ποσοστό όπου είναι… εντελώς ότι να ναι!!!.
quote:
2.Επιχειρείται η έμμεση παραγκώνιση ορισμένων ανθρώπων από κάποιους που έχουν σχετική εξουσία
Έλεγα και εγώ, γιατί δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ?
quote:
3.Οι συντονιστές επιλέγονται με υποκειμενικά κριτήρια πράγμα που δεν διασφαλίζει την αμεροληψία στο χώρο
Και έχω μια φαγουρααααα
quote:
4.Ο χώρος χρησιμοποιείται πολλές φορές για προσωπικό όφελος
Και??....??
quote:
5.Η προσωπική άποψη ενός ανθρώπου συχνά υποβαθμίζεται όταν αυτή δεν είναι σύμφωνη με προσωπικές απόψεις παλαιών μελών ή των συντονιστών
Ίσως, αλλά αυτό θα πρέπει και να σημαίνει κάτι?
quote:
6.Το κύρος, η ορθότητα, η τεκμηρίωση και η αποδοχή των απόψεων καθορίζεται από τα εξής κριτήρια: την ηλικία αυτού που το γράφει(αν είναι γνωστή), το επάγγελμα του, τις προσωπικές γνωριμίες με τους συντονιστές ή παλιά μέλη , αν η άποψη είναι επηρεασμένη από κάποιο βιβλίο το οποίο είναι γενικά αποδεκτό από στους προαναφερθέντες (όπως της Μπλαβάτσκυ) αλλά σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις από την ουσία της άποψης.
Αυτό τώρα που το κατάλαβες? Εάν ήμουν μέσα στο βρακί των άλλων θα ήξερα τι παίζει και θα σου απαντούσα, αλλά εσύ???
Ας επαναλάβω για μια ακόμα φορά. Εσωτερικά ΟΤΙ ΝΑΝΑΙΙΙΙΙ
Κάτω Πάυλας
Γιατί να είστε σίγουροι ότι δεν είναι θέμα εξυπνάδας είναι θέμα καθαρότητας του μυαλού να συνδέσετε κάποια πράγματα…
Έστω και ένας να μπορέσει να δει ότι αληθεύουν αυτά είναι καλό, γι’ αυτό τα έγραψα. Βλέπετε εγώ που δεν είμαι . . . εσωτεριστής μάλλον ενδιαφέρομαι περισσότερο για τους ανθρώπους από ότι άλλοι, πολύ εσωτεριστές. . .
Και όσους ενοχλούν τώρα αυτά που γράφω (από τα απλά μέλη βέβαια) θα τα καταλάβουν και θα τα δουν αργότερα, με τον καιρό, γιατί απλά είναι η αλήθεια και μόνο αυτή…
Ρε avatargr, είσαι και μεγάλος άνθρωπος, καταλαβαίνεις τι γράφεις;;;
Άντε και είμαι παλιό μέλος, άντε και είμαι μασκαράκος και ότι άλλο σας κατεβεί στο κεφάλι ότι μπορεί να είμαι, άντε και δεν έχω γράψει κανένα μήνυμα για να δείτε τα… δείγματα γραφής μου. Μπορεί κανένας από εσάς και κυρίως τους συντονιστές να μου πει ότι δεν ισχύουν οι παραπάνω 6 διαπιστώσεις;;;; Μη φοβάστε την αλήθεια γιατί έτσι θα απελευθερωθείτε και το λεω για τα απλά μέλη…
Αλλά σίγουρα όλοι οι άλλοι, εσείς οι .. παλιοί, ξέρετε την αλήθεια και κάποιες φορές σας έχει ξεφύγει….. έμμεσα πάντα…
Υ.Γ. το 6 το κάνουν οι συντονιστές στους υπόλοιπους, δεν το είχα διευκρινίσει από την αρχή -
quote:
Clearthought , 1900 επιβεβαιώνετε το 1 και το 6 (για την ουσια)
Τωρα που μας ξηγηθηκε ο stopper ΑΠΑΙΤΩ απο τα ιδρυτικα μελη: εμενα και τον/την 1900 (καθως μου ειναι εντελως αγνωστος/η) να μας χρησετε
"ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ" καθως πληρουμε το κριτηριο 6!!!!
Ακουτε????
Αντε!!!!
Ο ανθρωπος εχει βγει αληθης σε ολες του διαπιστωσεις /γενικευσεις...ειναι κριμα να "πεσει εξω" εδω!!!
Γρηγορα...χρηστε ΜΑΣ!!!!
Τι Περιμενετε!!!Γρηγορα!!!Περιμενει ο stopper...να βγει "ΑΛΗΘΙΝΟΣ" ....και γω φυσικα να ...εκμεταλλευτω το χωρο..για ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ μου οφελος!!ΑΝΤΕ ΑΡΓΕΙΤΕ!!!!
ΒΡΕ...τελειωνουν οι αποκριες ...κριμααααα ![]()
Edited by - clearthought on 20/02/2004 03:09:13
Ποιος ο λόγος?
Ένας διαδυκτιακός τόπος είναι,όπως τόσοι άλλοι.
Θα γράψω πως το βλέπω εγώ σύμφωνα με τις διαπιστώσεις πάντα:
1)ναι, υπάρχει ανωριμότητα όπως παντού γύρω μας.
Πρέπει να περάσω από αυτό το στάδιο για να αποκτήσω ωριμότητα.
Και οι συζητήσεις(έστω και οι διαδυκτιακές)βοηθούν λιγάκι,στο να μαθαίνω σιγά σιγά να επέξεργάζομαι πραγματικά γεγονότα και να βγάζω συμπεράσματα.Στο να υπάρξει μια ώθηση,το έναυσμα..
2) μαζί με 3):Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν παραγκωνίζουν και γιατί,ούτε τα κριτήρια επιλογής των συντονιστών με αφορούν.
Σκοπός μου είναι η συζήτηση,η ανταλλαγή απόψεων,αν με παραγκωνίσουν όπως λες,θα συνεχίζω να εκφράζομαι,κανείς δεν μπορεί να το σταματήσει αυτό,και δεν θα με πιάσει το παράπονο(προς θεού,μικρά παιδιά είμαστε).Οι συντονιστες ας επιλέγονται με όποια κριτήρια θέλουν,εδώ έτσι επιλέγεται ο διευθυντής στη δουλειά μου,στην πραγματική μου ζωή.
Εδώ σε έναν εικονικό κόσμο θα με πειράξει?
4) Κι αυτό συμβαίνει παντού,πιστεύω τα forums τα chat είναι η μικρογραφία της έξω ζωής.
Κι έξω ναι με πειράζει.
Το να είμαι όμως με ένα ψευδώνυμο,να περνάω την ώρα μου ευχάριστα,το βλεπω ως ένα είδος διασκέδασης.Δεν με ενδιαφέρει και πάλι το όφελος του καθενός.
Το γιατί είμαι εγώ εδώ, με νοιάζει
5)καμμιά άποψη δεν υποβαθμίζεται και όχι μόνο εδώ αλλά ΠΑΝΤΟΥ.Όταν αυτή η άποψη είναι εμπεριστατωμένη,τεκμηριωμένη σωστά,απαλλαγμένη από φανατισμό και μισσαλοδοξία,ή και από στοιχεία του χαρακτήρα μας κάποιες φορές.πχ.εγωπάθεια.Όταν αποδέχομαι τον συνομιλητή μου,όπως τον εαυτό μου,όταν αγαπώ τον συνανθρωπό μου,αυτό λειτουργεί ως μπούμερανγκ,ότι δίνω παίρνω..Όταν τον υποβαθμίζω θα υποβαθμιστώ.Κανόνας.
Γιατί(και μιλάω για τη ζωή μας,όχι για το forums)κάποιες απόψεις δεν παραγκωνίζονται ποτέ ενώ άλλες συνέχεια?Είναι ο τρόπος που θέτεις,που εκφράζεις την άποψή σου.Το ίδιο ισχύει κι εδώ.
6)συμπεριλαμβάνεται στην απάντησή μου για το 5.
Κλείνοντας θέλω να επισημάνω πως forums για μένα είναι χώρος συζήτησης και ανταλαγής απόψεων.Όπως chat είναι ψιλοκουβεντούλα.Δεν αναλώνομαι με το ποιος θα είναι διευθυντής..ουπς..συντονιστής,ή για το αν υπάρχει ανωριμότητα.
Η αληθινή ζωή και οι δυσκολίες είναι έξω από εδώ.Εκεί ναι ας δώσουμε τέτοιες μάχες.
Και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ συνέχεια μπροστά μου η ίδια σύγχιση..Να νομίζω πως η εικονική πραγματικότητα είναι το ίδιο με την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.Αυτό κι αν δείχνει αποξένωση και μοναχικότητα...
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
Εγώ απολαμβάνω την ωριμότητα του χαρακτήρα και της προσωπικότητας αυτών των, σχετικά, νέων μελών μέσα από τις απαντήσεις που δίνουν στον stopper.
Ένα μεγάλε μπράβο σε όλους και ειδικότερα στο μέλος "Ελευθερία" που μπόρεσε να δείξει σημείο, σημείο την ανωριμότητα και την σοφιστεία του stopper.
Να είσαι καλά ρε stopper. Σε ζήλεψα, θα κάνω και εγώ ένα τέτοιο θέμα στο μέλλον για να χαίρομαι τις ώριμες και χιουμοριστικές απαντήσεις των νέων μελών μας. Με πρόλαβες, άτιμε.
quote:
Υ.Γ. το 6 το κάνουν οι συντονιστές στους υπόλοιπους, δεν το είχα διευκρινίσει από την αρχή -
Έλα ντε... βέβαια το 6... έχεις δίκιο stopper. Εγώ παραιτήθηκα από Διαχειριστής γιατί δεν ήθελα να το απολαμβάνω μόνο εγώ ως ένας εγωίσταρος σαδιστής Διαχειριστής.
Εάν δεν βάλει και το άλλο απλό μέλος έναν αριθμό δίπλα στο δικό μου 6 δεν υπάρχει απόλαυση. Ποιον αριθμό; Ε... ας πούμε το 9 ![]()
![]()
![]()
Καλά ρε που είναι ο ADMIN να με συνεφέρει !!!
Έχω παραβιάσει όλους τους κανονισμούς.
Έλα βρε ADMIN, γρήγορα.
Κάνε μου το 6...
Κάνε μου το 6...
Και για να μην κουράζεσαι
κάνε μου το με μια φορά με το
666