- ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ & ΛΟΓΟΙ ΣΟΦΙΑΣ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
Η εκπαίδευση είναι θαυμάσιο πράγμα, αλλά καλό είναι να θυμόμαστε κάπου-κάπου ότι από αυτά που αξίζει να μάθει κανείς τίποτα δεν μπορεί να διδαχθεί.
Oscar Wilde
Η ευτυχία δημιουργεί φίλους, Η δυστυχία τους δοκιμάζει.
Άγνωστος
Μάτια... Παρατηρούν... Δεν μπορούν να δουν...
Οι μεγάλες αποφάσεις θέλουν ένστικτο, οι μικρές λογική!Άγνωστος
Και κάτι για τις γυναικες(με όλο τον σεβασμό)
Ο αρχαιολόγος είναι ο ιδανικός σύζυγος για κάθε γυναίκα: όσο αυτή θα μεγαλώνει τόση μεγαλύτερη αξία θα έχει γι' αυτόν. Agatha Christie
Οι γυναίκες μας αγαπούν για τα ελατώματά μας. Αν έχουμε ελαττώματα, θα μας συγχωρέσουν τα πάντα, ακόμα και την ευφυϊα μας. Oscar Wilde
Όταν κάποιος σου κλέβει τη γυναίκα, δεν υπάρχει καλύτερη εκδίκηση από το να τον αφήσεις να την κρατήσει. Sacha Guitry
Οι γυναίκες οταν είναι καλές είναι πολύ καλές, αλλά όταν είναι κακές είναι πολύ δημοφιλείς. Max Miller
Edited by - Cronos on 16/02/2003 17:40:28
Πολλοί άνδρες οφείλουν την επιτυχία τους στην πρώτη τους γυναίκα, και τη δεύτερη γυναίκα στην επιτυχία τους. Jim Backus
Ποτέ μην εμπιστεύεσαι τις γυναίκες που λένε την πραγματική τους ηλικία. Αφού μπορούν να πουν αυτό, μπορούν να πουν τα πάντα. Oscar Wilde
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του να είσαι γυναίκα, είναι οτι μπορείς να δείχνεις περισσότερο ηλίθια από ότι πραγματικά είσαι και κανείς να μην εκπλήσεται. Freya Stark
Εγώ ειμι το φως του κόσμου
ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση
εν τη σκοτία
αλλ’ έξει το φως της ζωής
ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ κεφ η΄12
ΑΝΤΩΝΙΕ....
SÖREN KIRKEGAARD”
"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"
Edited by - Silverwolf on 17/02/2003 01:07:09
ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΣ
ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ
Σήμερα, 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ είναι η μέρα της επετείου της ΚΑΥΣΗΣ του Τζορντάνου Μπρούνο. 'Ηταν 17 Φεβρουαρίου του 1600 όταν οι αγαπημένοι μου Ιεροεξεταστές 'Εκαψαν αυτόν τον Ω!Μέγα 'Ανδρα του Πνεύματος...
Να μερικά απο τα ΑΙΡΕΤΙΚΑ του πιστευω...
σαν αγνή Ενέργεια και Ενεργητική Δύναμη συνάμα.
Στη ΒΑΣΗ της σκάλας βρίσκεται η ΥΛΗ, η αγνή Παθητική Δύναμη,
απο τα βάθη της οποίας ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ,
όπως ΚΑΙ Εκείνος μπορέι να τα κάνει απο τα Ουράνια 'Υψη"
"Μέσω της παρατήρησης της Φύσης, μαθάινουμε να ΜΗΝ αναζητούμε τη Θεότητα ΜΑΚΡΙΑ απο μάς αν την έχουμε ΚΟΝΤΑ μας,
ακόμα και ΜΕΣΑ ΜΑΣ"
"Λέμε την Πρώτη Αρχή Dio (Θεό), επειδή ΟΛΑ τα πράγματα είναι
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ"
"Η θρησκέια είναι η ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ,
αλλά αυτό δεν τη καθιστά ΑΝΤΙΘΕΤΗ απο την Αλήθεια"
"Ας προετοιμαστούμε πρώτα για τον Ουρανό,
ο οποίος ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ είναι ΜΕΣΑ ΜΑΣ κι έπειτα για τον Αισθητό Κόσμο,
ο οποίος με ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ παρουσιάζεται μπροστά στα μάτια μας"
"Τον ΘΑΝΑΤΟ ποτέ μου δεν το φοβήθηκα
και ΠΟΤΕ δεν νικήθηκα απο κανέναν ΓΙΑ ΠΟΛΥ...
Προτίμησα δε ένα ΘΑΡΡΑΛΕΟ ΘΑΝΑΤΟ απο μια ΔΕΙΛΗ ΖΩΗ"
ΤΖΟΡΝΤΑΝΟ ΜΠΡΟΥΝΟ
Ο Ερμητικός Φιλόσοφος απο τη Νόλα της Ιταλίας
που κάηκε στη πλατεία των Ανθέων της Ρώμης
στις 17 Φεβρουαρίου του 1600
Τα παραπάνω και πολλά περισότερα θα τα βρείτε σε ένα μικρό (και μάλλον σπάνιο) βιβλιαράκι των εκδόσεων Νέα Ακρόπολη
Κέλσος ο Φιλαλήθης
''Γραψε ξανα αυτο που σου εχω κιολας πει: ''O πολεμιστης του φωτος χρειαζεται χρονο για τον εαυτο του''
Και χρησιμοποιει αυτο το χρονο για την ξεκουραση, τη μελετη, την επαφη με τη Ψυχη του Κοσμου. Ακομα και καταμεσης μιας μαχης, αυτος καταφερνει να διαλογιζεται.
Σε καποιες περιπτωσεις, ο πολεμιστης καθεται, χαλαρωνει και αφηνει ολα οσα συμβαινουν γυρω του να συνεχισουν να συμβαινουν. Κοιταζει τον κοσμο σαν να ηταν θεατης΄ δεν προσπαθει ουτε να μεγαλωσει ουτε να μικρυνει, μονο να αφεθει χωρις καμια αντισταση στην κινηση της ζωης.
Σιγα σιγα ολα οσα φαινονται πολυπλοκα γινονται απλα. Και ο πολεμιστης χαιρεται.''
-ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ-
''Το σωμα παιρνει δυναμη απο την ψυχη, οταν κανει αυτο που αγαπα, αυτο που λατρευει.''
''Η αγαπη, δε ζηταει ταυτοτητα για να ανγνωριστει. Εχει τη δικη της συχνοτητα. Το ενστικτο μας την ψαχνει και οταν πεσει πανω της, εκτινασσεται.''
''Η ζωη ειναι πεπερασμενη. Εχει αρχη και τελος. Καθε στιγμη της ειναι ανεπαναληπτη. Οι αναμνησεις αξιζουν μονο γιατι ειναι η τροφη της ζωης. Αλλιως τα κυματα ειναι παντα τα ιδια. Αντε τη μια φορα να ειναι μικροτερα, την αλλη μεγαλυτερα. Παντα ομως υπακουουν στους ανεμους. Εκεινα που αλλαζουν, ειναι τα καραβια.''
-ΟΙ ΝΑΥΑΓΟΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ- Δημητρης Τσιακας
(Αχ, αυτα τα ορθογραφικα μου...ατελειωτα δειχνουν
!...)
Edited by - elixir on 17/02/2003 12:20:17
Edited by - elixir on 17/02/2003 12:20:55
Edited by - elixir on 17/02/2003 15:13:32
ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΠΑΝΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ.
ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΜΟΥ
ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ
ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ
ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ
ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ.
ΑΝ ΜΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ
ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΜΟΥ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΚΟΥ
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΗΜΑΝΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ -
[ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ-]
ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥΣ
[ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΗΜΑΝΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ
- ΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ Κ.Λ.Π.]
ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ
ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΗΜΟΥΝ-
ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΡΟΜΟ-
ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
ΤΟ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.
Σ ΑΓΑΠΩ.
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΤΕ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΕΙΤΕ ΧΡΕΟΦΕΙΛΕΤΕΣ
ΕΙΤΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟΙ ΕΙΤΕ ΦΤΑΙΧΤΕΣ
ΕΙΤΕ ΘΥΤΕΣ ΕΙΤΕ ΘΥΜΑΤΑ.
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ
ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΕΥΓΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ.
ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ
ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ [ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ] Η
ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ - ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΟΤΗΤΑ.
ΜΙΑ ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΛΕΕΙ
ΟΤΙ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΟΓΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΠΟΝΙΑ.
Εύχομαι "ΣΥΝ ΘΕΩ" να είστε όλοι καλά.
Αγαπητέ ΛΕΥΚΕ ΑΕΤΕ λυπάμαι ειλικρινά για την επίθεση.
Κατ' αρχήν δεν απευθύνθηκα στα γραφόμενά σου. Έκανα μια μόνο παρατήρηση στην επιστολή που έχεις παραθέσει στο site.
Σου επιστρέφω λοιπόν το χαρακτηρισμό "Σατανιστής και Παιδοκτόνος", λέγοντάς σου ότι έχω προσφέρει υπηρεσία σ' αυτό τον κόσμο μεγαλώνοντας δύο λεβέντες 18 και 16 ετών, και ευχαριστώ το Θεό που με ευλόγησε να φέρω στο κόσμο αυτές τις δύο ψυχές.
Και αφού θέλεις τη γνώμη μου άκουσέ την: Οι επιστολές που παραθέτεις είναι αναμφίβολης προέλευσης, προφανώς τις γράφεις μόνος σου, ίσως κάτω από την επήρεια ουσιών και πιθανότατα χωρίς συνείδηση.
Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου και δεν πρόκειται να σου απαντήσω σε καμία ύβρη. Και θα το κάνω αυτό θεωρώντας ότι είσαι ακριβώς αυτό που πιστεύεις εσύ για όλους τους υπόλοιπους: χαμηλού πνευματικού επιπέδου άτομο, πιθανότατα δε ΒΑΡΒΑΡΟΣ (ΜΗ ΕΛΛΗΝ).
Τέλος νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω το φίλο thoth όχι μόνο για την υπεραπιστική του γραμμή, αλλά και γιατί έχει καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει με το Λευκό Αετό
ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ
Edited by - bozikis on 11/09/2002 11:53:37
Αγαπητέ thoth, έχεις δίκιο. Το λευκό πτηνό ίσως δεν θέλει να καταλάβει πως για να μπορέσει να μα ς μεταδώσει αυτά που ο ίδιος θεωρεί σαν ΑΛΗΘΕΙΑ, πρέπει να μιλά με ΣΑΦΗΝΕΙΑ, με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ κι όχι με αφορεισμούς και απειλές. Όλοι μας σε αυτό το σάιτ την αλήθεια και τη γνώση ψάχνουμε, αλλά ΠΑΝΤΑ με σεβασμό στον άλλο. Τον ίδιο σεβασμό μπορεί να κερδίσει και ο φίλτατος Λευκός Αετός, αρκεί να δείξει κι αυτός το ίδιο.
Φαίνεται όμως πως δεν θέλει ή δεν μπορεί να το κάνει.Ίσως μετά να μην φταίνε τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ, αν αντιμετωπίζουν χλευαστικά τοπ Λευκό Αετό, για τα σαφέστατα
HIGHLANDER
"ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ"
Όπως έχω πει και κάποιες άλλες, ευτυχώς ελάχιστες φορές,μου κοστίζει να μιλώ έτσι σε μέλη αυτών των ομάδων συζητήσεων. Ίσως γιατί δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που σε αυτό το forum ήμαστε δύο-τρεις άνθρωποι που "ονειρεύοντουσαν" όλους τους άλλους που ήρθαν μετά. Κάθε μέρα που περνάει, κάθε νέο μήνυμα, και ειδικά κάθε νέο μέλος που μας εμπιστεύεται και εγγράφεται στο forum, μου δίνει την ίδια ιακονοποίηση όπως και πριν έναν χρόνο που ξεκίνησε το forum.
Το ίδιο άσχημα αισθάνομαι όταν πρέπει να επικρίνω ή και να διαγράψω ένα μέλος. Για αυτό παίρνω κουράγιο όταν καταλαβαίνω ότι κάποιοι με καταλαβαίνουν.
Τώρα μία τελευταία συμβουλή για τον "Λευκό Αετό", στείλε τις απόψεις σου, άκουσε τις κριτικές και τα σχόλια και σεβάσου την διαφορετικότητα, χωρίς υπαινιγμούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς (περί Σιωνιστικών συνομωσιών και σατανιστικών επισκιάσεων) προς τους διαφωνούντες προς εσένα. Αυτοί είναι οι κανονισμοί και σκέψου τους πολύ καλά, πριν συνεχίσεις να συζητάς.

Με τη σειρά μου θα συμβουλέψω και εγώ εσένα φίλε thoth να σεβαστείς την διαφορετικότητα του Κωνσταντίνου και να μη προβαίνεις σε απειλές διαγραφής με το ΓΕΛΟΙΟ ΕΠΙΧΕΊΡΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΏΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΩΝ εκ μέρους του Κωνσταντίνου.Ο άνθρωπος ένα παράδειγμα έφερε (και σας προκαλώ να το ξαναδιαβάσετε γιά του ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ).Δεν χαρακτήρισε κανέναν ούτε σατανιστή ούτε παιδοκτόνο.
Γιά το θέμα του σιωνισμού αν εσύ έχεις βγάλει τα συμπεράσματα σου ο Κωνσταντίνος δε μπορεί να εκφράσει αντίθετη άποψη;
Σε καμμία περίπτωση δεν σημαίνει οτι ασπάζομαι τα γραφόμενα του Κωνσταντίνου όπως έχω δείξει άλλωστε στις συζητήσεις μας αλλά θα υπερασπισθώ το δικαίωμα του να γράφει τις πεποιθήσεις του με τον τρόπο που εκείνος νομίζει.Αρκεί να μην υβρίζει.ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.Σίγουρα υπάρχει μία ενδιαφέρουσα κόντρα και καλό είναι να αποφεύγονται οι χαρακτηρισμοί και από τις δύο πλευρές.ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΠΤΗΝΑ που στην θέση τους εγώ θα είχα αντιδράσει χειρότερα.
Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει πιστεύω αρκεί να είμαστε ΝΗΦΑΛΙΟΙ.
Παλαιότερα μόλις είχα πρωτομπεί στο site είχα δει τα διαγραμμένα μηνύματα του serpentpan τα οποία μου είχαν «ξινίσει» ιδιαίτερα και αμαύρωναν την κατά τα υπόλοιπα άριστη εκτίμηση μου γιά την δουλειά σας.Ευτυχώς καταλάβατε το λάθος σας.
Θεωρώ οτι και τώρα βρίσκεστε ένα βήμα πριν το λάθος.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ.
Λοιπόν Nagual, νομίζω ότι είσαι από τους ελάχιστους που δεν κατάλαβαν το πνεύμα της αντίδρασής μου απέναντι στα λεγόμενα του "Λευκού Αετού" και της "Λευκής Κουκουβάγιας".
Είμαι ο πρώτος που τους καλοσώρισε, είμαι ο πρώτος που μεσολάβησε για να μπει "σκαναρισμένη" εικόνα των "εξ άνωθεν αποκαλύψεών" τους και είμαι ο πρώτος που τους είπε ευγενικά να ετοιμάσουν κάποια άρθρα με ολοκληρωμένες τις απόψεις τους, το ποιοι είναι και το τι πρεσβεύουν και τους πρότεινα μάλιστα να μπουν και ως υλικό στις κατηγορίες των άρθρων μας.
Αν παρατηρήσεις προσεκτικά θα δεις ότι ούτε ειρωνεύτηκα ποτέ τις διδασκαλίες τους, ούτε τους απείλησα ότι θα σβήσω τα μηνύματά τους. Ειδικά το παράδειγμα που ανέφερες με τον serpentpan ήταν ατυχές. Τα μηνύματα του serpentpan τα έσβησε ο... ίδιος ο serpentpan και όχι εμείς οι διαχειριστές του site. Αντιθέτως εμείς τα επαναφέραμε γιατί πολλοί όπως κι εσύ λες θα "ξινίζονταν" με το γεγονός να συζητούν διάφορα μέλη με έναν "αόρατο" συζητητή. Για να προστατέψουμε αυτούς που έκαναν τον διάλογο αλλά και τους μετέπειτα επισκέπτες του forum τολμήσαμε κι επαναφέραμε τα διαγραμμένα μηνύματα που έσβησε το ίδιο το μέλος serpentpan. Υπάρχει μάλιστα και ειδική αναφορά σε αυτό το γεγονός από τον ADMIN. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας.
Και ξαναγυρνώ στο θέμα μας. Αυτό το forum είναι forum εσωτερισμού κι αναζήτησης. Για αυτό ξεκίνησε και αυτό είναι το επίκεντρό του. Αν κάποιος ή κάποιοι θεωρούν τους εσωτεριστές μη-χριστιανούς και σατανιστές δεν είναι κατεκριτέοι, απλά είναι αντίθετοι με το πνεύμα αυτού του forum. Αυτό που είναι προσβλητικό για εμένα και πιστεύω για πολλούς είναι ότι ότι ενώ μπαίνουμε ως μέλη στο forum για να ανταλλάξουμε γνώμες, αντιλήψεις, να συμφωνήσουμε ή να διαφωνήσουμε πάνω στα θέματα της εσωτερικής αναζήτησης, τα δύο μέλη αυτά, κινούνται σε τελείως αντίθετο πνεύμα και χρησιμοποιούν (ειδικότερα ο Λευκός Αετός) περιγραφές και χαρακτηρισμούς υπαινικτικά. Δεν είπε ο Λ.Α. κανέναν ειδικά σατανιστή ή διαβρωμένο από τον σιωνισμό αλλά όταν τους ρωτάει κάποιος κάποια πράγματα και αυτός αναφέρεται στο πως ξεκινά κάποιος με αυτές τις ερωτήσεις και καταντάει σατανιστής και παιδοκτόνος, ε, όχι αυτά είναι γελοίες υπερβολές, και υπανικτικές προσβολές. Δεν είναι ότι είναι ενάντια στον σιωνισμό (ενάντια είμαι κι εγώ)είναι ότι αφήνει το υπονοούμενο ότι οι απόψεις του άλλου συζητητή είναι αποτέλεσμα σιωνιστικής επίδρασης.
Αυτό δεν είναι ένα forum για προσηλυτισμό καμίας άποψης και καμίας θρησκείας, κι ακόμη ένα forum όπου κάποιος θα κάνει κήρυγμα. Δεν είναι κακό το να το κάνει, απλά το κάνει σε λάθος τόπο και οφείλω να σεβαστώ όλους αυτούς που ήρθαν σε αυτό το forum μέσα στα πλαίσια ενός πολύ γενικού αλλά συγκεκριμένου θεματικού περιεχομένου. Ας κάνει ένα δικό του forum με ξεκάθαρη ιδεολογική, φιλοσοφική, θρησκευτική τοποθέτηση και ας καλέσει όλους να συμμετέχουν. Είναι πιο τίμιο, καθαρό και ειλικρινές.
Η συμβουλή που του έδωσα του Λ.Α. και της Λ.Κ. είναι απλή, τίμια, και στα πλαίσια της φιλοσοφίας και ύπαρξης αυτού του forum. Η δική μου άποψη ως προς τα γραφόμενά τους δεν μετράει, δεν χλευάζω τις διαφορετικές απόψεις, αλλά αυτές είναι ξένες ως προς την φιλοσοφία αυτής της "κοινότητας" κι αυτό φαίνεται σε τόσο μεγάλο βαθμό που ήδη δημιουργεί πρόβλημα, κι εγώ είμαι Διαχειριστής και Συντονιστής και δεν έχω την πολυτέλεια της ιδιωτικότητας του απλού μέλους. Οφείλω να εντοπίζω τα πιθανά προβλήματα και να προσπαθώ να τα επιλύσω.
Αν φαίνεται ότι κατευθυνόμουν απλά από τις προσωπικές μου απόψεις, ζητώ συγνώμη που δεν ήμουν ξεκάθαρος, αλλά δεν είναι έτσι.
Δεν έχω σκοπό να σε πείσω nagual ότι έχω δίκιο. Έχεις το δικαίωμα να έχεις τις προσωπικές σου απόψεις και εγώ έχω δικαίωμα να προστατέψω το ύφος και το πνεύμα αυτού του forum.

"Κύριε Δικαστή, δεν φταίω εγώ που την βίασα την κοπέλα, ούτε αυτή που μου κουνιόταν. Ο Σιωνισμός φταίει, κύριε Δικαστή, ο Σιωνισμός φταίει"
Ανέκδοτο (Μαύρης απόχρωσης) εμπνευσμένο από τα λεγόμενα του "Λευκού Αετού".
«κύριε κατηγορούμενε το ελεύθερο και αυτεξούσιο φταίει που το έδωσες στο Σιωνισμό, κύριε κατηγορούμενε.»
«Ανέκδοτο, εμπνευσμένο από το ανέκδοτο του Thoth διαχειριστή»
Κύριε Thoth διαχειριστή θέλω να σε ερωτήσω δύο θέματα.
1) Από την πρώτη ημέρα που έγραψα το μήνυμα «τι είναι ο αριθμός 666» μέχρι σήμερα, εάν υπάρχει έστω και ένας που έκανε μία ερώτηση ή εάν έγραψε κάποιος στο τι είναι ο Σατανάς, τι είναι ο Αντίχριστος και τι είναι το 666. Πάντως εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο, το μόνο που βλέπω είναι να ερωτούν για τον Θεό. Πάντα τους ξεκαθάριζα ότι θεούς έχει πολλούς αλλά ένα Ορθόδοξο Τριαδικό Θεό. Και για τον σατανά τίποτε δεν ερωτούν ή να γράψουν την γνώμη τους που είναι και το θέμα. Φαίνεται ότι δεν θέλουν να τα φανερώσουν στον κόσμο ή τα αγνοούν.
2) Εάν δεν θέλετε να γράφω στο forum το δικό σας έχετε το κάθε δικαίωμα, αλλά απλώς ζητήστε το και αποχωρώ από το forum. Είναι ανεπίτρεπτο να μεταφέρουν μηνύματα από εκεί που είναι η ενεργοποίηση και η απάντηση και να το ξαναγράφουν πιο κάτω και να φαίνεται ξεκάρφωτο με δίχως την πραγματική ενεργοποίηση που είχε πιο πάνω. Με αυτό τον τρόπον δείχνουν ασέβεια και χλευασμό.
Ευχαριστώ Κωνσταντίνος
Ο Λευκός Αετός επιβλέπει από ψηλά
quote:
Από την πρώτη ημέρα που έγραψα το μήνυμα «τι είναι ο αριθμός 666» μέχρι σήμερα, εάν υπάρχει έστω και ένας που έκανε μία ερώτηση ή εάν έγραψε κάποιος στο τι είναι ο Σατανάς, τι είναι ο Αντίχριστος και τι είναι το 666. Πάντως εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο, το μόνο που βλέπω είναι να ερωτούν για τον Θεό. Πάντα τους ξεκαθάριζα ότι θεούς έχει πολλούς αλλά ένα Ορθόδοξο Τριαδικό Θεό. Και για τον σατανά τίποτε δεν ερωτούν ή να γράψουν την γνώμη τους που είναι και το θέμα. Φαίνεται ότι δεν θέλουν να τα φανερώσουν στον κόσμο ή τα αγνοούν.
Νομίζω φίλε Λ.Α. ότι μιλάω τόση ώρα στον... αέρα. Τι θέλεις να πεις δηλαδή; Ότι περίπου 600 μέλη αυτού του forum, αν και δεν γνωρίζουν για τον Σατανά παραδόξως δεν σε ρωτούν ή γνωρίζουν για τον Σατανά αλλά σκόπιμα αποκρύβουν αυτά που ξέρουν;
Δηλαδή μίλα ξεκάθαρα. Γιατί δεν σε καταλαβαίνουμε; Φταίει ο Σατανάς που μας έχει "σκλαβώσει"; Και αυτοί που δεν ξέρουν για τον Σατανά, γιατί δεν ρωτάνε ενώ αυτό είναι το θέμα όπως λες του topic αυτού;
Τι υπονοείς; Αυτή είναι η ξεκάθαρη ερώτησή μου.
Γιατί γενικεύεις συνέχεια ως προς τους χαρακτηρισμούς σου προς τους άλλους;
Δεν μιλάς ξεκάθαρα, αφήνεις συνεχώς υπονούμενα για τα κίνητρα των άλλων. Αυτή είναι η άποψή μου και σου την λέω.
Αν θέλεις να συνεχίσεις να γράφεις στο Forum είσαι ελεύθερος να το κάνεις, όπως σου είπα πολλές φορές. Αυτό που αγωνίζομαι να καταλάβεις είναι ότι από την συμμετοχή και τις απαντήσεις κερδίζεις ελάχιστα και χάνεις πολλά. Το μήκος κύματος των τοποθετήσεών σου και οι απαντήσεις σου δείχνουν ότι είσαι "αλλού" και μπερδεύεις σχεδόν όλους. Μόνον ίσως ο nagual έχει καταφέρει (και μπράβο του) να μπορέσει να κάνει κάποια λογική συζήτηση μαζί σου. Δεν είμαι εγώ το πρόβλημα σου, ούτε ο Σατανάς όπως αφήνεις να εννοηθεί, ούτε ο Σιωνισμός.
Μου φαίνεται ότι είσαι σαν αυτόν που ταξιδεύει στην Εθνική και ακούει στο ραδιόφωνό του ότι "κάποιος επικίνδυνος οδηγεί αντίθετα στο ρεύμα" και γελάει λέγοντας ότι όλοι εκτός από αυτόν οδηγούν αντίθετα.
Αν νομίζεις ότι μπορείς να συνεννοηθείς και να ακουστείς και να γίνεις κατανοητός μέσα σε αυτό το forum, θαυμάζω την περίεργη επιμονή σου. Συνέχισε αν το θέλεις, αλλά αναρωτήσου ξανά μήπως είσαι σε λάθος τόπο για αυτό όλοι πάνε κόντρα στο ρεύμα.

Φίλε thoth σας ευχαριστώ πάρα πολύ και ζητώ συγνώμη για την ενόχληση που προκάλεσα στο δικό σας forum και θέλετε να το παίζετε μονότερμα. Απλώς αποχωρώ από το δικό σας forum και όπως διαγραφούν όλα τα μηνύματα μου διότι είναι πνευματική ιδιοκτισία δική μου.
Σας ευχαριστώ και ζητώ συγνώμη για την ενόχληση.
Κωνσταντίνος
Ο Λευκός Αετός επιβλέπει από ψηλά
Όπως βλέπεις όμως η ίδια ιστορία συνεχίζεται!!!Να ξεκινήσω από το τελευταίο μήνυμα που έστειλε ο Κωσταντίνος,για το εάν έχουμε απορίες για την προέλευση του αριθμού 666??Αφού μας εξήγεισες έτσι δεν είναι??
Για τί άλλο να έχω απορία??Για την προέλευση του χειρογράφου??Άσε καλύτερα να μην το σχολιάσω,είτε την γνησιότητα του είτε την αξία των γραφόμενών του!!!!Ιδίως αυτό το 6+6+6=18=1+8=9 μου θυμίζει όταν παλιά φτερνιζόμασταν ρωτάγαμε τον φίλο μας να μας πεί ένα 3ψήφιο αριθμό τον προσθέταμε και λέγαμε ότι ιδού ποιός μας σκέφτεται!!!Όσο για τις "ενορατικές" σου ικανότητες δεν χρειαζόταν να μπείς στον κόπο για τους φίλους σου και να τους βοηθήσεις στο χρηματιστήριο της Κύπρου,θα τους το έλεγα κι εγώ(όπως και πολλοί άλλοι)χωρίς να κατέχω τέτοιες δυνατότητες,ότι θα γίνει πλιάτσικο!!!!Εν ολίγοις δεν είναι αρκετό το παράδειγμα που μας ανάφερες για την ικανότητα σου αυτή,διάλεξε άλλο!!
Οντότητα έχουν αυτοί οι ενσαρκωμένοι προφήτες ή είσαι εσύ κι εσύ??
Σε ρώτησε και άλλο μέλος γιατί το 9 είναι ο αριθμός του Χριστού και η απάντηση που έδωσες,πίστεψε με,δεν είναι επαρκής,ξαναπροσπάθησε!!
Εάν φαίνομαι αυταρχίκός και απόλυτος ζητώ συγγνώμη από τα μέλη,αλλά βαρέθηκα αυτήν την "Λευκή" αδιάλλακτη στάση που κρατούν στα λεγόμενα τους τα "Λευκά" μέλη της παρέας!!Εάν θέλουν να κατηχήσουν,να αφορίσουν προτείνω να μείνουν στον χώρο που "ενεργοποιούνται"!!
Και πάλι ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη από τα λοιπά μέλη
Ο Υάκινθος επιβλέπει από ΠΙΟ ψηλά
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΛΕΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΟΡΜΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΝΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΠΤΗΝΟΥ.
Ο Λευκός Αετός επιβλέπει από ψηλά.
ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ BIG BROTHER ΝΙΩΘΩ
Ο ΛΕΥΚΟΣ ΑΕΤΟΣ IS WATCHING YOU![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DREAMWALKER
Edited by - ΣΙΣΙΦΟΣ on 11/09/2002 21:40:04