- ΜΑΓΕΙΑ ,, Η ΨΥΧΟΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Καλησπέρα ! ! !
quote:kalikatzaros η υπογραφή σου σε ποιον απευθύνεται;
Και για τι την ανέβασες;
Έτσι από περιέργεια.
Αυτά σου έμαθε ο αποκρυφισμός;
Στο είπα και στο πρώτο μήνυμα μπήκες για να σπάσεις πλάκα, σαν καλικάντζαρος το λέει και το νικ σου, αλλά δεν περίμενα ότι θα το χόντρυνες τόσο.
Σου φαινόμαστε δηλαδή γελοίοι;
Κάποια στιγμή ούτως η άλλος θα επέμβει η διαχείριση.
Στο μήνυμα μου το ποιο πάνω δεν απάντησες, έτσι προβάλεις εσύ τον
ανδρισμό σου;
Σου έχω στείλει και ένα μήνυμα.
quote:
kalikatzaros χρησιμοποιείς τον όρο "ενθεογενές"
(ομολογουμένως με εξέπληξες)
υποσχόμενος "άνοιγμα του συλλεκτικού ασυνείδητου".(???)
Ενώ στην ουσία δεν κάνεις τίποτε άλλο, παρά λόγο, για μια ψυχοτρόπο ουσία
την οποία βέβαια αν δοκιμάσει κάποιος, οχι μόνο με το θεό ή το διάβολο
θα μιλήσει(δει), αλλά ακόμα και με τους ανεμόμυλους του Δον Κιχώτη θα τα βάλει!Εμμένοντας βέβαια στην αρχική μου εκτίμηση για τους σκοπούς δημιουργίας του λογαριασμού σου,
οι όποιες παρατηρήσεις θα πέσουν στο κενό.Ευελπιστώ μόνο... στον καθαγιασμό των υδάτων.
AitheroVamon μου αρέσει που σε σόκαρε η ουσία, η υπογραφή
του δεν σε ενοχλεί;
Πιστεύεις ότι αρμόζει σε φόρουμ που ασχολείται με τον εσωτερισμό;
quote:Καταλαβαίνεις τι δείχνει η υπογραφή του;
η υπογραφή
του δεν σε ενοχλεί;
Καλησπέρα ! ! !
Καλησπέρα ! ! !
quote:Καταλαβαίνεις τι δείχνει η υπογραφή του;
Πύρινος μην εστιάζεις στους συμβολισμούς που δεν σημαίνουν τίποτα, εστίασε στο περίγραμμα όπου δημιουργείται μία εικόνα.
quote:
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους , να έχουμε ένα νέο όμορφο ξεκίνημα . Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάποια πράγματα για τη ψυχοκινητική . Μπορεί να την εφαρμόσει ο οποιοσδήποτε ; Ή είναι απλά κάτι που σου βγαίνει κάτω από διάφορες καταστάσεις ;
Καλησπέρα ! ! !
Πιστεύω ή το έχεις ή δεν το έχεις;
Από παιδιά όλοι δεν δοκιμάσαμε, σαν κάτι να μας έλεγε να το κάνουμε;
Δηλαδή πρέπει να το έχεις από παιδί, δεν πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να σε καθοδηγήσει σε αυτό το κομμάτι.
Γιατί για μένα όποιος θα σου έλεγε ότι μπορεί θα ήταν ψέμα.
Μπορεί να περάσεις κάποιες στιγμές στην ζωή σου που απλά να στο βγάλουν στην επιφάνεια, ο φόβος για παράδειγμα.
Αλλά και πάλι στην μικρή ηλικία σου θα υπήρχαν κάποιες ενδείξεις.
Σε τι κομμάτι δηλαδή αναφέρεσαι;
Edited by - maria3 on 01/01/2014 16:58:03
Καλησπέρα ! ! !
quote:Βασικά να ξεκαθαρίσουμε το κομμάτι αυτό . Δηλαδή εάν είναι επίκτητες ή έμφυτες. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπορούμε να αυξήσουμε τη δύναμη του μυαλού μας και συνεπώς τις εγκεφαλικές λειτουργίες (Βλέπε τι είναι η ψυχοτρονική και τι πειράματα έκαναν οι Σοβιετικοί ) . Δεν έχει να κάνει με τη παιδική ηλικία πολύ Φρόυντ θυμίζει η εξήγηση αυτή , κατά τη γνώμη μου βέβαια , ο οποίος έχει αναιρεθεί παρακάτω . Ο Πλάτωνας για παράδειγμα δεν είναι κάτι τόσο απλό να τα έχει πει όλα αυτά . Αποκλείεται η ζωή μας να είναι μόνο αυτό που ζούμε ή αισθανόμαστε !
Καλησπέρα ! ! !
Δεν έχει σχέση η απάντηση με το Φρόιντ.
Ναι και στο ίντερνετ υπάρχουν πολλά σάιτ για την εξάσκηση του μυαλού, δεν ξέρω που αναφέρεσαι;
Γιατί για να αρχίσεις να έχεις αυτήν την αντίληψη πρέπει να κλείσουν κομμάτια στο μυαλό σου και να ανοίξουν άλλα και αυτό κάνουν και αποκρυφιστές.
Τώρα αν μιλάς απλά για τους Σοβιετικούς που έβλεπαν τους ανθρώπους σαν πειραματόζωα και έπαιζαν με το μυαλό τους για να επιφέρουν τα αποτελέσματα που ήθελαν.
Δηλαδή τους άφηναν άυπνους επί μέρες, δεν τους τάιζαν κτλ.
Εσύ θα ήθελες δηλαδή να πειραματιστούν πάνω σου;
Ναι οι αρχαίοι φιλόσοφοι αντιλαμβανόταν περισσότερα πράγματα από ότι εμείς, πάντως δεν εξασκούσαν τον νου με τις τεχνικές τις σημερινές.
quote:
Τώρα αν μιλάς απλά για τους Σοβιετικούς που έβλεπαν τους ανθρώπους σαν πειραματόζωα και έπαιζαν με το μυαλό τους για να επιφέρουν τα αποτελέσματα που ήθελαν.Δηλαδή τους άφηναν άυπνους επί μέρες, δεν τους τάιζαν κτλ.
Εσύ θα ήθελες δηλαδή να πειραματιστούν πάνω σου;
https://www.youtube.com/watch?v=6qBivSrb1hM
(_(
('')
_ " )>,_ .-->
_>--w/((_ >,_.'
///