ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το Εξυπνο ΤΕΣΤ!!! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Το Εξυπνο ΤΕΣΤ!!! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

steveng27 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
13/06/2006, 21:57:35
Για το κόκκινο χρώμα ξερό ένα άλλο ρότας κάποιων πόσο κανί 6 επί 7
Για περίπου 8 φορές και εκείνος απαντάει συνεχεία 42 τον ρότας μετά πες μου ένα χρώμα και εκείνος σου λέει κόκκινο.... γενικά όλο το κόκκινο χρώμα λένε σε τέτοια τεστ γιατί άραγε ίσος για τη απαντάμε πόλη γρήγορα??

ΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ

T_Chameleon of Rodos

fantomas3004Μέλος
14/06/2006, 20:55:25
Το κόκκινο σφυροδρέπανο θα εννοείς μάλλον, έχει γίνει της μόδας
pitsipopaki__Νέο Μέλος
07/07/2006, 21:17:48
Αν και το ειχα κανει και παλιοτερα το τεστ, δεν θυμόμουν την καταληξη... παρόλα αυτά αφτο που σκεφτηκα ήταν ενα τσεκουρι πρασινο...αν και αρχικα οντως σκεφτηκα να πω κοκκινο, αλλα ειπα να πρωτοτυπησω :P...τσεκουρι ομως γιατι επελεξα? απαντησεις σε λαθος επιλογές, κατά τον κανονα του τεστ, δεν περιλαμβανονται?

08/07/2006, 02:18:58
Καλά,μετά από το αποκαλυπτικότατο καφέ φτυάρι του πρώτου τεστ (το οποίο ξανάκανα και απάντησα "πράσινη τσουγκράνα")...

quote:
Απαντηστε άμεσα ότι σας έρθει στο μυάλο.
1ον Ένα χρώμα...
2ον Ένα άγριο ζώο της Αφρικης...
3ον Ένα τριψήφιο αριθμό...

1ον πράσινο
2ον λεοπάρδαλη (τουλάχιστον έπιασα το 50%)
3ον 227

Αυρίο το πρωί θα πάω να ναυλώσω πουλμανάκι για εκδρομούλα στο Δαφνί (μέσα ε! όχι απ έξω)... όσοι πιστοί προσέλθετε!

Βρε τι κάνει ο άνθρωπος άμα βαριέται!!

.
.
.
The She Mantis...

Είμαι ο Λόγος και το Πυρ
Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ

Ανάβω γίνομαι πυρσός
Πνίγω το ψέμα μες στο φως

CHIPIΝέο Μέλος
24/07/2006, 23:27:14
GEIA SE OLOUS !!!! EGW MALON EXW ARKETA MEGALO PROVLIMA GIATI SKEUTIKA TIGRH KAI 777 MPLE XRWMA NWMIZW POS PREPEI NA EPISKEYTW ENANAN TRELOGIATRO

CHIPI

25/07/2006, 23:59:21
Αγαπητέ/ή CHIPI, καλώς ήλθες στο Esoterica!

Θα ήθελα μόνο να σε παρακαλέσω να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες κι όχι με λατινικούς ώστε να είναι πιο ευανάγνωστα τα μηνύματα σου.

In anticipation of my resurrection...

Vril-yaΝέο Μέλος
13/08/2006, 12:59:02
quote:

Σκέφτηκες ένα "κοκκινο σφυρι", έτσι δεν είναι;

WoWWowowowowWW!! Nai!! Pws telika ginetai auto??? Exw kufathei!! Hyan to prwto pou skefthka an kai eipa as allaksw meta... otan omws eida ot imas rwtouses an eidame kokkino sfyri...

I wanna be a Vril