- Ερώτηση περι αστρικής προβολής, ονείρων και κάποιες απορίες - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
1) Αν κατάλαβα καλά διαβάζοντας τα θέματα σε αυτό εδώ το forum, όσοι ονειρεύονται βρίσκονται στο αστρικό πεδίο (ασυνειδητή προβολή) έτσι? Λογικά λοιπόν αν εμείς προβληθούμε αστρικά (συνειδητή προβολή) είμαστε στον ίδιο κόσμο με αυτούς... Δεδομένου λοιπόν πως στο αστρικό πεδίο ταξιδεύουμε με την ταχύτητα της σκέψης, δεν μπορούμε να ζητήσουμε να μεταφερθούμε στο άτομο αυτό ώστε να συνομιλήσουμε μαζί του (δεδομένου βέβαια πως αυτό εκείνη την στιγμή ονειρεύεται)?
2) Πρίν απο λίγα χρόνια είδα ένα "όνειρο" και το αναφέρω μέσα σε εισαγωγικά γιατί ήταν αρκετά περίεργο. Είχα πέσει για να κοιμηθώ και είχα κλείσει τα μάτια. Κάποια στιγμή και ενώ ήμουν σίγουρος πως ήμουν ξύπνιος με είδα να πέφτω σε ένα μαύρο κυκλικό κενό ενώ τριγύρω κυκλικά υπήρχαν άσπρες σκάλες με κόκκινο χαλί και άσπρο χοντρό κάγκελο. Έπεφτα συνεχώς προς το μαύρο όταν ξαφνικά γύρισα στην πραγματικότητα και -κυριολεκτικά- τινάχτηκα στο κρεβάτι μου σαν μέχρι εκείνη την στιγμή να ήμουν ολόκληρος στον αέρα και να έπεσα... Υπάρχει περίπτωση να πρόκειται για αστρική προβολή?
3) Εδώ και δύο μέρες έχω αρχίσει να ερευνώ πάνω στην αστρική προβολή και σήμερα το μεσημέρι προσπάθησα να βγώ απο το σώμα μου. Δεν ξέρω τι κατάφερα πάντως νομίζω πως ένιωθα τα χέρια μου να ακουμπούν το ένα το άλλο ενώ στην πραγματικότητα ήταν σε αντίθετες πλευρές του σώματός μου. Είναι αυτό ένδειξη πρώϊμης αστρικής προβολής? Επίσης κατά την χαλάρωση πολλές φορές νιώθω μια περίεργη αίσθηση στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου, σαν κάτι να το γαργαλά. Έχει κανείς κάποια παρόμοια εμπειρία? Σημαίνει κάτι?
4) Δεν ακολουθώ κάποια συγκεκριμένη τεχνική, απλά ξαπλώνω και χαλαρώνω ξεχνώντας τους φόβους μου. Πρέπει να κάνω κάτι συγκεκριμένο για να έχω αποτελέσματα?
Συγγνώμη για το μακροσκελές post αλλά έχω τόσες απορίες και φόβους που δεν μπορούσα να μην κάνω αυτές τις ερωτήσεις...
Για άλλη μια φορά, καλώς σας βρήκα ![]()
ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
TruthSeeker απάντησε στην πρόκληση!
Διάβασε το θέμα στο οποίο σε παραπέμπει ο Dying_Incubus,
αλλά και τα άλλα 2 που προηγήθηκαν, τα οποία θα βρεις επίσης στην κατηγορία .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Δεν υπόσχομαι ότι θα λυθούν οι απορίες σου.
Μάλλον, θα υπάρξουν κι άλλες ![]()
Καλή συνέχεια λοιπόν.
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!