- ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ! ! ! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
SonapΜέλος
Ολοι εσεις που αμφισβητείτε τόσο έυκολα και συνεχως τα μεταφυσικα φαινομενα και τα παραξενα, αναρωτιεμαι τι κανετε εδω μεσα? Αφου γίνατε όλοι επιστήμονες και εχετε μια εξηγηση για τα παντα, γιατι δεν γραφετε σε καποιο επιστημονικο site? Και μη μου πειτε οτι εχετε το δικαιωμα να διαφωνειτε και να εκφραζετε αλλη γνωμη γιατι μαλλον ξεχνατε πως εδω εχουμε κοινα ενδιαφεροντα για συζητηση αρα το λογικο ειναι να μην υπαρχουν τοσο εντονες διαφωνιες! Η μηπως πρεπει να λεμε πρωτα καθε ανοησια λες και αυτος που γραφει δεν εχει την κριση και το μυαλο να σκεφτει πως μπορει να κουνηθικε η πορτα η να εγινε σεισμος η να ξεχασν ανοιχτο τον ανεμιστηρα.Μην τρελαθουμε τελειως.Πειτε κατι σοβαρο επιτελους.Καποιος που γραφει,αν εχει τη στοιχειωδη λογικη και εξυπναδα,ολα αυτα που λετε σαν πιθανες αιτιες, ΤΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΚΕΦΤΕΙ!!!Ακόμα και αν όλα εχουν μια εξήγηση και η εξηγηση αυτη είναι τύπου Matrix , ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ???
Οσοι βιαστουν να ανταπαντησουν στο ονομα της δημοκρατιας και ελευθεριας της γνωμης,άδικος κοπος τα ξερω πολυ καλα.Οσο για το περιστατικο που εγινε αφορμη για αυτο το θεμα το πιστευω περα για περα γιατι ειχα και εγω παρομοια περιστατικα.Αλλα αρνουμαι να βολευτω στην εξηγηση της επιστημης και πολλες φορες της ασφαλειας που αυτη προσφερει.Γιατι...ποσοι απο εδω θα ζουσαν ανετα στο χωρο τους γνωριζοντας πως ενα φαντασμα(*) κοβει βολτες τα βραδυα?
Θα ήθελα πολυ να απαντησω σε εναν προς εναν αλλα νομιζω πως για μερικους και οχι ολους ειναι αδικος κοπος.
*ή οτι κι αν υπαρχει και δεν βλεπουμε
Οσοι βιαστουν να ανταπαντησουν στο ονομα της δημοκρατιας και ελευθεριας της γνωμης,άδικος κοπος τα ξερω πολυ καλα.Οσο για το περιστατικο που εγινε αφορμη για αυτο το θεμα το πιστευω περα για περα γιατι ειχα και εγω παρομοια περιστατικα.Αλλα αρνουμαι να βολευτω στην εξηγηση της επιστημης και πολλες φορες της ασφαλειας που αυτη προσφερει.Γιατι...ποσοι απο εδω θα ζουσαν ανετα στο χωρο τους γνωριζοντας πως ενα φαντασμα(*) κοβει βολτες τα βραδυα?
Θα ήθελα πολυ να απαντησω σε εναν προς εναν αλλα νομιζω πως για μερικους και οχι ολους ειναι αδικος κοπος.
*ή οτι κι αν υπαρχει και δεν βλεπουμε
"Την ώρα της δυστυχίας μην απελπίζεσαι..σκέψου πως από μαύρα σύννεφα , πέφτει κρυστάλινη βροχή"