ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΦΟΡΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΦΟΡΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Vril22 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
20/06/2004, 02:29:50

πρωτον, δεν υπαρχουν παραφυσικα ή μεταφυσικα φαινομενα, αλλα μονο φυσικα φαινομενα, που καποια δεν εχουν ακομα βρει την εξηγηση τους

δευτερον, στην ιστορια ειδαμε πολλους να γινονται διασημοι εκμεταλευομενοι το ανεξηγητο, αλλα και αλλους τοσους που εγιναν διασημοι αποδεικνυοντας οτι ΟΛΑ ειναι απατη, ισοπεδωνοντας τα παντα

δεν ανηκω σε καμια απο τις δυο κατηγοριες

απλα παρατηρω και ερωτω:

αν ειναι οντως οφθαλμαπατη, γιατι δεν ειναι σταθερο το φαινομενο?

οι κατηφορες και οι ανηφορες λειτουργουν παντα σαν τετοιες και δεν παρουσιαζουν διακυμανσεις

το ιδιο ισχυει και για τις ηλεκτρομαγνητικες δυναμεις και την βαρυτητα

τωρα, μια απορια για οσους εχουν επισκεφθει τον δρομο και εχουν την εικονα του στο μυαλο τους: ερχομενοι απο την Αθηνα, συνανταμε την οφθαλμοφανη αποτομη κατηφορα μερικων μετρων (10-15?), κατοπιν το αμφισβητουμενο κοματι και μετα την στροφη στην πηγη απο οπου ανηφοριζει ο δρομος παλι εμφανως

πως γινεται το κοματι αναμεσα στην κατηφορα της αρχης και της ανηφορας στην πηγη να ειναι ανηφορα τη στιγμη που υπαρχει υψομετρικη διαφορα?

ή θαπρεπε να ειναι τουλαχιστον ευθεια ή αν ισχυουν τα λεγομενα καποιων να κανει κουρμπα ο δρομος

σκεφθειτε το νηφαλια

το σιγουρο ειναι πως αναμεσα στην αρχικη κατηφορα και το σημειο της πηγης που ανηφοριζει ο δρομος, υπαρχει υψομετρικη διαφορα με χαμηλοτερο το σημειο της πηγης

εγω δεν προσπαθω να αποδειξω τιποτα

παραθετω απλως τα στοιχεια που παρατηρησα

και απο τις δοκιμες μου (οπως και αλλων φιλων) διαπιστωνω πως το φαινομενο δεν ειναι σταθερο και πως το φορτηγακι μου σε κατηφορα με αναλογη κλιση (αν δεχτουμε πως ειναι κατηφορα) δεν κινειται καθολου λογω βαρους

ξαναεπισημαινω πως υπηρξε φορα που επιταχυνε τοσο πολύ ώστε ανεβηκε 5-7 μετρα στην εμφανη ανηφορα

ας μην ειμαστε απολυτοι λοιπον αφου δεν μπορουμε να εξηγησουμε τι ακριβως συμβαινει

οσο για αυτο που ειπα περι αγνωστης ενεργειας και σου εδωσε κακο μου βριλ το εναυσμα για το θεμα σου, δεν ειναι δικη μου αποψη μονο

διαβασε τα βιβλια του βιολογου Lyall Watson - εχει την ιδια αποψη: δεν γνωριζουμε ολα τα ειδη ενεργειας στην φυση

παραδειγμα οι γραμμες Lay - υπαρχουν, τα αποτελεσματα τους γινονται αντιληπτα με διαφορους τροπους (ενας πχ ειναι οτι τα δεντρα στους κομβους κανουν παντα διχαλα, ή εχουν στριμενους κορμους)

ναστε καλα

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

neossΝέο Μέλος
08/10/2004, 17:22:19
Eixa kanei ayto to to post giati ithela na matho pou einai akribos aftos o dromos alla mou to kleidosan to post ki exoun dikio .δε μπορεσα να κανω ποστ στα σχετικα τοπικς γιατι οταν κανω 'αναζητηση' τοτε κολλαει κ δε βγαζει τιποτα. συγνωμη που ξανακανω αυτο το ενοχλητικο ποστ απλα ας μου δωσει καποιος την απαντηση πριν το ξανακλειδωσετε και το σβησετε. ευχαριστω κι παλι συγνωμη

απλως μ ι α απαντηση.

Θα μου απαντησει κανεις τελικα?

Γεια σας ειμαι καινουργιος σε αυτο το site.
Θα ηθελα τη βοηθεια των ειδικων.

Εχω δει στην tv και εχω διαβασει οτι υπαρχει ενας δρομος καπου
στην πεντελη ο οποιος παρολο που ειναι ανηφορικος,
αν αφησεις το αυτοκινητο σου να "τσουλησει" αυτο θα παει
προς τα πανω!

Θα ηθελα να μου πει καποιος αν ξερει που α κ ρ ι β ω ς
ειναι αυτος ο δρομος, πως λεγεται, και πως μπορω να παω εκει με
αυτοκινητο μου. (δε νομιζω να περναει καποιο λεωφορειο απο εκει κοντα..).
Παντως θα ηθελα λεπτομερεις πληροφοριες γιατι θελω να παω σε αυτο το δρομο.

Σας ευχαριστω

---------KI AN EINAI ONTOS ANIFORA H' KATIFORA MPOREI EFKOLA NA APODEIXTEI AN XRISIMOPOIHSOUME XOROBATH KAI STADIA KI AYTO THELO NA KANO. EINAI APLO.