- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Γεια σας
Φίλε alex22
quote:
alex22 Λιγο ασχετο, αλλα μηπως τελικα οταν κοιμωμαστε πηγαινουμε στο αιθερικο σωμα και οχι στο αστρικο; αυτο επειδη δεν θυμαμε να εχω δει στα ονειρα μου τετραδιαστατα αντικειμενα, μονο τρισδιαστατα.
Όταν κοιμόμαστε πηγαίνουμε στο αστρικό. Για να δει κάποιος τετραδιαστατικα πρέπει να έχει αφυπνίσει συγκεκριμένο τσακρα.
Εμείς βλέπουμε στην 4η και στην 5η διάσταση όπως είμαστε μαθημένοι να βλέπουμε τρισδιάστατα αλλά πολλές φορές συμβαίνει να βλέπουμε και τετραδιαστατικα.
Αυτή την στιγμή υπάρχουν όλες οι διαστάσεις αλλά εμείς συνεχίζουμε να βλέπουμε τρισδιάστατα.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ σε όλο τoν κόσμο
Φίλε -Κενό- Αν θες να μου πεις. Πως προσπαθείς να κάνεις αστρική προβολή;
Φίλε alex22
quote:
Εαν η συνειδηση δεν ξυπνησει στο φυσικο δεν προκειται ΠΟΤΕ να ξυπνησει στο αστρικο.
Μπορεί να εχεις μια αστρική εμπειρία άλλα αυτό δεν σημαίνει πως εχεις και ξύπνια συνείδηση!!
quote:
Αυτο που δν ξερω ειναι ποσος χρονος χρειαζεται
Αυτό εξαρτάτε από την συνείδηση του καθενός.
Φίλε TROFO καλώς ήρθες στην παρέα μας.
quote:Οχι.
(εδω θα κανω μια ερωτηση.αναφερθηκε σε προηγουμενα post οτι αυτο αφορα την αιθερικη κατασταση.μπορουμε να πουμε οτι αυτο ειναι ενα βημα για το επομενο επιπεδο?)
quote:
τελευταια αντιμετωπιζω καποια προβληματα υγειας.οπως ταχυπαλμιες κλπ.οι γιατροι δ βρισκουν κατι κ το αποδιδουν στο αγχος.μπορει αυτο να παιξει ρολο ωστε να αποτρεψει να ξανασχοληθω με το θεμα της Α.Π.??(δεδομενου οτι για να ηρεμησω τον οργανισμο μου θελει ΠΟΛΥ κοπο πια)ευχαριστω κ σορυ για την φλυαρια.
Μάλλον πρέπει να εχεις και κάποιες μικρές τάσεις πανικού.
Αποδοχή ότι, ότι ειναι να γίνει θα γίνει. Βαθιές εισπνοές για το ανχος χαλαρώνουν. Όσο για το άλλο δεν ξέρω. Πιστεύω ότι αν είχες καρδιολογικό πρόβλημα θα ηταν επικίνδυνη και μια τρομάρα. Τι να πω, δεν ξέρω.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
Δεν είχα κραδασμούς ή τίποτα παρόμοιο όμως είχα την αίσθηση ότι έβλεπα το δωμάτιο με κλειστά μάτια και παρατήρησα κάτι κινούμενες σκιές πάνω από το κρεβάτι μου (μπορεί να ήταν και οφθαλμαπάτη λόγω κούρασης δεν ξέρω)
Γενικά όσο η ώρα προχωρούσε ο πονοκέφαλος δυνάμωνε και δυνάμωνε ώσπου έγινε ανυπόφορος ...
Μπορώ να προκαλέσω κάτι σαν κραδασμούς στο σώμα μου , αλλά μόνο όταν είμαι σε καλή διάθεση και τότε προφανώς δεν ήμουν ...
Ύστερα από ολα αυτά κοιμήθηκα και είδα ένα όνειρο .
Αυτά , ευχαριστώ προκαταβολικά για το ενδιαφέρον
Γεια σας
Φίλε -Κενό-
Θα σου πρότεινα να μην φαντάζεσαι ,γιατί έτσι προκαταβάλεις στον εαυτό σου κάτι που θα ήθελες να γίνει και έτσι χάνεις αυτό που θα μπορούσε να γίνει. Ίσως από την πολύ προσπάθεια να μείνεις συγκεντρωμένος ,δημιούργησες ένταση. Για αυτό και ο πονοκέφαλος. Μείνε ενεργητικά παθητικός!!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
Ξανά στον τόπο του εγκλήματος λοιπόν γυρίζω όντας σοφότερος απο τις απαντήσεις σας!
Να ξεκινήσω λοιπόν γραμμικά με την χρονική σειρά των ερωταπαντήσεων!
Φίλε Τυφώνα!
Όταν λέω συγχρονιστικές δεν αναφέρω πουθενά μεθόδους. Αυτό επειδή δεν είναι! Οι συγχρονιστικές είναι όταν δυο(η περισσότερα) πράγματα συμβαίνουν ταυτόχρονα η σχεδόν ταυτόχρονα και για όσους είναι λίγο παραπάνω υποψιασμένοι δεν το αφήνουν απαρατήρητο και ασχολίαστο.
Το δύσκολο είναι να βρείς νόημα στις συγχρονιστικές αν και κάποιες φορές είναι σχετικά ευκολο(Η νομίζουμε οτι είναι!)
Φίλε Κενό
Έχω κι εγώ μια εμπειρία να παραθέσω καθότι τελευταία αντιλαμβάνομαι οτι κατα τη διάρκεια του ύπνου υπάρχει πολύ δραστηριότητα μέσα μου και γύρω μου κι ας έχω συνειδηση σε ελάχιστα απ όσα διαδραματίζονται.
Λοιπόν η εμπειρία μου συνέβη ως εξής:
Κοιμόμουν λοιπόν αλλα ημουν μισοξύπνιος και μισοκοιμησμένος, δεν μπορούσα να κατευθύνω τι σκέψεις όμως συνηδειτά. Δεν είμαι καν σίγουρος αν το πρόβαλα στην εσωτερική μαυρη οθόνη των σφαλισμένων μου ματιών η αν όντως συνέβη! Αυτό που ξέρω πάντως είναι οτι το πρωί έστω και μόλις και μετα βίας, το θυμήθηκα και το κράτησα εκτοτε μέχρι τώρα στη μνήμη μου. Είναι παράξενο αλλά είμαι τόσο σίγουρος οτι ήταν κάτι που εγώ πρόβαλα μέσω της φαντασίας μου αλλά παρόλα αυτα δεν μπορώ να βάλω και το χέρι μου στη φωτιά γιατί έχω ξεχάσει τις λεπτομέρειες. Αυτό που θυμάμαι πάντως είναι να δημιουργώ με το μυαλό μου κάποιες εικόνες γεωμετρικών σχημάτων και ύστερα Ήχος! Αλλά ενας πολύ παράξενος ήχος! Σαν τον ήχο μιάς λάμψης όπως την αποδίδουν οι ταινίες, η σαν να συγκρούονται μέταλλα αλλά πιό διαυγής ήχος και να συνοδευεται ταυτόχρονα απο μια εικόνα στο μυαλο μου. Εναν κύκλο ο οποίος ξεκίναγε απ το κέντρο του και μετά άνοιγε όπως μια έκρηξη, σαν ωστικό κύμα, και αυτό ταυτόχρονα μαζι με τον ήχο. Όπως όταν χτυπήσεις δυο κρουστά μεταξύ τους να σκεφτείς τον τρόπο που κινούνται τα κύματα του ήχου στο κενό. Ήταν σαν να έβλεπα τον ήχο που δεν είμαι σίγουρος αν εγώ δημιούργησα η αν μου ήρθε απο κάπου αλλού. Τέσπα, αυτό που είναι αξιοπερίεργο και που βάζει την όλη φάση υπο αμφισβήτηση είναι οτι ενώ δεν μπορούσα συνειδητα να ελέγξω τη σκέψη μου όταν είδα και άκουσα αυτο τον ήχο προσπάθούσα να γίνω ενα μαζί του και να βγώ έξω. Το έκανα δυό φορές αν θυμάμαι καλά και μετά δεν το ξανάκανα για κάποιο λόγο. Μάλλον επειδή δεν είδα να δουλέυει. Μετά απ αυτό δεν θυμάμαι τίποτα και προφανώς ξαναβυθίστηκα στον ύπνο. Παίζει να ήταν φάση REM και να είδα όνειρο αλλά απ την άλλη ήταν τόσο δυνατή εμπειρία που κατάφερα να την ανακαλέσω απ τη μνήμη μου! Αυτό απο μόνο του αλλάζει πολλά. Αλλά τι ειναι? Δεν έχω ιδέα!
Να σημειώσω πως όταν έβλεπα/ακουγα αυτό τον ήχο ένιωθα ενέργεια. Ένιωθα να είμαι δυνατός και γι αυτόν ακριβώς το λόγο θεώρησα οτι μπορώ να εκμεταλλευτώ αυτο το... κάτι για ΑΠ.
Αυτα για σένα φίλε Κενό.
Φίλε Υπηρέτη
Άργησες αλλα έφερες μαζί σου καλής στόφας εμπειρικό υλικό.
Μπήκες κατευθείαν στην καρδιά του θέματος κάτι που είναι ωφέλιμο και για μένα και για τους άλλους ενδιαφέροντες και σε ευχαριστώ. Σίγουρα έχω πολύ δρόμο μέχρι να παρατηρήσω όλα αυτα και να βρώ τρόπο να βάλω χέρι στις λειτουργίες τους. Το τελευταίο διάστημα όπως είπα και στο φίλο Κενό παρατηρώ έντονη δραστηριότητα κατα τον ύπνο κάτι που είναι πολύ περίεργο αν σκεφτείς πως είμαι ενας άνθρωπος που ποτέ δεν βλέπει όνειρα(η δεν τα θυμάμαι). Εκτιμώ οτι αυτό μόνο καλό είναι αφού αν μη τι άλλο δηλώνει κάποια ενεργοποίηση απο μεριάς μου σε άλλα επίπεδα. Θα ήθελα όμως και την δική σου τοποθέτηση επι του θέματος χάριν εμπειρίας που κουβαλάς.
Φίλε ΤΡΟΦΟ
Πολύ ενδιαφέρουσα η παράθεση σου. Δεν έχω ξανακούσει ποτέ κάτι παρόμοιο. Μήπως(λέω μήπως) η έντονα φορτισμένη τελευταία περίοδος που περνάς έχει σχέση με αυτό το οποίο είδες? Μήπως αυτοί οι λεβέντες σε κλείδωσαν στα σκόπευτρα τους και σου κάνουν τη ζωή δύσκολη στο φυσικό για να σε αποτρέψουν να ξαναπάς εκεί?
Αυτά φίλοι για τώρα. Α! και μια παρατήρηση! Χάσαμε τον Cody! Που γυρνάει αυτό το παιδί?
Να έχετε μια καλή ημέρα
Η εξουσία διαφθείρει, Η απόλυτη εξουσία διαφθείρει απόλυτα...
Edited by - TheAllseeingeye on 04/03/2009 11:28:19
συγχωρεστε με αλλα θα ηθελα να ρωτησω κατι συγκεκριμενο τον φιλο ύπηρετη ή οποιον αλλο γνωιζει να απαντησει επι του θεματος....
σε διαρκεια α.π. και επικοινωνια με ανωτερες οντοτητες εχει διδαχθει κατι σε καποιιον οπως το πως να χρησιμοποιει αρχαια ή ανωτερα μηχανηματα?
ευχαριστω και να ξερετε ρωτω απλα υποθετικα απο καθαρη περιεργεια...
Τότε δεν με ενδιέφερε καν η ΑΠ δεν ήξερα τι είναι και δεν είχα κανένα σκοπό να κάνω μία ....
Προσπαθούσα πολλές εβδομάδες να ξυπνήσω μέσα σε ένα όνειρο .
Άντί για αυτό είχα μία παράξενη εμπειρία σαν αιώρηση στο χώρο έξω από το σπίτι μου .
Δεν θυμάμαι πως βγήκα αλλά μπορούσα να κάνω τεράστια άλματα και ένιωθα ελαφρύς .
Όταν ξημέρωσε και με έλουσε ο ήλιος σκέφτηκα κοιτάζοντας προς το σπίτι μου << Καιρός να επιστρέψω >>
Και ξαφνικά ξύπνησα στο δωμάτιό μου !
Ευχάριστη εμπειρία, είχα κέφι όλη την υπόλοιπη μέρα αλλά δεν ξέρω αν ήταν πραγματική και ήταν σίγουρα εκτός των στόχων μου ....
Τότε θεώρησα ότι ήταν ένα τρικ παγίδα του μυαλού μου για να με κάνει να ξεχάσω το ξύπνημα μέσα σε όνειρο ......
Τώρα τι να πιστέψω δεν ξέρω εξάλλου είναι παλιό γεγονός
Είχα και
ακομα περιμενω απαντηση στο δικο μου ερωτημα απο καποιον οχι τπτ αλλο αλλα με εχει φαει και η περιεργεια....
Είχες μια υπέροχη εμπειρία...
Τα καλύτερα έρχονται αναπάντεχα...
Σε συμβουλεύω ν'αφήσεις κατά μέρος τη λογική όταν προσπαθείς να ερμηνεύσεις τέτοια γεγονότα και να κρατάς μόνο την αίσθηση που αυτή δε χωράει σε λόγια και λέξεις...
Εξάλλου τη λογική την έχουμε για υπολογισμούς π.χ. 1+1=2 κ.τ.λ.
Αναρωτήθηκες έκτοτε, γιατί κάτι τέτοιο να μην γίνεται συχνότερα ή ακόμα και να μην είναι μια μόνιμη κατάσταση?
Σκέψου το "γιατί"...
Φίλε hurricane θα ήθελα να σου απαντήσω αλλά αμφιβάλλω αν θα σε βοηθήσω ή θα σε μπερδέψω χειρότερα...
Αυτό που έχω να σου πώ είναι πως οι μνήμες-γνώσεις είναι χαραγμένες αλλά καταχωνιασμένες πολύ βαθιά μέσα μας.(κρεμμύδια...)
Όποιος σκάβει βρίσκει!
Μπορεί και να χτυπήσει φλέβα χρυσού...
Οπότε δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια άλλη οντότητα που μπορεί να γνωρίζει περισσότερα απο τους Ανθρώπους, τουλάχιστον σ'αυτήν την δημιουργία.
Απλά είμαστε ολίγον τί ξεχασιάρηδες, το "γιατί" είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα και συνήθως χρειαζόμαστε ισχυρά σοκ για να θυμηθούμε ακαριαία ή ακραίες και δυσάρεστες καταστάσεις για να χρησιμοποιήσουμε ξεχασμένες γνώσεις και δυνάμεις...
Αυτά από μένα και καληνύχτα μας...
Κενό
Αυτό που βίωσες το έχω βιώσει κι εγω. Θυμάμαι να είμαι στο δρόμο μέσα σε όνειρο και να αρχίζω να τρέχω. Να κάνω ενα άλμα και να αρχίζω να καλύπτω τεράστιες αποστάσεις σα να μην υπάρχει βαρύτητα. Υπέροχη αίσθηση. Θυμάμαι χαρακτηριστικά οτι εμοιαζε τόσο εύκολο στο όνειρο που απορούσα την άλλη μέρα γιατί να μη μπορώ να το κάνω στ αλήθεια.
Η εξουσία διαφθείρει, Η απόλυτη εξουσία διαφθείρει απόλυτα...