- Χθες βράδυ ονειρεύτηκα... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
XRYSOMALLO DERAS, μην περιμενεις απο τους αλλους. Μπορεις να κανεις μονος σου ασφαλιστικα μετρα και να την κατεβασεις. Κανε φασαρια, παρε τα πραγματα στα χερια σου, πως θες να ξεκουνηθουν τα πραγματα αν δεν τα σπρωξεις οπως μπορεις;
Edited by - wolfowitz on 14/06/2005 00:33:15
Καταρχήν ευχαριστώ για το ενδιαφέρων……
Επί του θέματος χωρείς να έχω καμία επιρροή από τρίτους , η δικιά μου σκέψη είναι………
Συμφωνώ και επαυξάνω το θέμα είναι στα δικά μου χέρια , από το πρωτόγονο ένστικτο της επιβίωσης ……
……………………………………………………………………( ζώντας σε μια σύγχρονη ζούγκλα )
Το μόνο που χρειάζομαι είναι ένας καλός τροχός με μπαταρία τίποτε άλλο……
Και ας κάνουν αυτοί!!! ασφαλιστικά μέτρα , γιατί προσωπικά δεν μου περισσεύουν να ζήσω και τους δικηγόρους……
Όπως δεν θα περιμένω να δικαιωθώ μετά θάνατο ( από καρκίνο ) , που είναι η οδός της δικαιοσύνης …… ( χρονοβόρα και με το χέρι στην τσέπη )……… και ααααν δικαιωθείς;;;; Αυτό που το βάζεις ;;
Υ.Γ Δεν λέω αρλούμπες , μιλάω εκ πείρας!! Εκτός και αν εσείς έχετε διαφορετική μεταχείριση απ’ ότι εμείς …
……( διευκρίνιση Έλληνας είμαι ) ………
Μόνο που δεν θέλω να επεκταθώ , μιας και η δικιά μου παρένθεση είναι άσχετη με το αρχικό θέμα , απλά το ανέφερα για να αιτιολογήσω την σκέψη μου στο πρώτο μου μήνυμα …( εννοώντας δηλαδή πόσο μας υπολογίζουν ) ………
Edited by - XRYSOMALLO DERAS on 16/06/2005 03:37:08
Edited by - XRYSOMALLO DERAS on 16/06/2005 03:50:48