ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΙΑ Η ΛΟΓΙΚΗ? ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ PLEASE - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΙΑ Η ΛΟΓΙΚΗ? ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ PLEASE - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Rock Boy31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
wiccaΜέλος
30/06/2003, 23:49:25
quote:
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑDMININOYLINI

ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΕΣ ΤΗ ΛΕΞΗ. ΕΤΣΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΤΜΑ (ΑΤΜΟΥΛΙΝΙ)

...ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΗ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ "ΠΑΕΙ"

Πέθανε μια άλλη μέρα

01/07/2003, 02:40:31
Καλή μέρα και καλό μήνα σε όλους .

Θα ήθελα να πω κάτι και να επεξηγήσω και μια πάγια θέση μου .
Μερικές φορές ( όπως όλοι μας ) αντιδρώ όταν κάτι δεν ταιριάζει στην αισθητική μου , εκείνες τις στιγμές γίνομε ειρωνικός και εξωθώ την κουβέντα σε μια δυναμική αντιπαράθεση .
ΠΟΤΕ όμως δεν υποτιμώ κανένα , ΠΟΤΕ δεν αισθάνθηκα ή πρόκειται να αισθανθώ ανώτερος από κάποιο συνάνθρωπο μου .

Αυτό που ένιωσα όταν ανακάλυψα το esoterica το έχω περιγράψει σε άλλο τόπικ , αυτό που θα ήθελα πάλι το έχω πει , συνέχεια και διαχρονικότητα με ουσία .
Καλός ή κακός για μένα εδώ είναι ένα φιλικότατο σπίτι που με δέχεται καθημερινά και μου δίνει τα εργαλεία για να λαξεύσω εκείνη την πετρούλα που κουβαλάω .

Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σέβομαι .
Αν κάπου κάποιον προσέβαλα ζητώ συγνώμη διότι δεν έγινε αυτό ποτέ με σκοπό τη μείωση της προσωπικότητας κανενός , απλά προσπάθησα να καταδείξω το κατά την γνώμη μου λάθος .

Με εσένα φίλτατε προστάτη των κλεφτών , τρισυπόστατε , τρισμέγιστε , τρις λαλούν είχαμε και ίσως ξαναέχουμε διαφωνίες , όμως αυτό που και οι δύο έχουμε είναι η αγάπη γι αυτόν το χώρο , εγώ σαν φιλοξενούμενος και εσύ σαν δημιουργός αυτής της όμορφης οικίας του πνεύματος και αυτό δε θα πάψω να στο αναγνωρίζω ποτέ .

Να είσαστε καλά όλοι .

Ο κακός λύκος

01/07/2003, 08:45:01
Mετά και απο την "παρέμβαση" τόσων φίλων νομίζω ότι ο μικρός μας φίλος rock boy πρέπει να "καλύφθηκε"..Ε rock boy..?

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»

thothΙδρυτικό Μέλος
01/07/2003, 09:30:33
"Ράμογλου", ευχαριστώ για την μεγαλοψυχία σου και την κατανόησή σου. Αν και δεν σου ταιριάζει με τον χαρακτήρα που' χεις (ως κακός λύκος)... πολλά

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

Rock BoyΜέλος
01/07/2003, 10:36:16
Το ξέρω ότι ήταν άσχετο το θέμα μου, αλλά με τη συζήτηση που είχε ανοίξει ο Ramoglou είναι άχρηστο, και το ότι έγραψα αυτό το topic δεν αφορά μόνο για το δικό μου θέμα που αχρηστεύτηκε. Το έγραψα διότι δεν μου αρέσει να βλέπω θέματα κλειδωμένα ενώ θέλω να απαντήσω. Και εδώ κάνω λάθος? Καθόλου Πλωτίνε αντίθετα απογοητεύθηκα που κανείς δε με καταλαβαίνει. Μου έρχετε να φύγω, αλλά ΚΑΚΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ θα κάνω! Δεν ξέρω αν είμαι έξυπνος η βλάκας για να μπαίνω σε ένα τέτοιο site αλλά μου αρέσει που τουλάχιστον υπάρχουν μέλη, τα οποία με εντυπωσιάζουν, και με τις γνώσεις και με την αντικειμενικότητά τους και με την εξυπνάδα και με την αξιοπρέπεια. π.χ durden alie, amalia, ATMA, ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ, V.I.T.R.I.O.L, Tomcat,cat κ.α Τέτοια μέλη κατά ρη γνώμη μου θα έπρεπε να είναι διαχειρηστές, συντονιστές κ.α Γιατί βλέπω πως ο λόγος που γίνονται διαχειρηστές συντονιστές κ.α είναι ο αριθμόε μηνυμάτων...

Η ψυχή μου είναι μια φυλακή, που έχω μέσα κλειστεί...

ananasssΜέλος
01/07/2003, 14:10:03
quote:
βλέπω πως ο λόγος που γίνονται διαχειρηστές συντονιστές κ.α είναι ο αριθμόε μηνυμάτων

Κανέναν ρόλο δεν παίζει ο αριθμός των μηνυμάτων σ' αυτό Rock Boy.
Άλλωστε η amalia που αναφέρεις είναι ήδη συντονίστρια.

Μην πυροβολείτε τον πιανίστα.
Αν δεν σας αρέσει η μουσική του αλλάξτε μπαρ.

Παρακαλώ και γω με τη σειρά μου (ως απλός αναγνώστης), να αποφεύγουμε θέματα τύπου "σε ποιο σχολείο πηγαίνετε" ή "playstation2", ή και εντελώς προσωπικά που σε τίποτα δεν ωφελούν τον συγκεκριμένο χώρο.

quote:
Το έγραψα διότι δεν μου αρέσει να βλέπω θέματα κλειδωμένα ενώ θέλω να απαντήσω.

...αν παρακολουθήσεις με προσοχή και καλοπροαίρετη διάθεση φίλε μου τα όσα γράφονται στα "κλειδωμένα" θέματα, θα δεις πως δεν κλειδώθηκαν "ελαφρά τη καρδία". Δεν είναι πάντα τι "μας αρέσει", αλλά και το τι "πρέπει" να γίνεται ανά περίπτωση,
για την ουσία και την τάξη ρε γμτ!..

Σου εύχομαι να είσαι και στα ...24 και στα 34 σ' αυτό το forum (πω πωωω... άραγε πώς θα έχει εξελιχθεί μετά από τόσα χρόνια?!) και πιστεύω πως θα δεις τα τωρινά γραφόμενα με άλλο μάτι.

"Να'μαι καλά, να σ' αγαπώ..."

wiccaΜέλος
01/07/2003, 14:16:20
ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚ:

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1296

Πέθανε μια άλλη μέρα

ananasssΜέλος
01/07/2003, 14:29:01
Ρε συ wicca, πώς σου ήρθε τώρα αυτό;;;

Μπας και κολλάει στο μέρος του τίτλου: ΠΟΙΑ Η ΛΟΓΙΚΗ;

Ή το έβαλες λόγω του "ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ PLEASE"?

Ώρες - ώρες, εκπλήσσομαι δηλαδή!

"Να'μαι καλά, να σ' αγαπώ..."

Darkangel_78Μέλος
01/07/2003, 15:41:54
Καλησπέρα και από μένα και καλό μήνα σε όλους!
Συγχωρήστε μου την ετεροχρονισμένη παρέμβαση όμως μόλις τώρα πρόσεξα κάτι που είπε ο φίλος Glorfindel και δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο:

quote:
ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΚΑΤΙ.ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΜΝΜ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ.
ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΜΕ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΩΝ ΜΝΜ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ.

Η ποιοτική συμμετοχή είναι αυτή που μετράει και όχι η ποσοτική!!

Να προσθέσω και γω ως μέλος της συντονιστικής ομάδας του Esoterica, ότι κάθε ενέργεια από αυτές που ενδεχομένως να θεωρηθούν ακραίες (το κλείδωμα ορισμένων θεμάτων) γίνεται μετά από μεγάλη σκέψη,όταν έχουν εξαντληθεί όλες οι πιθανότητες "επιβίωσης" του θέματος και ΠΟΤΕ επειδή έτσι μας άρεσε !Τα παλαιότερα μέλη πιθανόν να το έχουν ήδη αντιληφθεί αυτό και οι παλιότεροι (από μένα) συντονιστές έχουν δώσει δείγματα γραφής και ...υπομονής!

Για να αναφερθώ στο παράδειγμα που έθεσες φίλε μου Rock Boy με το topic των τραγουδιών: υπάρχει ήδη ένα ταυτόσημο θέμα.Γιατί δεν συνέχισες το ήδη υπάρχον,παρά διαμαρτύρεσαι που κλειδώθηκε το "διπλό" του?

Ο χώρος του Esoterica.gr δεν είναι ούτε δικός μου,ούτε δικός σου!!!Είναι όλων όσων ΕΠΕΛΕΞΑΝ να είναι ΕΔΩ,με πλήρη συνείδηση και μεράκι γι'αυτό που κάνουν!

Σ'αυτό το σημείο να ευχαριστήσω όλους όσους τοποθετήθηκαν εξαιρετικά στο παρόν θέμα και ελπίζω σε περισσότερες γόνιμες και πολιτισμένες συζητήσεις στο μέλλον.

O Σκοτεινός Άγγελος!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

lencolasΜέλος
01/07/2003, 16:17:18
quote:

ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΕΣ ΤΗ ΛΕΞΗ. ΕΤΣΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΤΜΑ (ΑΤΜΟΥΛΙΝΙ)

ΣΥΓΝΩΜΗ WICCOULINI ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ...
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ "ΣΕ ΠΑΩ "WICCOULINI...
ΦΙΛΙΚΑ

The Truth Is Out There..

Edited by - lencolas on 01/07/2003 16:19:49

03/07/2003, 10:34:40
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ Rock Boy ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ

quote:
Εδώ και καιρό είμαι εκνευρισμένος περί κλείδωμα θεμάτων. Γιατί να κλειδώνεται ένα θέμα αν κάποιος θέλει να απαντήσει?

ΠΡΙΝ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ.

1-ΤΟ ESOTERICA.gr ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

2-ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.
ΠΕΡΙ ΑΓΑΠΗΣ 10 ΘΕΜΑΤΑ....
ΠΕΡΙ ΟΜΑΔΑΣ Ε 8 ΘΕΜΑΤΑ...
ΠΕΡΙ ΧΡΙΣΤΟΥ 3 ΘΕΜΑΤΑ....

ΕΑΝ ΚΑΘΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΔΕΙ ΠΛΗΘΩΡΑ ΟΜΟΙΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ.
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΦΙΛΕ Rock Boy ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΛΕΙΔΩΝΟΝΤΑΙ..

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
ΕΑΝ ΔΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ "Απόψεις, Προτάσεις κ.ά." ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ 5 ΘΕΜΑΤΑ.

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=772

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1299

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1475

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1378

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1390

ΕΙΔΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΨΑΞΕΙ ???????????
ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ????

ΠΡΙΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ESOTERICA.gr.

BEBAIA EXEIΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ.

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΑΡΚΟΥΝ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**