ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η φιλοσοφική λίθος - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Η φιλοσοφική λίθος - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Amazona3 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
AmazonaΜέλος
07/07/2004, 23:48:28
Αγαπητοί φίλοι,

μιας και είμαι καινούργιο μέλος και δεν ξέρω αν έχει γίνει κάποια άλλη συζήτηση πάνω σε αυτό το θέμα.
θα ήθελα να μου πείτε κάποιες πληροφορίες σχετικά με την φιλοσοφική λίθο!
Υπήρξε στα αλήθεια ή είναι ένας ακόμα μύθος;

περιμένω με αγωνία της απαντήσεις σας

Φιλικά [8d]

SkydancerΝέο Μέλος
08/07/2004, 20:33:00
eisai alithini amazona??? exeis ena stithos??.........poso xronwn eisai apo pou.........kai spoudazeis?

08/07/2004, 22:14:13
και αυτό το θέμα συζήτησης υπάρχει ήδη ενεργό στα forums αγαπητή φίλη Amazona!

Μπορείς να διαβάσεις και να συμμετέχεις στις παρακάτω συζητήσεις:
ALXHMEIA
ΑΛΧΗΜΕΙΑ???????

Επίσης, μπορείς να διαβάσεις από την κεντρική σελίδα του ESOTERICA τα σχετικά άρθρα:

ΑΛΧΗΜΕΙΑ

Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΛΧΗΜΙΣΤΗ

Η ΑΛΧΗΜΕΙΑ & ΤΟ ΑΛΧΗΜΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ & ΤΗ ΔΥΣΗ

πιστεύω πως τα παραπάνω είναι αρκετά για αρχή! Βέβαια, ότι παραπάνω μπορείς να προσφέρεις στις συζητήσεις μας ως καρπό της αναζήτησή σου, είναι καλοδεχούμενο

(Η παραπάνω συζήτηση θα απενεργοποιηθεί και μπορεί να συνεχίσει στα τόπικς που αναφέρονται παραπάνω)

quote:
eisai alithini amazona??? exeis ena stithos??.........poso xronwn eisai apo pou.........kai spoudazeis?

αναρρωτιέμαι Skydancer...
είναι τα παραπάνω μία άποψη για την ερώτηση της φίλης μας "Αmazona" σχετικά με τη φιλοσοφική λίθο;
...ίσως να μην κατάλαβα κι εγώ καλά.

Μιας και το ανέφερες ωστόσο, οι Αμαζόνες ήταν αρτιμελείς, αλλά φορούσαν ένα ειδικό προστατευτικό πάνω από τη μία πλευρά του στήθους τους, ώστε να μην τραυματίζεται από την ταλάντωση της χορδής του τόξου. Αυτό έδωσε και την θρυλική φήμη για το "ένα στήθος"...

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!