ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΞΟΡΚΙΣΤΗΣ - - Κινηματογράφος -

- ΕΞΟΡΚΙΣΤΗΣ - - Κινηματογράφος -

Dying_Incubus30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
24/08/2005, 08:09:16
Ρε παιδιά, εγώ γιατί δεν φοβήθηκα καθόλου όταν το είδα?
Πρέπει να ανησυχώ?

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

24/08/2005, 22:05:37
φοβερο revil...!!! αφου ηθελες μεταμεσονυχτια ατμοσφαιρα, ας εφτιαχνες κι ενα καφεδακι!!!

Oxygen_girlΜέλος
25/08/2005, 13:24:22
Καλά βρε revil...!!!!
Πολλή φάση!!!!!!

...Αλλά πρώτη φορά ακούω ότι κάποιος αποκοιμήθηκε βλέποντας τον Εξορκιστή!!!! Έγραψες ιστορία!!!!!

Και εγώ τον πρωτοείδα αργά το βράδυ (2 τα χαράματα θα ήταν!), αλλά δεν έκανα κι έτσι! Βέβαια, είχα και την ξαδέφη μου από δίπλα να τσιρίζει σαν υστερικό κάθε 30'', αλλά λέμε τώρα...!!!!!!!!!!

-----------------------
"One can never rule out anything, but there are no facts to suggest it..."

25/08/2005, 17:36:25
κι ομως εγω δεν καταφερα να τρομαξω... ισως επειδη τα εφφε και η φωτογραφια ειναι παλαιοληθικα... παντος ειναι απο τις αγαπημενες μου...

25/08/2005, 17:49:25
Πάντως, εκεί που το κοριτσάκι άρχισε να τα χώνει εγώ γέλασα...

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

25/08/2005, 21:57:48
quote:
[i]ρε με δουλευετε ρε?
σας φαινομαι για μαλάκας?
μονο η oxygen ειπε κατι χρησιμο και ο dying incubus βρεθηκε να πει πως εχει η κατασταση.
avallon.....θα τα πουμε οταν ανοιξεις δικο σου θεμα....γιατι εγω θα ανοιξω το τσελεμεντε της γιαγιας μου.

Καταρχήν μην εξάπτεσαι!
Το μόνο που είχα σαν στόχο ήταν να επαναφέρω το θέμα σε τάξη και όχι να το κλείσω (ανέτρεξε στα προηγούμενα πόστ μου και θα το καταλάβεις...)

Επανειλλημένως σου επίστησα την προσοχή στο γεγονός ότι το θέμα έχει πλατιάσει... το να λές ότι ΜΟΝΟ ο dying incubus και η oxygen έχουν συνεισφέρει στο θέμα σου είναι εντελώς άστοχο και άδικο και μειώνει τους υπόλοιπους συμμετέχοντες...(ρίξε μια ματιά στην πρώτη σελίδα να θυμηθείς τη συμμετοχή μου...)

Μάθε λοιπόν καλούς τρόπους σαν οικοδεσπότης γιατί αν θα κλείσει το θέμα θα είναι από τον τρόπο σου και όχι από την καρμπονάρα μου που παρεπιπτόντως ήταν στο κλίμα της στιγμής...

Τώρα αν μετά από όλα αυτά που διάβασες είσαι ακόμη θυμωμένος φτιάξε τη καρμπονάρα και θα σου περάσει

Προς oxygen: Ο Αvallon δεν είναι τύπος είναι τύπισσα...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
Oxygen_girlΜέλος
26/08/2005, 14:30:49
Σόρρυ Avallon!!!!!!
Παρεξηγησούλα!!!!

:)))))))))))))))))))))))))))

-----------------------
"One can never rule out anything, but there are no facts to suggest it..."

26/08/2005, 21:03:00
αλλα ειναι ΤΥΠΗΣΑ.. καλα ξηγηθηκες.... sorry deghar...

26/08/2005, 22:05:04

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
Deghar AdharkΜέλος
03/09/2005, 02:44:48
quote:

Καταρχήν μην εξάπτεσαι!
Το μόνο που είχα σαν στόχο ήταν να επαναφέρω το θέμα σε τάξη και όχι να το κλείσω (ανέτρεξε στα προηγούμενα πόστ μου και θα το καταλάβεις...)

Επανειλλημένως σου επίστησα την προσοχή στο γεγονός ότι το θέμα έχει πλατιάσει... το να λές ότι ΜΟΝΟ ο dying incubus και η oxygen έχουν συνεισφέρει στο θέμα σου είναι εντελώς άστοχο και άδικο και μειώνει τους υπόλοιπους συμμετέχοντες...(ρίξε μια ματιά στην πρώτη σελίδα να θυμηθείς τη συμμετοχή μου...)

Μάθε λοιπόν καλούς τρόπους σαν οικοδεσπότης γιατί αν θα κλείσει το θέμα θα είναι από τον τρόπο σου και όχι από την καρμπονάρα μου που παρεπιπτόντως ήταν στο κλίμα της στιγμής...

Τώρα αν μετά από όλα αυτά που διάβασες είσαι ακόμη θυμωμένος φτιάξε τη καρμπονάρα και θα σου περάσει

τωρα,τι να σου πω?
γιατι δεν ανοιγεις ενα θεμα με μαγειρικη?

quote:
αλλα ειναι ΤΥΠΗΣΑ.. καλα ξηγηθηκες.... sorry deghar...

και'γω σε αγαπαω