ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ελληνο-φρένεια... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Ελληνο-φρένεια... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Εαρινός31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
26/05/2010, 16:51:02
quote:

το 97% του ελληνικού λαού είναι άχρηστο να κάνει ορθή πολίτικη σκέψη και αυτό φαίνεται γιατί τόσο είναι το ποσοστό που παίρνουν τα 300 λαμόγια που είναι στην βουλή μέσα σε αυτό το ποσοστό είναι και αυτοί που είναι τόσο ηλίθιοι που δεν ψηφίζουν γιατί νομίζουν ότι έτσι στέλνουν ένα μήνυμα

αν όλοι τους κυνηγούσαν θα είχαν προ καιρού πάει στα τσακίδια όσο όμως τους ανεχόμαστε τόσο θα κάνουν ότι γουστάρουν και προτιμώ να με πουν ρατσιστή και ότι άλλη βλακεία σοφιστούν να με βαφτίσουν οι ψευτοκουλτουρίαριδες παρά να είναι η χώρα μου σε αυτό το χάλι

«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι

ακόμα της μόδας.»

—Ethan Allen

Α!!! ρε Άθεε...είσαι πολύ οργισμένος και ασφαλώς έχεις τους λόγους σου και το δίκιό σου...ειλικρινά δεν είναι η Ελλάδα που θα θέλαμε και που δικαιούνται οι επόμενες γενεές , ουσιαστικά συμφωνούμε σε αρκετά...απλά διαφέρει ο τρόπος με τον οποίο ο καθένας μας προσεγγίζει το θέμα και οι λύσεις που προτείνει ο καθένας μας!

soul

26/05/2010, 18:02:25
quote:
Α!!! ρε Άθεε...είσαι πολύ οργισμένος και ασφαλώς έχεις τους λόγους σου και το δίκιό σου...ειλικρινά δεν είναι η Ελλάδα που θα θέλαμε και που δικαιούνται οι επόμενες γενεές , ουσιαστικά συμφωνούμε σε αρκετά...απλά διαφέρει ο τρόπος με τον οποίο ο καθένας μας προσεγγίζει το θέμα και οι λύσεις που προτείνει ο καθένας μας!

είδα τα αποτελέσματα της λύσης που προτείνεις,εδώ και 20 χρόνια από το 90 που άνοιξαν τα σύνορα είδα πως φέρεται η πολιτεία στους λαθρομετανάστες και στους εισαγόμενους λωποδύτες παντός φύσεως τώρα ήρθε η ώρα να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας

«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι

ακόμα της μόδας.»

—Ethan Allen

26/05/2010, 18:40:54
θέλω να μου απαντήσεις με το χέρι στην καρδιά
αν στο βίντεο που έβαλες οι διωκόμενοι ήταν έλληνες λαμόγια και όχι αλλοδαποί λαμόγια θα ήσουν υπέρ των διωκόμενων(όπως είσαι τώρα) ή των διωκτών;

ακόμα της μόδας.»

—Ethan Allen

26/05/2010, 19:02:22
Οταν ο ιμπραημ εφαγε τις μαπες του απο τους μανιατες,αποφασισε να φερει καραβιες αποικων για να ξεκληριστουν οι ελληνες.Μετα απο 200 χρονια το ονειρο του γινεται πραγματικοτητα.....
strangerz2Μέλος
26/05/2010, 21:46:47
Κανένας άνθρωπος δέν γεννιέται κακός και κανένας δέν είναι κακός στην ουσία του.Οι λαθρομετανάστες και οι μετανάστες,είναι άνθρωποι απελπισμένοι.Πάνω στην απελπισία τους,αναγκάζονται να κάνουν διάφορα για να επιζήσουν,είναι απόλυτα λογικό.Οι συνθήκες τους οδηγούν εκεί,καλό είναι να μήν τους κρίνουμε.Αυτοί όμως που δέν είναι λογικό να συμπεριφέρονται άσχημα,είναι οι Ελληναράδες.Είναι ντροπή. Υπάρχει τόσο μίσος σε αυτούς τους "ανθρώπους",δέν μπορώ να το καταλάβω,πώς είναι δυνατόν να είναι τόσο φανατικοί με την "πατρίδα".Οι "ελληναράδες" είναι ο πραγματικός καρκίνος αυτής της χώρας.

Edited by - strangerz2 on 26/05/2010 21:47:08

26/05/2010, 22:29:12
quote:

θέλω να μου απαντήσεις με το χέρι στην καρδιά
αν στο βίντεο που έβαλες οι διωκόμενοι ήταν έλληνες λαμόγια και όχι αλλοδαποί λαμόγια θα ήσουν υπέρ των διωκόμενων(όπως είσαι τώρα) ή των διωκτών;

ακόμα της μόδας.»

—Ethan Allen

Με το χέρι στην καρδιά θα σου απαντήσω και ότι λέει ο καθένας τον δεσμεύει...

Ήμουν...είμαι και θα είμαι πάντα υπέρ των διωκομένων και μάλιστα κατά των χυδαίων και τραμπούκων ανθρώπων και αυτό διότι δεν χρειάζεται κανένα ιδιαίτερο ταλέντο και καλλιέργεια για να το κάνεις κανείς...απλά βρίζεις..πετάς καμμιά καρέκλα και γενικά πολύ "αντριλίκι"....και έχω παίξει ξύλο -λυπάμαι που το λέω- γι'αυτό το λόγο...δεν ανέχομαι τον εξευτελισμό των ανθρώπων και μάλιστα ανθρώπων που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα..!

Ο άνθρωπος δεν γεννιέται άνθρωπος ... γίνεται άνθρωπος με την συμπεριφορά του!!!

Καλώς ή κακώς αυτός είμαι..!

soul

26/05/2010, 22:36:02
Oσο αγοραζουμε πραγματα απο τετοιους πλανωδιους και πηγαινουμε σε πορνες απο τετοιες χωρες,ειναι σαν να λεμε σε καποιους συνεχιστε να προωθειται την παιδικη και οχι μονο εξαθλιωση στον τριτο κοσμο.Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε
26/05/2010, 22:53:29
quote:

Oσο αγοραζουμε πραγματα απο τετοιους πλανωδιους και πηγαινουμε σε πορνες απο τετοιες χωρες,ειναι σαν να λεμε σε καποιους συνεχιστε να προωθειται την παιδικη και οχι μονο εξαθλιωση στον τριτο κοσμο.Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε

ακριβώς

quote:
Με το χέρι στην καρδιά θα σου απαντήσω και ότι λέει ο καθένας τον δεσμεύει...

Ήμουν...είμαι και θα είμαι πάντα υπέρ των διωκομένων και μάλιστα κατά των χυδαίων και τραμπούκων ανθρώπων και αυτό διότι δεν χρειάζεται κανένα ιδιαίτερο ταλέντο και καλλιέργεια για να το κάνεις κανείς...απλά βρίζεις..πετάς καμμιά καρέκλα και γενικά πολύ "αντριλίκι"....και έχω παίξει ξύλο -λυπάμαι που το λέω- γι'αυτό το λόγο...δεν ανέχομαι τον εξευτελισμό των ανθρώπων και μάλιστα ανθρώπων που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα..!

ενδιαφέρον την στιγμή λοιπόν που εγώ με δυο τρεις άλλους τρομοκρατώ και κλέβω μεμονωμένα άτομα είσαι με τα άτομα που ληστεύω όταν όμως μαζευτεί πλήθος και με καταδιώξει για τις πράξεις μου τοτε εισαι μαζί μου

quote:
Κανένας άνθρωπος δέν γεννιέται κακός και κανένας δέν είναι κακός στην ουσία του.Οι λαθρομετανάστες και οι μετανάστες,είναι άνθρωποι απελπισμένοι.Πάνω στην απελπισία τους,αναγκάζονται να κάνουν διάφορα για να επιζήσουν,είναι απόλυτα λογικό.Οι συνθήκες τους οδηγούν εκεί,καλό είναι να μήν τους κρίνουμε.

σοβαρά;
οι γονείς μου έζησαν 8 χρόνια στο εξωτερικό αλλά δεν έκλεψαν εργάστηκαν εκεί,εγώ έζησα 5 χρόνια στο εξωτερικό άλλα δεν έκλεψα ούτε βγήκα στα φανάρια να ζητιανέψω ούτε με πούλησε ο πατέρας μου σε κανέναν ανώμαλο για να κάνει το κέφι του
παράξενο έτσι αλλά και η αδερφή του πατέρα μου με την οικογένεια της έζησε πολλά χρονιά στο εξωτερικό και ο αδερφός του πάτερα μου με την δική του οικογένεια και 2 ξαδέρφια μου παραμένουν στο εξωτερικό,όλοι αυτοί λοιπόν εργάζονταν και όσοι έχουν μείνει εκεί συνεχίζουν να εργάζονται ούτε κλέβουν ούτε παραβατούν αλλά σέβονται τους νομούς των κρατών που τους φιλοξενούν

quote:
Αυτοί όμως που δέν είναι λογικό να συμπεριφέρονται άσχημα,είναι οι Ελληναράδες.Είναι ντροπή. Υπάρχει τόσο μίσος σε αυτούς τους "ανθρώπους",δέν μπορώ να το καταλάβω,πώς είναι δυνατόν να είναι τόσο φανατικοί με την "πατρίδα".Οι "ελληναράδες" είναι ο πραγματικός καρκίνος αυτής της χώρας.

αν καταλάβεις τι είναι πατρίδα τότε θα καταλάβεις πόσο χαζά είναι αυτά που λες

ακόμα της μόδας.»

—Ethan Allen

strangerz2Μέλος
26/05/2010, 22:59:32
quote:
σοβαρά;
οι γονείς μου έζησαν 8 χρόνια στο εξωτερικό αλλά δεν έκλεψαν εργάστηκαν εκεί,εγώ έζησα 5 χρόνια στο εξωτερικό άλλα δεν έκλεψα ούτε βγήκα στα φανάρια να ζητιανέψω ούτε με πούλησε ο πατέρας μου σε κανέναν ανώμαλο για να κάνει το κέφι του
παράξενο έτσι αλλά και η αδερφή του πατέρα μου με την οικογένεια της έζησε πολλά χρονιά στο εξωτερικό και ο αδερφός του πάτερα μου με την δική του οικογένεια και 2 ξαδέρφια μου παραμένουν στο εξωτερικό,όλοι αυτοί λοιπόν εργάζονταν και όσοι έχουν μείνει εκεί συνεχίζουν να εργάζονται ούτε κλέβουν ούτε παραβατούν αλλά σέβονται τους νομούς των κρατών που τους φιλοξενούν

Το ίδιο συμβαίνει και εδώ στην Ελλάδα,υπάρχουν πολλοί ξένοι που ζούν αξιοπρεπώς,παρότι δέν τους αντιμετωπίζουν το ίδιο και μερικούς τους εκμεταλεύνται οι λεβέντες σου οι "ελληνες".

quote:
αν καταλάβεις τι είναι πατρίδα τότε θα καταλάβεις πόσο χαζά είναι αυτά που λες

Αγαπώ την Ελλάδα,αλλλά δέν την βάζω πάνω απο ανθρώπους,αν είναι δυνατόν.Μας έχει τυφλώσει ο φανατισμός.

26/05/2010, 23:08:12
Πες μας τωρα οτι το προβλημα της ελλαδος ειναι οτι ειμαστε ρατσιστες,να μας στειλεις....

Την ελλαδα θα την βαζεις οχι μονο πανω απο ανθρωπους αλλα και απο τη θρησκεια και τον ιδιο σου τον εαυτο....

strangerz2Μέλος
26/05/2010, 23:18:49
quote:
Πες μας τωρα οτι το προβλημα της ελλαδος ειναι οτι ειμαστε ρατσιστες,να μας στειλεις....

Μιλάω για τους Ελληναράδες,όχι για όλους.

quote:
Την ελλαδα θα την βαζεις οχι μονο πανω απο ανθρωπους αλλα και απο τη θρησκεια και τον ιδιο σου τον εαυτο....

Γιατί να το κάνω αυτό? Μόνο ένας φανατικός έχει τέτοιες άρρωστες απόψεις.Δέν είμαι άρρωστος.