- Χιουμοριστικές Αγγελίες - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Εδώ περιμένω από εσάς να βάλετε κάποιες καινούριες αγγελίες οι οποίες να είναι :
Α) Ξεκαρδιστικές
β) Τρελές
γ) Παρανοικές
δ) Κλινική κατάσταση
και πάει λέγοντας. Δυστυχώς δεν έχω κάποια καινούρια τώρα...
-ΥΗVH
Light in extension

Μου βγήκε το μάτι να ψάχνω στις διαδικτυακές αγγελίες για κανένα κελεπούρι. Ημουν έτοιμη να τα παρατήσω, μα πριν το κάνω συνάντησα μία γνήσια ελληνική αγγελία:
"ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΙΤΑ,,,, ΣΗΝΟΔΟΣ ΗΨΗΛΩΝ ΠΡΟΣΟΠΩΝ,, ΓΙΑ ΚΗΡΙΟΥΣ,ΚΗΡΙΩΝ,, ΣΗΝΤΡΟΦΙΑ,ΠΑΡΕΑ,ΚΡΑΤΑΩ ΣΗΝΤΡΟΦΙΑ ΣΕ ΚΙΡΗΟΥΣ ΚΑΙ ΚΗΡΗΕΣ ΗΚΑΝΟΠΙΟ ΚΑΘΕ ΑΠΕΤΙΤΗΚΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΗΝΤΟΦΟΘΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΩ ΑΚΡΑΙΑ ΑΜΗΒΟΜΕ ΑΝ ΗΚΑΝΟΠΙΗΘΗ Ο ΣΝΤΡΟΦΩΣΜΟΥ ΒΕΒΕΑ .... ΕΙΜΕ 27 ΕΤΩΝ ΨΗΛΟΣ 1.90 ΜΕΛΑΧΡΗΝΟΣ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΑ ΜΑΤΙΑ ... ΕΛΗΝΑΣ...ΠΕΡΝΩ ΛΗΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ "
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
ΦΙΛΙΚΑ 
Alma Libre....
ΤΣΙΧΛΕΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΑΣΠΙΡΙΝΗΣ
ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ
ΠΥΡΙΜΑΧΑ ΣΠΙΡΤΑ
ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ
ΑΟΣΜΟ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ
ΨΥΓΕΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΛΚΟΟΛ
ΦΟΡΗΤΟΙ ΔΡΟΜΟΙ
ΗΛΙΑΚΟΣ ΦΑΚΟΣ
ΒΟΗΘΗΤΙΚΕΣ ΡΟΔΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ
ΖΩΝΕΣ ΑΣΦΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΣΑ ΟΣΑ.ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!!!!
respect
quote:
ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ
Παρακαλώ, στην παραγγελία σας βάλτε κι ένα για μένα...
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
-ΥΗVH
Light in extension

NΕΟΣ Ελληνοαμερικάνος, ευπαρουσίαστος, ζητεί γνωριμία με σκοπό το γάμο, με κοπέλα 20 - 40, που να εφαρμόζει στην πράξη τα λόγια του Χριστού.
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ 49χρονος, ψυχολόγος, με ψυχικά χαρίσματα, απλός, ειλικρινής, επιθυμεί γνωριμία γάμου με νέα 32 - 48 ετών, σιωπηλή.
ΠΡΟΣΠΑΘΩ να ευχηθώ για τη νέα χρονιά, μα αφού δεν γίνεται δέξου από εδώ τις ευχές μου και ησύχασε, δεν θα σε ξαναενοχλήσω, Χαρά
ΖΗΤΩ να μου χαρίσουν ελληνοκεντρικά περιοδικά και βιβλία, φωτογραφικά, φωτιστικά και παλαιά φορτηγά με επαγγελματική άδεια
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

--------------------------------------------------------------
ΜΟΝΑΧΟΚΟΡΗ μεγαλογιατρού 28χρονη, πτυχιούχος, 1,72, ξανθιά, καλλίγραμμη, γαλανομάτα, με ευγένεια και στήθος, μηνιαίως 3.000 ευρώ, ακίνητα ενοικιαζόμενα, μεζονέτα, καταθέσεις, Ι.Χ., επιθυμεί γνωριμία γάμου με κύριο έως 40 ετών, κατασταλαγμένο, σοβαρό.
-------------------------------------------------------------
Απένταροι όλου του κόσμου ενωθείτε!
NΕΟΣ Ελληνοαμερικάνος, ευπαρουσίαστος, ζητεί γνωριμία με σκοπό το γάμο, με κοπέλα 20 - 40, που να εφαρμόζει στην πράξη τα λόγια του Χριστού.
-----------------------------------------------------------------
Α, ρε φίλε, 20 χρόνια νωρίτερα να μας τό'λεγες θα σου δίναμε τη Λουκά....
------------------------------------------------------------------
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ 49χρονος, ψυχολόγος, με ψυχικά χαρίσματα, απλός, ειλικρινής, επιθυμεί γνωριμία γάμου με νέα 32 - 48 ετών, σιωπηλή.
------------------------------------------------------------------
Σιωπηλή???? Δεν τό'πιασα. Μα σιωπηλή???
-------------------------------------------------------------------
ΠΡΟΣΠΑΘΩ να ευχηθώ για τη νέα χρονιά, μα αφού δεν γίνεται δέξου από εδώ τις ευχές μου και ησύχασε, δεν θα σε ξαναενοχλήσω, Χαρά
----------------------------------------------------------------
Ουδέν σχόλιον. Όμως θα ήθελα επί τη ευκαιρία να πω Καλό Πάσχα στον φίλο μου Μπάμπη.
-------------------------------------------------------------------
ΖΗΤΩ να μου χαρίσουν ελληνοκεντρικά περιοδικά και βιβλία, φωτογραφικά, φωτιστικά και παλαιά φορτηγά με επαγγελματική άδεια
-----------------------------------------------------------------
Α, και μια μεζονέτα στο Νέο Ψυχικό. Καινούρια.
-ΥΗVH
Light in extension

Τηλ.******** Μπάμπης

quote:
Αν δεν έγραφε "Νέος Ελληνοαμερικανός" θα έλεγα πως είναι ένας παλίος μου γκόμενος... ![]()
![]()
![]()
"The difference between the right word and almost the right word is the difference between lightning and lightning bug."
Mark Twain
quote:Kαημένο μου παιδί!!!!
Αν δεν έγραφε "Νέος Ελληνοαμερικανός" θα έλεγα πως είναι ένας παλίος μου γκόμενος...
quote:Δεν με προσέχετε μου φαίνεται!!!
ΜΟΝΑΧΟΚΟΡΗ μεγαλογιατρού 28χρονη, πτυχιούχος, 1,72, ξανθιά, καλλίγραμμη, γαλανομάτα, με ευγένεια και στήθος, μηνιαίως 3.000 ευρώ, ακίνητα ενοικιαζόμενα, μεζονέτα, καταθέσεις, Ι.Χ., επιθυμεί γνωριμία γάμου με κύριο έως 40 ετών, κατασταλαγμένο, σοβαρό.
Απένταροι όλου του κόσμου ενωθείτε!
quote:Έχει τηλ.; Έχω τα προσόντα!
Ζητείτε ντόπερμαν, για φύλαξη σκύλου.
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου
*να συμπληρώσω ότι ο παραπάνω τύπος είναι KAI παιδί-θαύμα αφού στα 20 του είναι ήδη ιατρός ορθοπεδικός!!!
**Tο τηλ. υπάρχει για όποια ενδιαφέρεται. Aυτά είναι κορίτσια!!! Δισεκατομυριούχοι!!!
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου
Πάντως ευχαριστώ για την συμπαράσταση... γι' αυτό και είναι πρώην....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
AΠOKΛEIΣTIKA KAM Aμαρουσίου. Iατρός ορθοπεδικός, δισεκατομυριούχος 20χρονος έχοντας ανάγκη οικογένεια επιθυμεί σύζυγο με λατρεία στα παιδιά, ελεύθερη, διαζευμένη, αδιάφορου οικονομικού, μορφωτικού επιπέδου. Δεκτή πανελλαδικά.
Υπάρχει μια παροιμία που λέει... φύλαγε τα ρούχα για να έχεις τα μισά ή όπως είπε και ένας φίλος πρόσφατα... για να μην μείνεις με τις φόδρες... και έρχομαι να συμπληρώσω... ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ! (γελοία έκφραση, αλλά ταιριαστή).
"The difference between the right word and almost the right word is the difference between lightning and lightning bug."
Mark Twain
quote:
Ψάχνω.Τηλ.******** Μπάμπης
ΟΥΑΟΥ!!!!!!!!!!!! Αυτό μου άρεσε πάρα πολύ! Ώστε υπάρχουν ακόμη τέτοιοι άνθρωποι???
-ΥΗVH
Light in extension

ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ ΚΥΡΙΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΖΗΤΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ.
quote:
ΜΟΝΑΧΟΚΟΡΗ μεγαλογιατρού 28χρονη, πτυχιούχος, 1,72, ξανθιά, καλλίγραμμη, γαλανομάτα, με ευγένεια και στήθος
Με ευγενεια και στηθος...!
Ειδες ομως..?! Εβαλε πρωτα την ευγενεια...!
Στην Αφρικη θα παω με τους Massai
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΤΕΙ Η ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΣΕ ΛΟΓΙΚΗ ΤΙΜΗ ΚΟΥΤΑΒΙ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΠΟΥΛΝΤΟΓΚ ΑΠΟ ΦΙΛΟΖΩΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
Σαδομαζοχιστης 25 χρονων προσφερει εντονες στιγμες απολαυσεις σε σοβαρες κυριες.
ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΖΗΤΑ (2)ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ 10 ΚΙΛΑ.ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ.
HONDA CIVIC 2/86 ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ 1500cc Α/C .TRAKARISMENO ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΦΤΕΡΟ-ΠΟΡΤΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ Η ΑΝΕΥ
ΖΙΤΙΤΕ ΥΠΑΛΙΛΟΣ ΓΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΧΕΡΙ ΑΠΟ ΚΟΥΖΙΝΑ Η ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΠΣΙ ΣΕ ΦΑΣΤ ΦΟΟΔ ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΙΣ
πωλουντε χειρογραφες επιστολες του Θ.Κολοκοτρωνη με σφραγιδα απο πελλοποννησιακη γερουσια. μονο συλλεκτες και σοβαρες προτασεις.
Αναζητώ τους φίλους μου Κλεάνθη Κομμάτα και τον Χρήστο Κουρκτσουογλου
Αν εισαι γυναικα και θελεις να νιωσεις αληθινη γυναικα τοτε δοκιμασε ενα πραγματικο αντρα για εντονες στιγμες........!!!
AN ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ Ν ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΠΑΡΕ ΜΑΣ
Ζητείται ιατρικός επισκέπτης για την περιοχή Αττικής, χωρίς στρατιωτικές υποχρεώσεις, με γνώσεις αγγλικής και Η/Υ (powerpoint, excel, word, outlook)
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ 6979199562
NEOS 30 ΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΑΚΥΟΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ,ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,ΨΩΝΙΑ,ΧΡΕΟΙ ΣΩΦΕΡ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Νεος , ωραιος , 24χρ. 180 .72. γυμνασμενος ψαχνει ταχιτζη!.........
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. 37.000 ΕΥΡΩ/ΜΗΝΑ
ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΕΒΑΛΑ 8 ΚΙΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΚΟΛΟ ΤΡΟΠΟ .ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ;ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΜΟΥ
ζητώ έντιμο δικαστή η εισαγγελέα, αν ....τους βρείτε γράψτε μου
Μερικες δεν ειναι αστειες, απλα μου εκαναν εντυπωση...!
Ζητείται διαρρήκτης να μου διαρρήξει την.... πίσω μου πόρτα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πωλείται ποδήλατο.... χωρίς σέλα!!! ![]()
![]()
![]()

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~