ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΒΟΥΗΤΟ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΒΟΥΗΤΟ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

VANDAMME36 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
funkyΝέο Μέλος
01/11/2005, 11:34:09
Γιατί κουφάθηκες ετσι Μορφέα? αχαχαχαχαχαχαχα

Κατ'αρχην να σου πω οτι ως προς την τιμή, δεν μου φάνηκαν πολλά. Προσωπική άποψη βέβαια. Στη ζωή γενικά ξοδέυουμε για ανούσια πράγματα πολλά περισσότερα, οπότε τα έδωσα και δεν το πολυσκέφτηκα να σου πω την αλήθεια.... Είχα ακούσει βέβαια κατά καιρούς εξωφρενικά ποσά για τον πρώτο βαθμό, 200 ακόμα και 350.... Αν ήταν να πληρώσω τόσα σίγουρα θα το ξανασκεφτόμουνα....
Τώρα φαντάσου οτι υπήρχαν άτομα που δεν είχαν ακούσει ποτέ τους όρους chakra, meditation κλπ. Οπότε ήταν μια καλή ευκαιρία γι αυτούς και να διαλογιστούν και να μάθουν καινούρια πράγματα. Επίσης υπήρχαν και διαλείμματα για κουβεντούλα και έκθεση διαφόρων απόψεων. Για εμένα πάντως ήταν μια πάρα πολυ καλή εμπειρία γιατί άτομα διαφόρων ηλικιών και επιπέδων βρήκαν την ευκαιρία να γνωριστούν , να λειτουργήσουν σαν μια ομάδα, να παραθέσουν τους προβληματισμούς τους και τις απορίες τους.... Η δε δασκάλα Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Η γι αυτό και σίγουρα τον 2ο βαθμό θα τον παρακολουθήσω σ'αυτή. Θεωρώ οτι έχω πάρα πολλά να πάρω, δεν το σκέφτομαι καν.

Έχεις υπ'όψιν σου πόσα λεφτά είναι για τον 2ο?

Ευχαριστώ

ΜορφέαςΜέλος
01/11/2005, 12:37:55
Ναι πράγματι... αφού σας έκανε και για τσάκρα και όλα αυτά, μπορεί να πάρει πολλές ώρες. Το έίδα πρωί πρωίκαι κουφάθηκα.. είδες;
Πάλι καλά που εδώ δεν χρειάζεται να ακούω παρά μόνο να γράφω

Η δεύτερη μύηση είναι από 200 € μέχρι 1500 €

Βέβαια αν σας έκανε στον πρώτο βαθμό 22 ώρες, στον δεύτερο μπορεί να σας κρατήσει καμιά εβδμάδα

Μπράβο, έχει πολύ μεγάλη σημασία το να έχεις καλή σχέση με αυτόν / ην που σου διδάσκει τα πνευματικά.

Το BEAMER πόσο κοστίζει;

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

funkyΝέο Μέλος
01/11/2005, 13:13:28
1500????????

τώρα κουφάθηκα εγω.........
οχι στην συγκεκριμενη δασκάλα νομίζω ισχύει το 200 (ούφ!)

Το beamer light pen στην ακαδημία νομίζω κοστίζει 400 και είναι 5 ημέρες το σεμινάριο.

Και δηλαδή με συγχωρείς εγω που θέλω να πάρω και τον 3ο βαθμό τι πρέπει να κάνω? να πουλήσω το κορμί μου?????? αχαχαααααχχααα

tirteosΜέλος
01/11/2005, 15:35:12
Τελικά πόσο κοστίζει η γνώση?

Κι αν δεν μπορείς να κάνεις την ζωή σου όπως τη θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς:
μην την εξευτελίζεις

YiannakasΜέλος
01/11/2005, 22:22:54
προς μυημένους, μπορεί κάποιος μυημένος στο τρίτο βαθμό να δεχθεί ρεικι μόνο με το να το επικαλεστεί, όχι να δώσει στον εαυτό του αλλά να πάρει από την πηγή κατευθείαν
ευχαριστώ
ΜορφέαςΜέλος
02/11/2005, 01:59:52
Καλησπέρα σας.........

αγαπητή μου funky....

quote:
Και δηλαδή με συγχωρείς εγω που θέλω να πάρω και τον 3ο βαθμό τι πρέπει να κάνω? να πουλήσω το κορμί μου??????

Ισως πρέπει να το σκεφτεις σοβαρά πάντως

Όσο για το Beamer συμπεριλαμβάνεται στην τιμή αυτή και το κόστος των εργαλείων που χρειάζεσαι ή είναι εξτρα;

Φίλε Τιρτέε.....

quote:
Τελικά πόσο κοστίζει η γνώση?

Η γνώση... βασικά είναι δωρεάν.. αρκεί να φτάσεις στο εξελιτκτικό σημείο εκείνο ώστε να μπορείς να την απορροφάς από το σύμπαν.
Μέχρι τότε όμως πληρώνεις τους ανθρώπους αυτούς που αναλαμβάνουν το έργο αυτό της διάδοσης της γνώσης .....

Δυστυχώς βέβαια από κάποιους αυτό γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης .......

Για αυτό όμως ανοίγουν σάιτ όπως το εσωτέρικα με σκοπό την διάδοση σε όσο περισσότερους ανθρώπους με το λιγότερο δυνατόν κόστος...

funkyΝέο Μέλος
02/11/2005, 10:56:36
Aγαπητέ Μορφέα,
εννοείται πως τα εργαλέια δεν είναι μεσα στην τιμή! Η τιμή απ'όσο ξέρω περιλαμβάνει μόνο το 5ήμερο σεμινάριο.

Επίσης ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο για όποιον ξέρει. Εγώ ενδιαφέρομαι να πάρω το α' σκέλος του 3ου βαθμού στο reiki. Δηλαδή το τέταρτο σύμβολο δεν με ενδιαφέρει να μπορώ να περνάω το χαρισμα σε άλλους... Τι έχετε να μου πείτε περι αυτού? Γνωρίζετε πάνω-κάτω τιμές?

Μορφέα στις αρχές αυτού του topic είδα οτι ανέφερες οτι ο 1ος βαθμός κοστολογείται από 50-1500 (έλεος) τα 100 που έδωσα εγώ δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό το θείο δώρο της αυτοθεραπείας που γνώρισα.......

funkyΝέο Μέλος
02/11/2005, 11:18:21
Aγαπητέ Μορφέα,
εννοείται πως τα εργαλέια δεν είναι μεσα στην τιμή! Η τιμή απ'όσο ξέρω περιλαμβάνει μόνο το 5ήμερο σεμινάριο.

Επίσης ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο για όποιον ξέρει. Εγώ ενδιαφέρομαι να πάρω το α' σκέλος του 3ου βαθμού στο reiki. Δηλαδή το τέταρτο σύμβολο δεν με ενδιαφέρει να μπορώ να περνάω το χαρισμα σε άλλους... Τι έχετε να μου πείτε περι αυτού? Γνωρίζετε πάνω-κάτω τιμές?

Μορφέα στις αρχές αυτού του topic είδα οτι ανέφερες οτι ο 1ος βαθμός κοστολογείται από 50-1500 (έλεος) τα 100 που έδωσα εγώ δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό το θείο δώρο της αυτοθεραπείας που γνώρισα.......

funkyΝέο Μέλος
02/11/2005, 11:30:45
ωπ! λάθος έκανα γράφεις από 50-150 ευρώ, οπότε οκ τα λεφτά που έδωσα είναι και πάλι εντάξει

sorry....

ΜορφέαςΜέλος
03/11/2005, 02:05:55
Καλησπέρα σας...

Φανκυ..

quote:

Εχω ακούσει από τιμές, από 500 ευρώ μέχρι 1.000

Όσο για τα 100 ευρώ που έδωσες, δεν ήταν πολλά, αλλά απλά ήταν πρωί πρωί που είδα το μήνυμα και δεν ξέρω... μου φάνηκαν πολλά, αλλά είναι κανονική τιμή. Αν θα βλέπεις απαντήσεις πριν τις 10 το πρωί και μετά τις 3.30 το βράδυ μην μου πολυδίνεις σημασία, δεν ξέρω τι λέω.

Αλλά κάτσε ντε, πάρε τον πρώτο βαθμό και μετά ενδιαφέρσου για τον τρίτο...

Τα εργαλεία για το Μπίμερ, πόσο κοστίζουν;

Να σαι καλά

funkyΝέο Μέλος
03/11/2005, 09:16:12
Καλημέρα σε όλους,

Μορφέα μου τον έχω πάρει τον 1ο από το Μάιο και τον Δεκέμβριο παίρνω τον 2ο, οπότε ο 3ος δεν είναι και πολύ μακριά

Για να μπορέσει κανείς να εφαρμόσει αυτά που θα διδαχθούν στο πενθήμερο σεμινάριο θα πρέπει να εξασφαλίσει τα εξής εργαλεία:

1. Φακό φωτεινής δέσμης – beamer , κόστος 440 Ευρώ

2. Κρυστάλλινη υποδοχή φακού, κόστος 80 Ευρώ

3. Θήκη με συμπληρωματικά φιαλίδια, κόστος 140 Ευρώ

4. Αμπούλες με ειδικά χρώματα, κόστος 16 Ευρώ ανά τεμάχιο

Σου εύχομαι καλό ταξίδι και να γυρίσεις γρήγορα...

ΜορφέαςΜέλος
04/11/2005, 01:46:12
Καλησπέρα Φάνκυ,

άρα μιλάμε για πάνω από 1.000 ευρώ έτσι;
Και μετά από αυτό το σεμινάριο ακολουθούν κι άλλα;

Άντε... έυγε, και εις ανώτερα στο μάστερ..

quote:
Σου εύχομαι καλό ταξίδι και να γυρίσεις γρήγορα...

? Που να πάω? Εκτός κι αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω...

YiannakasΜέλος
04/11/2005, 08:55:36
υπάρχουν πολλοί ρέικι ''μάστερς'' ειδικευμένη στην ''θεραπεία'' της τσέπης μας. Πρόσφατα σε τραπέζι ενός γάμου μία κυρία μου συστήθηκε ως μάστερ, παρομοίως η κόρη της δίπλα της και φυσικά ο γαμπρός της και μην ξεχάσω και τον εαυτό μου (άλλος μεγάλος ''μάστερ'' και ''grandmaster'' άλλου συστήματος ρεικι -δεν κάνω πλάκα, έχω διπλώματα!!!!!). Το όλο σκηνικό θυμίζει τα νταν στο καράτε. Την δεκαετία του 70 ελάχιστοι ευρωπαίοι είχαν πάνω από 3 νταν, ενώ τώρα συναντάς 12χρονα που τα έχουν!!! Μεγάλη μπίζνα.
Μου έλεγε γνωστός μου ελληνοκαναδός ότι η γνωστή ομοσπονδία ρεικι είχε πάει στην πόλη του καναδά που έμενε και είχε μυήσει καμμιά 30αριά μάστερς. ΄Εχουμε λοιπόν 10.000$ Χ 30 = 300.000 $. Καταλαβαίνετε...
Δεν κατηγορώ το ρέικι, είναι μια θαυμάσια ενεργειακή τεχνική, αλλά τους εμπόρους.

Edited by - Yiannakas on 04/11/2005 09:18:18

ΜορφέαςΜέλος
04/11/2005, 09:40:47
Η αλήθεια φίλε Υιάνακα, οτι υπάρχει γενικώς πολύ εκμετάλλευση...
Έγώ άκουσα για μια ομάδα σε μια μικρή πολή της Ελλάδας (δεν αναφέρω το όνομα για ευνόητους λόγους) μυήθηκαν δώδεκα άτομο, που δεν είχαν καμία ιδέα για το Ρέικι και σε ένα Σαββατοκύριακο γίνανε μαστερς. Το σαββατοκύριακο΄κόστιζε 3.000 €....

Άσε...

Δεν έχει όμως σημασία, διότι ττελικά όταν παραβιάζεις τους νόμους της φύσης και τους στοιχιώδεις κανόνες του σύμπαντος, τότε όλα κάνουν έναν φαύλο κύκλο και επιστρέφουν με.... τόκο....

funkyΝέο Μέλος
04/11/2005, 11:24:45
Καλή σας μέρα κι από μένα....

Μορφεά, νόμιζα οτι θα πήγαινες Καβάλα για κάποιους μήνες στις 3 Νοεμβρίου.
Παρανόησα μαλλον...... Καλύτερα

Πάνω από 1.000 euro με τον εξοπλισμό εννοείς.... ΝΑΙ

Στο johrei o μετασχηματιστής δεν θα κοστίζει....... κάμποσο?

ΜορφέαςΜέλος
05/11/2005, 01:17:31
Καλησπέρα Φάνκυ, πράγματι θα πήγαινα Καβάλα στις 3 Νοεμβρίου αλλά μετά τελικά ακυρώθηκε....
απλά το διευκρίνησα στο θέμα με την ενεργειακή ασπίδα καιόχι εδώ

Δικό μου το λάθος

quote:
Στο johrei o μετασχηματιστής δεν θα κοστίζει....... κάμποσο?

Οχι, δεν κοστίζει τίποτα...