- U . F . O ? H μηπως κατι αλλο? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
American_UFOΝέο Μέλος
Έκανα μια φιλότιμη προσπάθεια να διαβάσω θέματα σχετικά με το αντικείμενο που σηζητάμε στο esoterica. Ελπιζω κάποια στιγμή να μπορέσω να το κάνω περισσότερο ολοκληρωμένα.
Έχω κάποια μεγάλα κενά στο πάζλ που προσπαθώ να φτιάξω στο μυαλό μου:
1) Η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις χώρες που έχουν βρεί θραύσματα απο ΑΤΙΑ. ¨Εχουν αξιοποιηθεί επαρκώς τα όσα βρέθηκαν?
2) Γιατί δεν έχουν πεί την αλήθεια μέχρι τώρα? Τι περιμένουν? Πως θέλουν να παρουσιάσουν τα όσα σχετίζονται με Aliens και UFOs?
3) Πώς κατάφεραν να σταματήσουν την επιστημονική έρευνα απο τα χωράφια της αντιβαρύτητας? Ο Τέσλα έκανε την αρχή.... μετά τί έγινε? Οι λόγοι για αυτό είναι παραπάνω απο εμφανείς(οικονομικοί κυρίως).
4) Τα black projects και οι περίεργες areas γιατί μένουν στο σκοτάδι?
5)Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν επαφή με εξωγήινους? Απο που προέρχονται οι εξωγήινοι? (Αρη?) Απο άλλο ηλιακό σύστημα χλωμό το βλέπω....
και άλλα πολλα...
1) Η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις χώρες που έχουν βρεί θραύσματα απο ΑΤΙΑ. ¨Εχουν αξιοποιηθεί επαρκώς τα όσα βρέθηκαν?
2) Γιατί δεν έχουν πεί την αλήθεια μέχρι τώρα? Τι περιμένουν? Πως θέλουν να παρουσιάσουν τα όσα σχετίζονται με Aliens και UFOs?
3) Πώς κατάφεραν να σταματήσουν την επιστημονική έρευνα απο τα χωράφια της αντιβαρύτητας? Ο Τέσλα έκανε την αρχή.... μετά τί έγινε? Οι λόγοι για αυτό είναι παραπάνω απο εμφανείς(οικονομικοί κυρίως).
5)Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν επαφή με εξωγήινους? Απο που προέρχονται οι εξωγήινοι? (Αρη?) Απο άλλο ηλιακό σύστημα χλωμό το βλέπω....
και άλλα πολλα...
paraskevasΝέο Μέλος
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΑ Α.Τ.Ι.Α ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΨΙΛΟΝ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΡΟΣΓΟΥΕΛ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΒΡΕΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΓΡΑΦΕ ΠΑΝΩ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΛΕΦΘΥΕΡΙΑ
FlorΝέο Μέλος
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση .. επειδή τυχαίνει να πηγαίνω πολύ συχνά στο Αίγιο και να κάθομαι (το καλοκαίρι συνήθως) με τη μητέρα μου στο λιμάνι να ψαρεύουμε ... μια φορά καθήσαμε μέχρι τις 5 το πρωί ... είναι πολύ ωραία και ήρεμα...
Ξέρετε πόσες ψαρόβαρκες με 3 φώτα (κόκκινο, πράσινο, κίτρινο, ή και μπλέ) και με προβολείς οι οποίοι εκεί που τα βλέπεις εξαφανίζονται ??? ειδικά όταν δεν υπάρχει φεγγάρι , βλέπεις κάτι φώτα να μετακινούνται ή να ανάβουν ξαφνικά στο πουθενά μέσα στη θάλασσα και ξαφνικά να εξαφανίζονται .. εγώ που έχω ρωτήσει μου έχουν πει πως είναι τρόπος ψαρέματος στην περιοχή.Τώρα για κάτι άλλο... δεν ξέρω
Ξέρετε πόσες ψαρόβαρκες με 3 φώτα (κόκκινο, πράσινο, κίτρινο, ή και μπλέ) και με προβολείς οι οποίοι εκεί που τα βλέπεις εξαφανίζονται ??? ειδικά όταν δεν υπάρχει φεγγάρι , βλέπεις κάτι φώτα να μετακινούνται ή να ανάβουν ξαφνικά στο πουθενά μέσα στη θάλασσα και ξαφνικά να εξαφανίζονται .. εγώ που έχω ρωτήσει μου έχουν πει πως είναι τρόπος ψαρέματος στην περιοχή.Τώρα για κάτι άλλο... δεν ξέρω
DarkbreathD.F.Νέο Μέλος
Ρε παιδια ας μην τρελενομαστε. Δε λεω υπαρχουν πολλα ηλιακα συστηματα εκτος απο το δικο μας, το συμπαν ειναι απεραντο και 100% υπαρχουν και αλλου μορφες ζωης αλλα οι πιθανοτητες να ερθου καταδω ειναι απειροελαχιστες εως και αδυνατες. πρωτον, γιατι τα ηλιακα συστηματα απεχουν εκατομυρια ετη φωτος απο το δικο μας και για να ερθουν εδω χρειαζονται χιλιαδες χρονια. Η μονη μορφη εξογηινης ζωης που μπορει να ερθει εδω δεν θα χρησιμοποιει συμβατικα σωματα και επομενως δεν θα χρησιμοποιει και διαστημοπλοια. οποτε αυτο που μαλλον ειδες ηταν καποια φωτα και λιγο η κουραση λιγο το σκοταδι τα μετετρεψαν σε πρασινα ανθρωπακια.
American_UFOΝέο Μέλος
Τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι...
American_UFOΝέο Μέλος
Για να δούμε τί λένε και τα παλιά έγγραφα του FBI που τα δημοσιεύει μετά απο τόσα χρόνια:
http://foia.fbi.gov/tesla.htm (Nicola Tesla)
http://foia.fbi.gov/ufo.htm (Unidentified Flying Objects)
http://foia.fbi.gov/roswell.htm (Roswell Crashdown)
είναι σε μορφή PDF και θέλουν πολύ χρόνο για μελέτη! :)
http://foia.fbi.gov/tesla.htm (Nicola Tesla)
http://foia.fbi.gov/ufo.htm (Unidentified Flying Objects)
http://foia.fbi.gov/roswell.htm (Roswell Crashdown)
είναι σε μορφή PDF και θέλουν πολύ χρόνο για μελέτη! :)
prometheasΜέλος
quote:
Έκανα μια φιλότιμη προσπάθεια να διαβάσω θέματα σχετικά με το αντικείμενο που σηζητάμε στο esoterica. Ελπιζω κάποια στιγμή να μπορέσω να το κάνω περισσότερο ολοκληρωμένα.
και άλλα πολλα...
1) Οχι
2) Σε μελλοντικο θεμα θα αναφερθω εκτενως
3) Η επιστημονικη ερευνα δεν εχει σταματήσει, η αντιβαρύτητα έχει τιθασευτεί, αλλά το παθος για δυναμη και γεωπολιτική ισχύ ειναι πολύ ισχυρό
4) Δεν ειναι και πολύ δυσκολο, υπάρχουν τα μέσα. Σκεψου τι εγινε με το Manhattan Project (κατασκευή της πρβωτης ατομικής βομβας). Μονο 103 ατομα στην Αμερική γνώριζαν αλλα εμεινε απολυτα μυστικό μεχρι που επεσε η πρώτη βομβα στη Χιροσίμα
5) Ναι.
Στο ηλιακο μας συστημα ΔΕΝ υπάρχουν ευφυείς μορφές ζωης στους υπολοιπους πλανήτες
American_UFOΝέο Μέλος
Φίλε prometheas διαβάζοντας παλιότερα θέματα του esoterica μου κάνει εντύπωση ο τρόπος που προσεγγίζεις αυτά τα θέματα και ομολογώ πως είναι αρκετά κοντά στο δικό μου πάζλ. Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου. Το κακό είναι πως περνάω την νηπιακή ηλικία σε περίοδο οριμότητας στην ενασχόληση μου με αυτό το θέμα και δεν μπορώ να σταματήσω της ερωτήσεις.
Κατά κερούς έχω ακούσει και κάποιες αρκετά ακραίες απόψεις(για την λογική μου) πάνω σε αυτό το θέμα όπως:
1) Οτι ο πολιτισμός μας έχει αναπτυχθεί με την βοήθεια κάποιων αρχαίων πολιτισμών(βλέπε Ατλαντίδα κτλ) .... είναι μύθος ή πραγματικότητα? Αυτό που εμείς λέμε Aliens είναι αυτός ο πολιτισμός η προέρχονται απλά απο άλλον πλανήτη? Ή μήπως η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση?
2) Η ανθρωπότητα είναι ένα γενετικό project εξωγήινων?
¨Ολα αυτά είναι αρκετά extreme για να χωρέσουν στην λογική μου. Θα ήθελα όμως να ακούσω και άλλες απόψεις.
Σέβομαι το γεγονός πως δεν θέλεις να απαντήσεις πρόχειρα στο προηγούμενο ερωτημά μου. Θα περιμένω την ολοκληρωμένη απάντησή σου.
Κατά κερούς έχω ακούσει και κάποιες αρκετά ακραίες απόψεις(για την λογική μου) πάνω σε αυτό το θέμα όπως:
1) Οτι ο πολιτισμός μας έχει αναπτυχθεί με την βοήθεια κάποιων αρχαίων πολιτισμών(βλέπε Ατλαντίδα κτλ) .... είναι μύθος ή πραγματικότητα? Αυτό που εμείς λέμε Aliens είναι αυτός ο πολιτισμός η προέρχονται απλά απο άλλον πλανήτη? Ή μήπως η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση?
2) Η ανθρωπότητα είναι ένα γενετικό project εξωγήινων?
¨Ολα αυτά είναι αρκετά extreme για να χωρέσουν στην λογική μου. Θα ήθελα όμως να ακούσω και άλλες απόψεις.
Σέβομαι το γεγονός πως δεν θέλεις να απαντήσεις πρόχειρα στο προηγούμενο ερωτημά μου. Θα περιμένω την ολοκληρωμένη απάντησή σου.
HuRRiCaNe-CYΝέο Μέλος
pedia prosopika trellenome na diavazw istories sxetika me ufo kai aliens. tis theoro omws istories epistimonikis fantasias ki afto giati den vrika kapoio ikanopoiitiko stoixio pou na eksakrivonei tin iparksi tous. me megali mou xara tha ithela na dw na parathetetai kapoio telospanton stoixio (an iparxei kati tetoio)
American_UFOΝέο Μέλος
Στο παρακάτω link θα μπορέσεις να βρείς (πρώιν)εμπιστευτικά έγγραφα του FBI σχετικά με την εμφάνιση UFOs στην επικράτεια της αμερικής. Τα δημοσιεύει το ίδιο το FBI. Αν έχεις την όρεξη να τα μελετήσεις θα βρείς την απάντηση σχετικά με το αν υπάρχουν UFO.
http://foia.fbi.gov/ufo.htm
Δυστυχώς σε όλη αυτή την ιστορία με UFOs-Alliens υπάρχουν άπειρες ενδείξεις χωρίς καμία απτή απόδειξη.
Ελπίζω στο άμεσο μέλλον να υπάρξουν.
http://foia.fbi.gov/ufo.htm
Δυστυχώς σε όλη αυτή την ιστορία με UFOs-Alliens υπάρχουν άπειρες ενδείξεις χωρίς καμία απτή απόδειξη.
HuRRiCaNe-CYΝέο Μέλος
Akoma omw kai an dektoume oti iparxoun ufo kata to elliniko ATIA e3akolou8w na pistevw oti den iparxei kanenas sisxetismos tous me aliens i telospanton kapoiou eidous e3oogiinis zois. kai afto giati oses prospa8eies kai an eginan den vre8ike tpt pou na apodikniei tin iparksi tous. kai akoma kai an ipirxe den iparxei periptosi na einai poio e3eligmena onta apo emas giati an sinevene kati tetoio tote 8a eixame niosei idi tinnparousia tous (an katalavenete ti ennow!)