- ΠΑΙΔΕΙΑ- ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ/ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
που κανει τα προγραμματα για ολα τα σχολεια
του κοσμου. Οι Δασκαλοι και καθηγητες,
πρεπει να μαθαινουν αυτα που γραφει στο
Γγαϊντμπουκ φορ Τιτσερς, το βιβλιο που
εβγαλε η Ουνεσκο.
Τα προγραμματα της Ουνεσκο ενεργουν ακομα
και στην νοτιο αφρικη.
Και τα σχεδια της Ουνεσκο,
που απο οτο βλεπεις ουτε τα κρυβει,
ειναι φρικωδης.
Ειναι στα ελληνικα.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
quote:
Wiccan89:Για να σώσουμε τα παιδιά μας,
πρέπει να στείλουμε αυτούς τους ανθρώπους από εκεί που ήρθαν.
Στο διαλο!
quote:
Wiccan89:Τα προγραμματα της Ουνεσκο ενεργουν ακομα
και στην νοτιο αφρικη.
Και τα σχεδια της Ουνεσκο,
που απο οτο βλεπεις ουτε τα κρυβει,
ειναι φρικωδης.
Αγαπητέ Wiccan89 μετά από αυτά μας δίνεις την ιστοσελίδα της βικιπαίδεια που αναφέρεται στην Ουνέσκο.
Λοιπόν από τις γενικές αρχές της Ουνέσκο διαβάζουμε αυτά:
"Δημιουργήθηκε στις 18 Νοεμβρίου του 1945. Στόχος του Οργανισμού αυτού είναι η παγίωση της παγκόσμιας ειρήνης μέσα από την επικοινωνία των λαών δια της εκπαίδευσης, των φυσικών και κοινωνικών επιστημών και του πολιτισμού. Μέσα σ΄ αυτά τα πλαίσια η ΟΥΝΕΣΚΟ αποτελεί ένα διεθνές κέντρο επικοινωνίας αλλά και εργαστήριο ιδεών στη δημιουργία προτύπων στη συνομολόγηση διεθνών συνθηκών σε πλείστα αναδυόμενα προβλήματα όπως ηθικής τάξης, καθώς και τον σεβασμό και τις κοινές αξίες κάθε πολιτισμού των λαών. Ο σύγχρονος ρόλος του Οργανισμού αυτού κρίνεται πολύ σημαντικός ιδιαίτερα στην αναζήτηση παγκόσμιων οραμάτων για τον αμοιβαίο σεβασμό και την βιώσιμη ανάπτυξη των λαών που υπαγορεύουν σχετικές συνθήκες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με απώτερο στόχο την εξάλειψη της φτώχειας ή τουλάχιστον τον περιορισμό της."
Και σε ερωτώ ο σατανάς και το κακό που βρίσκεται σε αυτές τις αρχές;
Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με την αγαπητή gretel και δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σου.
Επίσης δεν θυμάμαι ποτέ να μου μοίρασαν να μελετήσω τo guidebook for teachers.Αν οι αρχές που έχει αυτός ο οδηγός καθηγητή είναι σύμφωνος με τα διεθνή πρότυπα συμπεριφοράς και αντιμετώπησης καθηγητή ως προς τους μαθητές, η μιλάει για την συμπεριφορά που θα έχουν οι μαθητές στην μικρή κοινωνία του χώρου του σχολείου, έτσι ώστε να μάθουν κοινωνικοποίηση, ισότητα, και σεβασμό δεν το βρίσκω ούτε σατανικό ούτε μεπτό.Μήπως μπορείς να μας διαφωτίσεις περισσότερο πάνω στην θεματολογία του να καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει με αυτόν τον οδηγό;

Βιβλιο της Ουνεσκο, πανω σε αυτα θα
βρειτε και την πηγη αυτων των
σελιδων.
Εχετε διαβασει τι θελουν να
κανουν στα παιδια μας;
Στις σελιδες που ποσταρησα γραφει τι
"καλο" θελουν να κανουν, ωστε
τα παιδια μας να γινουν πολιτες της γης,
οχι ενος κρατους.
Οσονα αφορα τον Σατανισμο,
η πηγη των ιδεων και της φιλοσοφιας
της Ουνεσκο ειναι η θεοσοφικη Σχολη.
Σατανιστες δηλαδη.
Σατανιστες που διδασκουν
μια τετοια αρρωστη διδασκαλια_

Εδω αλλα αποσπασματα απο
την Ουνεσκο·

quote:
Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με την αγαπητή gretel και δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σου.
Διαβαστε αυτα που ποσταρησα
και θα καταλαβετε ποιο ειναι το
προβλημα μου.
Edited by - Wiccan89 on 21/01/2008 01:55:01
quote:
Επανω εβαλα αποσπασματα απο το
Βιβλιο της Ουνεσκο, πανω σε αυτα θα
βρειτε και την πηγη αυτων των
σελιδων.
Εχετε διαβασει τι θελουν να
κανουν στα παιδια μας;
Στις σελιδες που ποσταρησα γραφει τι
"καλο" θελουν να κανουν, ωστε
τα παιδια μας να γινουν πολιτες της γης,
οχι ενος κρατους.
Σατανιστες δηλαδη.
Σατανιστες που διδασκουν
Εδω αλλα αποσπασματα απο
την Ουνεσκο·
quote:
Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με την αγαπητή gretel και δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σου.Διαβαστε αυτα που ποσταρησα
και θα καταλαβετε ποιο ειναι το
προβλημα μου.
Edited by - Wiccan89 on 21/01/2008 01:55:01
Στην ιστοσελίδα της ουνέσκο δεν βρήκα τίποτα από αυτά που καταγγέλεις.
Δώσε συγκεκριμένο λινκ από πού τα πήρες.
Όσο για τον σατανισμό χμμμ... μήπως θα έπρεπε να το σκεφτείς καλύτερα μια και σατανικά έχουν χαρακτηριστεί πάρα πολλά στο τσουβάλι, και μαζί με αυτά το nick mame σου και σε ότι παραπέμπει.
Προσοχή δεν είπα ότι πιστεύω κάτι τέτοιο. Απλά πρέπει να προσέχουμε όταν τσουβαλιάζουμε.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
"όπως έχουμε επισημάνει, είναι συχνά η οικογένεια που μολύνει το παιδί με τον ακραίο εθνικισμό. Το σχολείο πρέπει επομένως να χρησιμοποιήσει τα μέσα που περιγράφονται νωρίτερα για να καταπολεμήσουν τις οικογενειακές τοποθετήσεις"
Εδώ αυτό το απόσπασμα μας μιλάει για ΑΚΡΑΙΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ, ο ακραίος Εθνικισμός μπορεί να οδηγήσει και σε ακραίες συμπεριφορές των ατόμων μία από αυτές είναι και ο ρατσισμός, θα ήταν δηλαδή καλό οι εκπαιδευτικοί να συνηγορούν με τέτοιου τύπου συμπεριφορές μόνο και μόνο για να μην πάνε κόντρα στα πιστεύω των γονέων του παιδιού;
Μήπως θα ήταν καλύτερα αντί για τα αποσπάσματα που μας δίνεις, να μας δώσεις την ιστοσελίδα που έχει το πλήρες κείμενο του οδηγού, για να έχουμε μία πιο εμπεριστατωμένη άποψη;Γιατί εδώ δεν έχουμε τον ίδιο τον οδηγό αλλά κάποιους που τον σχολιάζουν αποσπασματικά, όπως φαίνεται από τις εικόνες.

Edited by - keraynos on 21/01/2008 02:49:29
quote:
Σατανιστες δηλαδη.
Σατανιστες που διδασκουν
Αγαπητέ Wiccan89, λυπάμαι αλλά κι εγώ δε μπορώ να κατανοήσω τον συλλογισμό σου και διαφωνώ κάθετα με τον παραλληλισμό που έκανες στο σημείο που σου παρέθεσα από τα γραφόμενα σου.
Πως εξάγεις το συμπέρασμα ότι η φιλοσοφία της UNESCO είναι εμπνευσμένη από την Θεοσοφική Σχολή;
Δεν ξέρω εάν η παράθεση των φωτογραφιών που έβαλες επαρκεί για κάτι τέτοιο...
Πολύ περισσότερο δε, απορώ για την σύνδεση της Θεοσοφικής Σχολής με τον Σατανισμό.
Απ' όσο γνωρίζω γύρω από την Θεοσοφία, δεν έχει καμία μα καμία σχέση με τον Σατανισμό! ![]()
Δε μπορώ να κατανοήσω τι είναι αυτό που σε ώθησε σε αυτή την εξομοίωση την οποία - σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια και τα όσα γνωρίζω - θεωρώ άτοπη.
Από την άλλη, η ταμπέλα του Σατανισμού έχει κολλήσει σε 1002 ιδεολογίες, ρεύματα και φιλοσοφίες λόγω της δεισιδαιμονίας μιας μερίδας ανθρώπων ή λόγω της μη κατανόησης τους.
Ο ανθρώπινος νους έχει μια μοναδική ικανότητα να κατηγοριοποιεί καταστάσεις που του είναι πρωτόγνωρες ενώ μπορεί η κατηγοριοποίηση αυτή να είναι εντελώς αυθαίρετη και λανθασμένη.
Εάν δε αυτή η πρωτόγνωρη κατάσταση για το άτομο απέχει μακράν από την κοσμοθέαση του, είναι πιθανόν να της προσδώσει στοιχεία "δαιμονικά" κι αρνητικά.
Εάν έχει όμως αφήσει στο νου κάποια "παράθυρα" ανοικτά κι έχει την επιθυμία να ερευνήσει, μπορεί να δει ότι αυτό που θεωρούσε ως κάτι σκοτεινό κι άσχημο ίσως να είναι πολύ πιο φωτεινό κι όμορφο. ![]()
Από την άλλη, έχουν δαιμονοποιηθεί άδικα τόσα πολλά πράγματα που νιώθω ότι με αυτόν τον τρόπο διαπράττεται μια "αδικία" απέναντι σε αυτά τα πράγματα και την βαθύτερη ουσία τους.
Έχει δαιμονοποιηθεί το Metal, το Gothic, φιλοσοφικές θεωρήσεις, η Wicca, μεταφυσικές έννοιες κλπ.
Μήπως θα πρέπει να αναθεωρήσουμε και να αντιμετωπίσουμε τα πράγματα με μια περισσότερο ερευνητική διάθεση; ![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:
Γεια σας.
Έπεσαν οι γιορτές alfa-omega και πέρασε ο καιρός χωρίς να πάρεις απάντηση στο μήνυμά σου!Με άλλα λόγια, η κατάσταση αν την δεις από μία σκοπιά είναι φυσιολογική, η 'μηχανή' δουλεύει. Καθένας έχει τον ρόλο του και καθένας έχει ένα ποσοστό δύναμης για να επηρεάσει το σύστημα. Εάν δεχτούμε ότι 'καλό' για το σύστημα είναι να υπάρχει συνολικά μεγαλύτερος βαθμός αυτοσυνείδησής του (και αυτό είναι εκείνο που πιστεύω εγώ προσωπικά σαν καλό του συστήματος 'ανθρωπότητα') θα πρέπει να προσπαθήσουμε να γνωρίσουμε τη δυναμική του συστήματος, αλλά και τον ρόλο μας μέσα σ' αυτή. Να αντιληφθούμε ότι κι εμείς το επηρεάζουμε, ή ότι μπορούμε να το επηρεάσουμε περισσότερο απ' όσο νομίζαμε και ότι δεν είμαστε παθητικά μέρη του.
Η τύχη του πλανήτη μπορεί να αλλάξει, φτάνει να αλλάξει η δυναμική του συστήματός του προς την κατάλληλη κατεύθυνση.
Αγαπητή amalia αναφέρεσαι εξωτερικά σε ένα εξωτερικά δομημένο σύστημα επιβίωσης .
καλά κάνεις .
Παραπέμπω (τουλάχιστον προσπαθώ ) στην εσωτερική αιτιολόγηση του φαινομένου αυτού .
Αυτό το σύστημα το οποίο περιέγραψες , υφίσταται και θα συνεχείσει να υφίσταται ,ακόμη και όταν εμείς δεν θα υπάρχουμε .
Η ψυχή μέσω της οποίας υφιστάμεθα και έχουμε την δυνατότητα να διαμορφώσει την προσωπικότητά μας , είναι η πεμπτουσία .
Αν η ανθρωπότητα δεν εξελιχθεί στο σημείο, στο οποίο θα μπορεί να δεχθεί αβίαστα το γεγονός , ότι η ανθρώπινη φύση είναι ΑΙΩΝΙΑ ,τότε θα συζητάμε για πιθανές λύσεις,μέχρι να βαρεθούμε και εγώ είδη έχω κορεσθεί .
οτιδήποτε γίνεται αντιληπτό με τις πέντε αισθήσεις μας , έχει απόλυτα εσωτερικές αιτίες .
Για αυτές γιατί δεν συζητάμε άραγε ?![]()
Edited by - tco99 on 15/06/2006 14:23:18