ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τι απεγινε ο μπιν Λαντεν? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Τι απεγινε ο μπιν Λαντεν? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

poltergeist31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
poltergeistΜέλος
01/08/2005, 20:41:59
Pixeldream μια ερωτηση,γιατι εισαι τοσο απογοητευμενος απο το Θεο?(αν και μπαινουμε σε αλλο θεμα)?
01/08/2005, 23:23:30
poltergeist, γιατί απλούστατα δεν υπάρχει. Ας μη μπούμε όμως σε αυτό το θέμα γιατί δεν είναι της παρούσης...

quote:
Dying Incumbus οταν μιλαγα για Θεο απατουσα στον pixeldream(που ελεγε πως ο Θεος καθεται ως παρατηρητης ...αμα ψηφιζουμε Μπους οχι απλος παρατηρητης θα ειναι ,θα αλλαξει μεχρι και γαλαξια για να μη βλεπει τα χαλια μας).
Οσο για τα στρατοπεδα συγκεντρωσης Χριστιανων αν τελικα εφαρμοστει δεν νομιζω πως θα περασει χωρις αντιδρασεις...ελπιζω τουλαχιστον(αφενως απο το Βατικανο και αφετερου απο τους αντιπροσωπους αλλων θρησκειων) Μα καλα Χιτλερ την εχει δει ο τυπος(Μπους)?

Αν γίνει αυτό, τότε εγώ την έχω γλυτώσει από αυτά τα στρατόπεδα!
Όσο για το Μπούς, την έχει δεί όπως κάθε Πρόεδρος των Η.Π.Α.

quote:
Δεν θυμαμαι αν ειναι προφητεια η λογος καποιου αγιου αλλα θυμαμαι πως ειχαν ειπωθει αρκετα για τις νεες διωξεις των χριστιανων,για τα τσιπακια στους ανθρωπους και αλλα πολλα που θα σηματοδοτησουν την ελευση του αντιχριστου(μην μου πει κανεις οτι ο αντιχριστος ειναι ο Τζωρτζ γιατι θα αυτοκτονησω...ειπαμε το κακο ειναι ηλιθιο αλλα οχι και τοσο(Το αγαπημενο βιβλιο του president ειναι η "πεινασμενη καμπια",αναγνωσμα προσχολικης ηλικιας....)Ελεος ποιοι μας κυβερνανε?!?

Ναί, αν υπήρχε ο Αντίχριστος σίγουρα ο George Bush θα ήταν ο τελευταίος άνθρωπος στο Πλανήτη που θα μπορούσε να είναι!
Το μυαλό του δεν είναι και τόσο ανεπτυγμένο, βλέπεις...

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

ALFΜέλος
01/08/2005, 23:24:32
XAXAXAXAXA ΠΟΛI ΓΕΛΙΟ.

ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΣΑΚΙ; ΣΚΑΣΙΛΑ ΣΟΥ...ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΕΙΝΑΙ STANDARD...KAI H ΟΔΗΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

Η ΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ...ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ...Η ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ;...Ο ΘΕΟΣ ΚΑΝΕΙ ΖΑΠΙΝΚ.

poltergeist ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΟΠΩ Ας ΤΟΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ! :)

02/08/2005, 05:20:31
ALF
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙΣ...Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ ΚΑΙ Η ΚΩΜΩΔΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΟ ΑΝΟΗΤΟ ΣΕ ΣΟΦΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ.

poltergeist

quote:
Pixeldream μια ερωτηση,γιατι εισαι τοσο απογοητευμενος απο το Θεο?(αν και μπαινουμε σε αλλο θεμα)?

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ...ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ...ΜΕ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ...ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΥΣ ΣΚΕΨΕΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ...ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΠΛΑΣΜΕΝΟΙ" ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ...ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΘΕΟΣ...ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ.

Ο ΘΕΟΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
Ο ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ/ΜΠΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΚΑΙ Ο ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

..

02/08/2005, 09:41:21
quote:
Ο ΘΕΟΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
Ο ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ/ΜΠΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Σε αυτό δεν έχεις κι άδικο, φίλε μου!
Και που 'σαι ακόμα!!

poltergeistΜέλος
02/08/2005, 15:00:06
Παντως δεν θα μου εκανε και μεγαλη εντυπωση αν με προφαση την τρομοκρατια μας φακελωναν και επισημως με τσιπακια...οχι μονο απο θρησκευτικης πλευρας αλλα κυριως ιδεολογικης....ΕΕ,δεν γουσταρω ρε φιλε να ξερεις ολη την ωρα που ειμαι...some privacy here?!
Pixeldream χαιρομαι που σου μιλαω γιατι βλεπω οτι δεν τα παιρνεις ολα for granted(δεν μπορουσα να βρω την ελληνικη μεταφραση) και τα ψαχνεις πριν τα ασπαστεις.Σπανιζει αυτο το ειδος του χαρακτηρα πλεον...τωρα ειμαστε περισοτερο του τυπου αφηστε με,με τα τυρογαριδακια μου να δω τα στρουμφακια και πιστευω οπου θελετε.Ελεος πλεον!!
νιντζαΜέλος
02/08/2005, 22:59:21
ετοιμαστειτε για την μεγαλη αποκαλυψη.ο οσαμα μπιν λαντεν βρισκεται καπου αναμεσα στην πρεσβεια της σαουδικης αραβιας στις ΗΠΑ και το λευκο οικο.μου το ειπε οταν πιναμε καφε στο καφε ΟΡΟΣ στα συνορα πακισταν αφγανισταν
poltergeistΜέλος
03/08/2005, 21:05:36
Πες του και ενα γεια απο μενα!Παντως δεν ειμαι σιγουρη οτι αν τελειωσουν και την υποθεση Λαντεν θα τελειωσει και η τρομοκρατια και τα λοιπα συναφη!!Ζουμε την εποχη της τρομοκρατιας και αυτο δεν αλλαζει οτι και να κανουν!!
04/08/2005, 02:10:15
Η οποία τρομοκρατία θα συνεχιστεί για καιρό....

fantomas3004Μέλος
05/08/2005, 21:05:12
quote:
Ειναι ο Οσαμα ακομα ζωντανος?

Όχι, τον έφαγε η γάτα
poltergeistΜέλος
07/08/2005, 20:25:08
Παντως περα απο την πλακα...εμεις δινουμε τροφη στους τρομοκρατες....εαν συνεχιστουν τα κυματα πανικου και οι δολοφονιες αθωων φοβισμενων πολιτων τοτε ειτε εχουμε χτυπηματα ειτε δεν εχουμε το εργο των τρομοκρατων εχει γνωρισει την επιτυχια.