- Ιθαγένεια - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Υπάρχει όμως ένας νορμάλ άνθρωπος που θα διανοηθεί να αρνηθεί την ελληνικότητα του συγκεκριμένου ανθρώπου ???
Δεν την έθεσες σωστά την ερώτηση, έτσι είναι το σωστό: "υπάρχει ένας νορμάλ άνθρωπος που να δει τον Σχορτσιανίτη και να πει οτι είναι Έλληνας ;;;
Edited by - Ισοκράτης on 24/02/2013 19:27:49
τα όποια ανθρώπινα δικαιώματα ,εγώ ,εσύ, τα παιδάκια του μπαγκλαντες που γεννήθηκαν εδω ,δεν έχουν καμία αξία απέναντι στην υπέρτατη αξία η όποια είναι το Έθνος , το Ελληνικό ιδεώδες και η αιωνία Ελλάς.
Τα ανθρώπινα δικαιώματα και οι άνθρωποι δεν έχουν καμιά αξία λοιπόν. Αυτό δε, είναι το Ελληνικό ιδεώδες.
Δεν με απασχολεί το γεγονός πως είσαι ηλίθιος. Με προβληματίζει ωστόσο το γεγονός οτι μάλλον κανείς δεν στο έχει επισημάνει αρκούντως εμφατικά.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
Δεν με απασχολεί το γεγονός πως είσαι ηλίθιος.
**ΣΥΜΜΌΡΦΩΣΗ ΚΑΤΑ ΝΙΚΟΜΑΧΟ**
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΉΝΩΝ
Edited by - Ισοκράτης on 24/02/2013 23:01:22
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΉΝΩΝ
Edited by - Ισοκράτης on 24/02/2013 22:41:30
Προς ενημέρωσή σου, έχει ζητηθεί ήδη από δικηγόρο η άρση του ηλεκτρονικού απορρήτου του λογαριαμού σου στο Forum, προκειμένου να κινηθεί η διαδικασία για τα δέοντα σε σχέση με τις απειλές σου.
quote:
ΙσοκράτηςΠρος ενημέρωσή σου, έχει ζητηθεί ήδη από δικηγόρο η άρση του ηλεκτρονικού απορρήτου του λογαριαμού σου στο Forum, προκειμένου να κινηθεί η διαδικασία για τα δέοντα σε σχέση με τις απειλές σου.
Δεν νομίζω από τα ποστ μου να προκύπτει ότι απειλώ τον οποιοδήποτε, και αυτό γιατί, δεν το κάνω. Αντίθετα θα έλεγα ότι οι admins πρέπει να παρέμβουν καθότι προσβάλλομαι με ύβρεις χωρίς λόγο.
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΉΝΩΝ
quote:
καθότι προσβάλλομαι με ύβρεις χωρίς λόγο
1.
quote:
Δεν συμφωνώ στο ότι επειδή βρέθηκαν κάποιοι ανίκανοι ανθέλληνες σε θέσεις ακατάλληλες για αυτούς για κάποιο χρονικό διάστημα ότι θα πρέπει να το πληρώσει αυτό ο ελληνικός λαός εσαεί ,αντίθετα θα πρέπει το λάθος να διορθωθεί με οποιοδήποτε κόστος.
2.
quote:
Όπως στον πόλεμο έχεις το δικαίωμα να σκοτώσεις γιατί απειλείτε η πατρίδα σου έτσι και τώρα απέναντι σε μια απειλή κατά του έθνους επιβάλλεται να πράξεις ανάλογα(και επειδή υπάρχουν και ευφυείς εδω μέσα ,δεν εννοώ να σκοτώσεις τα παιδάκια, υπάρχουν πιο αναίμακτες διαδικασίες για την λύση του προβλήματος)
3.
quote:
τα όποια ανθρώπινα δικαιώματα ,εγώ ,εσύ, τα παιδάκια του μπαγκλαντες που γεννήθηκαν εδω ,δεν έχουν καμία αξία απέναντι στην υπέρτατη αξία η όποια είναι το Έθνος , το Ελληνικό ιδεώδες και η αιωνία Ελλάς
4.
quote:
εδω στη Μάνη άμα θέλουμε να χαλάσουμε κάποιον δεν χρειαζόμαστε σουγιάδες μας αρκούν τα χέρια μας
Τα υπόλοιπα στα δικαστήρια.
Αμαλία κάνε όπως νομίζεις. Θα το δεχτώ αδιαμαρτύρητα.