ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μαγεία-δέσιμο?? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Μαγεία-δέσιμο?? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

noname488 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 5/5
CamelotΜέλος
07/03/2012, 23:09:52
κοιτα εγω πιστευω οτι ηταν πνευματα. . . Ναι υπαρχουν! Απλα η μανια του ανθρωπου να απλοποιει τα πραγματα και να τα φερνει στα μετρα του μας εχει κανει να υποτιμησουμε τις δυναμεις τους. Τωρα θα μου πειτε οτι εαν υπηρχαν ο ανθρωπος θα ειχε βρει τροπο να τα εκμεταλευτει. . . Συνειδητοποιουμε ομως οτι δεν ειναι ο ανθρωπος το πιο δυνατο πραγμα στον πλανητη; ναι δαμασαμε νερο,φωτια,αερα ομως οι πυρκαγες συνεχιζουν να κατακαινε τα δαση μας, ο αερας καταστρεφει σπιτια και περιουσιες, το νερο στοιχιζει και ανθρωπινες ζωες! Οσοι λενε οτι δεν πιστευουν σε αυτα και οταν τους πεταχτουν στη μουρη τοτε θα δουμε πως θα τρεχουν και θα προσπαθουν να εξηγησουν το φαινομενο, τοτε θα γελαω. . . Οπως ακριβως κανουν και αυτοι με τα δικα μου λεγομενα

Avalon. . .

08/03/2012, 00:08:05
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι γελάνε με τα δικά σου λεγόμενα;

macedon

CamelotΜέλος
08/03/2012, 00:16:10
έχω διαβάσει αρκετά σχόλια που υποστηρίζουν τη ύπαρξη των πνευμάτν και οι άλλοι τα χλεύαζαν ή εκαναν ειρωνικά σχόλια! Δεν σου έχει συμβεί?

!!!Vanish the shadows!!!

ainigmatiki24Νέο Μέλος
08/03/2012, 17:36:58
το οτί υπάρχουν το ξέρω κάποια πράγματα δεν χρειάζεται να τα δείς για να πιστέψεις απλά το νίωθεις όπως ξέρω ότι υπάρχει και κάτι πολύ ανωτερο απο μας που εμέις εδώ το ονομάζουμε θεό! όσο για τα ειρώνικα σχόλια πραγματικά τόσα χρόνια μπένω στο σάιτ δεν έχω γράψει ποτέ απλά διαβάζω και τα έχω δεί πόλλες φορές, η πλάκα ποιά είναι ότι είσαι σε ενα σάιτ που σχετίζεται με το παραφυσικό και παρόλα αυτά βλέπεις να μίλανε λες και έχεις ανεβάσει θέμα στο fb και όχι σε τέτοιο σαιτ!!! τι να πώ παντά ο άνθρωπος προσπαθεί να ξεφύγει απο αυτά που δεν ξέρει γιάτι δεν έχει τρόπο να τα αποδέιξει!!

CamelotΜέλος
08/03/2012, 20:18:37
ε ναι τι να πεις; το προβλημα ειναι δικο τους. . . εχεις παρατηρησει τιποτα το παραξενο στο σπιτι; μπορει να ακουγομαι υπερβολικος αλλα με τρωει η περιεργεια.

!!!Vanish the shadows!!!

ainigmatiki24Νέο Μέλος
09/03/2012, 21:58:42
Ξέρει κάποιος απο μάγια? Υπάρχει περίπτωση να έχουν σχέση με μάγια αυτά που εμφανίστηκαν στο σπίτι μου?

10/03/2012, 11:42:22
quote:
Υπάρχει περίπτωση να έχουν σχέση με μάγια αυτά που εμφανίστηκαν στο σπίτι μου?

Όχι!
Ακόμα κι αν ήταν πιθανό κάποιος ανόητος άνθρωπος να κατέφευγε σε μαγγανείες στον 21ο αιώνα για να σε βλάψει, όσο εσύ δεν πιστεύεις ότι αυτά τα πράγματα σε βλάπτουν τότε δεν έχεις κανένα πρόβλημα.

In anticipation of my resurrection...

ΕρεστορΝέο Μέλος
13/03/2012, 15:20:14
Μηπως ειναι εντελως τυχαια σκονη??????

Οι πολεμιστες της εποχης μας δεν ειναι αυτοι με τα καλαζνικοφ αλλα αυτοι που παλευουν για την γνωση...