ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ! - ΕΙΚΟΝΕΣ

- ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ! - ΕΙΚΟΝΕΣ

candywhite-for ever30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
HorusΜέλος
15/03/2006, 04:51:53
ΠΩΠΩ ΛΕΜΕ ΤΙ ΜΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΝΟΥ ΤΩΡΑ???
ΘΥΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΛΕΓΟΤΑΝ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΥΔΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΙΜΟΥ...
ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ...

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ STIKERS ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΓΑΜΕ ΣΤΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΚΟΛΑΤΟΥΛΕΣ ΟΜΠΡΕΛΙΤΣΕΣ...
ΤΙΣ ΚΟΝΚΑΡΔΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ...
ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙ ΞΕΝΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΗΤΑΝ Ο ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟΣ ΘΟΛΟΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΡΑΦΛΑ...
Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ..

ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΒRAVESTARR ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, Ο ΒRAVESTARR ΕΔΙΝΕ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ....

ME THN ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ....

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΠΟΧΕΣ...

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΥΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...

rena_mystΝέο Μέλος
17/03/2006, 10:49:17
Καταρχην χαιρετω τους παντες, μια και ειναι η πρωτη φορα που γραφω.
Παρακολουθω τα forums εδω και πολυ καιρο, τα περισσοτερα τα βρισκω πολυ ενδιαφεροντα.Ειμαι Η Ειρηνη και μια και ειμαι κι εγω της γενιας των 30 ........αχ τι μου θυμισατε!!! Ενα ειναι το σιγουρο, δεν εχει πλεον τετοια παιδικα στις μερες μας.Τα σημερινα παιδια ολο ανοησιες νομιζω βλεπουν και φυσικα ολα τα παιδικα μεσα στην βια , δε το συζητω.
Anyway, αυτα για την ωρα.Ελπιζω να τα λεμε συχνα.

Να ευχαριστησω την amalia που με βοηθησε με το προβλημα που ειχα οταν εκανα login.Amalia μου να ΄σαι καλα, και παλι ευχαριστω.

Horus: "Τα μυστηρια του χρυσου Πιθηκου" , απιστευτη σειρα!!!! Διαδραματιζοταν στην Μανιλα!!! Θυμασαι?

goingbackΝέο Μέλος
17/03/2006, 10:53:01
Αυτή η σειρά με τον "πίθηκο" λεγόταν "ιστορίες του χρυσού πιθήκου".Ο πρωταγωνιστής,ένας πιλότος,λεγόταν Τζέικ.Είχε και ένα βοηθό-μηχανικό με μούσι,αλλά δεν θυμάμαι το όνομά του.Ήταν και μια υπέροχη ή Κινέζα ή Γιαπωνέζα,η πριγκιπισσα Κότζι,που όλο ήταν μπλεγμένη σε περίεργες δραστηριότητες.Ωραία σειρά!
HorusΜέλος
18/03/2006, 15:39:20
φοβερες εποχες οντως.....

ειχαν να δωσουν... πολλα στους μικρους και οχι μονο...
τωρα τα παιδια ενω ειναι πανεξυπνα θελουν να τα αποβλακωνουν με διαφορες χαζομαρες....

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΥΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...

another starΜέλος
18/03/2006, 17:37:31
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Ή ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ Ή ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑ ΕΓΩ

ΕΠΙΣΗΣ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ "ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΕΙΒΑΔΙ" ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟ.

**Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό**

Edited by - another star on 18/03/2006 17:50:01

NightwishΝέο Μέλος
19/03/2006, 01:57:22
Το Μικρό Σπίτι Στο Λιβάδι

PANXROMANAΜέλος
19/03/2006, 02:41:57
Όσο πιο πολλά βλέπω, τόσο πιο πολύ αναπολώ το παρελθόν... Τι ωραία και ανέμελα τα παιδικά μας χρόνια... Το μικρό σπίτι στο λειβάδι και ποιος δεν το έχει δει... Μήπως να παίρναμε όλοι τηλέφωνο την ΕΡΤ και να της λέγαμε να αρχίσει να βάζει και κανά παλιό παιδικό???
another starΜέλος
19/03/2006, 13:19:08
NIGHTWISH μπραβο, εγώ δεν μπόρεσα να βρω τίποτα από το σπίτι στο λειβάδι

"ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΜΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΠΑΜΠΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΛΟΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΤΖΟΝ ΜΠΟΫ"

Ευχαριστώ βρε παιδιά για τις ωραίες αναμνήσεις που μου φέρατε.

**Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό**

NightwishΝέο Μέλος
19/03/2006, 18:36:20
Για περισσότερα σχετικά με το Μικρό Σπίτι Στο Λιβάδι, μπορείτε να ψάξετε με τον αγγλικό τίτλο: "Little House On The Prairie".
DAGONΜέλος
20/03/2006, 02:42:43

Edited by - DAGON on 20/03/2006 02:53:44