ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

toxotis30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
toxotisΜέλος
23/05/2005, 00:12:59
Υπάρχουν και άλλοι που δεν βλέπουν τις εικόνες του άρθρου παραπάνω?
Σε εμένα φαίνονται, αλλά πάλι λέω μήπως δεν έκανα κάτι σωστά...

Φιλικά Τοξότης

23/05/2005, 08:15:19
Εγώ δεν τις βλέπω από την πρώτη στιγμή!
Νόμισα ότι είναι κάτι συμπτωματικό από αυτά που συνήθως ανεξήγητα στην πορεία διορθόνωνται...

"H Γνώση είναι δύναμη...1234 + γω ξέρω να μετρώ μόνο ως το 4"
STERMΜέλος
23/05/2005, 13:47:41
quote:
Στις 16/2/2000 η εφημερίδα το "Έθνος" είχε το παρακάτω άρθρο:

<<Αμερικάνικα αεροσκάφη στοχεύουν να δημιουργήσουν στην ατμόσφαιρα τεχνητά νέφη, που θα "φιλτράρουν" την υπεριώδη ακτινοβολία και θα λειτουργούν σαν αντίδοτο στο φαινόμενο του θερμοκηπίου. Θα μπορεί έτσι να έχει ο άνθρωπος τον "έλεγχο του κλίματος", δροσίζοντας τεχνητά, όχι κλειστούς χώρους, αλλά μια ολόκληρη γεωγραφική περιοχή.

Υπάρχουν επίσης σχέδια για να λειτουργήσει η μέθοδος για τον "έλεγχο του κλίματος" και σε ολόκληρο τον πλανήτη, με την έγκριση λειτουργίας φορέα με το όνομα Αεροναυπηγική Εταιρία Hughes, που θα κάνει ψεκασμούς με την τεχνική "Welsbach" και με σκοπό την μείωση της παγκόσμιας υπερθέρμανσης>>.

Αυτό το οποίο είχα γράψει στην δεύτερη σελίδα του topic το είχα πάρει από το τεύχος του Strange που μας πρότεινε η φίλη toxotis...
Το συγκεκριμένο άρθρο είναι από το Έθνος, όπως και γράφω, το οποίο είχε αναδημοσιεύσει το Strange.

quote:
Aγαπητοί φίλοι σας παραθέτω ολόκληρο το άρθρο απο το περιοδικό
strange - τευχος 70 -οκτ.2004
STERMΜέλος
23/05/2005, 13:50:35
Φίλη toxotis ούτε εγώ βλέπω τις φωτογραφίες..
toxotisΜέλος
23/05/2005, 14:10:15
Είναι κάποιος που μπορεί να μου πει τα βήματα για επικόλληση φωτογραφιών αποθηκευμένων στο pc(.gif/ ή .jpg format)?
Απ' ότι καταλαβαίνω πολυ πιθανόν να μην βλέπετε μεχρι τώρα καμία απο τις φωτογραφίς στο topik. Ισχύει κάτι τέτοιο?
Γιατί όλες με τον ίδιο τρόπο τις πέρασα.
Θα δοκιμάσω να μικρύνω το μέγεθος, μήπως φταίει αυτό.

Ευχαριστώ
Τοξότης

toxotisΜέλος
23/05/2005, 14:17:12
Μέχρι να διορθώσω το παραπάνω πρόβλημα θα ήθελα να σας
παραπέμπσω στο παρακάτω άρθρο, που αφορά το σύστημα ΗΑΑRP, που εμφανίζεται απο κάποιους να έχει άμεση ή έμμεση σχέση με τα chemtrails.

http://www.e-telescope.gr/gr/cat08/art08_050311.htm

Φιλικά
Τοξότης

toxotisΜέλος
23/05/2005, 14:26:17

Ελπίζω να μπορείτε να δείτε το άρθρο τώρα, αν και δεν είναι τόσο ευανάγνωστο όσο πρίν...

Φιλικά Τοξότης

toxotisΜέλος
23/05/2005, 14:48:04
Όσων αφορά το σύστημα HAARP,
υπάρχει πάρα πολύ κατατοπιστικό άρθρο σε περιοδικό που κυκλοφορεί
αυτό το μήνα, όπου από τον άμμεσα εμπλεκόμενο στο projekt ελληνοαμερικάνο ωκεανολόγο και οικοβιολόγο Άγγελο Αριβάνη,
γίνονται παρασκηνιακές αποκαλύψεις επί του θέματος
και η συσχέτιση του με την προσπάθεια ελέγχου/εκμετάλευσης του ενεργειακού πλέγματος της γης.
Επειδή πρόκειται για ένα άρθρο 9 σελίδων είναι δύσκολο να πει κανείς περιληπτικά τα όσα αναφέρονται
όμως θα κρατήσω το παρακάτω:
"Είναι επιτακτική ανάγκη η ενημέρωση για το ζήτημα και η δημοσιοποίηση των μυστικών για το Πλέγμα της Γής.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΡΧΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ, χωρίς να συνειδητοποιούν την τεράστια δύναμη που κρύβεται εκεί.
Δεν το συνειδητοποιούν γιατί δεν έχουν εμβαθύνει στο ζήτημα, το διερευνούν ευκαιριακά, συνολικά, με βιασύνη για τις εφαρμογές και όχι με πλήρη κατανόηση.
Διότι αποτελαί το άγιο δισκοπότηρο της φυσικής πλανητικής εξουσίας και βιάζονται να το αποκτήσουν πρώτοι.
Η ενεργειακή δομή του πλανήτη μας, το ΠΛΕΓΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ.
Το Πλέγμα καθορίζει τη διαδρομή των καταιγίδων, τη διεύθυνση των ανέμων, τις διαδρομές που ακολουθούν τα υπόγεια νερά, ίσως και την κατανομή συνείδησης στον πλανήτη.
Αν η γνώση του εξελιχθεί και παραμείνει στα χέρια μιας ανεύθυνης και εγωιστικήε μειονότητας, αυτό μπορεί να αποδειχτεί τελείως καταστροφικό και επιπλέον κανείς άλλος δεν θα μπορέσει να κατανοήσει τι συμβαίνει για να το αντιμετωπίσει..."

23/05/2005, 15:52:55
Aγαπητέ τοξότη νομίζω ότι έχεις κάνει το κλασσικό λάθος:
Προσπάθησες να ανεβάσεις φωτογραφίες που έχεις στο σκληρό σου δίσκο χωρίς πρώτα να τις έχεις ανεβάσει στο διαδίκτυο...

"H Γνώση είναι δύναμη...1234 + γω ξέρω να μετρώ μόνο ως το 4"
STERMΜέλος
23/05/2005, 16:15:42
Aπό το διαδίκτιο είναι απλό να τις βάλεις εδώ αλλά για να τις ανεβάσεις από τον σκληρό στο διαδίκτιο ούτε εγώ ξέρω.
Επειδή έχω ψάξει από την αναζήτηση μπας και βρω κάτι σχετικό αλλά δεν υπάρχουν πουθενά σαφείς οδηγίες για το συγκεκριμένο, Αvallon αν σου είναι εύκολο να μας βοηθήσεις ή και κάποιος άλλος θα είμασταν ευγνώμονες όλοι εμείς οι αδαείς.

Edited by - STERM on 23/05/2005 16:17:17