- καταραμένη... λίθος - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
quote:
ο χωροχρονος ειναι το matrix σε οτι ειναι υλη δηλ.του κτιστου ορατου κ αορατου φωτος που ειναι υλικης προελευσης...το ακτιστο φως που είναι μόνο αορατο για τα ανθρωπινα ματια ειναι πνευματικης προελευσης κ δεν ειναι υλη δηλ.ειναι αχωρο κ αχρονο κ δεν ειναι χωροχρονος matrix...ο χωροχρονος matrix που ειναι υλικης προελευσης κ δημιουργιας ειναι απο υλικο που αναδομειται σε χώρο κ σε χρονο συγκολλωντας επανακολλωντας κ κλείνοντας τις ρωγμωσεις ρωγμες τρύπες κ χαραμαδες που κ οταν ανοίγονται στο χωροχρονικο συνεχες της υλης για την διελευση φωτος..
....αυτη η διακριση πνευματικου αυλου κια υλικου υσμποαντος πιστευω δεν ειναι σωστη ..τιποτε αυλο δνε μπορει να υπαρξει η υλη παρεισφρυει παντου .. απλα αυτο που συνηθιζαν οι θεολογοι κι αποκρυφιστες να λενε αυλο δνε ειν παρα λεπτοφυεστατη υλη ...οι διαστασεις της ζωης ειναι ολες υλικες υλικοτατες ..αλλο ομως η συμπυκνωμενη υλη η μεγαλομοριακη και μακροπλεγματικη που λεμε κι εμεις οι φυσικοι και αλλο η μοριακη ατομικη και υπατομικη ..αρα μιλαμε για διαφορετικες ποιοτητες υλης για την ακριβεια υλοενεργειας αρα και για διαφορετικες διαστασεις ...ΤΟ ΜΑΤΡΙΧ -ΜΗΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΦΥΣΙΚΑ ΜΑΣ ΠΕΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΕΣ ΥΛΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ,ΣΑΝ ΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΕΤΑ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ...ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΟΛΑ ...ΤΑ ΕΞΩΤΕΡΑ ΠΕΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΛΟΥΔΑ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΧ ...ΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΡΙΧ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ...ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΤΕΧΝΗΤΑ ΠΕΔΙΑ (ΧΕΝΤΡΙΧ)ΠΟΥ ΕΝΤΕΙΧΖΟΥΝ ΤΑ ΕΞΩΤΑΤΑ ΠΕΔΙΑ να γιατι λεμε οτι οι ταινιες οι ομωνυμες ουσιαστικα ειναι προιοντα παραπλανησης σχετικα με την ιδεα του ματριξ,και παραγνωρισης των τεχνητων συνθηκων που υπαρχουν εδω εξω στην εξωτατη διασταση του ματριξ ... επισης αλλο οι αρχιτεκτονες της φλουδας του ματριξ ...οι δομητες και διαμορφωτες της εξωτατης υλοενεργειας κι αλλο οι σοβατζηδες του Χεντριξ που δομουν οχι μεσω της ψυχικης και διαψυχικης θεικης δυναμης τους αλλα με τεχνητα καθαρα ενεργειες και πεδια ,,να τετοιος σοβατζης αρπακολατζης ειναι ενας εκπτωτος θεος που καμωνεται για Μεγας Ζευς ενω δε ειναι παρα αναλωμα του σκοτους ......εκποιημενος σε δραματικο σημειο ...αυτον τον λεμε περιπαιχτικα Μπαρμπα ""Θαναση""( απο το Θανατος )........
...<<<<τι εγιν' μπαρμπα Θανας' ζευγολατη του ""τιποτε ""...κανα ""σοβα"" θα φτιαξεις σημερα κανα μπαζο θα ριξεις ??....εχεις πολυ δουλεια με τις ""τρυπες"" αυτο το καιρο!!! ...ωχου θα στεναξ''' οι ""τρυπες"" μας απο τα μπαζα σου ..ακου Μεγας Ζευς???????? απο ποτε το μπαζωμα εγινε ζευγαρωμα βρε παιδια ???ωχοουουουου!!!>>>
( ΑΣ ΜΟΥ ΣΥΓΧΩΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΣΤΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΛΗΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΒΑΤΖΗ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΖΟ-ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΑ ΤΟΥ... ετσι για να ελαφρυνουμε το κλιμα ... )
ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............
quote:
Δέχομαι επίθεση σε όλα τα επίπεδα…έχουν σκυλιάσει να κλείσουν τη ρωγμή που μου έχει ανοιχτεί…δε θα τους περάσει..μαζί είμαστε πιο δυνατοί από αυτούς…δεν είναι τυχαίο που βρεθήκαμε εδώ σαυτό το χώρο…το ξέρουν και πιστέψτε με ότι φοβούνται..με έχουν γλωσσοδέσει αλλά εγώ πεισματικά θα συνεχίσω να τα λέω όπως μούρχονται και ας μου κόψουνε τη γλώσσα…Μυθήρα , χristosxatz , kostakourtas και οι άλλοι ‘’ τρελαμένοι’’ μου δίνεται δύναμη.
...ηρεμα βρε Νοτρικ ...απο ποιους δεχεσαι επιθεση ποτε και που ??εδω μεσα ???για πες τι συμβαινει ...θα σου στειλω με προσωπικο μηνυμα διευθυνση εμαιλ να μου γραψεις εκει ...
ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............
quote:quote:
Δέχομαι επίθεση σε όλα τα επίπεδα…έχουν σκυλιάσει να κλείσουν τη ρωγμή που μου έχει ανοιχτεί…δε θα τους περάσει..μαζί είμαστε πιο δυνατοί από αυτούς…δεν είναι τυχαίο που βρεθήκαμε εδώ σαυτό το χώρο…το ξέρουν και πιστέψτε με ότι φοβούνται..με έχουν γλωσσοδέσει αλλά εγώ πεισματικά θα συνεχίσω να τα λέω όπως μούρχονται και ας μου κόψουνε τη γλώσσα…Μυθήρα , χristosxatz , kostakourtas και οι άλλοι ‘’ τρελαμένοι’’ μου δίνεται δύναμη.
...ηρεμα βρε Νοτρικ ...απο ποιους δεχεσαι επιθεση ποτε και που ??εδω μεσα ???για πες τι συμβαινει ...θα σου στειλω με προσωπικο μηνυμα διευθυνση εμαιλ να μου γραψεις εκει ...
========================================
Ασφαλώς και όχι εδώ μέσα...το esoterica είναι ένας φιλόξενος χώρος...
quote:
NotirkΔέχομαι επίθεση σε όλα τα επίπεδα…έχουν σκυλιάσει να κλείσουν τη ρωγμή που μου έχει ανοιχτεί…
...mind the gap between the brain and the thoughtform
quote:
...χε χε έτσι λυσσα κακια...σκυλιαζουν λυσασμενα Notirk......το έλεγε κ ο παισιος "τρελαινονται τα διαβολακια σε όλα τα επιπεδα"...Μυθηρα, πρεπει να ξερεις οτι δεν αφηνουν ετσι ευκολα μια ψυχη που επιασε νοημα απο βαθια ρωγμη να μπει έτσι εύκολα στην πηγη...ο Notirk καταλαβε αμεσως!..
...εχω προσεξει οτι οταν δεν μιλαω γι αυτα τα πραγματα ειναι καπως πιο ηρεμα...οταν εκδηλωνω προθεση να μοιραστω τετοιες σκεψεις με αλλους "τρωω πολυ ξυλο απ τα διαβολακια" με συγχρονισμους κ συμπτωσεις απ τα πιο απλα ως τα πιο απροσμενα πράματα για να μου αποσπασουν την προσοχη κ να μου σπασουν τα νευρα...θελει υπομονη, ειναι βαρια η "καλογερικη"!
σχολιο 18

.......μη πτοεισθε βρε παιδια η ρωγμωση θελει κοτσια .. υπομονη κι επιμονη να τα βαζουμε με ολους αυτους που μας περιβαλλουν και λειτουργουν σαν καλα πιονα εργαλεια-θυματα του ψυχοτρονικου και διαλογιστικου ελεγχου του συστηματος ...τις πιο δημιουργικες μας ωρες βρισκονται γυρω μας ενα σωρο ανθρωποι αλλωτριομενοι να μας μηδενιζουν να μας απαξιωνουν να μας κουρελιαζουν ψυχικα και πνευματικα ...πολλοι απο τους οποιους φερονται σαν φιλοι μας ..και μπορει να ειναι... αλλα η ψυχικη τους ανωριμοτητα τους καθιστα πιονια του ελεγχου του ψυχονοητικου που ασκει το Συστημα
...οταν το Συστημα δε μπορει αμεσα να εχει αποτελεσματα με το ψυχονοητικο μας,, επιδρα στους γυρω μας φιλους και συγγενεις συναδελφους ,πελατες κτλ ,,μπορει να εισαι επαγελματιας και να δεις στο μαγαζι σου να μην παταει ανθρωπος ,,να δεις να δημιουργουνται μυρια προβληματα και παρεξηγησεις στις προσωπικες σχεσεις σου ,,, να δεις τα οικονομικα σου να πηγαινουν χαλια ,να σε απολυουν η να σε υποτιμουν στην δουλεια σου ,βα σε χρυπανε χιλια δυο προβληαμτα υγειας κτλ..
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΔΕ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΚΙΑ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΟΔΗΓΕΙ Η ΤΡΙΚΥΜΙΑ ....ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΣΤΕΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ....
...αν λοιπον βρισκετε δυσκολιες ζωης ζβωντα κατω απο αυτο το απεχθες συστημα το υπολογο σ εμια Αποστσια κια ανωμαλια αναρχια απενατι στην Ζηω τοτε να ξερετ οτειατ στο σωστο δρομο ...οτι μεσα σας εχιε εγρθει η δυναμη των εωψυχης ζως οτι στοκεγλαισ ας ειχε ανοιξει μιαρωγμη ...οτι γινατε επικινδυνοι για το συστημα ...οτι εχετε ταυτοποιηθει ως αφυπνισμενοι εξελιγμενοι ανωτεροι ανθρωποι γιατι μονο αυτοι υποφερουν κατω απο τους ζυγους ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟς ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑς ...να δεχεστε τις δυσκολιες με περηφανεια και καμαρι ψυχικο γιατι αυτες ειναι η αποδειξη οτι ειστε οι σημαδεμενοι του Λευκου Κρινου οτι ανηκετε στο Εκλεκτο ΗΛίακο Γενος των Ανθρωπων το επικΙνδυνο για καθε ΑΣΥΔΩΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗς ΝΥΧΤΑς...
..ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΖΩΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΚΑΤΗΛΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΡΑΦΘΑΡΜΕΝΟ ΞΙΠΑΣΜΕΝΟ ΝΑΟ ,,,ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΘΡΟΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΙΑΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ..
<<..ειμαι ετοιμη/ος να πολεμησω τις διαβιωτικες δυσχερειες της νεας χρονιας ( ανεργια , προστιμα , φοροι, απαξιωση κι εκμηδενισμο επαγγελματικο, ερωτικη μοαναξια , απομονωση απο συγγενεις και φιλους, προβληματα υγειας ) να πολεμησω με ολα τα μεσα που διαθετω ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΝΣΑΡΚΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ ,,ΜΕ ΧΑΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΡΠΕΤΟΥ ,,,ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ...τα βασανιστηρια μου με αναπτερωνουν , με δυναμωνουν ,ανοιγουν την ρωγμη μου και την κανουν πηγαδα και πιδακα εσωτερικης τροφοδοσιας ...ΜΑΚΑΡΙ Η ΖΩΗ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΩ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΩ ΑΠΟΤΡΟΠΕΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΣΒΕΥΩ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΥΡΡΑΝΙΑ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΜΠΕΔΩΝΕΤΑΙ Η ΨΥΧΙΚΗ ΜΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΔΡΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΙΕΡΑΡΧΙΚΗ ΜΟΥ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ >>(ΟΡΚΟς ΤΟΥΣ ΚΟΡΑΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΒΟΥΛΑ)

,,κι εγω αυτο το καιρο που παρουσιαζω τους ΔΥΟ ΝΑΟΥς και το Σχεδιο της Αποκλισης .. εχω δεχτει απο μια καλη φιλη την ψυχροτητατα της τα επικριτικα της σχολια τα εντελως απαξιωτικα ....εχω μεινει ανεργη με τα λεφτα μου να τελιεωνουν κανα σκορπιζονται χωρις να το καταλαβαινω πως ...αλλα επειδη η ρωγμη δε λεει να φυγει υπαρχουν κι ευνοικες συγκυριες που με ενισχυουν ηθικα ...πχ δυνατοτητα για πρωινα μπανια με την Ανατολη ...καποιος που ηρθε και μου εδωσε κατι παλια χρωστουμενα που καπως με ελαφραινουν οικονομικα ,,αρα δεν ειναι μονο οι δυσκολιες.. η ζωη εχει ανοιξει μεσω της ρωγμης και ενα σωρο αλλες ευκαιριες διεκυκολυνσης του εργου μας ,,,αν αυτο εχει πραγματι καθοριστικο ρολο να παιξει στην εξισορροπηση του πονου και την απονομη δικαιοσυνης ..
...ετσι λοιπον Νοτρικ θα πρεπει και συ να δεις τις ευνοικες συγκυριες που σου συμβαινουν ολο αυτο τον καιρο ..αυτα ειναι τα σημαδια οτι εχουμε την ζωη με το μερος μας και ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΝΑΩΝ ΚΑΙ Μ.Ο.Μ ΚΑΙ ΧΙΛΙΩΝ ΠΤΕΡΩΤΩΝ ΑΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΒΕΒΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ..ΧΜΜΜ ΜΥΓΟΧΕΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΩΜΕΝΟ ΠΕΙΣΜΟΜΕΝΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΣΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ,,, ΠΟΥ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΙΝ...
κι επιπλεον γενικα πρεπει να εοχυμε υποψιν μας ολοι εμεις οι περιεργοι και μναχικοι σκοπευτες νοηματων και ιδεων .. τα διαδικτυο ειναι ενα μεσο που λειτουργει υπο την σκια των ελεγχκτικων μηχανισμων των Αποστατων ...υπαρχει τρομερη κι υπουλη λογοκρισια ...και σαρωση ιδεων και λεγομενων ωστε να περιποιηθει ο κατασταλτικος υποβλητικος μηχανισμος καλυτερα και πιο εξατομικευμενα το κεφαλι των περιεργων ..
...εδω μεσα μας εντοπιζουν και εντατικοποιουν τον ψχυολοητικη καταστολη νετιεχιση μας ,,εξατομικευοντας την,,χμμμ,,,αρα δεν υπαρχει φιλοξενο τοπος μαζικης προσελευση στο διαδικτυο αλλα τοποι ανετικοι εξαιτιας των ανιχνευτικων ελεγκτικων των ιδεων μας δραστηριοτητων που ασκουν ......αυτο προσωπικα με χαροποιει γιατι ξερω οτι ολα μεταφερονται σαν πληροφοριες σε εκεινους που χρειαζεται να τρομοκρατηθουν λιγουλακι με την αφυπνιση μας και με την ""μολυνση"" μας απο ιδεες πρωτοτυπες ....
quote:
......μη πτοεισθε βρε παιδια η ρωγμωση θελει κοτσια .. υπομονη κι επιμονη να τα βαζουμε με ολους αυτους που μας περιβαλλουν και λειτουργουν σαν καλα πιονα εργαλεια-θυματα του ψυχοτρονικου και διαλογιστικου ελεγχου του συστηματος ...τις πιο δημιουργικες μας ωρες βρισκονται γυρω μας ενα σωρο ανθρωποι αλλωτριομενοι να μας μηδενιζουν να μας απαξιωνουν να μας κουρελιαζουν ψυχικα και πνευματικα ...πολλοι απο τους οποιους φερονται σαν φιλοι μας ..και μπορει να ειναι... αλλα η ψυχικη τους ανωριμοτητα τους καθιστα πιονια του ελεγχου του ψυχονοητικου που ασκει το Συστημα
Ετσι φιλη μας ΜΥΘΗΡΑ
Τελικα ομως οπως και να ονομασουμε τους εχθρους ,νομιζω οτι ο μονος και τελικος στοχος θα ειναι ο ιδιος μας ο εαυτος
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Η ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ …ΜΕ ΜΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΗ ΤΑΞΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ (ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΝΑΟΥ )
ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΑΠΟΙΚΙΣΤΕΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ,,ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΙΩΝΙΑ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΣΠΙΤΩΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ …
για τους εκπτωτους Ναους διαβαστε εδω ... http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=11735
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΗ ΦΡΑΞΙΑ ΑΠΟΙΚΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΤΟΜΕΑ ....ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΣΥΔΩΤΟΥΝ ..ΑΥΤΗ Η ΦΡΑΞΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΚΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΙΝΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ “ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ” ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΝΑΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΡΙΩΜΕΝΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ …
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΙΩΝΙΑ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ……Η ΣΙΩΠΗ ΠΟΥ ΕΧei ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ , ΣΤΟΩΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΡΗ ΚΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΣΕ ΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗΣ ...
ΕΠΕΙΓΕΙ Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΝΑΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΜΑΧΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΓΟΝΙΚΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ....ΑΛΛΙΩΣ ΜΕΓΑΛΑ ΔΕΙΝΑ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ..ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ
<< ΠΕΤΑΧΤΕ ΤΟΥ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΗΛΥΔΕΣ ΚΙ ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ ΑΝ-ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ,,,ΞΕΡΙΖΩΣΤΕ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΝΑΟΥ ...ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΡΧΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΡΑΝΙΟ ΑΡΧΕΤΥΠΟ ΔΕ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ...ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΕΚΦΥΛΩΝ ΗΘΩΝ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΑΥΤΟΥ ...ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΚΩΛΟΓΛΙΨΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΟ-ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ >>
quote:
ΔΕΜΟ 7ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ …ΜΕ ΜΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΗ ΤΑΞΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ (ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΝΑΟΥ )
ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΑΠΟΙΚΙΣΤΕΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ,,ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΙΩΝΙΑ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΣΠΙΤΩΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ …
για τους εκπτωτους Ναους διαβαστε εδω ... http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=11735ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΗ ΦΡΑΞΙΑ ΑΠΟΙΚΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΤΟΜΕΑ ....ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΣΥΔΩΤΟΥΝ ..ΑΥΤΗ Η ΦΡΑΞΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΚΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΙΝΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ “ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ” ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΝΑΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΡΙΩΜΕΝΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ …
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΙΩΝΙΑ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ……Η ΣΙΩΠΗ ΠΟΥ ΕΧei ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ , ΣΤΟΩΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΡΗ ΚΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΣΕ ΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗΣ ...
ΕΠΕΙΓΕΙ Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΝΑΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΜΑΧΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΓΟΝΙΚΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ....ΑΛΛΙΩΣ ΜΕΓΑΛΑ ΔΕΙΝΑ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ..ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ
<< ΠΕΤΑΧΤΕ ΤΟΥ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΗΛΥΔΕΣ ΚΙ ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ ΑΝ-ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ,,,ΞΕΡΙΖΩΣΤΕ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΝΑΟΥ ...ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΡΧΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΡΑΝΙΟ ΑΡΧΕΤΥΠΟ ΔΕ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ...ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΕΚΦΥΛΩΝ ΗΘΩΝ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΑΥΤΟΥ ...ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΚΩΛΟΓΛΙΨΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΟ-ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ >>ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............