ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΞΟΡΚΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΞΟΡΚΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

wicca31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
wiccaΜέλος
18/06/2003, 12:37:49
ΓΕΙΑ ΣΑΣ...

ΟΛΟΙ, ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ [size=5]ΜΑΓΙΚΑ ΞΟΡΚΙΑ[/size=5

Ο ΑΝΘΡΟΠΩΣ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΝΘΙΚΕΣ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΞΟΡΚΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΕΞΗΓΗΤΑΙ? ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΜΑΓΕΙΑ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΩΝ ΕΙΔΩΝ ΞΟΡΚΙΑ. ΕΡΩΤΙΚΑ ΤΥΧΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ!

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΙΣΕΙΣ ΣΑΣ!

Κάνε ότι θέλεις αλλά μην κάνεις ότι δεν θες να σου το κάνουν...

oneiric1Μέλος
18/06/2003, 13:14:51
Φίλοι μου καλησπέρα σας.

Προσωπικά δεν πιστεύω στα μάγεια,ξόρκια ή όπως αλλιώς. Μάλλον είναι ένα είδος "στηρίγματος", για κάποιους ανθρώπους οι οποίοι καταφεύγουν σε αυτά.

Δεν μπορώ να "κατηγοριοποιήσω" (ας μου επιτραπεί η λέξη) αυτούς τους ανθρώπους, ειδικά αυτούς που πάνε σε "μάγισσες" για να τους επαναφέρουν αγαπημένους (σε αδύναμους π.χ.), γιατί έτυχε να το κάνει πολύ γνωστό μου άτομο, το οποίο μόνο αδύναμο δεν θα χαρακτήριζα.

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου που λέει και ο λαός μας.

* Irene *
~ Love is the only truth ~

thothΙδρυτικό Μέλος
18/06/2003, 14:02:14
Wicca ακόμα να πας για μπάνια;;;

Πάντως το ξόρκι που έκανες είναι πολύ πρωτότυπο αλλά κάτι δεν πάει καλά. Δεν το ολοκλήρωσες.

Ποιο ξόρκι;;;

Αυτό

quote:
[size=5]ΜΑΓΙΚΑ ΞΟΡΚΙΑ[/size=5

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

satyrosΜέλος
18/06/2003, 14:45:09
wicca πρεπει επειγοντως να γνωρισεις καμια κοπελα γιατι δεν σε βλεπω και πολυ καλα!!!!

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

wiccaΜέλος
18/06/2003, 21:18:47
quote:
Wicca ακόμα να πας για μπάνια;;;

Πάντως το ξόρκι που έκανες είναι πολύ πρωτότυπο αλλά κάτι δεν πάει καλά. Δεν το ολοκλήρωσες.

Ποιο ξόρκι;;;

Αυτό

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
ΜΑΓΙΚΑ ΞΟΡΚΙΑ[/size=5

[size=5]ΜΑΓΙΚΑ ΞΟΡΚΙΑ

ΤΟ ΟΛΟΚΛΥΡΟΣΑ.

Κάνε ότι θέλεις αλλά μην κάνεις ότι δεν θες να σου το κάνουν...

04/07/2003, 11:17:13
quote:
ΤΟ ΟΛΟΚΛΥΡΟΣΑ.

Aυτό και αν είναι ξόρκι... ξόρκι... ανορθογραφίας!

"Τάδε έφη Avallon"
04/07/2003, 11:51:03
Εσύ που ασχολείσαι κιόλας, τι πιστεύεις; Wicca μου έχεις κινήσει αφάνταστα το ενδιαφέρον...

Communicating at an unknown rate...

wiccaΜέλος
04/07/2003, 12:22:56
Ε, ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ... ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΚΙΝΩ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.

Πέθανε μια άλλη μέρα
04/07/2003, 12:29:46
Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΟ!!!!!!!!!
Ολόκληρη πρόταση με σωστή ορθογραφία.
ΜΠΡΑΒΟ WICCA!

wiccaΜέλος
04/07/2003, 12:41:21
ΑΙΚΑΝΑ ΔΙΩΡΘΩΣΗ ΩΡΘΩΓΡΑΦΗΑΣ ΑΠΟ ΤΟ WORD

Πέθανε μια άλλη μέρα
04/07/2003, 12:55:39
Φαίνεται...
Δεν απάντησες όμως τι πιστεύεις.
Παρατηρώ ότι έχεις ένα σωρό ξεκάρφωτες απορίες κ πετάς από το ένα θέμα στο άλλο, χωρίς να φαίνεται να ενδιαφέρεσαι ΣΟΒΑΡΑ για κάτι. Μερικά πράγματα δεν σου "ανοίγονται" έτσι απλά. Θέλει χρόνο, θέλει κόπο κ προπαντώς ΘΕΛΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ.

wiccaΜέλος
04/07/2003, 14:48:26
ΘΑ ΜΗΛΙΣΟΥΜΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΗΛΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΞΟΡΚΙΑ?.
ΩΡΑΙΑ, ΘΑ ΜΗΛΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΞΟΡΚΙΑ.

ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΤΑ ΞΟΡΚΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΔΗΛΑΔΗ, ΑΝ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕΝΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ MEDIUM ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΞΟΡΚΙΑ, ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ.

Πέθανε μια άλλη μέρα
04/07/2003, 15:57:01
quote:
ΘΑ ΜΗΛΙΣΟΥΜΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΗΛΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΞΟΡΚΙΑ?.
ΩΡΑΙΑ, ΘΑ ΜΗΛΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΞΟΡΚΙΑ.

ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΤΑ ΞΟΡΚΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΔΗΛΑΔΗ, ΑΝ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕΝΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ MEDIUM ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΞΟΡΚΙΑ, ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ.

Εγώ σε ρώτησα να μου πεις τι πιστεύεις εσύ που άνοιξες το topic... K εξακολουθείς να μην απαντάς, ρωτάς πάλι εμένα....
Δεν ξέρω να σου πω αν τα ξόρκια υπάρχουν. Τι πάει να πει υπάρχουν; Τι εννοείς λέγοντας ξόρκια; Το μέντιουμ έτσι όπως το έγραψες σημαίνει "μεσαίο"...
Αν καταλαβαίνω καλά εννοείς ένα ποιηματάκι που θα το πω κ καλά θα γίνει κάτι; Αν είναι έτσι, όχι ,δεν πιστεύω καθόλου. Πιστεύω στη προσωπική δύναμη-ενέργεια που μπορεί να έχει κάποιος. Πιστεύω πως αν κάποιος τέτοιος άνθρωπος ψιθυρίσει μια "προσευχή", ναι, κάτι μπορεί να γίνει. Αλλά δεν νομίζω ότι τα λόγια από μόνα τους μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα...
Βλακεία συζήτηση έχουμε ανοίξει ρε wicca...

wiccaΜέλος
04/07/2003, 17:40:30
ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ?
ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΙΚΟ ΞΟΡΚΙ?

Πέθανε μια άλλη μέρα
04/07/2003, 17:43:26
Εσύ δεν παίζεσαι με τίποτα...
quote:
ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΙΚΟ ΞΟΡΚΙ?

Εννοείς να μου γράψεις ένα, ή ότι αν μου γράψεις θα είναι ερωτικό ξόρκι κ θα πάθω ζημιά;

04/07/2003, 19:04:22
ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ.
ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΠΟΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΤΟΝ WICCA;
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ -ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΠΕΙ- ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΞΟΡΚΙ ΕΤΟΙΜΟΛΟΓΙΚΑ. ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ; ΕΞ-ΟΡΚΙΖΩ;
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΚΟΣ;
ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΠΙΣΤΗΣ;
ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΥ;
ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΙΣΤΗΣ;
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ;

ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ARCHON

(ME ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ VALNTA ΕΠ' ΑΥΤΟΥ)

Edited by - ARCHON on 04/07/2003 19:05:15

aggeloudiΝέο Μέλος
04/07/2003, 21:01:18
Καλησπέρα παιδιά, αλήθεια ξέρετε τίποτα ή φτιάξατε έτσι το τοπικ, κουβέντα να γίνεται!

aggeloudi

T-SEEKERΜέλος
04/07/2003, 21:41:57
προσωπικα δεν πιστεύω πως μάγος δεν ειναι αυτό ςπου ασχολείται με τα ξόρκια , τους δαίμονες και τα σχετικά κόλπα για την χειραγώγηση και την ξεζούμιση κάποιων ευκολόπιστων που με στην επελπισία τους ή στην βλακεία τους αν θέλετε , καταφευγουν σε αυτα . συμφωνω με τον φίλο που είπε ότι δεν νομίζει τα λόγια αυτα καθεαυτά να έχουν δύναμη αλλα η προσωπική ενέργεια αυτου που τα εκφέρει .
ο πραγματικο΄ς μαγος είναι αυτός που όρισε ο δον χουαν : " μαγος είναι αυτός που φτάνει σε τέτοιο επίπεδο συνείδησης ώστε κανει τα ασύλληπτα προσιτά " .
όλα τα άλλα με τα ξόρκια , τα φίλτρα και τα ομοειδή τους ( κατα την ταπεινή μου γνώμη ) είναι για τα μπαζα...

"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"

T-SEEKERΜέλος
04/07/2003, 21:45:05
α... και ρε παιδια , είπαμε να είναι και λιγο ελαφρύ το κλίμα στο εσωτέρικα αλλα έγινε ψιλοξεφτίλα ... πολλά θέματα αποτελουνται κατα το ήμιση από τέτοιους ανούσιους διαλόγους που υπαγονται στο chat και όχι στο εσοτερικα . ας κρατάμε λίγο τις ισοροπίες...
( χωρίς παρεξήγηση)

"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"

wiccaΜέλος
04/07/2003, 22:37:03
quote:
Εγώ σε ρώτησα να μου πεις τι πιστεύεις εσύ που άνοιξες το topic... K εξακολουθείς να μην απαντάς, ρωτάς πάλι εμένα....
Δεν ξέρω να σου πω αν τα ξόρκια υπάρχουν. Τι πάει να πει υπάρχουν; Τι εννοείς λέγοντας ξόρκια; Το μέντιουμ έτσι όπως το έγραψες σημαίνει "μεσαίο"...
Αν καταλαβαίνω καλά εννοείς ένα ποιηματάκι που θα το πω κ καλά θα γίνει κάτι; Αν είναι έτσι, όχι ,δεν πιστεύω καθόλου. Πιστεύω στη προσωπική δύναμη-ενέργεια που μπορεί να έχει κάποιος. Πιστεύω πως αν κάποιος τέτοιος άνθρωπος ψιθυρίσει μια "προσευχή", ναι, κάτι μπορεί να γίνει. Αλλά δεν νομίζω ότι τα λόγια από μόνα τους μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα...
Βλακεία συζήτηση έχουμε ανοίξει ρε wicca...

ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΞΟΡΚΙ(ΜΟΝΟ ΤΑ ΥΛΙΚΑ)
ΘΑ ΧΡΙΑΣΤΕΙΣ:ΕΝΑ ΡΟΖ ΚΕΡΙ
ΜΙΑ ΚΑΡΦΙΤΣΑ
ΜΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΕΥΚΗ ΚΟΡΔΕΛΑ.
ΕΝΑ ΞΥΛΟ ΙΤΙΑΣ
ΚΙ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΧΑΡΤΙ.
ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ...ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΙΣΟΔΙΟ.

quote:
Καλησπέρα παιδιά, αλήθεια ξέρετε τίποτα ή φτιάξατε έτσι το τοπικ, κουβέντα να γίνεται!

ΚΟΥΒΕΜΤΑ ΝΑ ΓΥΝΕΤΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ aggeloudi

quote:

Πέθανε μια άλλη μέρα