- Τα χρυσα ψαλιδια και οι χρυσες κλειδαριες - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Πολλά
Δεν θα σε ακολουθήσω στην... Δύση σου.
Έχω πιο σπουδαία πράγματα να κάνω.
Καλή συνέχεια, Ψυχή μου ελπιζοντας να ξαναανατείλεις σύντομα.
Ο θεός (ή οι θεοί, αν προτιμάς), οι Αρετές, και όλες οι Δυνάμεις των Ουρανών να σου δίνουν έμπνευση, σοφία και δύναμη.

Το να παραμενουν οι αρχικοι αριθμοι ιδιοι και να αλλαζουν οι τελευταιοι, μπορει να δηλωνει μια αποσταση πολλων χιλιομετρων...
...open minds are better minds!
Νομίζω ότι είναι επιβεβλημένο, ως Υπεύθυνος Ανάπτυξης και Τεχνικός Υπεύθυνος συνολικά για τον Τόπο του ESOTERICA, να προσφέρω κι εγώ τον "λίθο" μου σε αυτό το, τόσο μικρής σημασίας για τις Ομάδες Συζήτησης, θέμα!
Προς Alastis,
Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό φίλε μου:
quote:
Το να παραμενουν οι αρχικοι αριθμοι ιδιοι και να αλλαζουν οι τελευταιοι, μπορει να δηλωνει μια αποσταση πολλων χιλιομετρων...
Πράγματι μπορεί να δηλώνει αυτό ακριβώς, μπορεί να δηλώνει διαφορετικό χρήστη στον ίδιο Provider εφόσον η IP είναι Dynamic (εάν μιλάμε για Dial-up συνδέσεις, που είναι και η τεράστια πλειονότητα στην χώρα μας). Ακόμη και αν το IP είναι απολύτως ίδιο υπάρχει αυτή η πιθανότητα (καθώς ο Provider έχει στη διάθεση του ένα συγκεκριμένο - παρότι μεγάλο - εύρος από IPs μπορεί να δώσει το ίδιο σε διαφορετικούς χρήστες, όχι όμως ταυτόχρονα οπωσδήποτε)!
Ο φίλος μου thoth πάντως είπε το εξής:
quote:
Στα περισσότερα μηνύματα μεταξύ του Serpentpan και του Helios υπάρχει το ίδιο ή σχεδόν το ίδιο IP ...
Σε κάθε περίπτωση ο thoth δεν έχει τις τρομερές τεχνικές γνώσεις σχετικά με τα Δίκτυα για να εξηγήσει πλήρως τα πράγματα - αν και οι γνώσεις του πάνω στην πληροφορική είναι υψηλότατου βαθμού οπωσδήποτε! Ο Admin φυσικά έχει αυτές τις γνώσεις και ικανότητες που απαιτούνται για τέτοιες αναλύσεις, όμως δεν μίλησε για IPs... για ποιον λόγο άραγε;;
Για να δώσω λοιπόν μία ανάσα στο "άξιο δίδυμο" όπως αποκαλεί τους Thoth & Admin ο Helios και την εύλογη δυνατότητα να μην απαντήσουν πλέον σε αυτό το Θέμα και σπαταλήσουν απαραίτητη ενέργεια και χρόνο, θα ήθελα να πω ότι εκτός από τις IP διευθύνσεις, υπάρχουν και άλλα πράγματα από τα οποία συνολικά μπορεί να εξαχθεί ένα αρκετά ασφαλές συμπέρασμα σχετικά με την ταυτότητα κάποιου: οι χρόνοι εισόδου και γενικότερα οι χρονικές συγκυρίες σχετικά με τις αποστολές μηνυμάτων, ο πηγαίος κώδικας των e-mail μηνυμάτων με το τμήμα των Headers, τα αρχεία καταγραφής (Logfiles) των Servers που μπορούν να δώσουν πλήθος άλλων πληροφοριών εκτός από την IP που είναι και το λιγότερο (υπάρχουν "ονόματα" μηχανημάτων, cookies, refererring διευθύνσεις και διάφορα άλλα στοιχεία...) εάν κάποιος έχει την υπομονή και κάποιο background γνώσεων για να τα "σκαλίσει", υπάρχει η σύγκριση των γραφόμενων σε συντακτικό και ορθογραφικό επίπεδο καθώς και σε σχέση με τις διασταυρούμενες πληροφορίες που περιέχουν, το ψυχολογικό προφίλ σε σχέση με τις αντιδράσεις σε όμοια ή ανάλογα ερεθίσματα και πιέσεις...
Και μιας και αναφέρθηκα και εγώ(όπως και ο Helios πρωτύτερα) σε Ψυχολογία, πραγματικά (δεν το λέω ειρωνικά) μου άρεσε πάρα πολύ η νύξη σου Helios για την "ομαδικη ψυχαναλυση". Την ασπάζομαι, όταν γίνεται με συναίσθηση και έχει βάθος χωρίς εμμονές, και πρέπει να ομολογήσω ότι έχω δράσει μέσα από αυτό το "άξιο" κανάλι προσφοράς αρκετά έντονα στο παρελθόν! Πολύ ολοκληρωμένες, αλλά και "σκληρές" στιγμές μου θυμίζεις Helios... Εσύ; Μήπως έχεις κάποια σχέση; Ναι;; Θα ήταν μία πραγματικά ευτυχής, αν και παράδοξη, συγκυρία μέσα στην δυστυχία αυτού του Θέματος και της ατυχούς του Συνομωσιολογίας...
quote:
Admin-Thoth-ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ-ΕΟΝ(ΚΙ ΑΣ 'ΔΙΑΓΡΑΦΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ')-ψευτοκελσος-Αντωνιτσα-Φωτιος
... εάν αυτοί που αναφέρεις φίλε "αναλυτή" είναι το ίδιο άτομο(μα απορώ πραγματικά πώς σου καρφώθηκε αυτή η ιδέα, αφού οι νοοτροπίες τους και τα γραφόμενά τους δεν έχουν καμία σχέση, εκτός των δύο του "Διδύμου" σου βέβαια, όπου υπάρχει μία συνάφεια εφόσον πρόκειται για δύο εκ των Υπευθύνων/Συνιδρυτών του τόπου, πράγμα αναμενόμενο λοιπόν) μάλλον πάμε για ατομική!!
Εάν είναι όντως 7 διαφορετικά άτομα πάμε για Small Group (νομίζω δηλαδή γιατί πάντα τα μπέρδευα λίγο στους αριθμούς...). Σκέψου και την περίπτωση να υπάρχουν περισσότερα του ενός άτομα που χρησιμοποιούν το ίδιο Όνομα Μέλους... Μήπως καταφέρουμε να "κτυπήσουμε" και ένα Median Group τελικά;;
Πέρα από τα παραπάνω, δυνητικά, ενδιαφέροντα, θα ήθελα να σε παρακαλέσω κι εγώ από την πλευρά μου Helios να μην δώσεις παραπάνω βάση(από αυτή που τους αξίζει) σε οποιεσδήποτε Συνομωσιολικού τύπου σκέψεις τυχόν έχεις για τις ταυτότητες και τα πιστεύω των Μελών και πιο συγκεκριμένα Μελών της Συντονιστικής ομάδας του ESOTERICA, γιατί είναι πέρα ως πέρα αβάσιμες! Θα σε γλυτώσει από μεγάλο ξόδεμα ενέργειας και ίσως απομείνει ένα περίσευμα για να συμμετέχεις με πιο... ουσιαστικό τρόπο στις Συζητήσεις μας!
"Η Θυσία της Γνώσης είναι πιο μεγάλη από κάθε υλική θυσία. Η Γνώση είναι αυτό που μέσα του, κάθε πράξη φτάνει στο ανώτατο σημείο της"
Επιτελους κατι λογικο και υγιες,γιατι ασχολουμενοι με το διδυμο της συμφορας,και τον ΕΟΝ=ΑΙΟΝ=ΥΒΕΤ,θα χασω τελικα και το λιγο μυαλο που μου εμεινε ,απο τοτε που γραφω εδω.
Δεν εχω προσωπικα με κανεναν,γιατι δεν ξερω κανεναν προσωπικα.
Εθιξα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ,ΣΕ ΒΑΡΟΣ- ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ-ΚΑΛΩΝ ΜΕΛΩΝ,ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΕΤΣΙ ΣΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ,και που αν εμεναν θα ωφελουσαν τον τοπο.
Και το φοβερο διδυμο περα βρεχει.
Μην τυχον και πειραχτουν,αξιοι εβραιοχριστιανοι του τοπου-ξερετε ποιους εννοω-και ανοιξει η μυτουλα τους.
Τελος ,κατι αλλο που με στενοχωρησε,ηταν η ανιλεικρινεια ενος μελους,που ηταν βαλτο απο το διδυμο,και καθως εκανε οτι συζηταγε μαζι μου,εψαχνε το ΙΡ του υπολογιστη μου.
Γι'αυτο η ειλικρινεια,ειναι απαραιτητη αρετη για τους εσωτεριζοντες,και καλα θα κανουν ολοι ,να το εχουν κατα νου.
Αλλοιως μαθηματικα θα καταντησουν,φουσκωμενα μπαλονια,ολα γεματα απο σκουληκια του εγωισμου,η αλλιως καφετζουδες και χαρτορριχτρες.
Τεθηκαν ερωτηματα,καμμια απαντηση.
Και το φοβερωτερο,η αγελη των εβραιοχριστιανων εδω,με κατηγορησε οτι ημουν 1.η Εκατη,2.ο serpent pan,3.o dottore,την στιγμη που ηθελα να ψαξουν,για οργανωμενες και συμφωνημενες επιθεσεις,διπλες η τριπλες η ν-ταυτοτητες,κι αυτοι ταρριξαν σε μενα.
Πρωτα ο εβραιοχριστιανος ΕΟΝ,ειπε οτι ημουν η Εκατη.
Σιωπη το διδυμο,ειπε ,αραξε να δουμε τι θα βγαλει η λασπη του τραμπουκου.
Προφανως τζιφος.
Μετα ο Γεωργακοπουλος,παλι λασπη του τραμπουκου,ειπαν αραξε για λιγο να δουμε τι θα βγει.
Βεβαια δεν υπολογισαν την επικοινωνια μου με τον Γεωργακοπουλο-οπως και τον ουροβορο-που ξεκαθαρησε τα πραγματα,ο ενας.
Μετα εμφανιστηκε το διδυμο,και σαν καθαρα μαντηλια,δηλωσαν οτι,ποτε δεν με συσχετισαν με τον Γεωργακοπουλο.
Μετα ηρθε και η σειρα του ουροβορου.
Επειδη αρκετα απο αυτα που γραφω,αποτελουν προεκτασεις των γραφομενων του ουροβορου,και τον αναφερω συχνα-γιατι απλα ,το ατομο,κατα την ταπεινη μου γνωμη,εχει καποια αξια-και τσατιστηκα απο αλητηριες συμπεριφορες σε βαρος του,οπου εκτος λιγων καλων μελων,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ,ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΔΥΣΜΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ,ειπαν να ο ουροβορος ιδιος και απαραλλαχτος.
Και βγηκε και ο εβραιοχριστιανος τραμπουκος και ερριξε την ιδεα των ΙΡ.Αλλα οταν εχουν συμβουλατορες τετοιους,καλα να παθουν.
Και γιατι να εχει ο serpentpan,αναγκη για δευτερο ονομα?
Αφου το ιδιο το site,εδειξε την εκτιμηση του στα γραφομενα του,στηνοντας 5 σελιδες.
Φαινεται οτι και πολυς κοσμος ενδιαφερθηκε για τα γραφομενα του,απο τους αριθμους αναγνωστων.
Γιατι λοιπον?
Μηπως για να γλυτωσει απο το φανερο μισος του ΕΟΝ,ΦΩΤΙΟΥ,ΑΝΤΩΝΙΟΥ,και μερικων αλλων 'της αγαπης'?
Και παλι,περα απο ολα οσα γραφετε φιλοι,τις τεχνικες πληροφοριες δηλ.,υπαρχει και η πολυ απλη σκεψη,οτι το σκεπτικο του ανοιγματος των ΙΡ,θα μπορουσε να ισχυει ΜΟΝΟΝ,στην περιπτωση οπου θαχουμε
ενα και μονον το ιδιο PC
μια γραμμη επικοινωνιας
και τοτε-ισως -θα μπορουσε να ειναι το ιδιο ατομο.
Οταν ομως εχεις πολλα public PC
πολλες γραμμες και πολλα ατομα να μπαινοβγαινουν σε ενα η περισσοτερα πολυσυχναστα καφε,τοτε
εμφανιζεται καποιος -α,γραφει κατι καπου
μετα ενα μηνα εμφανιζεται ο Β και στελνει κατι
μετα απο δυο μερες ο Γ,Δ,Ε
τοτε ολοι αυτοι ειναι το ιδιο ατομο.
Εδω βεβαια μπερδεψαν τον Ορφεα με τον Μιθρα και τον Χριστο,
ειναι δυσκολο να μπερδεψουν δυο μελη?
Τελος παντων ,λυπαμαι περισσοτερο απο ολα,και το εννοω,
για τις απειλες για φιμωμα και διαγραφη
σαν απαντηση.
Ουτε και εγω θελω να ερχομαι σε συγκρουσεις,και να φορτιζομαι,βγαινω να πιω εναν καφε,διαλειμμα απο την δουλεια,και μου τον βγαζουν απο την μυτη.
Τελος παντων,ληγει εδω,γιατι οντως υπαρχουν και σημαντικωτερα ζητηματα,απο το αν και ποιος ειναι ο ουροβορος και ποια η ΥΒΕΤ.
***Φιλε Arzuna,καποιος φαινεται απο τις εκδηλωσεις του.
Αναλογες εκδηλωσεις,μπορει να αφορουν το ιδιο ατομο,μπορει ομως να αφορουν και ατομα,με ιδιο σκεπτικο,ιδια φιλοσοφια,η πιο απλα,παλια μελη ιδιων εσωτερικων σχολων.
Επισης το μερος ,ειναι ενας τεραστιος καναπες,αρκει καποιος να ξερει απο ψυχολογια.
Σε διαφωτισα λιγο?
Edited by - Helios on 26/06/2003 21:59:57
Edited by - Helios on 26/06/2003 22:04:13