- Dream paralysis or what? (ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΟΝΕΙΡΟΥ) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Δωστε τα φωτα σας παιδια!
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΟΝΕΙΡΟΥ).
13/09/2008
Ομολογώ ότι έχω μπερδευτεί λίγο. ![]()

In anticipation of my resurrection...
Δε λέω, καλά κάνουν, αλλά κατά την, όχι ταπεινή αλλά πολυπαθή άποψή μου,ίσως θα πρέπει πολλοί από δω μέσα να φροντίσουν, για το δικό τους καλό, να γνωρίζουν τέλεια τα ''φυσικά'' προτού θελήσουν να γνωρίσουν τα ''μετά τα φυσικά''.
Κοινώς, που πάτε ξυπόλητοι στ'αγκάθια;;;
Όσοι λοιπόν ''δέχονται'' τέτοιου είδους επιθέσεις μου δείχνουν άτομα που, χωρίς να διαθέτουν στοιχειώδη ''θωράκιση'', αντιβαίνουν άγραφους νόμους(φυσικούς),τους παρακάμπτουν και γίνονται έρμαια στα χέρια επιτήδειων.
Η φύση μας δίνει όλα τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να οπλιστούμε ενάντια σε οποιαδήποτε επίθεση.
Το μόνο που μας ζητάει είναι να της αναγνωρίσουμε αυτή τη δύναμη και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με, είς βάθος, μελέτη αυτής.
Φιλικά, και... κυκλικά, με μπόλικη φωτιά!
Όσοι λοιπόν ''δέχονται'' τέτοιου είδους επιθέσεις μου δείχνουν άτομα που, χωρίς να διαθέτουν στοιχειώδη ''θωράκιση'', αντιβαίνουν άγραφους νόμους(φυσικούς),τους παρακάμπτουν και γίνονται έρμαια στα χέρια επιτήδειων.
Σε παρακαλώ εξήγησε μου τι θες να πεις με αυτή τη φράση. Τι σε κάνει να τη χαρακτηρίζεις επίθεση ?
Το μήνυμά μου ήταν ξεκάθαρο και γενικευμένο.(παρόλα αυτά είχε και ένα χέρι βοήθειας πρός εσένα και άλλους με παρόμοιες εμπειρίες...)
Ξεκίνησα με τη λέξη:ορμώμενος που σημαίνει εξ'αφορμής.Άρα το μήνυμά σου μου έδωσε το έναυσμα για ν'απευθυνθώ σε πολλούς...
Η λέξη επίθεση θα'πρεπε να βρίσκεται εντός εισαγωγικών μιας και είναι μια πιθανότητα μέσα στις πολλές άλλες.
Ίσως το πρόβλημά σου, όντως να οφείλεται στην εξάντληση,στρες,(φυσικά)-και γι'αυτό όμως η φύση παρέχει λύσεις, βλέπε βαλεριάνα, αναπνοές, αρώματα αγχολυτικά κ.τ.λ.
Αν, απ'την άλλη, είναι μεταφυσικό, και κεί σου έδωσα μια λύση...
Νομίζω ότι η προηγούμενη απάντησή μου καλύπτει και τις 2 περιπτώσεις.
Ο νοών νοείτω...
quote:
Είχα ξεχάσει αυτό το θεματάκι που έχουν πολλά μέλη του esoterica με την ορθογραφία , ο DI φρόντισε να μου το υπενθυμίσει με μία πράσινη παρατήρηση στην αρχή του τοπικ μου [...]
Αγαπητέ Crystal_tear, η διόρθωση του τίτλου δεν γίνεται με σκοπό να γίνει κάποιου είδους "επίπληξη" στον θεματοθέτη που το δημιούργησε ή για να νιώσει κάποιου είδους δυσφορία που δεν γράφει άπταιστα αλλά για να είναι πιο εύκολη η μελλοντική του αναζήτηση από κάποιον ενδιαφερόμενο με κάποιες λέξεις - κλειδιά.
Οι περιπτώσεις όπου γίνεται κάποια διόρθωση του τίτλου ενός θέματος είναι όταν αυτός:
- έχει γραφτεί με λατινικούς χαρακτήρες (greeklish)
- όταν είναι πολύ γενικός κι αφηρημένος, οπότε δε μπορεί κάποιος διαβάζοντας τον να πάρει μια ιδέα του περιεχομένου του
- όταν περιέχει κάποιο ορθογραφικό λάθος, οπότε ίσως να δυσκολευτεί κάποιος στην αναζήτηση του
Όσον αφορά λοιπόν τον DI, σε πληροφορώ πως δεν έχω κανένα "κόλλημα" με την ορθογραφία των συνομιλητών μου. ![]()

In anticipation of my resurrection...
Οι εμπειρίες μου λιγο ή πολυ ειναι παρόμοιες με αυτές,που περιγράφει ο φιλος crystal tear.Αυτό που θέλω να επισημάνω επιπλέον κατα την άποψή μου,είναι ότι ειμαι σχεδόν βέβαιος-απόλυτος ποτέ δεν μπορεί να ειναι κανείς-,πως οταν συμβαίνει,βρισκομαι σε κατασταση συνείδησης.Τα ματια μου είναι ανοιχτα και βλέπω και συνειδητοποιώ τρισδιάστατα το χώρο,στον οποίο όλα τα αντικείμενα βρισκονται στη σωστη τους θέση.Ταυτοχρονα με την παραλυση ακουω κατι που θυμίζει ανεμο,που πεφτει πανω μου με μεγαλη ταχυτητα,κάτι σαν υψισυχνο σφύριγμα.Την τελευταία φορα που μου συνέβη προσπάθησα να φωνάξω τη φίλη μου, που βρισκόταν στο διπλανο δωμάτιο,αλλα διαπίστωσα οτι δεν ειχα δυναμη να μιλήσω δυνατά.Μολις που ακουγόμουνα,παρολη την μεγαλη μου προσπαθεια να φωναξω.
Πειμένω απόψεις για το τι μπορεί να συμβαίνει.Θα παρακαλούσα να μην χλευαστεί το ζήτημα.Ειλικρινά με ενδιαφέρει πολυ,αφου τρομοκρατούμαι καθε φορά που συμβαίνει.
Υ.Γ.ΜΟΥ έχει συμβει 10 φορες πειπου σε διαστημα 8 ετών
Υ.Γ.2.Είναι η πρώτη φορα που γραφω σε forum και δεν έχω εξοικειωθεί με το πληκτρολόγιο.Ζηταω προκαταβολικα συγνώμη για τυχόν καθυστέρηση στις απαντήσεις.