- " ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ..." μέρος Β' - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Μηπως να κατσουμε να πιασουμε κουβεντα για το αγαθο του Πλατωνα και τις εξεις του Αριστοτελη η να φωναξουμε και τον κολλητο μας να μας αναλυσει τα μποζονια??
Ελεος δηάδη...Και στο κατω κατω εσενα τι σε νοιαζει ρε κοπελα μου?? Σε φωναξε κανενας να πιασεις κουβεντα μαζι μας? Αν δεν γουσταρεις μην μας μιλας και ασε τους αλλους που δεν εχουν προβλημα και κομπλεξ ανωτεροτητας να μας μιλανε...
Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ
Θα έρθει ο καιρός (με τα χρόνια δηλαδή),που
θα καταλάβαιτε ότι ο καθένας μπορεί να έχει την
άποψή του και να την ...λέει!!!
Τόσο απλά είναι τα πράγματα!!!
Καλή σας νύχτα...![]()
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
quote:
Ξημερωνει κυριακη.
http://www.youtube.com/watch?v=2PRgmdNx0eY
Άχ,skartados
τώρα είδα την παράθεσή σου!
Κρίμα να μην την έβλεπα εχθές να σου ευχηθώ για τον ΠΑΟΚ!
Τέτοια γκαντεμιά,πιά!!!
Εννοια σου όμως,θα σου εύχομαι από 'δώ και στο εξής
για κάθε αγωνιστική που μένει!!!
Υ.Γ. Δεν είμαι όμως και η ...Κίρκη,μην μου ρίξεις ευθύνες άν κάτι πάει ...στραβά...![]()
quote:Θεωρητική είσαι;
Μηπως να κατσουμε να πιασουμε κουβεντα για το αγαθο του Πλατωνα και τις εξεις του Αριστοτελη η να φωναξουμε και τον κολλητο μας να μας αναλυσει τα μποζονια??
quote:Μμ τι ακριβώς έκανε η Έρζε;
Η erze ενταξει εκανε μια μαλακια, ολοι εχουμε κανει μαλακιες. Δεν θα τηνκρεμμασουμε.
quote:Παπαρίωνα άμα σε βαλα και σένα σε πειρασμό κέρδισα το διαβολικό μου παιχνίδι
Ειναι διαβολικος και βαζει τα κοριτσακια και οχι μονο σε πειρασμο.
Περίμενε όμως να επιστρέψει ο Mr Hyde για να σου απαντήσει καλύτερα γιατί με πέτυχες λίγο off guard εδώ πέρα και δε μπορώ να παριστάνω εκείνον είναι τρομερά κουραστικό.
quote:
skartados:quote:
Ξημερωνει κυριακη.
http://www.youtube.com/watch?v=2PRgmdNx0eYΆχ,skartados
τώρα είδα την παράθεσή σου!Κρίμα να μην την έβλεπα εχθές να σου ευχηθώ για τον ΠΑΟΚ!
Τέτοια γκαντεμιά,πιά!!!
Εννοια σου όμως,θα σου εύχομαι από 'δώ και στο εξής
για κάθε αγωνιστική που μένει!!!
Υ.Γ. Δεν είμαι όμως και η ...Κίρκη,μην μου ρίξεις ευθύνες άν κάτι πάει ...στραβά...ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Μεγαλη γατα εισαι,αμεσως καταλαβες τι ηθελα.....Πω πω,ο θεος να φυλαει τον αντρα σου ,ειτε αν εχεις τωρα,ειτε τον μελλοντικο.Δεν θα μπορει να ξεφυγει με τιποτα,μονο αν θελεις εσυ να τον κανεις να νομιζει οτι ξεφυγε.Ξου,ξου,ξου.....![]()
quote:
Γιατρε ηθελα να σου το πω οτι ταιριαζουμε, το καταλαβα αμεσως μολις ειδα το σοβρακο σου, αλλα θα ειναι εγκλημα για το ανθρωπινο ειδος. Τι θα κανουν τοσες γυναικες χωρις εμας; Ασε που θα αρχισουν να κοβουν φλεβες τα κοριτσακια και να πηδανε απο τα παραθυρα. Δεν μπορει να γινει αυτο μεταξυ μας και πραγματικα λυπαμαι.
Αα! Αυτό να λέγεται και φίλτατε! Και εγώ την ίδια απορία είχα! Μη πηδηχτούμε απ' το παράθυρο κιόλας!
quote:Θεωρητική είσαι;
![]()
Ναι γιατρουλη θεωρητικη ειμαι...
Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ
Στα αρχαια ομως τα βρισκω μπαστουνια....Και ειδικα στο γνωστο...
Laskarina_Mpoumpoulina?? Αλλο παλι και τουτο!! Τι αλλο θα δουμε εδω μεσα??Εγω παντως αρνουμαι κατηγορηματικα να μαζεψω την γλωσσα μου...
Λατινικά οκ μου ψιλοαρέσαν αλλα ρε φίλε... πολύ λεπτομέρεια ρε παιδί μου.
Λασκαρίνα τι έχουν τα σόβρακά μου!; Θέλω να πω, πώς έιναι ένα σύγχρονο σόβρακο;
Κοίτα, βασικά, εγώ συνήθως κολλητά φοράω και αρκετά σπάνια τέτοια. Η αλήθεια είναι προτιμώ τα άλλα. Αλλά τι κακό έχουνε;
quote:
Εγω εχω κολλημα με τις ξενες γλωσσες,τις λατρευω και στα λατινικα το 'χω... Το μπλαμπλα της φιλοσοφιας ομως..Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ
Εμένα και τα δύο μου αρέσουν πολύ, πιστεύω ότι θα την απολάμβανα τη θεωρητική(με εξαίρεση την ιστορία ίσως)
quote:
3. DR JEKYLL MR HYDE= Απο εσενα δεν εχω παραπονο...Δεν εισαι κακος...Κοιτα μονο να εκμοντερνισεις τα σωβρακα σου!!!
Γιατί ρε τι έχουν τα σώβρακά του???
quote:Δεν δείχνουν το περίγραμμα μάλλον
Γιατί ρε τι έχουν τα σώβρακά του???

quote:Ναι κάπως έτσι...
Εμένα και τα δύο μου αρέσουν πολύ, πιστεύω ότι θα την απολάμβανα τη θεωρητική(με εξαίρεση την ιστορία ίσως)
quote:Ε μάλλον δεν έχετε καλό καθηγητή/τρια. Άμα θέλεις να γράψεις το γνωστό θα πρέπει να κάνεις μάστερ την λογική σκέψη. Θα σου χρειαστούν και αυτά που μαθαίνετε για την έκθεση σχετικά με τις προκείμενες και τα συμπέρασματα και να άν έχουν εκυρότητα τα επιχειρήματα και είναι αληθής ο συλλογισμός. Θέλει μυαλό τον γνωστό δεν είναι εύκολο. Αλλά όπως είπα μπορώ να σε βοηθήσω και αντί να ασχολείσαι με το μπλα μπλα που γράφουν οι φωτοτυπίες κάποιου βοηθήματος που θα σου δώσει η καθηγήτρια να σου πω την ουσία.
Εγω εχω κολλημα με τις ξενες γλωσσες,τις λατρευω και στα λατινικα το 'χω... Το μπλαμπλα της φιλοσοφιας ομως..
Για αυτό τα παιδιά της επαρχίας μειονεκτείτε λίγο στις βαθμολογίες σε σχέση με τους πρωτευουσιάνους γιατί τα μεγάλα φροντιστήρια και οι καλοί καθηγητές βρίσκονται στην Αθήνα και εσείς μένετε σε τάξεις χαμηλού επιπέδου μαθητών με καθηγητές τους γνωστούς άχρηστους του δημοσίου και τους κακοπληρωμένους ιδιωτικούς υπάλληλους των μικροφροντιστηρίων (οι οποίοι ασχολούνται παράλληλα με μαθητές άλλων τάξεων και μαθημάτων). Εγώ τα πέρασα στον μικρότερο βαθμό αυτά.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 15/02/2011 16:32:47
Ό,τι μπορούμε θα κάνουμε...!!
Ας ελπίσουμε ότι αυτό που θα κάνετε θα καλύψει και το μερίδιο των άλλων.
quote:
Εσείς θα κάνετε ότι μπορείτε, αλλά οι άλλοι θα κάνουν λιγότερο απ' ότι μπορούν για εσάς
Ας ελπίσουμε ότι αυτό που θα κάνετε θα καλύψει και το μερίδιο των άλλων.
Μη με αγχώνεις, Ντρ!!
Θα με πιάσουν πάλι οι κρίσεις μου!!![]()
![]()
![]()
![]()
Τέλος πάντων, πρέπει νὰ εἶναι συνηθισμένοι εἰς τὸ νὰ ὑποφέρουν κάθε κόπον, ἀλλὰ τὰ τοιαῦτα διὰ μέσον τῆς καλῆς διοικήσεως μόνον ἀποκτῶνται, καὶ μόνη ἡ ἐλευθερία εἶναι πρόξενος καὶ πρώτη αἰτία τῶν μεγάλων κατορθωμάτων.
Ἡ τακτικὴ ὅμως δὲν συνίσταται μόνον εἰς τὸ νὰ ἠξεύρῃ τινὰς πῶς νὰ πολεμήσῃ εἰς ἀνοικτὴν πεδιάδα, ἐπειδὴ ἤθελεν ἀποκατασταθῆ καθ᾿ ὅλου ἀνωφελής, ὅταν ὁ ἐχθρὸς ἤθελεν εὑρεθῆ περισφαλισμένος εἰς ἕνα κάστρον, ἢ περιφυλαγμένος μέσα εἰς δύσβατα ὄρη καὶ δάση. Ὅθεν, ἡ τακτικὴ περιέχει τὰ τοῦ πολέμου ἅπαντα, καὶ μᾶλλον τὰ περὶ τῆς διαυθεντεύσεως, εἰς τὴν ὁποίαν χρεία εἶναι ἡ τέχνη μόνη νὰ ἀναπληρώσῃ τὴν ἔλλειψιν τῆς δυνάμεως, ἢ καὶ νὰ τὴν ὑπερέβῃ.
Ἡ διαυθέντευσις εἶναι, λοιπόν, τὸ δυσκολώτερον μάθημα τῆς τακτικῆς, καὶ διὰ μέσου τῆς καλῆς διαυθεντεύσεως, συχνάκις οἱ ἑκατὸν δὲν νικῶνται ἀπὸ τοὺς χιλίους. Ἡ νίκη στέκεται, ὡς καθεὶς τὸ ἐννοεῖ, εἰς τὸ νὰ θέσῃ τινὰς ἀπέναντι τοῦ δυνατοῦ τὸ δυνατότερον, ἀλλ᾿ ἡ τέχνη μόνη διδάσκει τὸν ἀρχιστράτηγον νὰ τὰ γνωρίσῃ.
Δι᾿ ὃ τῶν ἀρμάτων ἡ ἐπιστήμη εἶναι διεξοδικωτάτη, καὶ χρειάζεται ἓν πόνημα ὄχι μικρὸν περὶ αὐτῆς, διὰ τὸ ὁποῖον οἱ νῦν Ἕλληνες μεγάλην χρείαν ἔχουσι καὶ ἄμποτες κανένας φιλογενὴς νὰ τὸ κατορθώσῃ, διὰ νὰ μάθωσιν ὅλοι, πόσον ἡ τέχνη τοῦ πολέμου εἶναι μεγάλη, καὶ νὰ κλαύσουν πικρῶς, βλέποντες τοὺς ἑτεροφύλους, οἵτινες ἐδανείσθησαν τὰς τέχνας καὶ ἐπιστήμας ἀπὸ τοὺς προγόνους μας, νὰ μᾶς καταφρονῶσι τόσον καὶ ἀψηφίζωσι. Ἀλλὰ δι᾿ ὀλίγον θέλουσι χαρῆ εἰς τὴν ἀγνωμοσύνην των, ἐλπίζω.
Ἡ διαυθέντευσις τῶν Σουλιώτων κατὰ τοῦ τῆς Ἠπείρου τυράννου, ἀρκετῶς θέλει τοὺς ἀποδείξει, ὅτι ἡ Ἑλλὰς γεννᾷ ἀκόμη Λεωνίδας καὶ Θεμιστοκλεῖς. Ὤ, πόσον θέλουν μείνει ἔκθαμβοι, ὅταν ἀναγνώσουν τὰ θαυμαστὰ κατορθώματα τοῦ μεγάλου Φώτου, ἐκείνου, λέγω, τοῦ ἥρωος τοῦ Σούλιου καὶ ὅλων τῶν Σουλιώτων, τῶν ὁποίων ἡ ἀνδρεία, ἡ μεγαλοψυχία, καὶ ὁ ζῆλος περὶ τῆς ἐλευθερίας τῆς πατρίδος των, ἀθανάτισαν τὸ ὄνομά των, καὶ ἔφερον εἰς ἀπελπισμὸν χίλιας φορὰς τὸν ἐχθρόν τους τύραννον, τὸν ἀχρειέστατον λέγω Ἀλῆ!
Ἡ Ἑλλάς, οὐχί! οὐχί! δὲν εἶναι πάντως ὑστερημένη ἀπὸ μεγάλους ἀνθρώπους· ἡ διαυθέντευσίς των διὰ δεκαπέντε χρόνους, περιέχει τοσαύτας καὶ τοιαύτας ἡρωϊκὰς πράξεις, ὥστε παράδοξον ἤθελε φανῆ καὶ εἰς ἡμᾶς τοὺς ἰδίους, ἂν δὲν εἴμεθα μάρτυρες αὐτόπται τῶν κατορθωμάτων των. Αὐτοὶ ἦτον μόνον χίλιοι καὶ διὰ τόσους χρόνους καθημερινῶς σχεδὸν συνεκρότουν πολέμους μετὰ τοῦ τυράννου ἐχθροῦ των, ὁ ὁποῖος, διὰ πολλὰς φοράς, ἐκινήθη ἐναντίον των μὲ ἕως δεκαπέντε χιλιάδας στρατεύματα, καὶ πάντοτε ἐνικήθη.
Ἔπρεπε, βέβαια, νὰ ἔζῃ ὁ Θουκυδίδης ἢ ὁ Ξενοφῶν, διὰ νὰ γράψῃ τὴν ἱστορίαν αὐτῶν τῶν πολέμων καὶ τὰς κακίας αὐτοῦ τοῦ αἱμοβόρου τέρατος, ὁπού, ἕως ἀπὸ τοὺς 1787 μέχρι τῆς σήμερον, δὲν ἔπαυσεν ἀπὸ τοῦ νὰ τυραννῇ τοὺς ταλαιπώρους Ἠπειρώτας καὶ Θετταλούς, σκληρῶς καὶ ἀσπλάγχνως. Αὐτός, ἀφοῦ ἥρπασε μὲ διάφορα πονηρὰ μέσα τὸ ἀνεξάρτητον κράτος τῆς Ἠπείρου καὶ Θετταλίας, καὶ γνωρίζοντας κατὰ πρᾶξιν τὰ πρὸς τὴν τυραννίαν δέοντα, ἐσκεπάσθη κατ᾿ ἀρχὰς μὲ τὸ ἔνδυμα τῆς ὑποκρίσεως, καὶ οὕτως, πλανῶντας μὲ ψευδεῖς ἐπαίνους καὶ πλουσιοπάροχα ταξίματα τοὺς ἄρχοντας καὶ προεστούς, ἠπάτησεν σχεδὸν ὅλους, καὶ καθεὶς ἐνόμισε διὰ ὀλίγον καιρόν, νὰ εὑρῆκεν εἰς αὐτὸν ἡ εὔκαρπος γῆ τῆς Ἠπείρου καὶ Θετταλίας καὶ οἱ κάτοικοι αὐτῶν ἕνα διαυθεντευτὴν καὶ ἕνα πατέρα.