ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- deja-vou - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- deja-vou - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Ydroxoos2514 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Ydroxoos25Μέλος
07/05/2007, 02:44:16
Βρε βρε!!!

Καλώς την κι ας άργησε.

Τι κάνεις Georgette?

Πράγματι το θεματάκι αυτό είχε πέσει στα βαθιά, καιρός να ανασυρθεί ξανά. Για πες την πρότασή σου.

«Από τη στιγμή που η επιστήμη θα αρχίσει να ερευνά τα μεταφυσικά φαινόμενα θα προοδεύσει σε μια δεκαετία περισσότερο απ' όσο έχει προοδεύσει σε όλη την ύπαρξή της». "Nicola Tesla"

who knowsΜέλος
07/05/2007, 18:56:43
helloooo signore!
Τι κάνουμε?
Κατ'αρχήν περιμένουμε γνώμες κ εμπειρίες...!
Έλεγα να κάνουμε μια καλή αναζήτηση όλοι,να βρούμε τον όσο πιο αξιόπιστο γίνεται,να πάμε να κάνουμε επιτέλους αναδρομή!Εγώ καλοκαίρι θα κατέβω Αθήνα (ελπίζω όχι όταν θα την κάνετε όλοι...) και είναι μια καλή ευκαιρία επιτέλους να μας λυθεί η απορία!
Τώρα αν γίνει, καλύτερα να είμαστε και όλοι προετοιμασμένοι,γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να ανακαλύψεις...

never say never **

ChristinΝέο Μέλος
19/05/2007, 06:57:53
Deja vou...μου συμβαίνει συνέχεια, δεν γίνεται να περάσει βδομάδα και να μη μου χει τύχει

--- Christine ---

Ydroxoos25Μέλος
19/05/2007, 13:30:18
Γειά σου Cristin, καλώς ήρθες στο esoterica. Αλήθεια είναι εντυπωσιακό αν σου συμβαίνει τόσο συχνά, εμένα έχει καιρό να μου συμβεί. Πες μας κάποιες από τις εμπειρίες σου.

«Από τη στιγμή που η επιστήμη θα αρχίσει να ερευνά τα μεταφυσικά φαινόμενα θα προοδεύσει σε μια δεκαετία περισσότερο απ' όσο έχει προοδεύσει σε όλη την ύπαρξή της». "Nicola Tesla"

ChristinΝέο Μέλος
21/05/2007, 00:08:46
Η πιο εντυπωσιακή εμπειρία deja vou που είχα, ήταν στη σχολή μου. Βρισκόμουν στο ασανσέρ μαζί με κάποιους φίλους μου κ κάτι έγινε (δε θυμάμαι τι)κ ένιωσα πως το είχα ξαναζήσει. Τότε είπα "οχ το έχω ξαναζήσει αυτό!" Η πλάκα είναι πως μόλις το είπα αυτό ένιωσα πως κι αυτό το έχω ξαναζήσει! Και όχι μόνο μία αλλά 3-4 φορές!

--- Christine ---

Ydroxoos25Μέλος
21/05/2007, 02:07:43
quote:
Και όχι μόνο μία αλλά 3-4 φορές!

Αυτό δεν το έχω ξανακούσει!! Πώς γίνεται να νιώθεις ότι το έχεις ζήσει 3-4 φορές; Είναι σα να έχεις δει μια ταινία 3-4 φορές;

ChristinΝέο Μέλος
21/05/2007, 03:10:39
Στην πραγματικότητα δεν το είχα ξαναζήσει, εννοώ πως δεν μ είχε τύχει άλλη φορά deja vou μες στο ασανσέρ της σχολής ώστε να πεις ας πούμε πως γι αυτό ένιωσα πως το έχω ζήσει 3-4 φορές. Δεν θυμάμαι και πολύ καλά τι ακριβώς έγινε, πάντως ένιωσα εκείνη τη στιγμή πως το έχω ζήσει 4 φορές. Ούτε γω δεν μπορώ να το εξηγήσω, μόνο 1 φορά μου χει τύχει κάτι τέτοιο.

--- Christine ---

who knowsΜέλος
25/05/2007, 20:30:32
Καλωσήλθες CHRISTIN,όντως τέτοια μικροπεριστατικά τα οποία νίωθουμε ότι έχουν ξανασυμβεί είναι συχνό φαινόμενο σε αρκετά άτομα.Που πιστεύεις εσύ ότι οφείλεται?
χμμχμ θα ρωτήσω κάτι''περίεργο'' τώρα,που δεν ξέρω αν καν σχετίζεται με το παρόν θέμα... σας έχει τύχει να βλέπετε ένα όνειρο και να καταλαβαίνετε στον ύπνο σας ότι το έχετε ξαναδει και περιμένετε κάτι σαν την συνέχεια του.. ??

never say never **

25/05/2007, 23:53:43
quote:
χμμχμ θα ρωτήσω κάτι''περίεργο'' τώρα,που δεν ξέρω αν καν σχετίζεται με το παρόν θέμα... σας έχει τύχει να βλέπετε ένα όνειρο και να καταλαβαίνετε στον ύπνο σας ότι το έχετε ξαναδει και περιμένετε κάτι σαν την συνέχεια του.. ??

Ναι αγαπητή who knows, μου έχει τύχει με ένα συγκεκριμένο όνειρο το οποίο το είδα 3 τουλάχιστον φορές και τελείωνε σε κάποιο σημείο πάντοτε έως ότου το είδα ως το τέλος του την τελευταία φορά.
Αυτό εμπίπτει στην κατηγορία των συνειδητών ονείρων.
Αν παρατηρήσεις όμως λίγο την "υφή" του ονείρου, τα διάφορα γεγονότα που εκτυλίσσονται κτλ νομίζω πως μπορεί να καταλάβεις πάρα πολλά πράγματα για το τι θέλει να σου πει το υποσυνείδητο σου.

In anticipation of my resurrection...

stanfromgreeceΜέλος
26/05/2007, 08:31:55
Καλημέρα φίλοι μου...
Ναι...αυτό με το όνειρο μου έχει τύχει πολλές φορές... πάντα το ίδιο όνειρο...από μικρό παιδί... μόνο που ακόμα δεν έχω δεί το τέλος του... ίσως το τέλος του να βρίσκεται στην πραγματικότητα και όχι μέσα στο όνειρο... καθώς το όνειρο αυτό, όπως μπορώ να καταλάβω... έχει άσχημο τέλος.
Το καλό είναι πως... όταν βλέπω μία κατάσταση που μου θυμίζει τις συνθήκες του όνειρου αυτού, τότε το σκέφτομαι αμέσως και έτσι αντιδρώ διαφορετικά για να μην έχω... την γνωστή κατάληξη! Στο όνειρο αυτό έχω αναφερθεί και άλλες φορές στο esoterica, αλλά σε διαφορετικά θέματα. Για να καταλάβετε όμως, θα το πώ και εδώ!

Βλέπω λοιπόν ότι οδηγώ ένα αυτοκίνητο (και το βλέπω από παιδάκι!!!).Μέσα στο αυτοκίνητο είμαι μόνος, είναι ημέρα, και ο δρόμος είναι άδειος. Για την ακρίβεια ο δρόμος είναι άδειος, και είναι περίπου όπως η Αθηνων-Λαμίας στο κατέβασμα, στο ύψος της στροφής που είναι η έξοδος της Αττικής Οδού! (αυτά δεν υπήρχαν όταν ήμουν παιδάκι!!! όταν πέρασα για πρώτη φορά από εκεί και είδα το μέρος όπως είναι τώρα...σοκαρίστηκα γιατί θυμήθηκα την σκηνή του όνειρού μου!).Βλέπω λοιπόν πως πάω με μεγάλη ταχύτητα...είμαι στην αριστερή λωρίδα... φτάνω στην στροφή... είναι ανοιχτή αριστερή.Αριστερά μου υπάρχει το διαχωριστικό τοίχωμα της Εθνικής και έτσι η στρωφή είναι "τυφλή", δεν βλέπω δηλαδή παρά λίγα μέτρα δρόμου μπροστά μου. Ξαφνικά, στο τέλος της στροφής βλέπω χιλιάδες μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα... πατάω το φρένο με όλη μου την δύναμη... και τότε ξυπνάω! Το τέλος είναι προφανές... ίσως και για αυτό να μην το βλέπω... Αυτό που μου έχει προκαλέσει αυτό το όνειρο... είναι να μήν πηγαίνω ποτέ στην αριστερή λωρίδα σε εκείνο το σημείο του δρόμου!!!

Μήπως τελικά το deja-vu είναι και ένας "μηχανισμός" που υπάρχει για να μας προφυλάσσει απο "κακοτοπιές"?

ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ
http://s1.bitefight.gr/c.php?uid=22541

Ydroxoos25Μέλος
28/05/2007, 19:15:19
quote:
Μήπως τελικά το deja-vu είναι και ένας "μηχανισμός" που υπάρχει για να μας προφυλάσσει απο "κακοτοπιές"?

Πολύ καλή σκέψη αυτή! Αλλά μπορούμε πραγματικά να αλλάξουμε τα γεγονότα στο deja-vu? Εγώ έχω προσπαθήσει κάποιες φορές να αλλάξω τη ροή αλλά δεν ξέρω αν τελικά τα κατάφερα.

Τα όνειρα και από ψυχολογική άποψη υπάρχουν για να μας προετοιμάσουν για κάτι. Δημιουργούν αισθήματα φόβου, παρακίνησης, αγάπης κλπ "προγραμματίζουν" τη ζωή μας για να πετύχουμε κάτι. Αυτά βέβαια γίνονται ασυνείδητα συνήθως. Το ίδιο όνειρο πιθανόν σημαίνει ότι είμαστε σε ένα αδιέξοδο, ότι δε μπορούμε ή δε βρήκαμε τη δύναμη ακόμα να αντιμετωπίσουμε μία κατάσταση ή ένα φόβο. Εγώ βλέπω κάποιες φορές ταξίδι με αεροπλάνο και ο φόβος είναι αδικαιολόγητα μεγάλος στο όνειρο.

thebest20Νέο Μέλος
30/06/2007, 14:15:43
ΕΓΩ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΝΟΙΩΘΩ ΜΙΑ ΕΛΞΗ (ΟΧΙ ΕΡΩΤΙΚΗ-ΚΑΘΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑΣ) ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ!ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΜΟΙΑΖΩ,ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ!!ΤΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ!ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ!ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΞΕΡΩ!!!
01/07/2007, 21:58:46
Αγαπητέ thebest20, πιστεύω πως λόγω της προτίμησης σου στον συγκεκριμένο καλλιτέχνη είναι πιθανόν να νιώθεις ότι τον γνωρίζεις αρκετά καλά ενώ μπορεί να μην έχετε ιδωθεί ή να μην έχετε μιλήσει ποτέ.
Οπότε πιστεύω πως ίσως να οφείλεται εκεί η αίσθηση που έχεις ότι γνωρίζεις τον άνθρωπο αυτόν, κάτι που βρίσκω πιθανό όταν κάποιος συμπαθεί σε μεγάλο βαθμό έναν τραγουδιστή, ηθοποιό κτλ.

In anticipation of my resurrection...

lancelotΜέλος
01/07/2007, 22:19:20
Τον συγκεκριμενο τραγουδιστη τον αγαπανε και τα αγορακια και τα κοριτσακια...δε ξερω γιατι...μαλλον θα ειναι πολυ καλος χαρακτηρας..