- Kι όμως,υπάρχει ESP..! - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Να διευκρινίσω εδώ απλά πως σκοπός του thread δεν είναι βέβαια να πείσω τον οιονδήποτε μα είναι κάτι σαν προσωπική ομολογία που θα'θελα απρόσωπα κι ανώνυμα να την μοιραστώ μαζί σας κι ίσως να ανταλλάξω απόψεις κι ιδέες.Κι ελπίζω περισσότερο σε δύσπιστες αποκρίσεις αμφισβήτησης παρά συμφωνίας,όσο κι αν αυτό ακούγεται παράδοξο.. :)
Η απόλυτη βεβαιότητά μου για το ότι η εν λόγω "υπεραισθητήρια αντίληψη" υφίσταται προέρχεται βέβαια από μένα τον ίδιο και η παραμικρή αμφιβολία ή σκεπτικισμός που είχα εξανεμίστηκαν πλήρως πριν περίπου 2 μήνες κι ενώ ήμουν εν πλω προς την Κρήτη.Εκεί,μες το Knossos Palace είχα την πρώτη μου σειρά από έντονες και για πρώτη φορά ΜΗ αυθόρμητες τηλεκινητικές εμπειρίες.Ναι,για πρώτη φορά,όντας απολύτως ήρεμος και διαυγής,κι έχοντας παρέα το χάσκυ μου,κατάφερα να ανοίγω πόρτες αλά..Jedai από απόσταση με το χέρι μου ή και(αρκετά πιο δύσκολα)μ'ένα και μόνο νεύμα μου!Ενώ είχα νοικιάσει καμπίνα δεν πάτησα καν αρνούμενος να βάλω τον σκύλο μου στα άθλια μικροσκοπικά κλουβιά κι έτσι έβγαλα όλη τη νύχτα μαζί της ως το Ηράκλειο κάνοντας βόλτες στο κατάστρωμα παρόλο το σχετικό κρύο και αέρα.Είχε προηγηθεί λίγες μέρες πριν κι ενώ βρισκόμουν στην Θεσσαλονίκη μία μάλλον απροσδιόριστη φάση που με οδήγησε στο εν λόγω ταξίδι για να ηρεμήσω λίγο και να βάλω τις σκέψεις μου σε μία σειρά.
Το "κουλό" της υπόθεσης είναι πως αυτή τη νέα μου(κι όπως αποδείχτηκε μετά πρόσκαιρη)ικανότητα δεν την ασκούσα στα κρυφά μα μπροστά σε πολύ κόσμο και πλήρωμα που όταν ανακάλυψαν τι συνέβαινε με κοίταγαν άλλος με δέος,άλλος με απορία κι άλλος με φόβο..Όχι με πνεύμα επίδειξης μα γιατί το θεωρούσα μάλλον αφελώς ως κάτι το εντελώς φυσικό που πάντα είχα μέσα μου σε λανθάνουσα μορφή-όπως δηλ.όλοι οι άνθρωποι-και την οποία επιτέλους κατάφερα να ξυπνήσω χαλαρά.Νομίζοντας αρχικά πως ο αέρας παίζει παιχνίδια έδεσα κάπου το σκυλί και μετακινήθηκα προς το εσωτερικό του πλοίου.Μπορούσα ν'ανοίγω και πάλι όλες τις διπλές πόρτες "σαλούν" είτε προτείνοντας το χέρι μου είτε σκεπτόμενος να περάσω είτε φυσώντας πολύ απαλά..Οι εξωτερικές πόρτες της τουαλέτας στις δύο πλευρές του καταστρώματος δεν ήταν βέβαια τύπου σαλούν μα έκλειναν κανονικά.Αυτές αρχικά κατάφερα να τις ανοίγω και κλείνω με απωθητική/ελκτική σκέψη κλπ μα έπειτα στην πορεία επειδή μου έσπαγαν λίγο τα νεύρα γιατί συνεχώς χτυπούσαν απ'τον αέρα σκέφτηκα πως θα'πρεπε να μείνουν ψιλοανοιχτές διαγώνια..Για όλη σχεδόν την υπόλοιπη νύχτα λοιπόν,κι έχοντας πλέον μείνει ουσιαστικά μόνος στο κατάστρωμα,κι ενώ πλέον είχε πιάσει απίστευτο αέρα,έμειναν και οι δύο κάγκελο σε γωνία 45°!Όσες φορές και να πέρασα ή μπήκα,εκεί,ακίνητες!Ήταν κάτι το πραγματικά ασύλληπτο για μένα που στο παρελθόν είχα κάποιες λίγες περιπτώσεις αυθόρμητης μόνο τηλεκίνησης,συνήθως σε ξεσπάσματα οργής..
Πως λοιπόν συνέβη και γιατί κράτησε μόνο για 3-4 μέρες ώσπου επέστρεψα από την Κρήτη?
Δεν γνωρίζω την αιτία μα μπορώ να περιγράψω τα συμπτώματα(?) που αφορούν τις 5 γνωστές "ειδικές αισθήσεις" καθώς και κάποιες απ'τις λεγόμενες "γενικές".Ουσιαστικά είχαν εξασθενήσει έως σχεδόν εκμηδενιστεί οι δύο "χημειοαισθήσεις" μου,η όσφρηση κι η γεύση.Οι άλλες τρεις είχαν ενισχυθεί σημαντικά με την ακοή ειδικά να είναι τόσο ευαίσθητη που να πιάνει κυριολεκτικά καρφίτσα που πέφτει στα 10 μέτρα!Κάτι που μου δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα με τον θόρυβο που μου ακουγόταν εκκωφαντικός..Κοιμόμουν αμέσως πολύ βαθιά("σαν κούτσουρο",όπως μου'πε μία κοπέλα..)μα ξύπναγα με τον παραμικρό ήχο..
Όσον αφορά τις υπόλοιπες "γενικές" αισθήσεις,είχα εμφανίσει μία πολύ μειωμένη ευαισθησία στον πόνο,είτε από πτώση,γδάρσιμο,κόψιμο κτλ είτε-ειδικά-από θερμότητα.
Το θέμα είναι μάλλον πολύ ευρύ και δεν αφορά μόνο την τηλεκίνηση και τις αλλαγές των αισθήσεων μα και αυτό που αποκαλώ "εμπάθεια",ήτοι προβολή σκέψεων/συναισθημάτων,καθώς και μία-δύο ψιλοεπιτυχημένες απόπειρες πυροκίνησης(κι όχι βέβαια "πυρογένεσης"),τα οποία θα περιγράψω κάποια άλλη στιγμή στο ίδιο thread.Κατ'εμέ είτε δεν υπάρχει τηλεπάθεια όπως την εννοεί ο πολύς κόσμος(να.. "διαβάζεις σκέψεις"),είτε είμαι πολύ κακός δέκτης γιατί ποτέ μου δεν έχω ακούσει τον παραμικρό ψίθυρο.Γι'αυτό και προτιμώ τον όρο εμπάθεια που αφορά μετά από κάποιον "συγχρονισμό" την προβολή πρωτίστως συναισθημάτων, αισθήσεων,ακόμη όμως και σκέψεων.Είμαι σε γενικές γραμμές άριστος πομπός μα πολύ μέτριος ως δέκτης.Σε αυτόν τον τομέα,που έμμεσα συνδέεται με την υποβολή είναι απίστευτο το τι έχω καταφέρει(ευτυχώς δίχως ίχνος ψωνίσματος ή περηφάνειας πλέον).
Κάποιες τελευταίες σκέψεις μου από το ως άνω ταξίδι μου σ'όλη σχεδόν την Ελλάδα κι ουχί μόνο πριν κλείσω :
Συνειδητοποίησα πως ο μεγάλος Ιησουίτης φιλόσοφος Teilhard de Sardin είχε τελικά δίκιο και πως όντως "Είμαστε όλοι ένα",άρρηκτα συνδεδεμένοι νοητικά και συναισθηματικά.Κι ίσως στην λεγόμενη Νοόσφαιρα,το Omega Stage της ανθρωπότητας που ο ίδιος οραματίστηκε,όλοι οι φραγμοί που μας χωρίζουν να καταρεύσουν πλήρως..
Είναι πολύ εύκολο να εκδηλώσεις αυθόρμητα μία ικανότητα(απλά..ΟΡΓΙΣΟΥ!)μα πολύ δύσκολο να την ελέγξεις,καλλιεργήσεις και αναπτύξεις χαλαρά.
Ο δρόμος της (αυτο)καταστροφής είναι πολύ πιο εύκολος απ'αυτόν της δημιουργίας.Είναι όμως παράλληλοι και τους χωρίζουν μερικά χιλιοστά του χιλιοστού..Είναι πανεύκολο να ασκήσεις
καταστροφική δύναμη μα πολύ δύσκολο να την μετατρέψεις σε δημιουργική,ώστε να μπορέσεις να βοηθήσεις κι εξελίξεις τον εαυτό σου και κατ'επέκταση όλους τους άλλους.Το μυστικό της μετατροπής ίσως να είναι η αγάπη,η ταπεινότητα κι η συμπόνοια(αφού βέβαια έχεις υπερνικήσει τον υπέρτατο υπαρξιακό σου φόβο..)
Ο σωματικός θάνατος δεν είναι το τέλος μα μάλλον το τέλος της αρχής.Όλες οι θρησκείες έχουν επί της ουσίας δίκιο όσον αφορά την μεταβιολογική ζωή μα-πλην ελάχιστων φαεινών εξαιρέσων-άδικο όσον αφορά την επίγεια..Μάλλον το...αντίστροφο ισχύει για τις επιστήμες(πλην των μαθηματικών και-ένα μέρος-της φιλοσοφίας βέβαια).
Πιστεύω πως κάποια στιγμή στο προσεχές μέλλον θα πάψει να υπάρχει διαχωρισμός θρησκείας κι επιστήμης μα θα συνενωθούν κάτω από μία κοινή πνευματική/φιλοσοφική ομπρέλα..
Αυτά για την ώρα.Αναμένω τις σκέψεις σας με ενδιαφέρον..:)
"Δεν είμαστε ανθρώπινα όντα με πνευματικές εμπειρίες,είμαστε πνευματικά όντα με ανθρώπινες εμπειρίες",Piehre Teilhard deSardin
Edited by - Bombardil on 29/05/2005 11:00:49
quote:
Ο δρόμος της (αυτο)καταστροφής είναι πολύ πιο εύκολος απ'αυτόν της δημιουργίας.Είναι όμως παράλληλοι και τους χωρίζουν μερικά χιλιοστά του χιλιοστού.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΑ ΑΦΟΜΟΙΩΣΕΙΣ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΚΑΡΥ" ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΕΙΡΟΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΠΙΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΑΛΩΤΟΙ.
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΖΗΤΑΣ!
Εάν υποθέσουμε ότι την αποκτάς να είσαι σίγουρος ότι αυτό δεν θα σε κάνει να ξεχωρίσεις από την μάζα, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν ικανότητες που δεν θα τις έχεις τη δεδομένη στιγμή.
Και δεν καταλαβαίνω τι εννοείς να βοηθήσεις ανθρώπους που αγαπάς, πως η τηλεκίνηση θα τους βοηθήσει?
Ξανασυνήρθα
Θανάση μιλάς, εάν βέβαια δεν κάνεις πλάκα για ένα είδος τιμωρού του εγκλήματος.Εάν μιλάς σοβαρά να το συζητήσουμε το θέμα γιατί κάτι έχεις πάρει στραβά.
Εάν κάνεις πλάκα, βρες ακόμα 2 άτομα και εγώ θα το προτείνω στα κανάλια, τώρα εάν μας πετάξουν με τις κλωτσιές μισή ντροπή δική τους μισή δική μας.
Επειδή από όσα γράφεις καταλαβαίνω ότι έχεις κάτι πολύ σημαντικό για όλους τους ανθρώπους, αυτό που λέμε καλή ψυχή, έχεις σκεφτεί ότι είναι ίσως καλύτερο να ασχοληθείς με την πρόληψη?
Αυτός που πετάει την πέτρα θα το ξανακάνει και δεν μπορείς να είσαι πάντα εκεί για να προστατεύσεις, ενώ εάν τον κάνεις να μην πετάξει την πέτρα να μην το θεωρεί σωστό να την πετάξει έχεις βοηθήσει πιό αποτελεσματικά.
Η καλοσύνη φέρνει πάντα αποτέλεσμα ενώ η προστασία όχι πάντα.
Επειδή είμαστε όμως εκτός θέματος συνεχίστε την συζήτηση, εγώ δυστυχώς δεν ξέρω από τηλεκίνηση και δεν μπορώ να συμμετέχω, πάντως σκέψου το αυτό που σου είπα για την πρόληψη.
quote:
Αυτό που πρσματικά ζητάω είναι να μπορέσω να πάω μια (έστω και μικρή) βόλτα τον στιλό μου...αλλα δεν τα καταφέρνω. Έχεις κάποιο τρόπο να προσπαθήσω...
Χμ..δυστυχώς δεν γνωρίζω κάποιον τρόπο πέραν του να δηλώσω αόριστα πως πρέπει πρώτα να αδειάσεις εντελώς το μυαλό σου από σκέψεις και συναισθήματα και να κινήσεις τον στυλό μηχανικά.
Θεωρητικά μιλάω κι απ'όσα έχω ακούσει ή διαβάσει για το θέμα,γιατί έχω δεν κατάφερα ποτέ να κουνήσω τίποτα έτσι(=προσπαθώντας).
Στο εν λόγω πλοίο που αναφέρω ούτε προσπάθησα ούτε αυτοσυγκεντρώθηκα για ότι συνέβη,τα πάντα έγιναν εντελώς χαλαρά και φυσικά.
Οι δικές μου πάντως εν λόγω ικανότητες έχουν κοιμηθεί για τα καλά από τον Απρίλη και μετά.Τίποτα απολύτως από εκείνη την μέρα που πρωσγειώθηκα,σχεδόν ανώμαλα,ξανά πάνω στον εαυτό μου... :(
"Δεν είμαστε ανθρώπινα όντα με πνευματικές εμπειρίες,είμαστε πνευματικά όντα με ανθρώπινες εμπειρίες",Piehre Teilhard de Sardin
quote:ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΑ ΑΦΟΜΟΙΩΣΕΙΣ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΚΑΡΥ" ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΕΙΡΟΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΠΙΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΑΛΩΤΟΙ.
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΖΗΤΑΣ!
Ναι,όντως είμαστε άπειροι,με προνηπιακές γνώσεις θα έλεγα.
Το πρόβλημα(της "αυτοκαταστροφής") μάλλον συνδέεται με το γεγονός πως οι εν λόγω ικανότητες που ανέφερα συνήθως προξενούν(ή μήπως προξενούνται από?)μία μερική "απώλεια εαυτού",ήτοι την απώλεια ενός μέρους της ελεύθερης βούλησης. Κι όταν αυτή χαθεί,χάνεις κατά κάποιον τρόπο τον δεσμό σου με τον κόσμο.Εδώ κρύβεται όλο το "ζουμί" του φαινομένου.
Δεν πιστεύω πως τίθεται θέμα καλοσύνης vs κακίας(ή αγάπης vs μίσους) όπως γράφθηκε παραπάνω.Αυτά κατ'εμέ δεν είναι διακριτά συναισθήματα,μα διαφορετικές όψεις των ίδιων,πανομοιότυπων "νομισμάτων".Όσο περισσότερο αγαπάς έναν άνθρωπο,τόσο πιο εύκολα θα σκοτώσεις τον όποιο δολοφόνο του.Η ένταση του μίσους και της τυφλής βίας που αυτό φέρει αυξάνεται ανάλογα με την ένταση της αγάπης ή του έρωτα-και παράλληλα τόσο πιο κοντά έρχεται σε αυτά.Τα ίδια συναισθήματα που μας κάνουν ανθρώπους κι όχι ασυνείδητα ρομπότ μπορεί να μας κάνουν και δολοφόνους.Η λεγόμενη "τυφλή αγάπη" ισοδυναμεί πρακτικά με το "τυφλό μίσος".
Το πρόβλημα όμως είναι πως οι όποιες ικανότητες ESP μπορεί να διαθέτουμε προέρχονται από το δεξί μας συναισθηματικό εγκεφαλικό ημισφαίριο κι όχι από το λογικό αριστερό,όπως τουλάχιστον έχω καταλήξει να πιστεύω...
"Δεν είμαστε ανθρώπινα όντα με πνευματικές εμπειρίες,είμαστε πνευματικά όντα με ανθρώπινες εμπειρίες",Piehre Teilhard de Sardin
βγάζει και κουνάει με βιά:
"Φως ζητάνε τα χαϊβάνια
κι' οι ραγιάδες απ' τα ουράνια,
μα θεοί κι' όξαποδώ
κει δεν είναι παρά δώ."
Όλα όσα γράφω είναι μέσα στο κεφάλι μου,ζω σε μία προσωπική εικονική πραγματικότητα και θα'πρεπε από καιρό να είμαι έγκλειστος στο Δαφνί.Παραληρώ κι αυτή την στιγμή ενώ κανονικά θα'πρεπε να έχω κορεστεί σε Haldol(Haloperidin),Melerril και Largactil για να μην μου μπαίνουν και να μην εκφράζω τέτοιες ιδέες.Προφανώς έχεις μία παράλογη πίστη στην "επιστήμη" της ψυχιατρικής και στην φαρμακολογία της που μπορεί να σε φιμώσει αποτελεσματικά και βολικά.
Σου προτείνω να λάβεις 15mg Haloperidin δίχως κάποιο αντισταθμιστικό(Akineton),απλά και μόνο για να διαπιστώσεις πόσο δημιουργικός και παραγωγικός θα είσαι για τις επόμενες 8-10 ώρες..
Και να καταλάβεις από πρώτο χέρι τι εστί δυσκαμψία-ψευδοParkinson.
Να'σαι καλά και σ'ευχαριστώ για την ιατρική συμβουλή.
Μέσο αυτών των ιδιοτήτων του μπορεί να καταφέρει πράγματα και θάματα που στην ουσία δεν είναι θάματα αλλά φυσικά…
Η διαφορά είναι ότι πρέπει να κάνει κάποιος μια εις βάθος εξερεύνηση του ίδιου του εαυτού πριν αρχίσει να εκμεταλλεύεται τις φυσικές του ικανότητες.
Αυτά για τους στυγνούς ορθολογιστές μοιάζουν μπούρδες διότι για αυτούς υπάρχει κάτι μόνο αν μπορεί να το εξηγήσει η λογική. Ποια λογική όμως ;
Μα φυσικά η λογική της επιστήμης !
Και τι θεωρούν επιστήμη αυτοί οι κύριοι ;
Τα επαναλήψιμα και μετρήσιμα μεγέθη , συχνότητες κτλ.
Άρα δέχονται μόνο τα απτά…!
Αυτά που δεν είναι απτά, για αυτούς δεν υπάρχουν ! λες και το σύμπαν αποτελείται μόνο από απτά μεγέθη ….
Για αυτούς που ενδιαφέρονται όμως και για την άλλη όψη των πραγμάτων καλό θα ήταν να ξέρουν ότι τα πάντα υπάρχουν μέσα μας.
Τα πάντα μπορεί να κάνει ο Άνθρωπος , χρειάζεται όμως προσοχή και υπομονή το κάθε βήμα που κάνουμε .
Ο λόγος είναι ότι η πέτρα που πηγαίνει να χτυπήσει τον φίλο μας ίσως να τον σκοτώσει, ίσως όμως να τον ωφελήσει !
Ίσως να πάρει ένα μήνυμα ή ένα μάθημα από αυτήν την πέτρα που θα τον ωφελήσει πολύ στην ζωή του. Αν την σταματήσουμε δεν του αναιρούμαι την δυνατότητα να πάρει αυτό το μάθημα ; επίσης δεν επεμβαίνουμε στην ατομική του ελευθερία ; στο αυτεξούσιο του ;
Για αυτούς τους λόγου πιστεύω ότι είναι προτιμότερο να ασχοληθούμε με το «γνώθι εις αυτόν» αν όχι πρώτα τουλάχιστον ταυτόχρονα με την προσπάθεια απόκτησης κάποιον «δυνάμεων» , με αυτόν τον τρόπο αποφεύγουμε να γίνουμε δυνάστες των άλλων χωρίς να το θέλουμε αλλά και το σημαντικότερο η επίγνωση του ποιος είμαι και του τι θέλω μας βοηθάει να καταλάβουμε τον συνάνθρωπο μας καλύτερα και γενικότερα το σύμπαν.
Τα συναισθήματα μας χωρίς να το θέλουμε γίνονται κακοί σύμβουλοι , ενώ αποκτώντας αυτοέλεγχο εξασφαλίζουμε τουλάχιστον το μη λάθος …
πέρα από την σοφία και την γνώση που έρχονται σε δεύτερη μοίρα…
το καλύτερο παράδειγμα στα όσα είπα είναι οι φράσεις του Ιησού , μία εκ των οποίων χρησιμοποιώ σαν υπογραφή.
Είπε : τι κι αν μιλάς τις γλώσσες των αγγέλων ! τι κι αν μπορείς βουνά ολόκληρα να μετακινήσεις, τι κι αν μπορείς να προφητεύεις , τι κι αν μπορείς να κάνεις χίλια δυο θαύματα…αν δεν έχεις ΑΓΑΠΗ δεν είσαι τίποτα !!!
Την έννοια αγάπη μπορεί να την εξηγήσει όπως θέλει ο κάθε ένας , ανάλογα με την φιλοσοφία του …
Δεν παύει όμως να έχει άμεση σχέση με μια εσωτερική ενέργεια του τρεις υπόστατου σώματος μας, και μόνο με την εξερεύνηση του εαυτού μας μπορούμε να την κατακτήσουμε, και να πάψει να παρουσιάζεται σαν αυτό που τώρα πιστεύει ο κόσμος ότι είναι αγάπη.
Κλείνοντας και συνοψίζοντας όλα τα παραπάνω σε μια πρόταση έχω να πώ ότι :
Μπορεί και πρέπει να ενεργοποιήσει ο άνθρωπος όλες του τις δυνάμεις αλλά αφού πρώτα τα βρει με τον εαυτό και την φύση κατεπέκταση, σε αντίθετη περίπτωση είναι πάρα μα πάρα πολύ καλύτερο να παραμείνει σε αυτά που θεωρούν κάποιοι λογικά πλαίσια, και για τον εαυτό του και για την φύση γενικότερα.
ο ελάχιστος όλων
---------------------------
ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ.
---------------------------------------
Edited by - ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ on 29/10/2005 01:41:27