ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Iron Man 2 - - Κινηματογράφος -

- Iron Man 2 - - Κινηματογράφος -

crucifire31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
09/05/2009, 19:51:56
Tι θα γίνει Silme, όλα εγώ θα τα ποστάρω;!

http://pa.photoshelter.com/c/onlocationnews/gallery/2009-05-06-Iron-Man-2/G000016NksWt.hMo/

O Φαβρώ, πριν μερικές μέρες είχε ποστάρει αυτή τη φωτο στη σελίδα του, με τίτλο "άλλη μια μέρα στο γραφείο".

Δεν την είχα παρατηρήσει προσεκτικά, υποθέτοντας ότι επρόκειτω για το μερος που σαβούρωνε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων...

ΔΕ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΜΤ. ΚΛΙΚΑΡΕΤΕ ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΛΙΝΚ

Ντόνααααατς!

SPOILEEEEEERS!

Σε αυτή τη σκηνή ο Iron Man κάνει ένα διάλειμμα για ντόνατς, μέσα στην τρύπα ενός διαφιμηστικού ντόνατ πάνω από ένα μαγαζί. Ο Nick Fury είναι από κάτω και τον ρωτάει αν θα ήθελε και καφέ με τα ντόνατς...

Δεν είναι αστείο. Ελπίζω να βγει αστείο στην ταινία, ή να είναι φήμη...

Δε μπορώ να φανταστώ το Σταρκ και τον Φιούρι να μιλάνε για θέματα Εκδικητών σε καφετέρεια, ο μεν με τη μισή πανοπλεία πάνω του, ο άλλος με τα ρούχα που φόραγε και στο Shaft, και ένα eye-patch.

Nα ξεκαθαρίσω βέβαια ότι προτιμώ αυτή την εμφάνηση χίλιες φορές περισσότερο από αυτή του David "you-don't-mess-with-the-hoff" Hasselhoff ως Φιούρι...

Edited by - crucifire on 09/05/2009 19:54:42

Lady_SilmeΜέλος
09/05/2009, 22:46:33
Ωωω πάλι γκρινιάζεις; Δε φτάνει που σε λέω μέντορα έχεις και απαιτήσεις... το πιο γελοίο είναι να πεί

"οχι δεν θέλω καφέ ένα νεράκι"

Φώς και πάλι φώς η ψυχή που μάχεται
10/05/2009, 21:12:10
Πάντα γκρινιάζω... μην το κάνεις χειρότερο! Άντε, σου έριξα καρασπόιλερ κι ούτε ένα ευχαριστώ!!!

Lady_SilmeΜέλος
10/05/2009, 22:16:16
Eυχαριστώ μέντορα crucifire(τ' ονομά σου;)

10/05/2009, 22:19:02
Θάνος

Lady_SilmeΜέλος
12/05/2009, 14:32:06
Xάρηκα πολύ. Μαρία. (Πρωτότυπο ξέρω.)

13/05/2009, 11:16:33
Aν ειναι δυνατόν! Μου φαίνεται ότι θα αναθεωρήσω τελικά, κι ότι θα καταλήξω στο ότι το μεγαλύτερο κακό που έφερε ο χριστιανισμός είναι ότι έχουν χαθεί όλα τα ελληνικά γυναικεία ονόματα και μας έχει κατακλήσει ένα εβραϊκό! Έχω καταλήξει να εντυπωσιάζομαι όταμ μια κοπέλα ΔΕΝ τη λένε Μαρία!

Κατά τ' άλλα χάρηκα!

quote:
Xάρηκα πολύ.

Νομίζεις...

Lady_SilmeΜέλος
13/05/2009, 16:21:02
Xαχαχαχαχα blame my parents...εγώ θα θελα ενα αρχαίο ελληνικό...αλλα...

Μπα δε νομίζω είμαι σιγουρη. Εσύ ακόμα δεν ξέρεις τι σε περιμένει μουαχαχαχαχα

13/05/2009, 17:40:09
Ξέρω κουνγκ φου! Για πες κανα όνομα που θα 'θελες...

Edited by - crucifire on 13/05/2009 17:40:56

Lady_SilmeΜέλος
13/05/2009, 23:49:14
Χαχαχα και γώ έχω μαύρη ζώνη στο Βαράτε και στο κλασσικό ελληνικο βρωμόξυλο...Ασε που εχω και τηλεπαθητικές δυνάμεις...(ok too much you get the point )

Χμμμ.... Ισμήνη,Ιφιγένεια, Λυδία..μου αρέσει ωστόσο πολύ και το Λίλιαν, αλλα και το Μελίνα.

14/05/2009, 11:24:38
quote:
Χμμμ.... Ισμήνη,Ιφιγένεια, Λυδία..μου αρέσει ωστόσο πολύ και το Λίλιαν, αλλα και το Μελίνα.

Ιφιγένεια. Tα άλλα κόβονται.

Για να κανουν γυρίσματα στην Edwards Air Force Base, κάτι μου φωνάζει War Machine. Ωρε λες; By the way, τις προάλλες λέει ήταν ο Rick Rubin στο σετ. THE RICK RUBIN; Ο παραγωγός που αναζωογόνησε (μουχαχα) τους Metallica;