ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΛΥΜΠΟΣ Το ψηλότερο βουνό της Ελλάδος(?) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΟΛΥΜΠΟΣ Το ψηλότερο βουνό της Ελλάδος(?) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Avallon31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
05/05/2003, 00:34:42
Φίλοι μου γειά σας.
Πάντα είχα την απορία για το πώς γνώριζαν οι αρχαίοι Ελληνες ότι ο Ολυμπος ήταν το ψηλότερο βουνό της Ελλάδας. Τι είδους τεχνολογία τους βοήθησε να καταλήξουν σε αυτό το συμπέρασμα και πως/που οριοθετούσαν την Ελλάδα όταν έλεγαν κάτι τέτοιο? Μήπως η Ελλάδα είναι οριοθετημένη επειδή ακριβώς είναι ένας τεράστιος ενεργειακά χώρος με αρχή και τέλος? Αν ναι που βρίσκονται τα «σύνορα» αυτά? Δυο τα ερωτήματα φίλοι μου αλλά θα ήθελα να ακούσω τη σεβαστή σας άποψη και για τα δύο αυτά.

Υ.Γ. Ελπίζω να μη σας φανεί χαζό το θέμα που έθεσα...

"Τάδε έφη Avallon"
05/05/2003, 13:21:41
ΦΙΛΗ AVALLON

ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΠΟΛΛΑ "ΜΥΣΤΙΚΑ" ΩΣΤΟΣΟ, ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΟΜΟΙΑ ΤΡΙΓΩΝΑ;
ΚΑΙ ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΝΤΙΝΑ ΒΟΥΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΟΤΕΡΟ ΟΙ...ΑΝΤΙΖΗΛΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΗΛΟΡΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ Ο ΖΑΣ (ΖΕΥΣ) ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΒΟΥΝΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΥΨΟΣ ΠΑΛΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΘΟΔΟ.

ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ARCHON

Υ.Γ. ΠΟΙΑ ΤΑ ΟΡΙΑ (ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ) ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...ΝΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΘΩ

Edited by - ARCHON on 05/05/2003 13:22:42

05/05/2003, 14:03:14
quote:
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΟΜΟΙΑ ΤΡΙΓΩΝΑ;

Άυτό ειλικρινά δεν το ξέρω φίλε Αρχων μια και είμαι ανεπίδεκτη μαθήσεως στα μαθηματικά. Είσαι όμως απόλυτα σίγουρος γι'αυτό?

quote:
ΚΑΙ ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΝΤΙΝΑ ΒΟΥΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Aυτό και αν μου φαίνεται ΑΠΙΘΑΝΟ!!
Πως είναι δυνατό απλά με οπτική παρατήρηση να συγκρίνεις βουνά? Και μόνο επειδή ανέβηκες στην κορυφή του ψηλότερου βουνού νομίζεις ότι βλέπεις από ψηλά όλα τα χαμηλότερα? Βλέπει το μάτι τόσο μακριά ή μήπως μιλάς για άλλου είδους "μάτι"?

quote:
ΠΟΙΑ ΤΑ ΟΡΙΑ (ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ) ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...ΝΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΘΩ

Aυτό είναι το "βασανιστικότερο" ερώτημα το οποίο καλούνται οι φίλοι του εσωτέρικα να απαντήσουν...

"Τάδε έφη Avallon"
05/05/2003, 14:17:31
AVALLON..ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. ΠΩΣ;
ΒΑΛΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ..ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΕΝΟΣ ΒΡΑΧΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΜΕΤΡΟ (ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΒΕΒΑΙΑ) ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΘΕΤΗΣΕ ΕΝΑ ΥΠΟΔΕΚΑΜΕΤΡΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΣΟΥ ΒΡΕΣ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ . ΜΕΤΑ ΒΑΛΕ ΝΟΗΤΑ (ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΣΟΥ) ΤΟ ΥΠΟΔΕΚΑΜΕΤΡΟ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΕΚΑΤΟΣΤΑ.
ΜΕΤΑ ΜΕ ΑΠΛΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ.
ΑΥΤΗ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΠΠ1 ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΠ2 ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΧΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΩΣΤΟΣΟ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΕΛΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΠΛΑΝΑ ΒΟΥΝΑ..ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥΣ (ΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ) ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.
ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΠΩΣ..ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Ε;

ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ARCHON

05/05/2003, 14:21:19
Α ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΧΑΣΑ ΑΠΟ ΒΙΑΣΥΝΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ...ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΣΟ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΘΟΔΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΠΗΓΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΣΚΙΑΣ...

ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ARCHON

05/05/2003, 14:33:27
Οι αρχαίοι ήξεραν πολύ πολύ καλά Γεωμετρία ( μέτρον γης ) αυτό το γνωρίζουμε όλοι . Από την άλλη γνωρίζουμε ότι αυτοί έφτιαξαν τις επιστήμες .
Άρα ήταν εύκολο να κάνουν μετρήσεις .
Σωστά αναφέρει ο φίλος ARCHON

ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΜΟΙΑ ΤΡΙΓΩΝΑ

Ακόμα και σήμερα εμείς οι μηχανικοί σε πολλές μεθόδους μετρήσεων χρησιμοποιούμε αυτό τον τρόπο .
Σκεφτείτε πως γνώριζαν για το πού ΑΚΡΙΒΩΣ είναι ο ομφαλός της γης ;

Όσο για τα ενεργειακά όρια γνώμη μου είναι πώς αν με δύο διαγώνιες η μία από τη Δωδώνη έως τη Ρόδο και την άλλη από την Αλεξανδρούπολη έως την Κνωσό θέσουμε ως κέντρο το σημείο τομής τους και από εκεί διαγράψουμε κύκλο με ακτίνα τη μεγαλύτερη από της τέσσερις έχουμε το όριο .
Στον κύκλο περιλαμβάνετε και κομμάτι από τη Μικρά Ασία και είναι ενδιαφέρων ποιο ακριβώς κομμάτι .

O αναζητών
Apostolos

sofia7Μέλος
05/05/2003, 16:06:38
Καλησπέρα στους καλούς μου φίλους :)

Δεν άντεξα την "εσωτερικα-στέρηση" των 10 ημερών και μόλις γύρισα ...χτύπησα κάρτα!!!

Καλή μου Avallon, δεν έχεις ακούσει ότι το αρχικό όνομα του Όλυμπου ήταν Κόλυμπος; Γιατί βέβαια ως το ψηλότερο βουνό κατά την πλημμύρα του Δευκαλίωνα ήταν το μόνο που εξείχε της θάλασσας!!

Και φυσικά που θα μέναν οι 12 Θεοί αν όχι στο ψηλότερο σημείο;

Εύχομαι όμορφη και μυρωδάτη Άνοιξη

planeΜέλος
05/05/2003, 21:29:55
Oι αρχαίοι Έλληνες ήξεραν άλλα και άλλα το ύψος του Ολύμπου δέν θα ήξεραν;

CronosΜέλος
05/05/2003, 21:52:42
Φίλε Archon επειδή έχω ανέβει στον Όλυμπο σου λέω πως απέναντι υπάρχει και μία άλλη κορφή που φαίνεται να είναι πιο ψιλή αν και στην πραγματικότητα είναι λίγα μέτρα χαμηλότερη...

Μάτια...Παρατηρούν...Δεν μπορούν να δουν...

05/05/2003, 22:20:18
Eυχαριστώ τους καλούς φίλους που έσπευσαν να καλύψουν την πρώτη απορία μου (μια που ήταν αφελέστατη) όσο για το δεύτερο σκέλος δεν μπορώ να πω ότι με καλύπτει η "θεώρηση" του αγαπητού Απόστολου μια που μου φαίνεται λίγο αυθαίρετη και μου αφήνει πολλά ερωτηματικά, ωστόσο την μελετώ...

"Τάδε έφη Avallon"
06/05/2003, 04:23:09
Αγαπητή Avallon δεν σου φαίνεται αυθαίρετη , είναι αυθαίρετη γιατί κι εγώ το ψάχνω , απλά παίζω με τη γεωμετρία μήπως βγάλω συμπέρασμα .
Αν βρώ κάτι θα ενημερώσω .

O αναζητών
Apostolos

06/05/2003, 13:49:16
ΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΕΩΜΕΤΡΕΙΝ

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΦΙΛΕ ΡΑΜΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΩ ΕΔΩ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΧΕΔΟΝ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟ, ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΙΣΤΕΣ.

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΙΕΡΗ" ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΑΡΧΙΚΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΘΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ, ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΝΟΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ; ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΜΗΠΩΣ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ( ΜΗ ΜΕ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΕΤΕ) ΜΗΠΩΣ Η ΚΑΘΕ "ΧΩΡΑ" ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΥΝΟΡΟ;
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ "ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΠΕΤΡΑ" ΤΟΥ ΝΤΑΙΝΕΚΕΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΟΥ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΟΥΝΧΕΤΖ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ. ΜΗΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ..ΚΟΡΜΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ;

ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ARCHON

06/05/2003, 16:37:32
Eνδιαφέρουσα άποψη...για να δούμε τι έχουν να πουν οι άλλοι πάνω σ'αυτό.

"Τάδε έφη Avallon"
06/05/2003, 16:39:53
Φίλτατε ARCHON οι Δελφοί είναι ο ομφαλός τις Γης δε λένε ;

Μπορούμε να δούμε πολλά σε αυτό το θέμα είναι μεγάλη η έρευνα και πολλά τα συμπεράσματα .
Μπορούμε ακόμα να δούμε και τα τελουρικά ρεύματα και γενικά το πώς είναι κατανεμημένες οι ενεργειακές τοποθεσίες πάνω στον πλανήτη ( Στόουνχεντζ , πυραμίδες , Δελφοί , κλπ ) και αν έχει ελαττωθεί η ταχύτητα περιστροφής της Γης ή όχι από την αδρανοποίηση αυτών των κέντρων .

Όπως προείπα και στην αγαπητή μου Avallon το ψάχνω και αν έχω κάτι θα σας το μεταφέρω .

Συν – αδελφέ ARCHON ας το ψάξουμε όλοι μαζί και ας θυμηθούμε τη Μέτρηση της Γαίας .
Η Αρμονία είναι ο παγκόσμιος και αναλλοίωτος νόμος .

O αναζητών
Apostolos

06/05/2003, 23:16:24
Μια ακόμα σκέψη σχετική με το πως μπορείς να συγκρίνεις κάποια βουνά ως προς το ποιο είναι το ψηλότερο. Ισως είναι και ανόητη βέβαια...

Στέκεσαι ακριβώς στους πρόποδες ενός βουνού, έχεις την κορυφή να σου κρύβει τον ήλιο, ο οποίος ανατέλει και θέλει κάποια ώρα ώσπου να ξεπροβάλλει από την κορυφή του βουνού. Μετράς την ώρα που τον βλέπεις να εμφανίζεται, καθώς και την απόσταση από την παράλληλη σε εσένα γραμμή η οποία τέμνει την πιο ψηλή του κορυφή.

Κάνεις το ίδιο και στο άλλο βουνό που θέλεις να συγκρίνεις, λαμβάνοντας υπόψην και την απόσταση της παράλληλης τέμνουσας που ανέφερα πριν. Με λίγα καλά μαθηματικά εφαρμοσμένα σε αρχές γεωμετρίας, ίσως να μπορούσε κάποιος να βρει και με αυτόν τον τρόπο ποιο βουνό είναι ψηλότερο.

Τι λένε οι τοπογράφοι;

αυτή...που τα κατάφερε!

07/05/2003, 07:55:30

Aπ'οτι φαίνεται η μόνη που δεν έχω πτυχίο είμαι εγώ...
Μήπως να την κάνω με ελαφριά πηδηματάκια μη σας "ξενερώσω" άλλο με τις αφελείς απορίες μου?

"Τάδε έφη Avallon"
07/05/2003, 08:53:10
quote:

Aπ'οτι φαίνεται η μόνη που δεν έχω πτυχίο είμαι εγώ...
Μήπως να την κάνω με ελαφριά πηδηματάκια μη σας "ξενερώσω" άλλο με τις αφελείς απορίες μου?

Πάρε με μαζί σου καλή μου 'Αβαλλον...
Και'γώ μιά απο τα ίδια...

Τι λές, αρχίζουμε το χοροπηδητό πρός την ΕΞΟΔΟ;;;

Καλημέρα σε όλους...

Κέλσος

07/05/2003, 08:57:50
Καλά θα βάλω τις φωνές !
Μας βάζει η αγαπητή Avallon ένα πολύ ωραίο θέμα και μετά θέλει να μας αφήσει .
Αχμ αχμ λέω !
Δε θα πας πουθενά, κανένας μας δεν ξέρει, θα κάτσεις εδώ και θα το ψάξουμε όλοι μαζί .

Το αυτό ισχύει και για σας Κύριε Κέλσο !!!

Κύριε Συντονιστά να μας προμηθεύσετε με ένα μεγάλο χάρτη κατ’ αρχάς της Ελλάδος για να κάνουμε ποιο εύκολα τις Γεω-μετρικές μας συναρτήσεις παρακαλώ .

Καλημέρα σας

O αναζητών
Apostolos

Edited by - Ramoglou on 07/05/2003 09:01:54

07/05/2003, 09:25:55
quote:

Κύριε Συντονιστά να μας προμηθεύσετε με ένα μεγάλο χάρτη κατ’ αρχάς της Ελλάδος για να κάνουμε ποιο εύκολα τις Γεω-μετρικές μας συναρτήσεις παρακαλώ .

Mε φώναξε κανείς;;;;
ΠΑΑΑΑΡΟΝ...

Φίλε μου Απόστολε, σου χάλασα ποτέ χατήρι;;;;
Χάλασα ποτέ χατήρι κανενός;;;

Χάρτη ζήτησες;;;;

Ελπίζω να ΜΗΝ έχεις παράπονο.....

Κέλσος

old tigerΜέλος
07/05/2003, 10:08:03
Ax φίλε Κέλσο τι μου θύμισες με τον χάρτη σου...

Είδα την πόλη του Λιτοχώρου και κάτι έπαθα ο άμοιρος ο τίγρης...

Τρέχαμε πολύ... οι μαύροι... (έτσι δεν είναι ΡΑΜΟΓΛΟΥ;)

Αλλά μέσα στην τρεχάλα...όταν προλάβαινες δηλαδή...έριχνες μία ματιά στο βουνό...και τα ξέχναγες όλα...

Σε επανέφερε βέβαια στην τάξη η αγριοφωνάρα κανενός Υπίλαρχου..."κωλόψαρο τώρα πετάμε, δεν τρέχουμε"

Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE