- ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΤΗΣ ΜΥΘΩΔΙΑΣ!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Διαδώστε το!!
Τυχόν προτάσεις για διόρθώσεις θα μελετηθούν!
ΥΓ: Γνωρίζω ότι το θέμα ανήκει σε άλλο topic αλλά πλέον το θέμα αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα και ο τίτλος εκλύει τους χρήστες του forum να το διαβάσουν. Ζητώ γι' αυτό την κατανόηση των Συντονιστών και του admin.
Φιλικά, Εχετλαίος.

Πολλά πολλά συγχαρητήρια...
ο Βαγγέλης Παπαθανασίου είναι ένας τρισμέγιστος ΕΛ-ΛΗΝ
και ο ΔΙ-ΑΣ είναι Ο ΑΠΕΡΑΝΤΟΣ ΕΛ-ΛΗΝ
Κι εγώ που ζω ξαφνικά και βλέπω όλον τον κόσμο μας ν’ αλλάζει νιώθω ένα απέραντο Δέος και μια ανατριχίλα σα να βγαίνει η ψυχή μέσα απ’ το σώμα μου.
Υ.Γ.:Σου έχω και πρόταση.
ΟΜ
dsm
DREAMWALKER
"ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΙ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ"
Αυτό πιστεύω πως θα ήταν ωφέλιμο για όλους μας διότι πέραν του ότι κάτι γίνεται και είναι πλέον φανερό με την δουλειά σου, θα είχε ιδιαίτερη σημασία για το τι σημαίνουν όλα αυτά και πόσο σωστά λέγονται.
Επομένως η προσέγγιση πρέπει να γίνει από εσένα διότι δικαιωματικά σου ανήκει και άμεσα.
Έχω σκεφτεί περίπου ποιον φορέα θα μπορούσες να προσεγγίσεις και ότι πιστεύω θα είχες ανταπόκριση όμως για λόγους διαφημίσεως και όχι μόνο δεν θα ήθελα να σου κατ’ ονομάσω ανοιχτά. Ίσως με κάποιο e-mail ή κάποια άλλη επικοινωνία να μπορούμε να μιλήσουμε καλύτερα.
Σκέψου το και πιστεύω πως έτσι η αγωνία σου να γίνει πιο ολοκληρωμένη η προσπάθειά σου θα πραγματοποιηθεί.
Φιλικά, ΟΔΥΣΣΕΙΟΣ.
ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΧΟΙ ΜΕ ΝΟΗΜΑ;
ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ Η ΝΑΣΑ;
ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑΤΗ ΤΗΝ ΜΥΘΩΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΧ 9Η ΤΟΥ ΜΠΕΤΟΒΕΝ Η ΜΟΤΣΑΡΤ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ;
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΩ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
DREAMWALKER
"ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΙ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ"
ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥΣ...
ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ, ΤΟ e-mail ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ehetlaios@yahoo.gr
ΦΙΛΙΚΑ, ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ...
ΠΩΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗΝ ΜΥΘΩΔΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE?
Σαν ΟΔΥΣΣΕΙΟΣ πάντος θα πρότεινα την αγορά του CD ή του DVD καλύτερα γιατί θα σε συνεπάρει αν σου αρέσει και θα το θες για πάντα.
ΦΙΛΙΚΑ, ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ
Θα ήταν ευχάριστη ή άποψη όλων σας και θέλω την κατανόηση του φίλου Εχετλαίου, διότι το ζητούμενο στην συζήτηση αυτή είναι οι στοίχοι της Μυθω-ΔΙΑΣ, επομένως δεν φεύγουμε εκτός θέματος.
Ο συγγραφέας του παρόντος θέματος (ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ) πως θα το έθετε ίσως…;
Τωρα γιατι οι φιλοι μας οι αμερικανοι στελνουν διαστημοπλοια με Ελληνικα ονοματα και τραγουδια στο διαστημα απο την πρωτη κιολας μερα που ξεκινησαν αυτη την δουλεια ειναι λιγο περιεργο.
Γιατι δεν χρησιμοποιουν τα υπεροχα κατα τα αλλα ονοματα των αξιοπροσεχτων πολιτικων τους (και οχι μονο) που εχουν δοξασει την χωρα τους ανα τους αιωνες (καλα μην βαρατε τους αιωνες τους περνω πισω) παρακατω παραθετε ορισμενες ιδεες για ονομασιες διαστημοπλοιων
ΝΤΟΝΑΛΝΤ 11
ΤΖΟΡΤΖ ΜΠΟΥΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡ 13
ΝΙΞΟΝ 6
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΟΡΕ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ 2011 ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ Ο ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ
dimsot
ΠΑΝ ΔΕ ΑΥ ΤΟ ΓΙΓΝΟΜΕΝΟΝ ΥΠ' ΑΙΤΙΟΥ ΤΙΝΟΣ ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ. (ΠΛΑΤΩΝ)
ΤΗ ΓΗ ΑΥΤΗ ΙΔΕΙΝ ΕΙ ΤΙΣ ΑΝΩΘΕΝ ΘΕΩΤΟ, ΩΣΠΕΡ ΑΙ ΔΩΔΕΚΑΣΚΥΤΑΙ ΣΦΑΙΡΑΙ, ΠΟΙΚΙΛΛΗ ΧΡΩΜΑΣΙ ΔΙΕΙΛΛΗΜΕΝΗ....
~ΗΩ ΣΚΟΤΟΣ ΕΜΟΝ ΦΑΟΣ~