ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Καλυτερος κοσμος?? - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Καλυτερος κοσμος?? - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

ahlobar31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
11/10/2011, 06:01:13
Αγαπητέ Notirk, επειδή απ' ό,τι βλέπω η διαδικασία της παράθεσης σε δυσκολεύει με αποτέλεσμα να γίνεται κάπως δυσνόητο το μήνυμα στο οποίο παραθέτεις κάποιο απόσπασμα από τα γραφόμενα συνομιλητή σου, επέτρεψε μου να σου δώσω μια μικρή βοήθεια.

Στην φόρμα συγγραφής του μηνύματος κλικάρεις στο εικονίδιο οπότε εμφανίζεται ο κώδικας:

[quote][/quote]

Μπορείς λοιπόν να κάνεις copy - paste το μέρος του μηνύματος ενός συνομιλητή σου, το οποίο θες να σχολιάσεις, και να το περικλείσεις μέσα στα tags:

Δηλαδή:

[quote]απόσπασμα μηνύματος προς παράθεση[/quote]

Στην συνέχεια γράφεις τις δικές σου απόψεις έξω από τα tags του κώδικα, δηλαδή:

[quote]απόσπασμα μηνύματος προς παράθεση[/quote]

δικό σου μήνυμα

Ελπίζω να βοήθησα.

In anticipation of my resurrection...

NotirkΜέλος
11/10/2011, 06:42:19
-Dying Incubus,σ'ευχαριστω για την διορθωση,και ζητω συγνωμη απο τους συνδικτυους αν τους δυσκολεψα.Αλλα τι να τους δυσκολεψα...
εδω με την ανορθογραφια μου ,τους εχω βγαλει τα ματια

11/10/2011, 07:00:36
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αγαπητέ.
Εάν σε απασχολεί το ζήτημα της ορθογραφίας - προσωπικά δεν πιστεύω ότι μετράει τόσο η εικόνα ενός γραπτού αλλά η ποιότητα που αυτό έχει και τα πιθανά διδάγματα κι ερεθίσματα που μπορεί να προσφέρει - θα μπορούσες να γράφεις τα μηνύματα σου σε ένα φύλλο του Word όπου έχει αυτόματο ορθογράφο κι ύστερα να το κάνεις copy - paste στην Φόρμα Συγγραφής μηνυμάτων εδώ.

In anticipation of my resurrection...

11/10/2011, 09:05:28
quote:

Φυσικα και με καλυψες απο αυτη τη σκοπια.Πανω σε αυτο εχω να ρωτησω:θα ειναι συναινετικος ο βιασμος?

τι ειναι αν-ηθικο?

Δεν κατάλαβα την ερώτησή σου φίλε μου!
Πάντως βιασμός και συναίνεση δεν πάνε μαζί...

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...

Edited by - Εαρινός on 11/10/2011 09:06:27

ahlobarΜέλος
12/10/2011, 03:01:01
εννοω αν θα υπαρχει αντιδραση..

τι ειναι αν-ηθικο?

12/10/2011, 10:55:42
quote:

εννοω αν θα υπαρχει αντιδραση..

τι ειναι αν-ηθικο?

Καλημέρα φίλε μου...
Ιστορικά αν το δούμε το θέμα , κανένας άνθρωπος ως μονάδα δεν αντέδρασε αλλα ενετάχθη σε ομάδες και εκεί υπήρχε πάντα κάποιος αρχηγός .... κάποιος αρχηγός που έπιανε τον σφυγμό της μάζας και μιλούσε σε αυτήν , στην συλλογική ψυχή της μάζας!
Πάντα δε αυτές οι μάζες ήταν ετερογενείς ταξικά..μορφωτικά..νοητικά και ψυχικά...ωστόσο υπήρχε μια μεγάλη ομογένεια χρονική της στιγμής!
Κοινά προβλήματα , φόβοι , ανησυχίες ..αντίπαλοι...κοκ...έφερναν κοντά ετερογενή άτομα και συνέθεταν μια ομάδα με κοινό παλμό και κατανόηση του ενός προς τον άλλο...ενδυναμώνοντας αυτή την συλλογική ψυχή και επιδίωξη της ομάδας...
Αυτό όμως , στην παρούσα φάση ΔΕΝ υπάρχει...προφανώς δεν είναι επιθυμητό για κάποιους λόγους που δεν γνωρίζω ή δεν υπάρχει κάποιος να το αναλάβει και να το υλοποιήσει...
Το υλικό -αγανακτισμένοι άνθρωποι- ασφαλώς και υπάρχει αλλα διάσπαρτο...και πολύ φοβισμένο και αλλοίμονο αν αυτό το "διάσπαρτο ψυχολογικό υλικό" βρεί τον τρόπο να συγκροτήσει μια συλλογική ψυχή και να καθοδηγηθεί...τα αποτελέσματα θα ήταν καταλυτικά!
Ωστόσο , για λόγους που δεν γνωρίζω αυτό δεν επιχειρείται ... προφανώς διότι οι δυνητικοί εμπνευστές του δεν έχουν εναλλακτική λύση και φοβούνται την μετέπειτα αντίδραση αυτού του "υλικού" που προανέφερα .... εναντίον τους , διότι το όραμα που θα δώσουν και οι υποσχέσεις θα πρέπει να πραγματωθούν και εφόσον αυτό δεν επιτευχθεί αυτό θα γυρίσει ως μπούμερανγκ επάνω τους...
Σκόρπιες κουβέντες απλά υπάρχουν εν είδει εντυπωσιασμού και τίποτ'αλλο...
Οπότε , ο βιασμός του-διάσπαρτου-κοσμάκη θα υλοποιηθεί με σταθερό και αργό τρόπο και οι όποιες αντιστάσεις θα είναι μεμονωμένες και θα συντρίβονται δια ροπάλου....επιφέροντας μεγαλύτερο φόβο και γονάτισμα , πράγμα το οποίο κατα την γνώμη μου επιδιώκεται!
Μια σκέψη είναι προσωπική , θα δούμε φίλε μου!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
ahlobarΜέλος
12/10/2011, 11:04:01
Θελω να πιστευω οτι θα ερθει η στιγμη και ελπιζω να μην αργησει που θα πουμε ολοι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ και θα υπαρξει συλλογικη αντιδραση.Ριχνωντας κυβερνησεις,διωχνωντας το ΔΝΤ δεν ξερω αλλα δεν γινεται να κατσουμε με σταυρωμενα χερια,ειδαλλως καθε Ελληνας κατω των 30 δεν θα εχει αλλη επιλογη εκτος απο τη μεταναστευση.Αν δεν εχουν κλεισει τα συνορα μεχρι τοτε..

τι ειναι αν-ηθικο?

ahlobarΜέλος
12/10/2011, 11:11:22
[quote]
Το υλικό -αγανακτισμένοι άνθρωποι- ασφαλώς και υπάρχει αλλα διάσπαρτο...και πολύ φοβισμένο

Αυτι ακριβως με κανει να ππιστευω.Οτι ο κοσμος φοβαται και αν ο καθενας αρχιζει να φοβαται για την επιβιωσει του,τρομοκρατηθει στο επακρο,βλεπει το μελλον μαυρο τοτε δεν θα υοαρξει αντιπαλος ουτε τροικα ουτε κομματα ουτε συμφεροντα.

τι ειναι αν-ηθικο?

lixosΜέλος
12/10/2011, 11:35:12
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι εξελίσσεται ένα μεθοδευμένο και καλοσχεδιασμένο ξεπούλημα της χώρας και μάλιστα σε συμφέρουσες τιμές.

Αυτοί που είναι επικεφαλής είναι ένοχοι εσχάτης προδοσίας, το λιγότερο.

Δείτε παραδείγματα χειρισμών άλλων χωρών που βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια και θα καταλάβετε τι εννοώ. Πουθενά δεν γίνεται αυτό το ξεδιάντροπο ξεπούλημα! Κοιτάξτε το παράδειγμα της Ισλανδίας. Αυτό και μόνο φτάνει για να πείσει τον καθένα για το πόσο ανήθικα συμφωνημένο και προσχεδιασμένο ήταν και είναι όλο αυτό που συμβαίνει στη δική μας χώρα.

12/10/2011, 12:00:15

quote:
Εαρινος

Πάντως βιασμός και συναίνεση δεν πάνε μαζί...

Κάποτε μια κοπέλα που είχε δεσμό με κάποιο φίλο μου, τον κατηγόρησε για βιασμό.
Στο δικαστήριο ρωτήθηκε η κοπέλα (ήταν 23 ετών) πως αντικρούει τον ισχυρισμό του δράστη, ότι η συνεύρεση ήταν συναινετική.
Την ρώτησε ο συνήγορος πως βρέθηκε στο δωμάτιο, - αν πήγε με την θέλησή της – πως βρέθηκε ξαπλωμένη στο κρεβάτι , αν εξαναγκάσθηκε – απάντησε όχι - , πως βρέθηκε χωρίς παντελόνι, - αν γδύθηκε υπό απειλή όπλου, - απάντησε όχι – και στο τέλος ρωτήθηκε αν έγινε χρήση φραστικής βίας.

Ρωτά ο συνήγορος.
“Σε απειλούσε φραστικά, σου έλεγε κάτι όταν σε βίαζε όπως λες.

Η απάντηση της κοπέλας
Ναί! Ναι βεβαίως. Μου έλεγε συνεχώς “ κουνήσου μωρηηηή”

Αυτός τι είναι βρε Εαρινέ , αν δεν είναι .... “συναινετικός”... βιασμός?

lixosΜέλος
12/10/2011, 12:14:46
Αυτό δεν είναι βιασμός. Είναι συναινετική ερωτική συνεύρεση. Και η Ελλάδα συναινετικά την έπαθε....

(Και μετά είπες καταλήξανε στα δικαστήρια;;; Και ο δικαστής; δεν την παρέπεμψε σε ψυχίατρο;;)