ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περι Ενθεογενών/"Ψυχεδέλειας":Ωδή προς Όλους - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Περι Ενθεογενών/"Ψυχεδέλειας":Ωδή προς Όλους - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Xotchipilli261 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
PARADEISOSΝέο Μέλος
12/11/2007, 06:31:08
φιλε seirios

Σε καταλαβαινω απολυτα σε αυτα που λεω ειλικρινα.

και καποτε βασανιζομε με τα ονειρα μου γιατι οπως λες,μετα οταν δεις ξεριες και περιμενεις οτι κατι θα συμβει.

ποσες φορες οταν ειδα ενα ονειρο ,καθομουν τις νυΧτες Χωρις να κοιμαμε και να σκευτομε συνεΧως το ονειρο που ειδα και να ξερω οτι σιγουρα κατι θα συμβει.

και εμενα τις πρωτες μερες που ειΧε πεθανει ενας αγαπημενος φιλος μου εκλεγα ολοι μερα δεν σταματαγα και μεσα στες 40 μερες οπως λες και εσυ ηρθε και μου ειπε καποια πραγματα και μου ειπε οτι καθε μερα ειναι διπλα μου και με ακουει και οτι πρεπει να φυγει να παει καπου .και την επομενη μερα με παιρνει τηλεφωνο η κολλητη μου και μου λεει οτι ενιωθε συνεΧος διπλα τις τον φιλο μας και δεν κοιμηθηκε καθολου και τον ειΧε δει και ονειρο πριν.

ακομη ερθε μια μερα και μου εδειξε ποιους ανθρωπους πρεπει να αποφυγω .ηρθε στο ονειρο μου και στεκοταν διπλα απο καποιους γνωστους μου και τους εβλεπε με θυμο και οταν με εβλεπε εμενα σαν να μου ελεγε δεν ειναι καλοι αυτοι οι ανθρωποι .δεν μου μιλουσε αλλα καταλαβαινα ολα οσα ηθελε να μου πει.και οντος ανακαλυΥα μετα οτι αυτοι οι ανθρωποι με κατηγορουσαν πισω απο την πλατη μου.

και το ιδιο ονειρο ειδε παλι η κολλητη μου μα τον φιλο μας ,στα ιδια ατομα να τους ριΧνει πετρες.και οταν μου τα ειΧα Χασει.

καποτε να σου πω τι μου εΧει συμβει.
Μια μερα ειδα μεσα στο σπιτι τις γιαγιας μου γατους πολλους.
και οταν βλεπω γατους ειναι σιγουρο οτι καποιος θα πεθανει.και ιδικα οταν τους βλεπεις σε καποιο συνγκεκριμενο σπιτι συμαινει οτι σε εκινο το σπιτι θα γινει.

Το πρωι που το ειΧα δει ειΧα παει στην γιαγια μου και της το ειπα κλεγοντας.και μου λεει μην το σκευτεσε δεν θα γινει τιποτα.
ΕΧεις τον λογο μου για ενα μηνα δεν εφυγα απο εκει καθε μερα μετα που εφευγα απο το κολλεγιο πηγαινα εκει δεν τους αφηνα να φυγουν απο το σπιτι μονοι τους επρεπε να πηγαινω και εγω.οΧι γιατι αν γινοτανε κατι θα τους εσωζα αλλα ενιωθα οτι μπορουσα να κανω κατι να βοηθησω.

Μια μερα μονο ειΧα ληΥη για να παω σε ενα μαθημα απογευματινο και ειΧα πει τις γιαγιας μου σε παρακαλω μην πατε πουθενα Χωρις εμενα.
το απογευμα με περνει τηλεφωνο ο πατερας μου και μου λεει ο παππους σου επαθε ατυΧημα με το αυτοκινητο.

εκεινη την ωρα που το ακουσα ενιωθα σαν να επεσε η γη κατω απο τα ποδια μου .ειΧα παγωσει .ενιωθα ακομη εγω εφτεγα που δεν ειμουνα εκει,αλλα τι να κανουμε οταν ειναι να γινει κατι δεν μπορεις να κανεις τιποτα.

και με αυτα που βλεπω οπως και εσυ βασανιζομε παρα πολυ.

το επσαξα αυτο που μου συμβαινει και καποιος ιδικος (πηγα σε δυο τρεις ,που ασΧολουνται με τετοιου ειδους)μου ειπαν οτι ειναι Χαρισμα και οτι εΧο πολυ ενστικτο.

ετσι και εσυ φιλε μου εΧεις το ιδιο πραγμα.

καποιες φορες να σου πω την αληθεια νιωθω ωραια που μπορω και εξηγω τα ονειρα μου και εΧω καποιο ενστικτο γιατι μπορω και λεω στους δικους μου και στους γνωστους μου και τους εξηγω τα δικα τους ονειρα που βγαινουν πραγματικοτητα(καλα ονειρα οΧι αυτα που βλεπουμε εμεις)και βλεπω την Χαρα και την αγωνια να μαθουν τι θα τους συμβει.

να σου πω και κατι αλλο μια μερα ειΧε ερθει μια φιλη μου και μου λεει ΄΄
ειδα ονειρο να κραταω μαΧαιρι και να περπαταω με αυτο και σε μια φαση μου λεει μου επεσε κατω και το πηρα παλι πισω

και της λεω εγω

προσεΧε γιατι θα Χτυπησης.και αυτη μου λεει ναι καλα τωρα που θα σε πιστεΥω .

και την ιδια μερα με περνει τηλεφωνο και μου λεει εσπασε το ποδι της ,ειΧε πεσει απο καποια σκαλια .

Σε καποιους ανθρωπους φυσικα τα ονειρα για αυτους δεν εΧουν νοημα και ουτε ειναι προφητικα ειναι απλα καποια πραγματα που βλεπουν κατα την διαρκεια της προηγουμενης μερας η καποιες ανυσηΧίες τους και ακομη καποια ονειρα φαντασιας Χωρις κανενα νοημα.και δεν ειναι πολυ που μπορουν να σε καταλαβουν σε αυτο το θεμα,γιατι αυτα που βλεπεις ειναι μοναδικα και ειναι βγαλμενα απο την ΥυΧη σου και κανενας δεν μπορει να τα επεξηγηση οσο εσυ που τα βλεπεις και τα νιωθειω τοσο εντονα σαν να ειναι πραγματικα οπως λες.και σε καταλαβαινω παρα πολυ.

ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΦΙΛΕ SEIRIOS 12α