ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΓΕΝΙΚΗ "ΣΑΛΑΤΑ" ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ - "Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων...

- ΓΕΝΙΚΗ "ΣΑΛΑΤΑ" ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ - "Μουσείο" Απολιθωμένων Θεμάτων/Συζητήσεων...

amalia52 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
astral-projectΜέλος
29/05/2004, 10:49:23
αληθεια, εισαι σιγουρος οτι αυτο ειναι το ip μου και οχι το δικο σου?

------------------------

spiritΜέλος
29/05/2004, 12:56:18
Τ α αστεια οταν δεν ειναι αποκριατικα ειναι ασφαλως κακογουστα,για αυτο παρε το εφεφαντακι σου και περπατα!
ΟΜ

bodarkΜέλος
29/05/2004, 13:58:57
ΟΚ!!! μην βαράτε όλοι μαζί... Το κατάλαβα το λάθος μου και θα προσπαθήσω να επανορθώσω. Όντως όπως είπε και ό φίλος μου ο ευλογητός ''που καλά θα έκανε να μην έχωνε την μύτη του παντού'' τα θέματα τα πήρα απο το supernatural.gr έχει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το υπερφυσικό. Επίση δεν ήθελα να κάνω τον πάνσοφο αλλά απλά ήθελα να ανοίξω καινούρια θέματα που μου κινούσαν το ενδιαφέρον. Θα παρακαλούσα να με συγχωρέσετε για το λάθος μου αυτό.

Φιλικά Bodark!

--------------
Αν δεν μπορώ να κάνω κάτι καλό γι'αυτόν τον κόσμο, τότε δεν αξίζει να ανοίκω σε αυτόν.

CYBERMASTERΜέλος
29/05/2004, 14:37:53
quote:
ο ευλογητός ''που καλά θα έκανε να μην έχωνε την μύτη του παντού''

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΥΛΟΓΗΤΟΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΛΙΝΚ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΙΠΕ!!!

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

bodarkΜέλος
29/05/2004, 14:40:24
quote:

o bodark απ οτι φαινεται, εκανε αντιγραφη και επικοληση το αρχικο κειμενο του θεματος απο το site http://www.supernatural.gr/news_katagogi.htm

ουτε τον τιτλο δεν αλλαξε...

Καλο θα ηταν,απο εδω και περα,οποιος θελει να παρει κατι απο μια πηγη να αναφερει οτι αντεγραψε το συγεκριμενο κομματι απο το βιβλιο η site κτλ

ΦΙΛΙΚΑ,Ευλογητος

Συγγνώμη Ευλογητέ θέλω να σε ρωτήσω κάτι, τι προσπαθείς να κάνεις με το να με επικρίνεις; εντάξει το εμπεδώσαμε ότι τα θέματα τα πήρα απο ένα site με αντιγραφή επικόληση αλλά μάλλον εσύ προσπαθείς να με μειώσεις απέναντι στους υπόλοιπους, και μην πεις ότι ήση μειώθηκα αλλά σε όλα μου τα topics έπρεπε να πεταχτείς και να ναφέρεις τον αριθμό των θεμάτων ευτυχώς δεν πρόλαβες και σε πολλά να το κάνεις αυτό. αλλά άλλη φορά σε παρακαλώ να μην ξαναγίνει

Φιλικά Bodark

-------------
Αν δεν μπορώ να κάνω κάτι καλό για αυτόν τον κόσμο, τότε δεν αξίζει να ανοίκω σε αυτόν.

CYBERMASTERΜέλος
29/05/2004, 14:57:50
ΦΙΛΕ BORDAK Ο ΕΥΛΟΓΗΤΟΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΑΠΛΩΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΗΘΕΛΕ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ!!!

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

29/05/2004, 15:30:25
ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ AN ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΚΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ.

Δεν ηθελα να σε προσβαλω,αλλα ανοιξες 12!!! θεματα σε μια διαρκεια μισης ωρας.
Τα περισοτερα απο αυτα,υπαρχουν διπλα και τριπλα.
Χρησιμοποιησε αλλη φορα την αναζητηση στο πανω μερος της σελιδας.
Τα προηγουμενα θεματα που ασχολουνται με το ιδιο θεμα,μπορει να ειναι αρκετα κατατοπιστικα με μεγαλο ευρος πληροφοριων οππως αυτο της αστρικης προβολης 1 που καταλαμβανε 20+ σελιδες αν δεν κανω λαθος.
Επισης,θα πρεπει να αναφερουμε την πηγη πληροφοριων μας ιδιαιτερα αν εχουμε παρει το κειμενο αυτοτελες γιατι μπορει να κατηγορηθεις για παραβιαση δικαιοματων.Δες στο κατω μερος των ιστιοσελιδων που εχουν τον υπερσυνδεσμο "copyright".
Ισως δεν επρεπε να σου μιλησω με αποτομο τροπο.

(και θα μπορουσα να κανω σχολια και στα 12 θεματα που ανοιξες,γιατι κλειδωθηκαν αρκετη ωρα αργοτερα...)

Τελος,για να ειμαι στο θεμα,δεν νομιζω να προκυψαμε απο τον μυρμυγκοφαγο.
Πες και συ την γνωμη σου.Χρησιμοποιησε την δικη σου σκεψη και οχι των αλλων.

Και παλι συγνωμη.

ΦΙΛΙΚΑ,Ευλογητος

bodarkΜέλος
29/05/2004, 15:44:09
Ωραία αφού πιστεύω πως λύθηκε η παρεξήγηση, ας μπω στο θέμα κι εγώ.

Εγώ ποτέ δεν θα υποστήριζα στη ζωή μου ότι καταγόμαστε απο τον μυρμιγκοφάγο, πρώτον γιατί δεν μοιάζουμε καθόλου με αυτόν ούτε εξωτερικά ούτε και η συμπεριφορά μας είναι ίδια. θα μπορούσα όμως να πιστέψω κάλλιστα ,αν δεν ήμουν καλός χριστιανός, ότι καταγόμαστε απο τον πίθηκο.
----
Ελπίζω να λύθηκε το θέμα με τις αντιγραφές και ελπίζω να μην ξανασυζητηθεί το θέμα αυτό, εκτός και αν πάλι το ξανακάνω εγώ η κάποιος άλλος.
----
Και κάτι άλλο, γίνεται να σβηστούν τα άλλα θέματά μου που είναι κλειδωμένα; να διαγραφούν;
----
Φιλικά Bodark!!!
----

Αν δεν μπορώ να κάνω κάτι καλό γι'αυτόν τον κόσμο, τότε δεν αξίζω να ανοίκω σε αυτόν.

Edited by - bodark on 29/05/2004 15:48:38

29/05/2004, 16:00:10
Καλο θα ηταν να διαγραφουν,αφου το επιθυμεις και συ καθως καταλαμβανουν και χωρο.

Σβηνονται,σβηνονται,μου εχει σβησει και μενα 1 ο admin και τωρα δεν μπορω να το βρω για να παρω τις πληροφοριες που ειχα παραθεσει..

θα ψαξω για παραπανω πληροφοριες σχετικα με το πως τεκμηριωνει την αποψη του ο καθηγητης και θα επανελθω στο θεμα

ΦΙΛΙΚΑ,Ευλογητος

come to meΝέο Μέλος
02/06/2004, 20:21:51
ΙΛΕΟΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΜΥΡΜΗΓΚΟΦΑΓΟ!!!!!

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΤΑΓΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΜΥΡΜΗΓΚΙ.

ΜΥΡΜΙΓΚΟΦΑΓΟ....

ΦΙΛΙΚΑ COME TO ME!!!

Edited by - come to me on 02/06/2004 20:23:52

ZoZe3hpΜέλος
02/06/2004, 20:27:37
quote:

Γνωρίζαμε μέχρι σήμερα πως ο άνθρωπος είχε πρόγονο και κοντινότερο συγγενή τον Ουρακοτάγκο. Καθηγητής από την Αγγλία έρχεται να ανατρέψει με την έρευνά του τις μέχρι χθες πεποιθήσεις αιώνων λέγοντάς μας ότι ο άνθρωπος κατάγεται από τον μυρμηγκοφάγο. Εκείνοι που γνωρίζουν με τι μοιάζει το πλάσμα αυτό καλώς και κρατάνε τις επιφυλάξεις τους.

Έρχεται όμως ο καθηγητής (Malcolm Ferguson Smith για την ιστορία) να μας βεβαιώσει ότι ο άνθρωπος έχει περισσότερα κοινά γονίδια με τον μυρμηγκοφάγο απ΄ ότι με οποιοδήποτε άλλο πλάσμα επάνω στη Γη. Ο μυρμηγκοφάγος, λέει ο καθηγητής, εμφανίστηκε στον πλανήτη 95 εκατομμύρια χρόνια πριν από τον πίθηκο, ενώ ο μακρινός ξάδελφός μας, ο Homo Erectus, πριν από δυο εκατομμύρια χρόνια. Ενδιαφέρον...

φιλε BODARK συμφωνω απόλυτα μαζί σπυ εχείς πολύ σωστή άποψη...!!!

ΦΙΛΙΚΑ
ZοΖe3hp

14/06/2004, 19:00:04
quote:

ο άνθρωπος κατάγεται από τον μυρμηγκοφάγο...

Αποκλείεται! Πως έχουμε κοινά γονίδια με τον μυρμηγκοφάγο και ο φαινότυπος μας είναι εντελώς διαφορετικός;

Φιλικά, Νότης Σκορπιός!

Κι όμως η γη γυρίζει...(φράση με νόημα μεγάλης διαχρονικότητας!)

Edited by - Σκορπιός Νότης on 14/06/2004 19:03:47