- ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Αγαπητέ μου Εαρινέ, δεν διαφωνώ όταν σου προτεινω να διαβάσεις, καποια απο τα βιβλία της Αγίας Γραφής...Απλά, θα δεις αλλοιώς το θέμα...
Να έχεις άποψη, που λέμε...
Την Αγία γραφή φίλε μου μπορώ να πώ ότι την έχω διαβάσει αρκετά -μολονότι δεν είμαι και ο καλύτερα γνώστης της- και μπορώ να σου πώ , ότι αποτελεί -κατα κάποιο τρόπο- οδηγίες προς ναυτιλομένους..με την έννοια του ότι παροτρύνει -εκτός των άλλων- τον άνθρωπο να ακολουθήσει έναν ηθικό προστακτικό κώδικα και εφόσον τον ακολουθήσει θα είναι ένας καλός άνθρωπος , με αγάπη και σεβασμό...υποτίθεται πάντα!
Τι να σου πώ ρε Βαγγέλη , τόσες φορές τα έχουμε ξανα-πεί και πάντα καταλήγουμε να βριζόμαστε και να θυμώνεις και να θεωρείς ότι το παίζω έξυπνος και ότι θέλω να σε "μειώσω" , μολονότι καμμιά τέτοια επιθυμία και σκοπό έχω...
Δεν έχει καμμιά θεματική γνώση του υποκειμένου άνθρωπος και των λειτουργιών του ... τόσες φορές το έχω πεί...και είναι σαν κάποιον που θέλει να επισκευάσει ένα αυτοκίνητο ή να πάρει μέρος σε μια συζήτηση σχετική ... ενώ δεν γνωρίζει τίποτα για τις μηχανές και τα κομμάτια-στοιχεία που την απαρτίζουν..
Οκ...δεν θέλεις να το καταλάβεις..αλλα δεν φταίω εγώ γι'αυτό..!![]()
soul