- Ελληνισμός vs Εβραισμός- η αιώνια μάχη - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Κάνεις λάθος όσον αφορά το Falmerayer. Στην εποχή του συνάντησε αντίδραση διότι την εποχή εκείνη ήτεαν σε έξαρση το φιλλεληνικό κίνημα, και πράγματι το οι θεωρίες του γρήγορα αποδείχτηκαν λανθασμένες. Παρ'ολα αυτά, σήμερα η θεωρία του τείνει να γίνει αποδεκτή! Θα με εν΄διέφερε πολύ να μάθω πιο είναι ''το πλήθος των σωστών στοιχείων που βρήκε απο την έρευνα του σε όλη τη χώρα'' κατα τη γνώμη σου. Λίγο ο Falmerayer,λίγο η <<Μαυρη Αθηνά>>, λίγο οι ταινίες του Εβραιοκρατούμενου Hollywood και λίγο η ανθελληνική προπαγάνδα των Σκοπίων, σε λίγο όλος ο κόσμος θα πιστεύει πως εμείς οι Έλληνες δεν είμαστε παρά ένας λαός χωρίς καμία σχέση με τη γενιά του Περικλή και του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Είμαι ρεαλιστής. Δεν αμφιβάλλω πως το αίμα μας έχει επιμιχθεί δια μέσου των αιώνων με αυτό άλλων λαών και ότι δεν είναι το ακριβώς το ίδιο με αυτό που κυλούσε στις φλέβες των αρχαίων μας προγόνων, αλλά ούτε δέχομαι πως εμείς οι σύγχρονοι Έλληνες δεν έχουμε καμία σχέση με τους μεγάλους μας προγόνους. Αυτή είναι η Σιωνιστική προπαγάνδα, που πάντα προσπαθούσε να σπιλώσει με κάθε τρόπο την Ελλάδα και τον Ελληνισμο! Έχουν όμως γνώση οι φύλακες... Η δήλωση Κίσινγκερ ΕΓΙΝΕ. Απλά όταν ο εν λόγω αρχισιωνιστής αντιλήφθηκε το σάλο που προκάλεσαν τα λόγια του και οτι ο κόσμος δεν ήταν έτοιμος(ακόμα) να δεχτεί κάτι τέτοιο για τους Έλληνες, έσπευσε να διαψεύσει το οτι δήλωσε κάτι τέτοιο. Και επειδή το σύνολο των ΜΜΕ βρίσκεται στα χέρια των Σιωνιστών, σεν δυσκολεύτηκε να γίνει πιστευτός. Για πές μου φίλε lamogio μια απόδειξη για το οτι ο Κίσινγκερ δεν δήλωσε κάτι τέτοιο... Και σε διαβεβαιώ οτι τα άτομα που ανέφερα προηγουμένως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΤΥΧΟΝΤΕΣ ειδαλιώς κανείς δεν θα ασχολούνταν μαζί τους... Είναι Σιωνιστές των οποίων ο λόγος έχει βαρύτητα και κατείχαν σημαντικότατες θέσεις. Όταν ο Κίσινγκερ έκανε την εν λόγω δήλωση η Ελληνική κυβέρνηση δεν τόλμησε να πει οτιδήποτε, και ήταν αυτή που διέψευσε πρωτη την αλήθεια της δήλωσης, προς χάριν των καλών σχέσεων Ελλάδας-ΗΠΑ. Σου λέει τίποτα αυτό?
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ' ΑΙΔΗΣ
quote:
Η δήλωση Κίσινγκερ ΕΓΙΝΕ.
1ος αναπόδεικτος ισχυρισμός.
quote:
Απλά όταν ο εν λόγω αρχισιωνιστής αντιλήφθηκε το σάλο που προκάλεσαν τα λόγια του και οτι ο κόσμος δεν ήταν έτοιμος(ακόμα) να δεχτεί κάτι τέτοιο για τους Έλληνες, έσπευσε να διαψεύσει το οτι δήλωσε κάτι τέτοιο.
2ος αναπόδεικτος ισχυρισμός, συν ότι ισχυρίζεσαι στα σοβαρά ότι
ξέρεις τι ακριβώς σκεφτόταν ο Κίσινγκερ.
quote:
Και επειδή το σύνολο των ΜΜΕ βρίσκεται στα χέρια των Σιωνιστών,
σεν δυσκολεύτηκε να γίνει πιστευτός.
3ος αναπόδεικτος ισχυρισμός.
quote:
Για πές μου φίλε lamogio μια απόδειξη για το οτι ο Κίσινγκερ δεν δήλωσε κάτι τέτοιο...
Λογικό σφάλμα: Το βάρος της απόδειξης πέφτει σε αυτόν που κάνει
τον ισχυρισμό, όχι σε αυτόν που τον αρνείται.
Εν πάσει περιπτώσει,
http://www.iospress.gr/ios2001/ios20010401b.htm
(ο lamogio έκανε ένα μικρό λάθος, η "δήλωση" εμφανίζεται πρώτη
φορά στην "Ελευθεροτυπία" και όχι στον "Ταχυδρόμο")
quote:
Το κακό είναι ότι όταν χρειάζεται να εντοπίσει κάποιος εχθρούς ποτέ δεν τους αναζητά εκεί που πρέπει.
Απόλυτα σωστή.
quote:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΝΟΥΚΑ!!!!
Λες για τη γιορτή τους; Που γιορτάζουν την νίκη των Μακκαβαίων απέ-
ναντι στους Έλληνες δυνάστες που τους άλλαξαν με το στανιό θρησκεία
και τους απαγόρεψαν να μιλάνε τη γλώσσα τους, χώρια την τυπική
ελληνική αβροφροσύνη απέναντι στους ηττημένους (i.e. σκοτώνουμε-
όσους-άντρες-βρούμε-μπροστά-μας-και-πουλάμε-όλα-τα-υπόλοιπα-
για-σκλάβους);
Α, ξέχασα. Εμείς ποτέ δεν "κατακτήσαμε". Μόνο εκπολιτίζαμε.
quote:
Γιατι ΥΠΑΡΧΕΙ ανθελληνισμος....Αν δεν γνωριζεται μην μιλατε!!!
Παρομοίως. Μάθε πέντε πράγματα. Ξεκίνα από το την ελληνική
ορθογραφία. Άκου "γνωρίζεται". Μου κάνει εντύπωση που σχεδόν
μόνο "Ελληναράδες" κάνουν αυτό το λάθος.
quote:
ΆΡΘΡΟ ΕΝΟΣ ΡΑΒΙΝΟΥ
Γκουχ γκουχ. Θες να πεις ενός επαγγελματία συγγραφέα που μεταξύ
άλλων έγραψε τη βιογραφία των Ρότσιλντ. Ρε μανία με τους Ραβίνους!
Εν πάσει περιπτώσει, μου κάνει φοβερή εντύπωση η ηλιθιότητα των
αντισημιτών, που σε ένα ημιχιουμοριστικό κείμενο που επισημαίνει
ξεκάθαρα πόσο σχιζοφρενικό είναι να μισείς τους υπεύθυνους του μισού πολιτισμού σου, αυτοί διαβάζουν μια ομολογία.
Δεν κρατάω αρχείο αλλα θυμόμουνα καλά οτι αυτή η ιστορία της δήλωσης γιγαντώθηκε το 97.
Σχώρα με που δε διαβάζω Ελεύθερη Ωρα, Δικαίωμα, Χρόνο της Κομοτινής και άλλα τέτοια έγκυρα έντυπα
Οσο για τον Ιάκωβο, δεν έχω καμμιά διάθεση να με αναγορεύσει κανείς σε υπερασπιστή του αλλά αν διαβάσει κανείς προσεκτικά το βιβλίο του θα δει οτι όχι μόνο δεν είναι για πέταμα αλλά μπορεί και να ανοίξει και κανενός τα μάτια.
ΤΣΟΝΤΑ:
Αν είναι να γίνει αντιπαράθεση σε επίπεδο ραβίνων, πάει το γλυκό.
Τότε να επικαλεστούμε και τις κατά καιρούς δήλώσεις των δικών μας "ραβίνων" (παπάδων, επισκόπων κλπ) και να ανεβάσουμε το θέμα σε υψηλά επίπεδα...
Edited by - lamogio on 23/08/2004 19:36:40
Άνοιξες αυτό το θέμα για να εξετάσεις αν η υποτιθέμενη πνευματική θέση του "Ελληνισμού" αντιτίθεται σε αυτήν του "Εβραϊσμού". Δήλωσες μὀνος σου οτι δεν θες να ακούσεις για συνομοσίες, αλλά για την σύγκριση δύο υποτιθέμενων διαφορετικών κοσμοθεωριών.
Αυτά ήταν τα δικά σου λόγια:
quote:
Δεν θα ήθελα το παρόν topic να αναλωθεί σε ανούσιες συνομωσιολογικές συζητήσεις περι προσπαθειών των Εβραίων να κυριαρχήσουν στον κόσμο (εξάλου απο όσο είδα αυτό αποτελεί ήδη θέμα άλλου topic) Το ερώτημα μου είναι συγκεκριμένο. Αποτελούν ο Ελληνισμός και ο Εβραισμός τα δυο Αντίθετα, προορισμένα απο μια Ανώτερη δύναμη να αντιμάχονται αιώνια?
Από τότε εσύ και οι ομοϊδεάτες σου μας έχουν φλομώσει στη σνομωσιολογία, τί είπε ο Κίσσιγκερ, ο Μπεν Γκούριον, και ο ραββίνος της περιφερείας σας.
Δεν ξέρω αν αυτή η ασυνέπεια στην ίδια σου την θεματολογία γίνεται επίτδες, ή όχι, ελπίζω πώς όχι, αρκετά troll έχουμε εδώ μέσα ήδη.
Όμως ΚΑΝΕΙΣ σας δεν έχει μπορέσει να δώσει εναν ορισμό στην πνευνματική έννοια "ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ", χωρίς να ανατρέξει σε πολιτική και στα γνωστα κλαψουρίσματα.
Η Zadok πολύ καλα είπε οτι για να εξετάσεις το θέμα, πρέπει πρώτα να ορίσεις ΤΙ σημαίνει "Ελληνισμός" όπως επίσης και ΤΙ σημαίνει "Εβραίσμός". Αυτό ΔΕΝ έχει γίνει ακόμα, και όπως είπα αμφιβάλλω αν θα γίνει ποτέ, γιατί δεν νομίζω οτι οι όροι αυτοί έχουν σηματική έννοια έξω από το πολιτικό πλαίσιο, το οποίο ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΕΔΩ.
Σας το βάζω λοιπόν ΠΡΟΚΛΗΣΗ εδώ, κύριοι. ΧΩΡΙΣ να πείτε την λέξη "Εβραίος", τί σημαίνει Ελληνισμός για εσάς;;
Άν μπορείτε , δηλαδή, να το ορίσετε, γιατί δεν πιστεύω οτι μπορείτε!
Άντε, καλή προσπάθεια.
====
Χερμες,
Σε παρακαλώ να μήν φέρεις άλλες "αποκαλύψεις" εδώ στο θέμα, όπως απειλείς να κάνεις, γιατί είναι εντελώς εκτός θέματος. Υπάρχει ένα εξαιρετικό θεματάκι στο esoterica, Είναι οι Εβραίοι εχθροί της Ανθρωπότητας (Ο Καιζέρ το βρήκε ήδη), και οι "αρχαιοναζί" μπορούν κάλλιστα να καταθέτουν τις απόψεις τους εκεί, άντε το πολύ-πολύ να δίνουν και κανα λίνκ. Θα σε παρακαλέσω επίσης να σβήσεις το μύνημά σου, γιατί δεν ανοίκει σε αυτό το τόπικ, βάλτο αν θές στο άλλο.
Θα παρακαλέσω ΙΔΙΑΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ από την συντονιστική ομάδα στο παρόν τόπικ, να μήν παραβιαστούν οι κανόνες, αφού αυτό το τόπικ θέλει μάλιστα να στεγάζεται και στη <<ΓΝΩΣΗ>>.
Το επίπεδο του esoterica έχει πέσει αφάνταστα χαμηλά (για να μην το πώ Ελληνικότερα), αν αυτό δεν πειράζει κανέναν, πείτε μου το, να μπώ και εγώ στο μπούγιο.
Κ.
quote:
Πότε τελοσπάντων οι Έλληνες θα καταλάβουν ότι πρέπει να είναι περισσότερο μαχητικοί;
Ο Ελλήνας, ΓΙΝΕΤΑΙ πιο αποτελεσματικός (μαχητικός, που λες) καθώς μαθαίνει να σκέφτεται για τον εαυτό του, και όχι να ακολουθεί νοσηρά και ψυχοτικά συστήματα που του κοτσάρουν οι διάφοροι καιροσκόποι και κερδοσκόποι "καθοδηγητές" του.
Μερικοί βέβαια τα καταφέρνουν πιο γρήγορα, άλλοι πολύ, πολύ, πιο σιγα.
====
Τώρα για αυτό το λίνκ που μας έδωσες, σαν παράδειγμα του τί καινούργιου έμαθες, τί να καταλάβουμε;; Αυτός είναι ο Εβραίος πού μας έλεγες οτι βρήκες μέσα σου;
Είναι και αυτό μέρος των "αρχαιολατρικών" φαντασιόσεων οτι οι Εβραίοι τους εξουσιάζουν σεξουαλικά;
Παράξενα γούστα έχετε, ρε παιδάκι μου, αλλα τί να πώ; ενήλικες έισαστε (ε, μερικοί τουλάχιστον), ο,τι θέλετε κάνετε --
άσχετα όμως με την όποια αρέσκεια σας στο αντικείμενο που εικονίζεται στο λινκ που μας παραθέτεις, το θεωρείς ειλικρινά σαν ουσιαστική συμβολή στο τόπικ;
quote:
Είναι και αυτό μέρος των "αρχαιολατρικών" φαντασιόσεων οτι οι Εβραίοι τους εξουσιάζουν σεξουαλικά;
Όχι βέβαια, είναι απλά ένα μέρος της πραγματικότητας που ένας άνθρωπος πρέπει να πληροφορηθεί.
αποφεύγεις για δεύτερη φορά να απαντήσεις στα επιχειρήματα μου. Επίσης, αν κατάλαβα καλά, με χαρακτηρίζεις ''αρχαιοναζί''. Δεν ξέρω απο που το συμπέρανες αυτό και ούτα θα μπω στη διαδικασία να προσπαθήσω να σου αλάξω γνώμη. Πάντως εάν οποιοσδήποτε έχει αντιληφθεί τη Σιωνιστική επίθεση εναντίον του Ελληνισμού θεωρείτε Ναζί τότε πράγματι, είμαι απο τους πιο φανατικούς. Ελληνισμός, φίλε μου, είναι η ελληνική κουλτούρα, η τέχνη, τα γράματα, ο πολιτισμός κτλ. Ελληνικό πνεύμα είναι η δύναμη αυτή που σπρώχνει τους Έλληνες σε μεγάλα πράγματα. Όταν, το 1940, ένα έθνος ουσιαστικά χωρίς στρατό, χρειάστηκε να δεχτεί την επίθεση των δύο ισχυρότερων στρατών στον κόσμο για να καταβληθεί, τους οποίους αντιμετώπισε ολομόναχο και στους οποίους προκάλεσε τεράστιες απώλειες, τότε εκεί πιστεύω οτι μιλάει το Ελληνικό πνεύμα. όπως είχε μιλήσει 2300 χρόνια πριν με τους 1000 Έλληνες που αντιμετώπισαν την επίθεση 1000000 βαρβάρων στις Θερμοπύλες. Είναι η αθάνατη εκείνε δύναμη που σπρώχνει το ελληνικό έθνος να αψηφά τους ισχυρότερους, που τόσο συχνά επιχείρησαν να το πνίξουν. Το ξέρω πως αυτοί οι ορισμοί ίσως να μην ικανοποιούν <<επιστήμονες>> όπως ο kynicos και ο junk 95 αλλά φοβάμαι πως δεν μπορώ να τους περιγράψω καλύτερα. Σας γράφω τι νιώθω για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό και η έκφραση των συναισθημάτων μου ήταν πάντα κάτι το δύσκολο... Ελπίζω τα υπόλοιπα μέλη του Forum να με καταλάβουν... Φίλε kynice, το θέμα του παρόντος topic δεν είναι πράγματι η προσπάθεια των Σιωνιστών να καταλάβουν τον κόσμο, αλλά η επίθεση του Εβραισμου ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. Όλες οι δηλώσεις που παρατέθηκαν είχαν να κάνουν με τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. Φίλε junk 95
Συγνώμη που έθιξα τον Κίσσινγκερ, αυτό το μεγάλο φιλλεληνα, που πάντοτε έκανε ότι μπορούσε για να βοηθήση την πατρίδα μας(νεκροθάφτη της Κύπρου τον βαφτίζει το αρθράκι σου). Ας σοβαρευτούμε
1) Εγώ έχω ως απόδειξη της δήλωσης του το άρθρο που παρατέθηκε στην αγγλόφωνη εκείνη εφημερίδα. Εσύ τι αποδείξεις έχεις για το οτι δεν έγινε? Διότι το άρθρο που μας παραθέτεις ούτε λίγο ούτε πολύ λέει οτι κάτι τέτοιο είναι απλά απίθανο να ειπώθηκε απο τον Κίσσινγκερ και δεν παρουσιάζει καμιά απόδειξη περί του αντιθέτου.
2) Φυσικά και δεν μπορώ να ξέρω τι είχε στο μυαλό του ο Κίσσινγκερ. Για αυτό και προσπαθώ να κρίνω με βάση τη λογική. Με δεδομένη τη στάση του απέναντι στο Κυπριακό αλλά και τη γενικότερη στάση του απέναντι στην Ελλάδα, δεν βρίσκω καθόλου απίθανο να έκανε αυτή τη δήλωση.
3) Τα ΜΜΕ είναι υπο τον έλεγχο τω Σιωνιστών. Φυσικά, αυτό είναι άσχετο με το θέμα, αλλα παρόλα αυτά θα σου δώσω αποδείξεις. Παρακάτω θα σου αναφέρω τις μεγαλύτερες εφημερίδες, τηλεοπτικά δίκτυα και περιοδικά στις ΗΠΑ και απο ποιούς ελέγχονται και θα κρίνεις μόνος σου.
Α) Τηλεοπτικά δίκτυα.
C.B.S. Ε΄λέγχεται απο τον Eric Ober που είναι Εβραίος.
N.B.C. Έλέγχεται απο τον Robert Sarnoff που είναι Εβραίος.
A.B.C.Ελέγχεται απο τον Leonard Goldenson, Εβραίο
C.N.N.Δημιουργήθηκε απο τον Εβραίο Ted Turner
Β) εφημερίδες
Washington Post ελέγχεται απο την Katherine Meyer Graham, Εβραία
Νew York Times Ελέγχεται απο τον Εβραίο Arthur Sulzberg, έχει εκδότες τους Εβραιους Max Frankel kai Joseph Lelyveld. Υπόψη οτι η οικογένεια εκδίδει άλλες 33 ε΄φημερίδες, 12 περιοδικά και διατηρεί 7 τηλεοπτικούς σταθμούς.
World Street Journal Ελέγχεται απο τον Εβραίο Peter Kahn
Γ)Περιοδικά
Times Ελέγχεται απο τον Εβραίο Gerald Levin
Newsweek Eλέγχεται απο την Εβραία Meyer Graham
U.S.NEWS AND WORLD REPORT(περίπου 2.500.000 πωλήσεις τη βδομάδα)
Ελέγχεται απο τον Mortimer Zucherman, Εβραίο.
Εντάξυ? Απέδειξα οτι τα ΜΜΕ ελέγχονται απο τους Σιωνιστές? Χρειαζόταν να τα γράψω όλα αυτά για να αποδειχτεί το αυτονόητο?
Περιμένω απαντήσεις με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ και όχι ηλίθια σχόλια για περιστασιακα ορθογραφικά λάθη ορισμένων χρηστών και κλαψουρίσματα στη συντονιστική ομάδα. Έγινα κατανοητός?
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ' ΑΙΔΗΣ
Υ.Γ. Ο Λάρυ Κινγκ τι είναι? Α, ναι, Εβραίος...
quote:
Σας το βάζω λοιπόν ΠΡΟΚΛΗΣΗ εδώ, κύριοι. ΧΩΡΙΣ να πείτε την λέξη "Εβραίος", τί σημαίνει Ελληνισμός για εσάς;;
Άν μπορείτε , δηλαδή, να το ορίσετε, γιατί δεν πιστεύω οτι μπορείτε!
Άντε, καλή προσπάθεια.
Εσύ Kynikos να βάλεις προκλήσεις στον εαυτό σου.
Τη λέξη Εβραίος θα τη χρησιμοποιεί όποιος θέλει και όσες φορές του αρέσει.
quote:Όχι, αγαπητέ, απλά δεν έιχες εκθέσει μέχρι στιγμής κανένα επιχείρημα. Μπορεί να νομίζες οτι είχες, αλλά δεν ειχες. Δεν είχες ούτε καν ορίσει τους δύο όρους που προσπαθεις να αποδείξεις "αιώνιους αντίπαλους". Πάμε παρακάτω...
αποφεύγεις για δεύτερη φορά να απαντήσεις στα επιχειρήματα μου.
quote:
Ελληνισμός, φίλε μου, είναι η ελληνική κουλτούρα, η τέχνη, τα γράματα, ο πολιτισμός κτλ. Ελληνικό πνεύμα είναι η δύναμη αυτή που σπρώχνει τους Έλληνες σε μεγάλα πράγματα.
Η κουλτούρα, η τέχνη, τα γράμματα και ο πολιτισμός δεν μου μοιάζουν σαν πράγματα που μπορούν να οριστούν σαν "αιώνιοι αντίπαλοι" από κάποια "Ανώτερη Δύναμη", δηλαδή Θεό, ακόμα και αν υποθέσουμε οτι υπάρχει τέτοια οντότητα. Εξ άλλου η ιδεα οτι κάποια Αρνητική Δύναμη μάχεται το Καλό είναι βασικά Ιουδαιοχριστιανική, όσο παράξενο και άν σου φαίνεται. Οι Αρχαίοι Έλληνες θα πέθαιναν στα γέλοια με μια τέτοια ιδέα, που δεν ανήκει καθόλου στο Ελληνικό φιλοσοφικό πνεύμα.
Βασικά, φίλε Καισερ, για να μαχηθέις τους "Εβραίους εχθρούς" που φαντάζεσαι, δανείζεσαι μια ιδέα από την παράδοσή τους, καταρίπτωντας ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ τα ίδια τα επιχειρήματά σου.
Τώρα, αν ο Κίσσιγκερ είναι καθίκι (που μάλλον είναι) ή αν οι Αμερικανο-Εβραίοι αριστεύουν στον κλάδο της δημοσιογραφίας και των δημοσίων σχέσεων, δεν σημαίνει οτι κάποιος φανταστικός "Ελληνισμός" πλήγεται από κάποιον εξ ίσου φανταστικό "Εβραϊσμο", ούτε οτι τα άτομα που ανέφερες είναι "Σιωνιστές".
Πού σου ήρθε τέτοια ιδέα; Καί έχεις και την αυθάδεια να ισχυρίζεσαι οτι τό "απέδειξες"...![]()
Μακάρι στο μέλλον να δούμε και άτομα Ελληνικής καταγωγής σε αυτές τις θέσεις, πράγμα που εξ άλλου γίνεται όλο και πιό πολύ.
Όλα τα άλλα που λες, πολύ λυπάμαι, άλλα ακούγωνται απλά σαν παράπονα οτι σε απαυτώνουν οι Εβραίοι (πράγμα που ΔΕΝ είναι αλήθεια), και όλα αυτά, μαζί με τις Εβραϊκές πούτσες που μας παραθέτει ο steelspring, έχουν καταντήσει μάλλον βαρετά.
Άν ο "Ελληνισμός" σου, όπως τον φαντάζεσαι, είναι πιά τόσο σπουδαίος, βάλτον στην πράξη με καλιτεχνικά και επιστημονικά δημιουργήματα, καί πάψε να παίζεις το θύμα, γιατί είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ανάρμοστο με το Ελληνικό φιλοσοφικό πνεύμα που ισχυρίζεσαι οτι υποστηρίζεις.
Όσο για τα "κλαψουρίσματά μου" στους συντονιστές του χώρου, έχεις απόλυτο δίκιο:- Τί μας νοιάζει αν το esoterica (ο Θεός να το κάνει) έχει γίνει αντισημιτικό κωλοχανείο;
Αφου εδώ όλα τα έχουμε "αποδείξει"...
Φίλε Καιζέρ, πριν βιαστείς να αποδείξεις τίποτα άλλο, ψάξε πρώτα να μάθεις τί σημαίνει απόδειξη, γιατί ακόμα δεν γνωρίζεις. Η μάλλον έχεις μαύρα μεσάνυχτα, για να είμαστε λίγο πιο ακριβείς.
Η έννοια "ΑΠΟΔΕΙΞΗ" είναι ξεκάθαρα ορισμένη, και φιλοσοφικά και μαθηματικά. Όταν την καταλάβεις, έστω και λίγο, συνεχίζουμε την συζήτηση.