- Σχετικά με τα ξόρκια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ssx
Το διάσημο!
Και είναι...
"Δενθ αβρώξορ κιαεδώ"
![]()
![]()

========================================================
Αγαπητέ lighti, το "Δενθ αβρώξορ κιαεδώ" ήταν μια χιουμοριστική προσπάθεια για να σου πω ότι στις Συζητήσεις του Esoterica δεν γίνεται ανταλλαγή ξορκιών, μεθόδων επίκλησης, μεθόδων "εκμάθησης" μαγείας κλπ.
Μου προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι από το μήνυμα που σου έγραψα στο θέμα που είχες ανοίξει Σχετικά με τα ξόρκια (κλίκαρε για να μπεις κατευθείαν), έμεινες μόνο στο σημείο αυτό και παρέκαμψες όλο το υπόλοιπο μέρος του μηνύματος μου στο οποίο σε ενημερώνω για αυτό που σου έχω γράψει δύο φορές έως τώρα.
Το επισυνάπτω και πάλι λοιπόν:
Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να επισημάνω ότι ο σκοπός ύπαρξης ενεργών θεμάτων σχετικά με τη μαγεία καθώς και παρεμφερών συζητήσεων (πχ επικλήσεις, ξόρκια κλπ) δεν είναι η ανταλλαγή πληροφοριών και μεθόδων σχετικά με αυτές τις δραστηριότητες αλλά για να αναπτυχθεί ένας διάλογος φιλοσοφικής χροιάς με ερευνητικό πνεύμα.
Εάν σε ενδιαφέρει λοιπόν να συμμετάσχεις σε κάποια θέματα στο πλαίσιο που σου περιέγραψα, θα μπορούσες να αναζητήσεις κάποια παλιότερα θέματα ώστε να μην έχουμε πολλά θέματα με το ίδιο θέμα συζήτησης.
Μπορείς να δεις τον τρόπο αναζήτησης των παλιών θεμάτων όπως στον περιέγραψα εδώ (κλίκαρε για να μπεις κατευθείαν).
Το θέμα αυτό λοιπόν απενεργοποιείται.

In anticipation of my resurrection...