- ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ή ΜΑΣΟΝΙΑ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Είσαι εσύ Έλληνας και δεν είμαι εγώ; Ξέρεις κι από Ελληνικά δικαιώματα;
Συνέχισε να πιπιλάς την καραμέλα...
Ήρθε κι η φιλενάδα σου με τα πολλά ονόματα. (Βλέπεις το ένα, δεν το αντέχει.)
Συνεχίστε να δούμε τί νομίζετε ότι θα κάνετε...
Υ -Γ. Μην τολμήσεις να με ρωτήσεις κάτι επ' αυτού.
Δικαίωμά μου είναι και μάλιστα Ελληνικό. Έτσι το βάφτισα. Έτσι μ' αρέσει.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit"(Whom virtue unites, death will not separate)
quote:
Λέει το μέλος Kronos22:quote:
Zadok μια και γνωρίζεις για τον Βενιζέλο, δεν μας λες και για τον Ιωαν. Καποδίστρια! Ναι βρε αδερφέ να δούμε τα στοιχεία που εργάζεσθε,
για να καταλάβουμε λίγο Σεβαστούλα το πως "βαφτίστικαν" κάποιοι τέκτονες....
Tι είναι όλα αυτά τα ανιστόριστα Σεβαστή μου;
...
Βλέπεις Σεβαστή zadok τι γράφουν τα στοιχεία σας;
Η, άλλα γράφει ο ποιητης;...
Γιατί Σεβαστή, αναστήθηκε ο Ελ. Βενιζέλος και δεν το ανακοίνωσαν;
Τσ,τσ,τσ, τι σου είναι οι τέκτονες, θαύματα κάνουν!...
Σεβαστή μην λέμε τέτοια τώρα, ξέρεις καλά την δουλειά απ'την Ρ2, το πως μεσουρανούσε στην Ιταλία και κανένας δεν τολμούσε να τη θίξει...
Δεν μου λες, το μυστικό το βρήκες;...
Είναι πολύ κρίμα, πολύ λυπηρό και πολύ αντικανονικό (σε σχέση με τους κανονισμούς του forum) όταν τα μέλη, στην προσπάθειά τους, να γελοιοποιήσουν τους συνομιλητές τους, "αποκαλύπτουν" - ή έτσι τουλάχιστον επιχειρούν να κάνουν - προσωπικά στοιχεία των "αντιπάλων" τους.
Χωρίς να έχω καμιά διάθεση υπεράσπισης της Zadok (γιατί εξάλλου;) νομίζω ότι το νέο μέλος έχει υπερβεί τα όρια και δεν έχει θέση σε ένα τέτοιο forum.
Βέβαια τους τελευταίους μήνες έχω δει πολλά άλλα τέτοια σημάδια πλήρους αγένειας και προσβολής της προσωπικότητας μελών του forum από όλες τις αυτοπροσδιοριζόμενες "αντίπαλες" παρατάξεις και αφού δεν μπορώ να κάνω πλέον τίποτε άλλο, πήρα την απόφαση, από εδώ και πέρα, απλώς να το επισημαίνω και να το απαξιώνω όταν το βλέπω.
Υ.Γ.
Ελπίζω να μην προσπαθήσει κάποιος να με κάνει να πάρω την θέση του ενός ή του άλλου. Δεν θα το κάνω και εξάλλου δεν αξίζει τον κόπο.
"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"
Σεβαστέ δεν κατάλαβα, βοηθησέ με, ποια προσωπικά στοιχειά των αντιπάλων αποκάλυψα;
Η μασονία είναι ένα ίδρυμα και σαν ίδρυμα δεν υφίσταται βλάβη και δεν θίγετε σαν άτομο...
Η "σεβαστούλα" zadok τώρα, δεν είναι αντίπαλος μου, μόνη της, με τον εαυτό της είναι, όπως αποδεικνύετε!
Σήμερα κάθισα και διάβασα λοιπόν τα όσα γράφτηκαν. Διαπίστωσα το γνωστό μένος κατά του Τεκτονικού Ιδεώδους να επαναδιατυπώνετε.
Όμως χωρίς να τεκμηριώνεται από ανθρώπους που έχουν ή είχαν βιωματική εμπειρία της Τεκτονικής Διδασκαλίας.
Απλά δηλωμένοι πολέμιοι ενός συστήματος εικάζουν και δικάζουν.
Στο πρόσωπο του Τεκτονισμού δικάζουν και όλες τις άλλες μυστικές εταιρείες.
Γιατί ; Γιατί δεν ικανοποιείται η περιέργεια τους και το εγώ τους.
Γνώστες και κριτές των πάντων οι άνθρωποι αυτοί.
Μασκοφόροι αιώνιοι που ζουν μόνο για να λοιδορήσουν.
Στην χώρα που γέννησε και σκότωσε τους Φιλοσόφους της, στη χώρα που φυλάκισε τους ελευθερωτές της, στη χώρα που πάντα όλα αναγνωρίζονται μετά θάνατον υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι.
Και μάλιστα στο όνομα τον προγόνων τους που εκτέλεσαν το Σωκράτη, που φόνευσαν τον Πυθαγόρα, που φυλάκισαν τον Κολοκοτρώνη, σήμερα δικάζουν και κρίνουν όλους τους υπόλοιπους και τους ονομάζουν Ανθέλληνες.
Δυστυχώς υπάρχουν ακόμα κάποιοι που αποδέχονται όλες τις θρησκείες, όλους τους –ισμούς, όλη την ανθρώπινη σκέψη και αυτή αναλύουν θέλοντας να πάνε ένα μικρό βήμα μπροστά.
Ποιος μπορεί να στερήσει σε κάποιον το δικαίωμα να πιστεύει σε κάποιον –ισμό ;
Ποιος μπορεί να πει ποιος –ισμός είναι ο καλύτερος ;
Ποιος μπορεί να πει «γνωρίζω την αλήθεια» ;
Κανείς ! Αυτή είναι η δική μου άποψη και αυτή καταθέτω.
Δεν θέλω και δε μπορώ να κρίνω κανένα για τις επιλογές του, όμως ζητώ να μην προσπαθήσει να με κρίνει κανείς διότι δεν έχει την αξιότητα να το κάνει.
Άλλο αντιπαράθεση ουσίας και με σεβασμό προς το συνομιλητή και άλλο αντιπαράθεση εξόντωσης και σπίλωσης.
Λυπάμαι πραγματικά με αυτό που βλέπω και μακάρι να μπορούσατε να δείτε και εσείς μέσα από τα δικά μου μάτια για να καταλάβετε από πού προέρχεται η λύπη μου.
Κάντε όμως μια παύση και δείτε ότι μπορείτε να εκφρασθείτε αλλιώς, δείτε ότι μέσα από την άλλη έκφραση μπορεί να γίνει διάλογος ουσίας.
Ξέρετε όλοι πολύ καλά πως έχω μπει και εγώ σε αντιπαραθέσεις αλλά ήταν επί προσωπικού και όχι για να θίξω κάποιο τάγμα, κάποια θρησκεία, κάποια άλλη φιλοσοφική άποψη.
Αυτό ζητώ και από σας.
Υ.Γ. Νονέ μου επειδή έμαθα να είμαι όσο μπορώ ποιο δίκαιος στη ζωή μου και επειδή δεν έχω μάθει να κρύβομαι, αλλά αντιθέτως να εκτίθεμαι, οφείλω να σου δηλώσω το σεβασμό μου για τα όσα παρέθεσες και να απαιτήσω, την κρίση σου και για μένα στο μέλλον αν και όταν το κρίνεις απαραίτητο.
Ευχαριστώ
Ο κακός λύκος
Edited by - Ramoglou on 21/08/2004 05:51:47
masonsgr@grandlodge.gr ( Μεγάλη Στοά της Ελλάδος )
Grand.Secretary@nglgreece.org ( Εθνική Μεγάλη Στοά της Ελλάδος )
info@delphiorder.org ( Μεγάλη Μικτή Στοά της Ελλάδος )
info-desk@droit-humain.gr ( Droit Humain – Μικτός Τεκτονισμός )
Ο κακός λύκος
Θλίβομαι πραγματικά όταν έχω να κάνω με ψεύτικες γυναίκες που κρύβουν την φουσκωμένη τους κοιλιά ...............
Θλίβομαι εξίσου με όσους πίστεψαν ότι η ¨συνεύρεση" δεν έχει καμμιά σχέση...........
_ Η ζωή δεν είναι κάτι που "απλώς συνεχίζεται".
Τον Έρωτα που τον πάμε;
Μήπως ο έρωτας περιορίζεται στο Status;;;
Κάθε Σαβββάτο και Κυριακή ακούω τα ίδια τροπάρια...................
quote:
MoonDragon τα link που ζήτησες μιας και είναι από δικό μου post.masonsgr@grandlodge.gr ( Μεγάλη Στοά της Ελλάδος )
Grand.Secretary@nglgreece.org ( Εθνική Μεγάλη Στοά της Ελλάδος )
info@delphiorder.org ( Μεγάλη Μικτή Στοά της Ελλάδος )
info-desk@droit-humain.gr ( Droit Humain – Μικτός Τεκτονισμός )
Αγαπητέ Ramoglou, αυτά είναι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Συγγνώμη για την παρέμβαση, αλλά μάλλον έκανες λάθος.

Διορθώνω λοιπόν και παραθέτω τα Link για τις ιστοσελίδες.
http://www.grandlodge.gr ( Μεγάλη Στοά της Ελλάδος )
http://www.nglgreece.org/home.asp ( Εθνική Μεγάλη Στοά της Ελλάδος )
http://www.delphiorder.org ( Μεγάλη Μικτή Στοά της Ελλάδος )
http://www.droit-humain.gr ( Droit Humain – Μικτός Τεκτονισμός )
Ο κακός λύκος
quote:
Αγαπητή Zadok ευχαριστώ για την διόρθωση και την παρατήρηση, βλέπεις λίγο η ώρα λίγο η ηλικία.Διορθώνω λοιπόν και παραθέτω τα Link για τις ιστοσελίδες.
Τώρα να σε ξαναστεναχωρήσω, γιατί τα είχαμε βάλει στην προηγούμενη σελίδα;
Δεν πειράζει. Επανάληψη μήτηρ πάσης παθήσεως! ![]()

Είσαι χθεσινός;
Τι είπες ρε αθεόφοβε;
quote:
Είχα καιρό να γράψω στο παρόν Topic.Σήμερα κάθισα και διάβασα λοιπόν τα όσα γράφτηκαν. Διαπίστωσα το γνωστό μένος κατά του Τεκτονικού Ιδεώδους να επαναδιατυπώνετε.
Όμως χωρίς να τεκμηριώνεται από ανθρώπους που έχουν ή είχαν βιωματική εμπειρία της Τεκτονικής Διδασκαλίας.
Απλά δηλωμένοι πολέμιοι ενός συστήματος εικάζουν και δικάζουν.
Στο πρόσωπο του Τεκτονισμού δικάζουν και όλες τις άλλες μυστικές εταιρείες.
Γιατί ; Γιατί δεν ικανοποιείται η περιέργεια τους και το εγώ τους.
Γνώστες και κριτές των πάντων οι άνθρωποι αυτοί.
Μασκοφόροι αιώνιοι που ζουν μόνο για να λοιδορήσουν.
Ρε Ράμογλου, μας δουλεύεις ρε παλληκάρι μου ή μήπως την ψάχνεις περίεργα΄;
Το εγώ ποιών ρε πεθαμένε;
Κάνεις κάτι άλλο απο το να επικαλείσαι τον θάνατο;
Ρε Μασονίσκο του κερατά, τί σκατα ερωτήματα βάζεις;
Σε είχα και σε εκτίμηση , αλλά επέλεξες να γλυστρήσεις απο κάτω...
Τόσο πολύ τελικά αξίζει η ζωούλα σου;
Οι "Ελληνίδες" πρέπει να γονιμοποιηθούν κάποτε...
η ΎΠΑΡΞΗ" μονάδων συνέχειας με προβληματίζει.
Γέρασα πιά .
Περιμένω την υπεύθυνη αντιμετώπιση των συμπατριωτισών μου.
Τα νέα κορίτσια της πατρίδας μου.
Της Ψυχής μου.