- Σχέση ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΥ και ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟΥ. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
ΦΙΛΕ ΩΡΙΩΝΑ,ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΗΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ?
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΗΜΕΝΗ ΧΡΗΣΤΙΑΝΙΚΗ ΓΙΟΥΚΓΟΣΛΑΒΙΑ,ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΙΑΠΩΝΙΑ,ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΟΗ8ΗΣΕ ΤΟ 40'.
ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ "ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΚΑΚΟΜΗΡΟΥΣ" ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ.
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ.
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ.
ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ...ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΑΦΑΝΗΣ" ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.
ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ CAT.
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΡΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ....
ΦΙΛΙΚΑ
ΑΓΑΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΣΕΙΣ.

Edited by - Skies tou Fegariou on 04/03/2003 02:49:22
Edited by - Skies tou Fegariou on 04/03/2003 02:50:24
Στην Χιροσίμα και το Ναγκασάκι σκοτώθηκαν με έναν απάνθρωπο και αποτρόπαιο τρόπο πάνω από 140.000 άνθρωποι. Ξέρετε πόσα ήταν τα ξερά μέσα στα χλωρά; Ελάχιστα, γιατί όλα τα ξερά ήταν στα μέτωπα των πολέμων. Τι να κάνουμε, όμως; Ας πρόσεχαν και αυτοί οι δεκάδες χιλιάδες γέροντες, γυναίκες και παιδιά; Ας έφταιγαν και λίγο !!! Εμείς φταίμε που δεν έφταιγαν; Εμείς φταίμε, που δεν σκότωσαν κανέναν; Αν τους αφήναμε όμως; Ε, βέβαια, θα σκότωναν.
Και οι δεκάδες χιλιάδες Εβραίοι, ομοφυλόφιλοι, αντιφρονούντες, τσιγγάνοι, στο 2ο παγκόσμιο πόλεμο; Πόσο ξερά ήταν; Πόσο ξεροί είναι οι άνθρωποι που τους μαζεύουν ξαφνικά από τα σπίτια τους, τους βάζουν σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης και μετά τους στέλνουν σε έναν εφιαλτικό θάνατο;
Ο Κλίντον ή ο Μπους θα σας έδιναν συγχαρητήρια. Έχετε αναρωτηθεί ότι αυτές είναι οι απόψεις και των Αμερικανών όταν βομβαρδίζουν την Γιουγκοσλαβία, το Αφγανιστάν και στο μέλλον το Ιράκ; Βέβαια αυτοί έχουν εφεύρει άλλη λέξη για το "χλωρά". Το λένε "παράπλευρες απώλειες" ή... "υπολογίσημες απώλειες"; Τι λέτε να κρατήσουμε αυτήν την ορολογία ή να μείνουμε στο παραδοσιακό... "χλωρά"; Όπως θέλετε. Έτσι κι αλλιώς από την ίδια... ζωώδη, ιδεολογική "χαβούζα" πηγάζουν.
Και να κλείσω με μια παραδοσιακή παροιμία, αφού με μια παροιμία ξεκινήσαμε (για τα... "ξερά" και τα "χλωρά")
Έχετε καταλάβει το μήνυμα από την ταινία "Minority Report", άραγε;

Βασικά έχετε όλοι δίκιο, ο πόλεμος γίνεται όντως για τα πετρέλαια. Σίγουρα υπάρχουν απίστευτα συμφέροντα, όπως για παράδειγμά οι πωλήσεις όπλων και οι γεωπολιτική κυριαρχία στην Ασία.
Όμως ρε παιδιά όταν αναφέρομαι στον παράδεισο εννοώ την πραγματικότητα που όλοι μας σε αυτό τον πλανήτη θα μπορούσαμε να είχαμε, αν συμφέροντα όπως αυτά που αναφέρατε δεν φροντίζαν για το αντίθετο. Αυτό τον παράδεισο εννοώ ότι θα βομβαρδίσουν οι Αμερικάνοι και θα τον αφανίσουν, απλά είπα να το δώσω με λίγο μεταφυσικό χρώμα, έτσι για να περνάει η ώρα. Γιατί δεν μπορείτε να αρνηθείτε ότι τελικά το όλο θέμα έχει και μια μεταφυσική χροιά...Σε αυτό το σημείο θέλω να πω ότι όταν αναφέρομαι στους Αμερικάνους δεν εννοώ τον απλό λαό, αλλά τους κρατούντες την εξουσία που είναι και αυτοί που τελικά αποφασίζουν.
Όσον αφορά τους Εβραίους, εκεί η κουβέντα παρεκτράπηκε. Εγώ δεν έχω καμμία σχέση με αυτά πυ γράφτηκαν και αυτά που ίσως πολύ πιστεύουν. Με καλύπτει και συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λέει ο thoth, και παραπέμπω στην απάντηση του για όσους έχουν αντίθετη άποψη. thoth ευχαριστώ πολύ.
Αυτά τα λίγα και ευχαριστώ όσους απαντήσαν.
Τα λέμε σύντομα!!!! ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ.
...thank god, we didn't see that blasphemous face!...