- Ωχχ...πεσαμε στα βαθια - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
zezmpergΜέλος
Σας χαιρετώ.
Σας χαιρετώ zagrea και....Φιλήμων
Μετά από τούτα που και εσύ (εσείς?) σωστά διατυπώνεις, και να θέλεις να μας μάθεις να κολυμπάμε στα βαθιά... Άντε μην πώ τίποτα του zagrea, διότι τον Φιλήμων τον αγαπώ!!!
Φίλε zagrea, λίγο δύσκολο εώς "χλομό" το βλέπω να συζητηθούν θέματα εδώ, όπως την αρχή για την νέα φυσική του Ν. Μπομ, καλό θα ήταν νομίζω, πως εάν εσύ να μας έδινες μερικές "σπρωξίες" ακόμα και ύστερα όλο και κάποιος θα ακολουθήσει...
Α, και μην τα γράφεις διπλά, και με μία φορά τα εμπεδώνουμε, τι στο καλό, τόσο ανεπίδεκτοι μαθήσεως (μας βρήκες) είμαστε!
Σε χαιρετώ φιλικά.
Σας χαιρετώ.
quote:
ΜΑ ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ, ΑΦΟΥ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΕΡΙΛΑΝΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΩΝ
ΤΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΥ ΝΟΥ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ, ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ. Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΤΑΙ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΝΗΘΗΣ ΦΡΑΓΜΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΙΔΙΑΣΤΑΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΡΑΜΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ.
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΔΙΑΧΩΡΙΣΤΟ ΑΜΑΛΓΑΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΥΑΔΙΚΟΤΗΤΑ.
Σας χαιρετώ zagrea και....Φιλήμων
Μετά από τούτα που και εσύ (εσείς?) σωστά διατυπώνεις, και να θέλεις να μας μάθεις να κολυμπάμε στα βαθιά... Άντε μην πώ τίποτα του zagrea, διότι τον Φιλήμων τον αγαπώ!!!
Φίλε zagrea, λίγο δύσκολο εώς "χλομό" το βλέπω να συζητηθούν θέματα εδώ, όπως την αρχή για την νέα φυσική του Ν. Μπομ, καλό θα ήταν νομίζω, πως εάν εσύ να μας έδινες μερικές "σπρωξίες" ακόμα και ύστερα όλο και κάποιος θα ακολουθήσει...
Α, και μην τα γράφεις διπλά, και με μία φορά τα εμπεδώνουμε, τι στο καλό, τόσο ανεπίδεκτοι μαθήσεως (μας βρήκες) είμαστε!
Σε χαιρετώ φιλικά.
Σας χαιρετώ.
NevolenΝέο Μέλος
Πλήτω... Έχασα και το αληθινό θέμα που ξεκίνησε εδω πέρα... Είμαι κακός; Μάλλον κουτός...
Blessed be...
![]()
The One...
zagreasΜέλος
ΦΙΛΕ ΝΕΒΟΛΕΝ ΓΙΑΣΟΥ.
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΚΟΣ ΟΥΤΕ ΚΟΥΤΟΣ,ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΝΗΡΟΣ.
ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ
ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΠΝΕΥΜΑ.
ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟΠΙΚ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΚΟΣ ΟΥΤΕ ΚΟΥΤΟΣ,ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΝΗΡΟΣ.
ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ
ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΠΝΕΥΜΑ.
ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟΠΙΚ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
(Για την περιπτωση σου υπαρχει το τοπικ <<στης πισινας τα νερα,
τα παιδια παιζει>>
999