- ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
πολλές φορές πέρνουμε το ένα
το άλλο το αφήνουμε μετα το φαγητό.....
χωρίς συνταγή ιατρού..... αγράμματοι οχι γιατρού ακου γιατρού
οι αρχαίοι έλληνες μας έδωσαν την γλώσσα και εμείς
την βιάσαμε και τις αλλάξαμε τα φώτα................
τουλάχιστον μάθετε να μιλάτε σωστά ....φυσικά δεν αναφέρομαι
.....στούς παρεβρισκομένους εν του εσω.......
gh
Τώρα όσο για σένα,θα παίρνεις ένα χαπάκι πριν κοιμηθείς και ένα πριν ξυπνήσεις....

...εντυπωσιάστηκα... κάποια στιγμή θα πρέπει να μιλήσουμε σχετικά με το εύρος της γλωσσομάθειας σας...![]()
![]()
.
.
.
The She Mantis... spelling...

γλωσσικής παιδείας πιστεύω οτι μπορείτε να δειδάξετε
τον αγαπητό mr gothic........
gh
Θα γίνετε λάτρης της γλωσσολογίας

...και όπως λέει ο Φιλόσοφος1... επίτιμος διδάκτωρ...![]()
![]()
...άλλά πάντα υπάρχει διάθεση και μεράκι για την απόκτηση παραπάνω γνώσεων...![]()
.
.
.
Τhe She Mantis... breathing the words

Edited by - Mantis on 02/03/2005 00:22:49
όλοι εκφράζουμε ένα είδος γλώσσας αλλα τι γλώσσας;
κατι σε ψαρι.........ας πούμε;
πάντως καλό είναι να ρίχνουμε και στα βιβλία μια.....
.....τελευταία ματιά πριν εισέρθουμε στα ενδώτερα του εσώ.......
δεν είναι κακό ........?
gh
Οι γλώσσες φίλε μου δεν μαθαίνονται από τα βιβλία αλλά με την εξάσκηση ![]()

αλλα η εξάσκηση μπορεί να υποβεί μοιραία για την γλώσσα.....
.............έτσι δεν είναι............?
ΟΣΟ για manual εννοείς πάντα ελληνικό?
gh
ααα... για μαζευτείτε όλοι!
πολύ "γλώσσα" βγάζετε στον φιλόσοφο1
και θα σας "μαλώσω"![]()
Galadriel, η Γλώσσα που κόκκαλα δεν έχει... ![]()

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
Οι έλληνες τη γλώσσα την έχουν μόνο για ρουφιανιά

Φίλτατη galadriel ευχαριστώ που πέρνετε το μέρος μου
είμαι βαθύτατα τρισευτυχισμένος.. !!!!![]()
![]()
.....που συνομιλώ μαζί σας είμαι βαθύτατα συγκινημένος...
...αφου μου έρχεται να κλάψω απο τη χαρά μου![]()
![]()
gh
δεν είμαστε όλοι ρουφιάνοι !!!!
όλοι ανθρωποι του θεου είναι αλλα ποιου θεου;
gh
γιατί άλλα λέει η θειά μου
κι άλλα ακούν τ'αυτιά μου....
quote:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Θα παρακαλέσω τα μέλη να μην υπερβούν τα αποδεκτά όρια τουλάχιστον στο εδώ Topic.
Μέσα στα μη αποδεκτά είναι και η προσπάθεια ερωτικής προσέγγισης με πλάγιο τρόπο.
Ουδόλως μας ενδιαφέρει η κάλυψη ερωτικών αναγκών ή η ερωτική διάθεση ορισμένων μελών.Ας προσπαθήσουν λοιπόν τα μέλη αυτά να επικοινωνήσουν με το αντικείμενο του πόθου τους μέσω e-mail και όχι μέσω του Topic ή του Forum.
Αυτό αφ’ ενός δείχνει ερωτική πενία, αφ’ ετέρου είναι αντιαισθητικό.
Ευχαριστώ
Εκ Της Διευθύνσεως.
![]()

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
Θα παρακαλέσω για τελευταία φορά να μη χρησιμοποιείται το Topic για τέτοιου είδους διαλόγους. Θεωρώ πως ξέρεται πολύ καλά ποια είναι η θεματολογία του Topic και θα πρέπει να περιοριστείτε σε αυτή. Διάλογος επιτρέπεται μόνο για απάντηση – ερώτηση σε κάποια ανακοίνωση, ή για αποδεκτό χιούμορ μεταξύ των μελών του Forum.

quote:
Διάλογος επιτρέπεται μόνο για απάντηση – ερώτηση σε κάποια ανακοίνωση, ή για αποδεκτό χιούμορ μεταξύ των μελών του Forum.
Ειδικά το τελευταίο, είναι σαφώς προσδιορισμένο ???
Τι είναι αποδεκτό και τί όχι ?
Μήπως μερικά πράγματα τα μετράμε με δύο μέτρα και δύο σταθμά ???
Δηλ. άλλοι/ες μπορούν και τους επιτρέπονται περισσότερα
και σε άλλους/ες λέμε όχι ???
Εδώ σε θέλω...
* * * Άλλο τι είναι και άλλο τι φαίνεται * * *
http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη
Edited by - Vril on 02/03/2005 11:02:54
Νομίζω ήμουν ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ !!!
Αγαπητέ κε Ράμογλου, στο τόπικ σας κρίνονται οι συμμετέχοντες και οι συμμετοχές τους με δύο μέτρα και δύο σταθμά.
Σας αρέσει, δε σας αρέσει, και έτσι είναι και έτσι φαίνεται...
Από την άλλη, πώς μπορεί ο συντονιστής να κρίνει αμερόληπτα, όταν και ο ίδιος είναι ενεργά αναμειγμένος στη συζήτηση και οι ίδιοι οι συμμετέχοντες σ¨ αυτήν, είναι στην καλύτερη των περιπτώσεων προσωπικοί και πλέον φίλοι του ?
Πρώτα απ’ όλα η παρατήρηση μου δεν απευθυνόταν σε κάποιον ιδιαίτερα αλλά ήταν γενική. Όμως η δική σου λογική θέλει να βλέπει σκιές εκεί που δεν υπάρχουν.
Δεύτερον το θέμα το άνοιξα εγώ και έτσι έχω το κάθε δικαίωμα να ορίζω ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ το τι θα ήθελα να αναφέρεται εδώ και τι όχι.
Τρίτον το με ποιους είμαι προσωπικός φίλος ή όχι δε δύνασαι να το γνωρίζεις άμεσα είτε από εμένα είτε από κάποιον προσωπικό μου φίλο. Άρα ή δέχεσαι παραπληροφόρηση ή εξάγεις συμπεράσματα μόνος σου και με βάση ότι έχεις εσύ στο μυαλό σου.
Τέταρτον δεν δήλωσα ποτέ ότι πιστεύω στη Δημοκρατία που γίνεται αναρχία κάτω από το πέπλο της ανεμπόδιστης και ανεξέλεγκτης διαλεκτικής μεθόδου. Ίσα ίσα που έχω δηλώσει κατ’ επανάληψη πως κάποιος καλώς ή κακώς νομοθετεί και προεδρεύει σε μια συζήτηση και όσοι ΑΥΤΟΒΟΥΛΟΣ συμμετέχουν, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ.
Πέμπτον ο καθένας έχει δικαίωμα να ανοίξει ένα Topic και να γράψει ότι έχει μέσα του. Είτε αυτό είναι προσωπική εμπάθεια προς κάποιον άλλο, είτε αυτό είναι προβληματισμός, είτε αυτό είναι η εκδήλωση κάποιου προσωπικού προβλήματος.
Δεν δικαιούται όμως κανείς να περιφέρεται στα θέματα με στόχο να βγάλει τα απωθημένα του ή την όποια σκέψη του μη σεβόμενος τις παρακλήσεις και τους κανόνες που θεσπίζει αυτός που ανοίγει το θέμα.
Ως εκ τούτου εάν δεν σου αρέσει ο τρόπος που συντονίζω το θέμα μου αγαπητέ Vril θα σου συνιστούσα να μην συμμετέχεις πλέον σε αυτό και ειδικά ως αυτόκλητος δικηγόρος όπως το κάνεις παραπάνω.
Ελπίζω να μη χρειαστεί να επανέλθω επί του θέματος.
quote:
Ως εκ τούτου εάν δεν σου αρέσει ο τρόπος που συντονίζω το θέμα μου αγαπητέ Vril θα σου συνιστούσα να μην συμμετέχεις πλέον σε αυτό και ειδικά ως αυτόκλητος δικηγόρος όπως το κάνεις παραπάνω.
Σε ένα πράγμα κάνεις μεγάλο λάθος.
Το φόρουμ είναι δημόσιο και δεν είναι ιδιοκτησία κανενός !
Αυτοκλητος δικηγόρος είναι όποιος λέει σε ένα δημόσιο φόρουμ οτι δεν είναι ιδιοκτησία αυτού που ανοίγει ένα θέμα ?
Με προτρέπεις να μην συμμετέχω σε ένα δημόσιο φόρουμ επειδή δεν τρέχω να συμφωνήσω μαζί σου σε όποια αυθαιρεσία προβαίνεις ???
Το φόρουμ δε λέει πουθενά οτι είναι ιδιοκτησία της μιάς παρέας (που επιτρέπεται να τα "χώνει" σε όποιον δε γουστάρει). Αν είναι έτσι, να αλλάξετε τον τίτλο και να κάνετε αυτά που κάνετε.
Μέχρι τότε... εδώ είμαστε.