- Προφητείες και καταστροφή της Γης - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
heyyy, not fair... εστειλες απαντηση την ωρα που εγραφα εγω... αδικια...νννναι, τελος παντων, επι του θεματος...
δηλαδη τι θες να αποδειξεις, οτι εγω ειμαι λαμα, κι εσυ αλογο;;; τα λαμα φτυνουν μακρια ξερεις!!!
παντως, να σου πω... δε νομιζω ατομα στην ηλικα της 17Ν να ληστευαν τραπεζα... μπορουν να κανουν πολυ μεγαλυτερα πραγματα.. αλλα ακομα κι αν μιλας γενικα για "δουλεια" οποια ηλικια, οποιο κοινωνικο επιπεδο κι αν εχει το ατομο, αν ειναι να στην κανει, θα στην κανει... γιατι ειναι στο αιμα του... ο μονος που εχει λιγοτερες πιθανοτητες να σε προδοσει ειναι ο εαυτος σου...
Deghar AdharkΜέλος
σιγουρα οποιος το εχει στο αιμα του....θα το κανει.
ομως πολλες φορες γινονται και απο ατομα που δεν το εχουν στο αιμα τους,για διαφορετικους λογους.
ενας μπορει να χρειαζεται αμμεσα χρηματα.
η να ειναι ενας τεμπελης και να βαριεται να δουλεψει.
αυτοι ομως κατα κανονα δεν ειναι επαγγελματιες.
οι επαγγελματιες το κανουν αυτο γιατι τους αρεσει.οσα λεφτα και αν εχουν δεν θα σταματησουν.
ομως πολλες φορες γινονται και απο ατομα που δεν το εχουν στο αιμα τους,για διαφορετικους λογους.
ενας μπορει να χρειαζεται αμμεσα χρηματα.
η να ειναι ενας τεμπελης και να βαριεται να δουλεψει.
αυτοι ομως κατα κανονα δεν ειναι επαγγελματιες.
οι επαγγελματιες το κανουν αυτο γιατι τους αρεσει.οσα λεφτα και αν εχουν δεν θα σταματησουν.
φιλοι μου,μετα απο ολα αυτα νομιζω οτι θα εβρισκα ανταποκριη αν σας προτεινα μια δουλεια![]()
![]()
![]()