- XA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:Το ότι υπάρχουν εγκάθετοι που προωθούν τον κόσμο στα νύχια τον αρπακτικών δεν σημαίνει με τίποτα ότι έχει δοθεί τέτοια εντολή από το υπουργείο, αυτό είναι γελοίο!
Έχω ακούσει και εγώ τέτοιο περιστατικό. Μάλιστα η αστυνομία πρότεινε στον άνθρωπο να απευθυνθεί στην Χ.Α... ΓΕΔ!
Τώρα πιθανόν οι περιπτώσεις αυτές να αφορούν περιπτώσεις που αναφέρει και ο Panos T, ιδιοκτήτες δηλαδή που έχουν νοικιάσει σε μετανάστες χρεώνοντας κεφάλια!
Τότε τι να σου κάνει ο νόμος !
Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση απαιτείται καταγγελία για να ξεβρομίσει και η αστυνομία από τα καλόπαιδα που αρνούνται να κάνουν τη δουλειά τους, αυτή τουλάχιστον που τους πληρώνουμε εμείς να κάνουν.
Τώρα σε σχέση με τους ΟΥΓΚ!
Προσπάθησα και εγώ να γίνω χρυσαυγίτης, εσωτερική διεργασία μη φανταστεί κανείς ότι πήγα να κάνω αίτηση, μα δε τα κατάφερα!
Δεν είμαι αρκετά ουγκ, μα ούτε και αρκετά έξυπνος, για να μην πω υπερόπτης! Όσο απέχουν τα άκρα τόσο μεγαλύτερη θηλιά δημιουργείτε και η ανθρωπότητα θέλει μεγάλη, όσο το δυνατόν μεγαλύτερη!
Χαρά στον μάγκα που θα γκρεμίσει το σκαμνάκι, την πίστη στον συνάνθρωπο.
Τις δηλώσεις μετά τις εκλογές τις είδατε, καθείς με το πουλί του (μόνο που το συγκεκριμένο στο γραφείο του Μιχαλολιάκου φαινόταν δυσκοίλιο όχι υπεροπτικό, έτσι εξηγείτε και το ύφος του Κασιδιάρη)
Δεν έχουν και άδικο με αυτά που λένε...
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/astynomikoi_pros_ellhnikh_koinwnia_opoios_exei_vusma_pernaei_kala.1823423.html
Αναφέρονται και στο "θέμα" της Χρυσής Αυγής όπως και σε πολλά άλλα.
Η αλήθεια φυσικά, βρίσκεται πάντα κάπου στην μέση, καθώς ούτε και αυτοί φυσικά είναι οι "καλύτεροι", και έχουμε ζήσει οι περισσότεροι τις "συμπεριφορές" τους...
ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ
quote:quote:Το ότι υπάρχουν εγκάθετοι που προωθούν τον κόσμο στα νύχια τον αρπακτικών δεν σημαίνει με τίποτα ότι έχει δοθεί τέτοια εντολή από το υπουργείο, αυτό είναι γελοίο!
Έχω ακούσει και εγώ τέτοιο περιστατικό. Μάλιστα η αστυνομία πρότεινε στον άνθρωπο να απευθυνθεί στην Χ.Α... ΓΕΔ!
Δεν είπα κάτι τέτοιο... Και όχι δεν επρόκειτο για περίπτωση που ο ίδιος ο νοικάρης ειχε νοικιάσει το σπίτι του σε μετανάστες. Βέβαια αν τον κατηγορούσαν για κάτι τέτοιο, άντε να αποδείξεις οτι δεν έισαι ελέφαντας!
quote:37 σελίδες, αυτό κατάλαβες;
-Η νοσταλγία της χούντας που κατά κόρον εκδηλώνεται στα φόρουμς, είναι μομφή κατά της Δημοκρατίας. Ή κάνω λάθος;

Edited by - Αίολος on 20/06/2012 12:10:48
Τον παπά γιατί τον είχε μαζί; Για να μην "στείλει" κανέναν "αδιάβαστο";;;
quote:Ναι, να με συγχωρείς, αναφέρθηκα σε κάτι που έγραψε ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ σε προηγούμενη σελίδα!quote:
Το ότι υπάρχουν εγκάθετοι που προωθούν τον κόσμο στα νύχια τον αρπακτικών δεν σημαίνει με τίποτα ότι έχει δοθεί τέτοια εντολή από το υπουργείο, αυτό είναι γελοίο!
Δεν είπα κάτι τέτοιο... Και όχι δεν επρόκειτο για περίπτωση που ο ίδιος ο νοικάρης ειχε νοικιάσει το σπίτι του σε μετανάστες. Βέβαια αν τον κατηγορούσαν για κάτι τέτοιο, άντε να αποδείξεις οτι δεν έισαι ελέφαντας!
quote:
Βέβαια αν τον κατηγορούσαν για κάτι τέτοιο, άντε να αποδείξεις οτι δεν έισαι ελέφαντας!
Για αυτό το λόγο γίνονται τα συμβόλαια!
Αν δε τηρείς το νόμο δεν έχεις και δικαίωμα να τον επικαλείσαι!
Μην κοιτάς τις εξαιρέσεις, ονόματα δε λέμε καταστάσεις δε θίγουμε ούτε και τους ψηφίζουμε!
stanfromgreece
Σε πληροφορώ ότι οι ¨περιπτώσεις¨ είναι η εξαίρεση!
Έχω ξάδερφο στρατηγό αρχηγό στρατιάς (τιμητική διάκριση στους προερχόμενους από την χωροφυλακή) αντιστράτηγο και τρείς διευθυντές εν ενεργεία, δε μπορείς να φανταστείς τι αντιμετώπιζαν και τι αντιμετωπίζουν, αλίμονο αν σταματούσαν να κάνουν τη δουλεία τους μπροστά στα όποια εμπόδια! Αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχουν δει συναδέλφους τους με βίλες ενώ αυτοί με το ζόρι βγάλανε σπίτι!
quote:quote:Ναι, να με συγχωρείς, αναφέρθηκα σε κάτι που έγραψε ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ σε προηγούμενη σελίδα!quote:
Το ότι υπάρχουν εγκάθετοι που προωθούν τον κόσμο στα νύχια τον αρπακτικών δεν σημαίνει με τίποτα ότι έχει δοθεί τέτοια εντολή από το υπουργείο, αυτό είναι γελοίο!
Δεν είπα κάτι τέτοιο... Και όχι δεν επρόκειτο για περίπτωση που ο ίδιος ο νοικάρης ειχε νοικιάσει το σπίτι του σε μετανάστες. Βέβαια αν τον κατηγορούσαν για κάτι τέτοιο, άντε να αποδείξεις οτι δεν έισαι ελέφαντας!quote:
Βέβαια αν τον κατηγορούσαν για κάτι τέτοιο, άντε να αποδείξεις οτι δεν έισαι ελέφαντας!
Για αυτό το λόγο γίνονται τα συμβόλαια!
Αν δε τηρείς το νόμο δεν έχεις και δικαίωμα να τον επικαλείσαι!
Μην κοιτάς τις εξαιρέσεις, ονόματα δε λέμε καταστάσεις δε θίγουμε ούτε και τους ψηφίζουμε!stanfromgreece
Σε πληροφορώ ότι οι ¨περιπτώσεις¨ είναι η εξαίρεση!
Έχω ξάδερφο στρατηγό αρχηγό στρατιάς (τιμητική διάκριση στους προερχόμενους από την χωροφυλακή) αντιστράτηγο και τρείς διευθυντές εν ενεργεία, δε μπορείς να φανταστείς τι αντιμετώπιζαν και τι αντιμετωπίζουν, αλίμονο αν σταματούσαν να κάνουν τη δουλεία τους μπροστά στα όποια εμπόδια! Αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχουν δει συναδέλφους τους με βίλες ενώ αυτοί με το ζόρι βγάλανε σπίτι!
To θέμα όμως ξέρεις ποιό είναι; Μόνο τα "στραβά" μένουν... μόνο αυτά κάνουν "εντύπωση", και μόνο οι "ανάρμοστες" συμπεριφορές τους σχολιάζονται, και ας είναι οι "εξαιρέσεις". Γιατί;
Γιατί εννοείται πως πρέπει να είναι σωστοί απέναντι στον πολίτη.
Και να σου πώ και 2 ιστορίες που μου έτυχαν εμένα όταν ήμουν ακόμη έφηβος;
Ήμουν 16 ετών, στο νησί της μητέρας μου.
Καθόμουν με τους φιλους μου στο δρόμο, απέναντι σχεδόν από το τμήμα. Στον δίπλα δρόμο ήταν το σπίτι μου...
Παίζαμε και γελάγαμε...
Κάποια στιγμή πέρασε από εκει και ο διοικητής με το αυτοκίνητό του...
Μετά από λίγο επέστρεψε στο τμήμα.
Τότε βγήκε ένας αστυνομικός, και μου ζήτησε να έρθω μία στιγμή μέσα στο τμήμα...
Εγώ, δεν είχα ποτέ "νταραβέρια" με το νόμο και δεν ήξερα τί ήθελαν...
Πήγα...
Με φώναξε ο διοικητής στο γραφείο του...
Εκεί με άρχισε στις σφαλιάρες και στις κλοτσιές, επειδή ΝΟΜΙΖΕ πως όταν πέρασε με το αυτοκίνητό του από μπροστά μας, εγώ τον έστειλα στο ΔΙΑΟΛΟ!!!
Εγώ δεν είχα πεί τίποτα...αλλά μετά από αυτό,και με τη βοήθεια άλλων απλών αστυνομικών που με βοήθησαν ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΗΚΩΣΕ!!!
Δεύτερη ιστορία:
Στο ίδιο νησί, 3-4 χρόνια μετά
Βραδάκι, και με την παρέα μου είμαστε δίπλα στη θάλασσα...
Για την πλάκα μας, ανάβουμε μία φωτιά ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ...με ξύλα στην άμμο...
Μετά από λίγο σκάει μύτη ΠΑΠΑΚΙ!
Ήταν ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ μπάτσος!!!
Βγάζει περίστροφο!!! Μας βάζει στη σειρά!!! και μας πάει στο τμήμα!!!
Εμείς μπροστά, και εκείνος από πίσω με το παπάκι και το περίστροφο στο χέρι!!!
Στο τμήμα, φυσικά και μας άφησαν αμέσως να φύγουμε υπό τον όρο να μην κάνουμε μύνηση στο συνάδελφό τους!!!
Εμένα λοιπόν, μου έχει φερθεί σωστά ή λάθος η αστυνομία;
Στην ουσία, 2 ήταν οι μ@λ@κες, και οι υπόλοιποι σωστοί, όμως αυτό που μου έμεινε, ήταν αυτό που τράβηξα από αυτούς τους 2 και όχι η σωστή συμπεριφορά των υπολοίπων!
Edited by - stanfromgreece on 20/06/2012 13:12:49
quote:
Γιατί εννοείται πως πρέπει να είναι σωστοί απέναντι στον πολίτη.
Σωστοί απέναντι στο νόμο, όπως και ο πολίτης!