ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αρχαιο Διαστημοπλοιο στη Σεληνη?? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Αρχαιο Διαστημοπλοιο στη Σεληνη?? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

OANNHSEA30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
10/08/2007, 15:01:49
Κύριοι γεια σας !

quote:
OANNHSEA
Δεν με πιάνεις Ευστράτιε, δεν με πιάνεις...

Φίλε OANNHSEA μην ανησυχείς καθόλου... πιασμένο σ’ έχω.

quote:
OANNHSEA
Εννοω ότι είναι πιο σπουδαίοι τα επαγγέλαμτα που αναφέρεις από κάποιους δήθεν που κλοτσάνε ένα τόπι και έτσι έπρεπε να τους φερόμστε. Ακόμα και οι σκουπιδιάριδες είναι πιο χρήσιμοι από "αυτούς"... Αντί για αυτό έχουν γίνει θεοί!!! Και να ο Μπέκαμ και να άλλος άχρηστος και να συκώνουμε στα χέρια τους δικούς μας άχρηστους. Τι μαθαίνουν τα παιδιά μας έτσι που φερεστε σε αυτά τα άχρηστα τιποτένια όντα; Ότι ένας άχρηστος είναι πιο σπουδαίος από ΟΛΑ τα άλλα επαγγέλματα

Η χρησιμότητα του κάθε επαγγέλματος είναι διαφορετική και εδώ πιστεύω ότι είναι το λάθος σου.

Έχετε δίκιο κι εσύ και ο συνονόματος Open Mind, ότι τα χρήματα που παίρνουν κάποιοι άνθρωποι μέσο κάποιον επαγγελμάτων είναι υπερβολικά και πάρα πολλές φορές προκλητικά για το μέσο εργαζόμενο και όχι μόνο.
Αλλά...
Έχεις σκεφτεί ποτέ, πόσοι άνθρωποι έμμεσα τρώνε ψωμί, πίσω από τον κάθε Μπέκαμ ;
Από απλούς εργαζόμενους, μέχρι τις πολυεθνικές που βγάζουν εκατομμύρια ευρώ, συμπεριλαμβανομένης και τις ομάδας του, εκμεταλλευόμενες το ότι κλωτσάει ένα τόπι.
Θεωρείς ότι οι διοικήσεις των ομάδων και οι εταιρείες που τους τα "σπρώχνουν" είναι βλάκες ;
Αν αυτοί οι ακριβοπληρωμένοι star, δεν πουλούσαν τότες χιλιάδες φανέλες για παράδειγμα, φαντάζεσαι πόσος κόσμος μπορεί να έχανε τη δουλειά του από την μείωση των εσόδων της εταιρείας που παράγει αυτές τις φανέλες ;

Με λίγα λόγια θέλω να πω ότι δεν πρέπει να απαξιώνουμε κανέναν. Ο καθένας προσφέρει με τον τρόπο του.
Σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν άνθρωποι που αμείβονται περισσότερο απ’ ότι αξίζουν, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να απαξιώνουμε το επάγγελμα τους.
Δεν υπάρχουν γιατροί που θησαυρίζουν εκμεταλλευόμενοι άλλα μέσα, ενώ άλλοι συνάδελφοι τους ποιο άξιοι και ποιο ικανοί δεν παίρνουν ούτε το 1/10 ;
Να πάψουμε δλδ να πηγαίνουμε στους γιατρούς για κάποια λαμόγια ;

quote:
OANNHSEA
Άλλο η διασκέδαση και άλλο να καις, να καταστρέφεις και ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ για την "ομάδα σου"... Άλλο να διασκεδάζεις και άλλο να γυρνάς σαν καρναβάλι με τα χρώματα της ομάδας σου στο πρόσωπο σου...
Κάπου τα έχετε μπερδέψει όλα αυτά, κάπου έχετε χάσει τον δρόμο

Σε αυτό με κάλυψε απόλυτα ο Open Mind.

Και μάλλον εσύ φίλε τα έχεις μπερδέψει.
Όπως σου είπα και παραπάνω τσουβαλιάζεις τα πάντα και χάνεις μέρος του δίκιου που μπορεί να έχεις.
Αν ήταν έτσι όπως τα λες, στο πλανήτη θα κατοικούσαν μόνο γυναίκες αφού 9 στους 10 άντρες θα ήταν νεκροί.

Φίλε ειλικρινά χάνεις αν δεν έχεις αντιληφθεί, το χαβαλέ, την πλάκα, τα πειράγματα, το πάθος, το ξεχαρμάνιασμα και την τσατίλα, συνδυασμένα με μπύρες, σουβλάκια και πίτσες, που μπορεί να σου προσφέρει ένας αγώνας.
Και αν τον βλέπεις και με αντιπάλους... ακόμα καλύτερα... ζωντανεύει λίγο κι γειτονιά.

Στράτος

μέτρον άριστον
10/08/2007, 15:40:58
Θα παρακαλούσα όλους τους συμμετέχοντες να επιστρέψουν στο αρχικό θέμα συζήτησης.
Εάν υπάρχει ενδιαφέρον για μια συζήτηση γύρω από τον αθλητισμό γενικότερα ή και κάποιους επιμέρους τομείς του, η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί στο ήδη ενεργό θέμα καθώς λειτουργεί διασπαστικά για το παρόν topic (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο για να μπεις κατευθείαν):

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ

In anticipation of my resurrection...

U-BOATΝέο Μέλος
13/08/2007, 22:40:01
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ (ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙ ΑΚΟΜΑ)ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ
ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ,ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ:WWW.angelismarriti.it
ΟΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΘ ΕΔΩΣΕ Ο RETIREDAFB
(ΑΥΤΟΣ ΠΟΘ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ) ΣΕ ΕΝΑΝ ΙΤΑΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΘ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΧΕΡΕΥΝΗΣΗ ΔΙΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΒΡΕΙΕΤΕ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΤΕΛΙΚΑ Η ΟΧΙ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΚΡΗ ΑΝ ΟΧΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ.ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΤΥΧΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝ 15 ΚΑΙ 17 ΚΑΙ ΠΑΡΟΘΣΙΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ.ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΘ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ 1.5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΕΤΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΘ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΗΡΩΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥ.
ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΙΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΘ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΕΔΑΦΟΘΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ.
ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΕΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΘ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟ.
r00tΜέλος
14/08/2007, 20:00:39
Γεια σας.

Θαυμάστε τον βράχο...εεε.. το "διαστημόπλοιο" ήθελα να πω σε υψηλής ευκρίνειας σκανάρισμα από το αυθεντικό αρνητικό των ζευγαριών στέρεο AS15-P-9625 και ΑS15-P-9630 της πανοραμικής κάμερας του Απόλλωνα15:

Kαι συγκρίνετε με την ψευδοαναπαράσταση που επιχείρησε ο γάλλος απατεώνας μακετίστας:

Δύο διαφορετικά μοντέλα(?) για το ίδιο αντικείμενο.

Φιλότιμη προσπάθεια αλλά του ξεφεύγουν λίγοι κρατήρες, κάποιες σκιές και αρκετή σεληνόσκονη..

Του οποίου τα ίχνη στο ebay αποκαλύφθηκαν καθώς έψαχνε για τα αρνητικά των αποστολών Απόλλων15,17 όπως και το ότι ετοιμάζει μια μακέτα αναπαράστασης του σημείου που δολοφονήθηκε ο Κένεντυ (Ντέϊλι πλάζα) ενώ τώρα τον βλέπουμε να αναιρεί και να ανασκευάζει αρχικές δηλώσεις του ενώ προσπαθεί να καλύψει κακήν κακώς τα ίχνη του..
Προφανώς ότι κάνει το κάνει για λόγους διαφήμισης, ή αυτοπροβολής, πιθανόν αργότερα να αποκαλύψει τη μακέτα του.

Μπορεί να πρόκειται για άριστο μακετίστα αλλά οπωσδήποτε είναι άσχετος από διαστημική καθώς παρουσιάζει στο ψεύτικο βίντεο του επικοινωνία των αστροναυτών με την γη (Βάση Βάντενμπεργκ) ενώ το διαστημοπλοιο υποτίθεται ότι βρίσκεται πάνω από την αθέατη πλευρά της σελήνης όπως δηλώνει στα σχόλια του (Κρατήρας: IZSAK)
Επικοινωνία με τη Γη από την αθέατη πλευρά της σελήνης είναι αδύνατη όπως τεκμηριώνεται από όλες τις αποστολές Απόλλων στη Σελήνη.

Δείτε και ένα γνήσιο βίντεο apollo από σεληνιακή τροχιά και συγκρίνετε με το μακετίστικο:
http://www.youtube.com/watch?v=hA-0amnTj6U

Ο τύπος έχει και black humor καθώς έκανε εγγραφή στο youtube.com την Πρωταπριλιά!
http://www.youtube.com/user/retiredafb

Νομίζω τα επιπλέον σχόλια περιττεύουν..

Edited by - r00t on 14/08/2007 20:16:27

NIKOS47ATHINAΝέο Μέλος
15/08/2007, 17:04:22
καλησπερα σας,ειμαι νεο μελος.ο ξαδερφος μου δουλευει στη ΝΑΣΑ οπως επισης και εγω ειμαι στην επιστημονικη ομαδα ανιχνευσης εξωγηινης ζωης στην Baltimore των ηνωμενων πολιτειων.
Υπαρχει βιντεο διαστημοπλοιου στην σκοτεινη μερια της σεληνης,καταγραφηκε με μυστικη αποστολη τη δεκαετια 90.
Ναι η σεληνη ηταν βαση εξωγηινων,απο τα αρχαια χρονια.Ειναι ενας τεχνητος "πλανητης" που στοχο ειχε την παρακολουθηση της γης και των δραστηριοτητων της.Δυστυχως καποιοι παρουσιαζουν ψευτικα βιντεο για να αποδυναμωσουν την αληθεια της υπαρξης εξωγηινης ζωης στη σεληνη και οχι μονο μα φυσικα οι γνωστες του αντικειμενου και συγκεκριμενα οι κατεχοντες υψηλοβαθμες θεσεις σε υπηρεσιες διαστηματος γνωριζουν τα παντα και επισης φυσικα οτι στοιχεια εχουμε δε προκειται να τα μαθετε ποτε,εσεις οι απλοι αναγνωστες καποιων φορουμ-μεσω ιστοσελιδων.Ειναι κρατικα μυστικα και θα σας αποκαλυφθουν οποτε κριθει σωστο.
r00tΜέλος
15/08/2007, 17:36:30
Μια διόρθωση φίλε και καλωσήρθες.
Η σωστή λέξη είναι "αθέατη πλευρά" της Σελήνης.. Δεν είναι σκοτεινή, δηλαδή δεν είναι σε μόνιμη σκιά. Στην ουσία αυτή η πλευρά δεν φαίνεται από τη Γη λόγω της σύγχρονης περιστροφής της Σελήνης.
15/08/2007, 20:07:15
NIKOS47ATHINA,
Να αρχίσω τα δύσκολα;
Α) Πότε έγινε αυτή η τρομερή και μυστική απόστολή;
Β) Πότε μπήκε η Σελήνη σε τροχιά;

quote:
καλησπερα σας,ειμαι νεο μελος.ο ξαδερφος μου δουλευει στη ΝΑΣΑ οπως επισης και εγω ειμαι στην επιστημονικη ομαδα ανιχνευσης εξωγηινης ζωης στην Baltimore των ηνωμενων πολιτειων.

ΧΑΧΑΧΑ...
Δεν είσαι ο πρώτος εδώ μέσα...
Και εγώ είμαι μυστικός πράκτορας, ο οποίος όμως συνεργάζεται με εξωγήινους, και σκοπός μου είναι να φανερώνω όλα τα ψέυδη των απατεώνων, ώστε να ξυπνήσουν οι άνθρωποι και να δουν την αλήθεια γύρω από τους εξωγήινους...
r00tΜέλος
15/08/2007, 21:16:30
Για το πρώτο νομίζω σου απάντησε: Τη δεκαετία του 90.

Για το δεύτερο πως μπορεί να είναι σίγουρος κάποιος για το πότε μπήκε σε τροχιά η σελήνη;

15/08/2007, 22:12:04
r00t,
Η απάντηση η πρώτη θα πρέπει να είναι με ακρίβεια, μια και είναι από "μέσα" η πληροφορία. Ημερομηνία, τύπος πυραύλου, τύπος σκάφους, εξέδρα εκτόξευσης, βάση παρακολούθησης...
ΚΑΙ η απάντηση η δεύτερη μπορεί να δοθεί με ακρίβεια, γνωρίζοντας:
α) τον κύκλο των παλιρροιών,
β) το βιολογικό ρολόι,
γ) όταν ξέρεις ότι κάτι ήρθε - τι διάολο - δεν ξέρεις το πότε ήρθε;
δ) τις επιδράσεις στην εξελικτική ικανότητα φυτών και ζώων...

NIKOS47ATHINAΝέο Μέλος
15/08/2007, 23:49:33
Καλησπερα σας παλι.
Το θεμα ειναι οτι λεπτομερειες σχετικα με το διαστημοπλοιο στη σεληνη και ακομα περισσοτερα δε προκειται να τα μαθετε ποτε απο φορουμς η απο το διαδικτυο.Αυτα κρατουνται ακρως απορρητα και ενας μεσαιος πολιτης που ειναι απλα χρηστης του διαδικτυου οπως ο φιλος μας OANNHSEA δε προκειται να μαθουν ποτε,ουτε κοκκο της συνολικης αληθειας.Λυπαμαι αν σε στεναχωρω OANNHSEA μα αυτη ειναι η πραγματικοτητα.Καλο ειναι το διαδικτυο για πληροφοριες μα για "μεσαια" θεματα.Για σοβαρα θεματα μην περιμενετε να μαθετε κατι απο εδω.
Εγινε το 1996,παραπανω πληροφοριες δε προκειται να δωσω.