- παραξενες φωνες... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Δεν ξερω αν ειμαι σωστα που γραφω εδω, αλλα δεν ηξερα και που αλλου να γραψω.
Εχω ενα μικρο προβλημα. Εδω και 2 μερες ακουω μια γυναικια φωνη.Δεν μου λεει τιποτα, αλλα τραγουδαει πολυ μα πολυ σιγανα.Ζω μαζι με τον συντροφο μου και αυτος λεει οτι δεν ακουει τιποτα.Το θεμα ειναι οτι δεν την ακουω μονο στο σπιτι αλλα και εξω.Στο παρκο,στο ρεστοραντ,παντου! Μηπως ξερει κανεις τι ειναι, και τι θελει? Δεν με φοβηζει αυτο το πραγμα,απλα θελω να ξερω τι ειναι.
at.
ΦΙΛΕ/Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Η ΕΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΚΛΥΣΤΕΣ" ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΜΕ.
ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ.
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ..
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
Συγκεκριμένα έψαξα στο google, θέτοντας ως λέξη-κλειδί τον τίτλο του παρόντος θέματος, και δεν βρήκα τίποτε. Δοκίμασα όλους τους πιθανούς ορθογραφικούς συνδιασμούς, και πάλι τίποτε.
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
===
Αγαπητή ΑΝΑΤΟΛΗ, όπως σου είπαν και οι άλλοι, καλό θα ήταν να μας πείς δυο πράγματα παραπάνω. Πού πρωτοάκουσες για αυτούς, και τί υποτίθεται οτι έκαναν;;
Κ
διαβάζοντας στο net ένα άρθρο για τη ζωή του Ρασπούτιν έπεσα στην παρακάτω παράγραφο:
"Το μοναστήρι του Βερχοτούρι απαρτίζονταν από επαναστάτες μοναχούς που υπάκουαν στο αιρετικό δόγμα των Κλύστυς. Το δόγμα αυτής της αίρεσης έβλεπε στην ευδαιμονία του πνεύματος και την είσοδό του στον παράδεισο μετά τον θάνατο. Για το λόγο αυτό διοργάνωναν παράξενες τελετές σε απομακρυσμένες περιοχές μέσα στη φύση. Λεγόταν μάλιστα ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας, γυναίκες και άντρες χόρευαν και τραγουδούσαν ενώ ταυτόχρονα μαστίγωναν αλύπητα ο ένας τον άλλο, και για να κλείσουν τις τελετές κυλιόντουσαν μανιωδώς στη γη, μέσα σε μια ολοκληρωτική έκσταση."
Θα μου πεις εδώ μιλάει για τους Κλύστυς και όχι τους Κλύστες![]()
Αλλά μάλλον είναι το ίδιο πράγμα.
Οι πραγματικά πιστοί δεν έχουν ανάγκη θαυμάτων για να πιστέψουν,ενώ για τους σκεπτικιστές κανένα θαύμα δεν είναι αρκετό...
ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΛΕΩ ΕΓΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ???