ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΛΟΥΚΙΑΝΟΥ ΒΛΑΣΦΗΜΙΕΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΛΟΥΚΙΑΝΟΥ ΒΛΑΣΦΗΜΙΕΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Notirk66 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
06/01/2003, 12:23:20
.. ΧΜ!
...ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ'ΛΕΓΑ ΜΟΥ'ΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ...

*ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΓΡΑΦΤΕΙ.....*

Edited by - ΑΤΜΑ on 06/01/2003 12:25:20

09/01/2003, 01:29:56
ΠΛΑΤΩΝΑ , ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ,
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ.
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ,ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΘΕΑ ....ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ...?
ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΩ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.
ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΕΛΘΩ, ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΜΠΩ.+
ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ!

'manava seva, madhava seva'

09/01/2003, 01:32:19
!ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΓΑΤΑ +ΤΗ ΒΑΦΤΙΖΑ ΑΤΜΑ ,ΕΚΕΙΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΦΕΥΓΕ...
ΤΟ'ΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΣΕΝΑ...ΠΛΑΤΩΝΑ

'manava seva, madhava seva'

Edited by - ΑΤΜΑ on 09/01/2003 23:01:36

03/09/2002, 04:43:56
Στην διέυθυνση:

http://www.hinduism.co.za/oldest.htm

mac32Νέο Μέλος
03/10/2002, 01:05:10
Φίλε μου Πλωτίνε... ο συγγραφές του site που είπες μάλλον δεν έχει υπόψιν του τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό. Και φυσικά δεν μιλάω μόνο για αυτά που η συμβατική ιστορία παραδέχεται.

Aiakos O Dikastis Tou Katw Kosmou

03/10/2002, 20:01:15
Φίλε MAC για ποιό λόγο δεν θα πρέπει να έχει υπόψιν του τον Ελληνικό πολιτισμό? Δεν νομίζω ότι η εξελικτική πορεία της ανθρωπότητας μπορεί να μονοπωληθεί απο κανέναν λαό ή φυλή. Τέτοιες θεωρείες οδηγούν σε επικίνδυνες ατραπούς. Η αλήθεια εξάλου για την πραγματική ιστορία χάνεται στα βάθη των αιώνων, και κανέις δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι η δική του θεωρία είναι η καλύτερη. Το μεγαλείο του Ελληνικού πολιτισμού δεν σημαίνει κατ'ανάγκη ότι οι άλλοι λαοί δεν συνεβαλαν στην παγκόσμια εξελεκτική πορεία της ανθρωπότητας. Ποίος ειναι αρχαιότερος ποιού, δεν μπορεί να απαντηθεί.Πιστεύω πάντως και εγώ ότι η αληθινή ιστορία δεν είναι αυτή που μας διδάσκουν.Τό πάζλ της ιστορίας και αλλά και της γνώσης αλήθειας μου θύμισε μία μικρή διδακτική ιστοριούλα, που αφορά κυρίως τις θρησκείες αλλά όχι μόνο....

Τρείς φίλοι προχωρούσαν συζητώντας με τον διάβολο. Οι ερωτήσεις τους αφορούσαν την πονηριά που χρησιμοποιεί.Ο διάβολος απαντούσε ήρεμα χαμογελόντας. "Τα απάντα έχουν σκοπό έλεγε", και διηγούνταν τα κατορθώματα του μαγεύοντας τους 3 φίλους. "Απο την στιγμή που η αλήθεια είναι κρυμένη , θρυματισμένη θα έλεγα, τότε δεν υπάρχει λόγος να φοβάμει τίποτα", έλεγε ο Διάβολος, όταν τον ρώτησαν πως και δεν φοβάται τον Θεό.
Συνέχισαν να πορχωράνε συζητώντας μέχρι που κάποια στιγμή ένας απο τους τρείς φίλους είδε κάτι στον δρόμο. Εσκυψε γρήγορα να το πάρει κρύβοντας το στον κόρφο του. Οι άλλοι 2 παραξενεύτικαν με την κίνηση του φίλου τους και κοίταξαν τον διάβολο που χαμογελούσε.
"Τι συμβαίνει" τον ρώτησαν με περιέργεια.
"Τίποτα. Απλώς ο φιλος σας βρήκε ένα κομμάτι της αλήθειας του Θεού".
Οι 2 φίλοι κοιταχτηκαν απορημένοι με την ηρεμία που αντιμετώπιζε το θέμα ο διάβολος.
"Καλα" τον ρώτησαν , "το ότι βρήκε ένα κομμάτι της αλήθειας δεν θα βλάψει το έργο σου? ίσως ακόμα το χρησιμοποιήσει εναντίον σου".
Ο διάβολος τους κοίταξε και είπε χαμογελόντας "το αντίθετο όχι απλώς δεν φοβάμαι αλλά χαίρομαι επειδή είμαι έτοιμος να πείσω τον φίλο μσς να χρησιμοποιήσει την αλήθεια που βρήκε για να φτιάξει μία κόμη οργανωμένη θρησκεία..."