- ΛΟΥΚΙΑΝΟΥ ΒΛΑΣΦΗΜΙΕΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
...ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ'ΛΕΓΑ ΜΟΥ'ΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ...
*ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΓΡΑΦΤΕΙ.....*
Edited by - ΑΤΜΑ on 06/01/2003 12:25:20
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ,
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ.
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ,ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΘΕΑ ....ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ...?
ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΩ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.
ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΕΛΘΩ, ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΜΠΩ.+
ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ! ![]()
'manava seva, madhava seva'
ΤΟ'ΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΣΕΝΑ...ΠΛΑΤΩΝΑ
'manava seva, madhava seva'
Edited by - ΑΤΜΑ on 09/01/2003 23:01:36
Aiakos O Dikastis Tou Katw Kosmou
Τρείς φίλοι προχωρούσαν συζητώντας με τον διάβολο. Οι ερωτήσεις τους αφορούσαν την πονηριά που χρησιμοποιεί.Ο διάβολος απαντούσε ήρεμα χαμογελόντας. "Τα απάντα έχουν σκοπό έλεγε", και διηγούνταν τα κατορθώματα του μαγεύοντας τους 3 φίλους. "Απο την στιγμή που η αλήθεια είναι κρυμένη , θρυματισμένη θα έλεγα, τότε δεν υπάρχει λόγος να φοβάμει τίποτα", έλεγε ο Διάβολος, όταν τον ρώτησαν πως και δεν φοβάται τον Θεό.
Συνέχισαν να πορχωράνε συζητώντας μέχρι που κάποια στιγμή ένας απο τους τρείς φίλους είδε κάτι στον δρόμο. Εσκυψε γρήγορα να το πάρει κρύβοντας το στον κόρφο του. Οι άλλοι 2 παραξενεύτικαν με την κίνηση του φίλου τους και κοίταξαν τον διάβολο που χαμογελούσε.
"Τι συμβαίνει" τον ρώτησαν με περιέργεια.
"Τίποτα. Απλώς ο φιλος σας βρήκε ένα κομμάτι της αλήθειας του Θεού".
Οι 2 φίλοι κοιταχτηκαν απορημένοι με την ηρεμία που αντιμετώπιζε το θέμα ο διάβολος.
"Καλα" τον ρώτησαν , "το ότι βρήκε ένα κομμάτι της αλήθειας δεν θα βλάψει το έργο σου? ίσως ακόμα το χρησιμοποιήσει εναντίον σου".
Ο διάβολος τους κοίταξε και είπε χαμογελόντας "το αντίθετο όχι απλώς δεν φοβάμαι αλλά χαίρομαι επειδή είμαι έτοιμος να πείσω τον φίλο μσς να χρησιμοποιήσει την αλήθεια που βρήκε για να φτιάξει μία κόμη οργανωμένη θρησκεία..."