- XA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Κοιταξε.Δεν γινεται να μεινουμε στο μνημονιο με τους ορους τους και να αρχισουμε παραγωγη μονοι μας.Γιατι την αναπτυξη θα την κανουν οι Γερμανοι και οχι εμεις.
Ας αρχίσουν οι προϋποθέσεις για ανάπτυξη και έχει ο Θεός...
Δυστυχώς το μη χείρον βέλτιστον φίλε μου, το μόνο που έχουμε ανάκγη είναι χρόνος μήπως και η αναπόφευκτη κατάρευση των άλλων κρατών οδηγήσει σε άλλες λύσεις. Δεν είναι ανάγκη να πάμε να ανατιναχτούμε ως καμικάζι για να τους πάρουμε μαζί μας. Δεν έχουμε τα "κογιόνι" για μαγκιές γιατά απλά δεν είμασατε πια οι Έλληνες που είμασταν....
quote:
Και να βγουμε απο την ΕΕ δεν θα πεθανουμε γιατι δεν θα ειμαστε μονοι μας.
Δυστυχώς εμείς και το Ιράν θα είμαστε. Γιατί απλά θα είμαστε το καρκίνωμα της Ευρώπης και κανένα σοβαρό κράτος δεν θα θέλει να έχει σχέσεις οικονομικές μαζί μας - θα έχει αντίκτυπο στην δική του επιρροή στο διεθνές παιχνίδι...
quote:
Και οσο για την εξοδο μας,οσο πιο πολυ την προμοταρουν τοσο απιθανη ειναι.
Εδώ είναι η μπλόφα φίλε μου....
El meu banya a l'interior
quote:
η στάση της Χ.Α. δείχνει υπέρ του euro αλλά κατά των μνημονίων, αλήθεια με ποιόν τρόπο θα μπορούσε να το πράξει, εάν ήταν κυβέρνηση???
Δηλώνουνε ότι θα μείνουμε στο Ευρώ μέχρι να ετοιμάσουμε τις υποδομές για να βγούμε και από το ευρώ και την Ε.Ε.
Αγροτική παραγωγή, βιοτενία και εξορύξεις...
Όμορφα ακούγονται, λεφτά όμως ???????
Λεφτά = Μνημόνιο, αυτό δεν αλλάζει....
quote:
Δεν θα ειμαστε μονοι γιατι οπως και εγραψα ειμαι μαγαζι γωνια και με αγαθα.Θα το δεις.
Είμαστε μαγαζί γωνία και θέλουνε να μας μοιράσουν σε κομμάτια για να φάνε όλοι. Αυτό μάλλον δεν το αντιλαμβάνεσαι...
quote:
Για αυτο ψηφιζω συριζα το κερατο μου.Δεν το βλεπεις?
Το ξέρω ότι ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ, δικαίωμά σου και το σέβομαι.
Αυτό που με προβληματίζει είναι αν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζουν γιατί ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ. Και στο εξηγώ :
Το 1981 ο κόσμος παραλληλούσε στις κραυγές του Ανδρέα (κακή του ώρα) "ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΚ - ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ". Αυτός ο άνθρωπος κυβέρνησε 8 χρόνια, συνέβαλε τα μέγιστα στο χάλι που βιώνουμε τώρα, τον ξαναψηφίσανε ενώ ήταν με το ένα πόδι στο τάφο και υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που τον αποκαλούνε και αείμνηστο !!!!!
Το 2009, ως γνήσιο τέκνο του ο ΓΑΠ σάρωσε στις εκλογές με το ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, για να έρθει μετά από μερικές εβδομάδες να μας πει ότι δεν υπάρχει σάλιο. Και αντί να ξαναπροκαλέσει εκλογές παρουσιάζοντας την εικόνα που λέει ότι βρήκε και την νέα ατζέντα του, μας έφερε στα αδιέξοδα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε τώρα...
Ο Τσίπρας εν έτη 2012 έχει δημιουργήσει προσδοκίες ότι θα διαμορφώσει ένα μνημόνιο στα μέτρα μας, όπου θα πληρώνουμε μόνο όσα μας περισσέψουν αφού πρώτα κάνουμε την κοινωνική μας πολιτική, προστατέψουμε το δημόσιο και δώσουμε και πίσω όλα τα άδικα χαράτσια που έχει εισπράξει το κράτος.
Ε ΡΕ ΦΙΛΕ, ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΠΙΑΣΤΕΙ ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ??????????
Δικαίωμά σου να σε δουλεύουνε ψιλό γαζί, εμείς οι υπόλοιποι τι χρωστάμε όμως ?????????
Edited by - KERRY KING on 13/05/2012 17:13:45
quote:
αι επισης με ανησυχει που ο στρατος/στρατιωτικοι δεν ακουγονται καθολου.Δεν εχουν παρει καμια θεση.Και θυμηθειται την ξαφνικη αλλαγη στρατιωτικης ηγεσιας.
Ε μάλλον γι'αυτό δεν τους ακούμε...