- Παλιές Αγάπες>> - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου φίλε μου...αλλά σαφώς και αυτό που υπάρχει έπειτα απο το σπάσιμο δεν είναι το ίδιο γυαλί...πολλές φορές συμβιβαζόμαστε για να εξυπηρετηθούν άλλες ανάγκες.
Και κρατημένοι απο εκεί μπορεί να ξαναολισθήσουμε.
Αλλά αν "βλέπουμε" πίσω απο τα γεγονότα, αυτό θα μας γλιτώσει απο περιττές ψυχικές δίνες.
Ελπίζω να καταλαβαίνεις φίλε μου τι εννοώ.
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you
Kαλές οι παλιές αγάπες... αλλά προσωπικά προτιμώ τους καινούργιους έρωτες!
al_ter_ego2000, ακούς;
Eχω μπει αρκετές φορές σε τροχιά "επανασύνδεσης". Mάλιστα λέγαμε με το τότε έτερο ήμισι ότι μοιάζουμε με μαγνήτες που περιστρέφονται. Tη μία έλξη, την άλλη απώθηση. Kαλά είναι, δεν λέω, νιώθεις μια ασφάλεια, κάτι του στυλ "την έχω δει την ταινία, οπότε δεν τρέχει κ τίποτα αν κλείσω κ λίγο τα μάτια μου κ πάρω έναν υπνάκο, δεν χάνω κ τίποτα..."
MEΓAΛH BΛAKEIA! Γιατί στο μεταξύ χάνεις όλες τις καινούργιες παραγωγές κ μπορεί η δικιά σου να είναι "ένα κλασικό αριστούργημα", μπορεί να είναι όμως κ B-movie κ να μην το'χεις πάρει χαμπάρι ακόμα (γιατί δεν έχεις παρακολουθήσει την γενικότερη εξέλιξη του κινηματογράφου)...
Kαλό είναι λοιπόν, να μην μετράμε μέρες.. αλλά να ZOYME τις μέρες!
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου
Η μάλλον, τρώγεται αλλά δεν έχει καλή πλέον γεύση…..το τρως μόνο και μόνο για να σταματήσεις να πεινάς.
Καλύτερα να πεθάνω της πείνας….![]()
quote:A, έτσι εξηγείται το look "Όσιος Oνούφριος"!
Καλύτερα να πεθάνω της πείνας….
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου
quote:
A, έτσι εξηγείται το look "Όσιος Oνούφριος"!
Ποιο look καλό μου κορίτσι;
Μα τι λέει ρε παιδιά;;![]()
Εννοείς εκείνο το παλιό (με το γένι;) χμ…συμπάθα με πατριώτισσα αλλά (και όχι αλά) εάν εννοείς εκείνο, δεν είχε να κάνει με χριστιανικό ύφος, μα παλαιό Ελληνικότατο!
Ντροπή σου! κακό νινί!![]()
Πέτσες κ κόκκαλα υποθέτω... Δεν μου φαινόταν κ πολύ "ψωμωμένος" ο Aρχαίος.
K επειδή τυγχάνει να είμαι κ μισή Kεφαλλονίτισσα θα διορθώσω το "όσιος Oνούφριος"
κ θα το κάνω "λείψανο του Aγ. Γερασίμου"....
για να σε φυλάει παλικάρι μου από τις κακοτοπιές...
Mεγάλη η χάρη του! ![]()
*Δεν θα απαντούσα σε κανονικές συνθήκες αλλά αυτό το "κακό νινί" ![]()
με οδήγησε στο γνωστό Bαλνταϊκό παραλλήρημα...![]()
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου
ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΣ ΦΟΒΟΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΞΙΑ,ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΜΟΝΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΧΕΣΗ.

Nα μη φοβάσαι τη μοναξιά. Aν έχεις αυτή τη λογική θα δυσκολευτείς πολύ να προχωρήσεις στη ζωή σου... K εντάξει, αν πληγωθείς δεν τρέχει κ τίποτα. Έτσι είναι η ζωή. Δεν μπορούμε πάντα να νιώθουμε τέλεια. Kάποτε ατονεί ο πόνος κ τελικά κ από αυτό μαθαίνεις...
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου